Vad vill du boka?

Välkommen till HelhetsCentrat, en liten fridfull oas på Norrstrand!

Är du redo för en inre förändring? Vill du finna och maximera din inre potential? Öka din energinivå? Få större förståelse för vem du är och vilka behov du faktiskt har? Då kanske jag är den behandlings- och samtalspartner du söker?
 
För att du ska få ut så mycket som möjligt av din tid hos mig läs detta:
 

Om det finns en länk till ett formulär att fylla i vid din bokning, fyll i! (Finns inte till alla bokningar) Det gör att du får ut så mycket som möjligt av tiden hos mig!

• Tiden hos mig är din tid och det betyder att du kommer att stå i centrum. Försök att vara så ärlig du kan kring det du vill arbeta med. Då öppnar du upp för att jag kan göra ett så bra jobb som möjligt. Jag har tystnadsplikt!

• Allt arbete hos mig är ett teamwork mellan oss, därför kan du inte lämna över ansvaret på mig. Jag är ditt bollplank, din verktygslåda och din igångsättare den här stunden. Men det är du som kommer att göra jobbet. Vilket i sig kommer att ge dig självkänsla!

• Ha insikt om att olika problem är olika lätta att lösa. Ibland behövs det fler sessioner för att bryta igenom och märka resultat. Allt sker inte för alla direkt. 4-10 sessioner är brukligt. Går du in i det här, ge dig tid om det visar sig behövas. Resultaten kommer!

• Kom förberedd till sessionerna genom att göra dina hemuppgifter och tänka till kring vad du vill ta upp under kommande session! (Fyll i återbesöksformuläret)

• Ovan skrivna gäller inte dig som bokar medialt samtal, då vill jag inte vill veta något alls om dig utan bara lita till de intryck jag får.

Om du har eller har haft psykisk sjukdom eller lider av personlighetsstörning får jag be dig rådgöra med din kontakt inom psykiatrin för godkännande och intyg om ev samarbete.


Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Värdekort

Värdekort healing 30 min
Lovisa Månson, 4.050,00 kr, värde 4.500,00 kr Mer info
Om du köper 10 stycken 30 minuters "påfyllning och balansering" så får du 450:- rabatt (en session gratis)
Värdekort vid köp om 10 sessioner a 50 minuter
Lovisa Månson, 6.750,00 kr, värde 7.500,00 kr Mer info
Spara in 750:- (en hel session) genom att boka tio 50 minuters sessioner på en gång!
Värdekort vid köp om fem sessioner a 50 minuter
Lovisa Månson, 3.500,00 kr, värde 3.750,00 kr Mer info
250 kronor rabatt om du bokar minst fem sessioner a 50 minuter.
...fler kort
Visa alla kort hos Lovisa Månson

Tillgängliga tjänster på plats i Karlstad

Obs! Länk till frågeformulär inför ditt besök:
http://www.lovisamanson.se/formul%C3%A4r-39667559

Här kombinerar jag lite olika verktyg ur min verktygslåda. Perfekt för dig som inte riktigt vet vad du behöver eller dig som vill varva healing med samtal. Under samtalet tittar vi på samband, öppnar dörrar och frigör energi. Vill du fortsätta hos mig kan vi använda det här samtalet som grund för hur vi går vidare!
Alla sår vi bär på, djupt i vårt inre, har en förmåga att spela upp sig i våra relationer. Detta skapar frustration, mer smärta och missförstånd om vi inte ser vad det är som sker i synergin mellan oss. Är ni redo för att växa tillsammans är ni välkomna att boka tid! Det är inte bara äkta par som bokar den här sessionen utan också föräldrar och barn, chef och kollega eller vänner.
OBS! Länk till frågeformulär att fylla i inför vårt möte:
http://www.lovisamanson.se/formul%C3%A4r-39667559

Stora uppfinnare, hantverkare, föräldrar, ledare och framgångsrika män och kvinnor är undantagslöst omgivna av viktiga människor som ger dom stöd. Annars skulle dom aldrig ha nått dit dom är. De människor som omgett dem har stöttat dem i den process de varit i och också gett dem konstruktiva frågor som utmanat deras gamla invanda tankar och mösnter och fått dem bana nya vägar för både för sig själva och många andra. I de holistiska coachingsamtalen är jag ditt professionella bollplank. Jag ger inga svar, utan ställer utmanande frågor som får dig att lyfta fram svaren själv och med dem kommer kraft! Vi fokuserar på möjligheter istället för att se begränsningar. Med hjälp av ökad självmedvetenhet och konkreta verktyg kan du nå dit du vill. Sluta reagera, börja agera!
OBS! Länk till frågeformulär att fylla i inför vårt möte:
http://www.lovisamanson.se/formul%C3%A4r-39667559

Det som gör hypnoterapin till ett så fantastiskt sätt att bedriva inre förändringsarbete på är det faktum att man i det hypnotiska tillståndet kommer förbi sina inre blockeringar och når ner i sitt omedvetna jag, den plats där alla bortträngda och bortglömda minnen och känslor finns lagrade sedan tidig barndom. Det är det omedvetna som styr hur man känner sig från dag till dag genom hur man reagerar, tänker och förhåller dig till allt som sker i ens liv. Därför är det i det omedvetna som förändringen måste ske - om det ska ge en bestående effekt. Och i trancen, hypnosen, kommer vi i kontakt med det omedvetna jaget.
Så vare sig det är ett problem som kräver djupare analys eller ett problem av enklare karaktär så är hypnoterapi en imponerande och effektiv metod. Jag rekommenderar 75 min första gångerna.
När du gått ett par gånger i hypnoterapi och blivit varm i kläderna räcker det oftast med ett 60 minuters sessioner.

OBS! Länk till frågeformulär att fylla i inför vårt möte:
http://www.lovisamanson.se/formul%C3%A4r-39667559
OBS! Länk till frågeformulär att fylla i inför vårt möte:
http://www.lovisamanson.se/formul%C3%A4r-39667559

Det är skadligt att befinna sig i stress under en längre tid, eftersom de stresshormon som utvecklas har en nedbrytande effekt på kroppen. All stress påverkar desutom hjärtat negativt. Kroppen reagerar på stress oavsett om denna är fysisk, mental eller känslomässig.

Många av mina klienter är högpresterare med ett akut behov av att slappna av men de har glömt hur. Anledningen är att kroppen efter lång tids stress tror att stressen är ett "normaltillstånd". Då är det dags att lära om.

I den här behandlingen får du det bästa av två världar! Först hjälper jag dig ner i ett djupt avslappnat tillstånd där jag lägger suggestioner om bevarat lugn. Sedan förflyttas du till britsen och där arbetar vi med att öppna energiflöden och fylla på.

Här pratar vi inte så mycket. Vi lägger fokus helt på att landa i lugnet.

Välkommen!
Är du nyfiken på vem du är längst där inne?
Här guidar jag dig i min egen meditationsmetod Andlighetens Hus och sedan tolkar vi gemensamt din inre resa för insikt och självkännedom. Vår inre kärna tar alltid tillfället i akt att visa vägen, ge tips och guida i oss i livets olika skeden om vi bara lyssnar.
Den inre kärnans språk är bilder kopplade till känslor när vi är djupt avslappnade. Därför använder vi meditationen och trancens medvetandetillstånd både för att lyssna och ta till oss av budskapen från vårt inre och för att lägga in nya direktiv och mål som den inre kärnan kan svara an till.
Det här är en personlig utveckling som frigör potential och kunskap från djupet av ditt inre!
Jag rekommenderar att man tar mins 4 sessioner med några veckors mellanrum för att få en bra och övergripande resa.
OBS! Länk till frågeformulär att fylla i inför vårt möte:
http://www.lovisamanson.se/formul%C3%A4r-39667559

(Kombineras ej med medialt samtal eller samtalsterapi)

All healing syftar till att frigöra kroppsliga blockeringar, öppna energibanorna och öka kontakten till andesjälen. Healing är en komplementär/integrativ energibehandling som kan användas tillsammans med den traditionella skolmedicinen eller som en egen behandling. Det är både avslappnande och energiskapande! Allt i hela universum är energi som vibrerar på sin egen frekvens. När kroppen kommer i obalans vibrerar inte organen, känslorna och tankarna i symfoni längre. När jag behandlar dig erbjuder jag ditt energisystem en ny "information", som en stämgaffel, så att din kropp minns hur den en gång var. När minnet väckts till liv så påbörjar kroppen sin egen läkning!
Den här behandlingen passar för dig som gått några gånger på Healing eller samtal och kommit över tröskeln och känner dig starkare och piggare men någon gång ibland behöver en liten puff. Här kommer du direkt in och bäddas ner på britsen för att sedan lämna rummet direkt efter behandlingen. Jag rekommenderar att man tar sig en stund med lite te och reflektion i väntrummet efteråt.
OBS! Länk till frågeformulär att fylla i inför vårt möte:
http://www.lovisamanson.se/formul%C3%A4r-39667559

Det var här allt började för mig. Jag läste Castaneda och Michael Harner. Jag var 16 år, min själ kallade och jag följde. När jag följde hamnade jag i olika situationer, träffade olika personer, hamnade på olika kurser och såg olika sammanhang som alla väckte upp mitt vetande. Den urgamla men slumrande vetskapen om hur man korrigerar energi, spårar orsak och ändrar riktning och utfall. Men som den vetgiriga person jag är kunde jag inte bara acceptera. Jag sökte bevis. Jag plockade utbildning efter utbildning och insåg efter några år att allt sammanfaller i Shamanismen.

Den undre världen är rummet för barndomen och historien de tidigare liven. Här kan man hämta hem och åter integrera "förlorade" delar av sin själ. Mellanvärlden är den fysiska, nuvarande existensen, här kan man drömma fram den bästa möjliga framtiden. Övervärlden är andens osynliga sfär. Här kan man finna talanger som man inte visste att man hade, se nya vägar som är möjliga och likt örnen få en vid överblick. Sia och spåra.

Hur varje session ser ut beror på den samverkan av energier som uppstår när vi möts du, jag och Spirit. Healing, tranceresa eller kanske en ceremoni. Du kommer att få uppgifter med dig hem att arbeta med och det är viktigt att du gör dessa för fullgott resultat.

Det här är för dig som verkligen vill ha en inre förändring bortanför logiken, lära känna dig själv under ytan och låta fröna av den inre potentialen få näring och växa sig starkare!
OBS! Länk till frågeformulär att fylla i inför vårt möte:
http://www.lovisamanson.se/formul%C3%A4r-39667559

Det är skadligt att befinna sig i stress under en längre tid, eftersom de stresshormon som utvecklas har en nedbrytande effekt på kroppen. All stress påverkar desutom hjärtat negativt. Kroppen reagerar på stress oavsett om denna är fysisk, mental eller känslomässig.

Många av mina klienter är högpresterare med ett akut behov av att slappna av men de har glömt hur. Anledningen är att kroppen efter lång tids stress tror att stressen är ett "normaltillstånd". Då är det dags att lära om.

Här lokaliserar vi dina stressorer och gör en plan för att bryta detta negativa mönster. Vi skräddarsyr behandlingsmetod efter dina behov!
Regressionsterapi: Här söker vi oss bakåt för att finna orsaken till problemet. Vi söker oss bakåt både i detta liv och till tidigare liv. Om det finns tidigare liv eller om det är det undermedvetna som sänder oss bilder att arbeta med spelar inte så stor roll. Det viktiga är att det fungerar! Jag för min del tror att det finns minnen från tidigare liv, det har arbetet med mina klienter fått mig att börja tro.
MEDIALT SAMTAL
Ända sedan jag var liten har jag haft en djup insikt och förståelse om spirituella samband i livet. Syftet med det mediala samtalet är att höja din energi så att du med andra ögon kan se den situation du befinner dig i. Med tydlig och verklighetsförankrad medialitet finns jag för dig, som en kommunikationskanal till det "stora mysteriet", under vårt samtal. Med dig från vårt möte har du en ökad tillgång till din egen andlighet och din egen kapacitet och du kan tydligare se vilka möjligheter som finns. Möjligheter och inre potential du intuitivt kanske känt på dig fanns där eller möjligheter du inte vågade titta åt, men nu med större självklarhet kan ta till dig.
 
Minns att det är nu, den här sekunden, du skapar din framtid. Och eftersom du är en skapare har du också fullt ansvar för ditt eget liv! Men med lite  ovanperspektiv och visdom från ett högre medvetande kan du kanske skapa en enklare eller mer värdefull tillvaro där du lever ditt högre syfte! 

Jag är b la utbildad av Jan Jordheim och Terry Evans.  Och jag följer de etiska och moraliska riktlinjer jag blivit lärd. Vilket innebär att jag inte kommer att skrämma dig med "katastrofer" eller tala om hur du ska leva ditt liv. Frågor får du bara ställa sista minuterna. Det beror på att frågor är information och jag vill vara så neutral som möjligt när jag får mina intryck. Hur vårt samtal kommer att se ut, vilka områden jag får information kring eller från vem informationen kommer vet jag inte innan. Men en sak vet jag: Man får alltid det man just i stunden behöver!

Kurser

Vill du vara med i nästa utvecklingsgrupp? Den riktar sig till dig som är eller varit utbränd, dras med låg självkänsla, inte når dina mål, påverkas av ett medberoende, har svårt att sätta gränser eller kunna förklara vad du vill. Den passar dig som vill utvecklas med styrka och känner att du inte är den du vet att du borde kunna vara!

Syftet med gruppen är att du ska växa i din egen inre säkerhet och trygghet som är grunden för goda relationer och designandet av ditt eget liv, samt att lära dig att sätta tydliga och gynnsamma mål för framtiden. Bli din egen inre ledare helt enkelt! Man kan likna det vid att skaffa nya bättre verktyg till livets verktygslåda! Med dig från varje träff har du övningar, insikter och djupare förståelse!

Varför grupp?

De flesta hinder i vårt inre uppstår i relation till andra tidigt i livet och kan därför enklast lösas upp i kommunikation med andra, i en trygg grupp. I gruppen finns möjlighet att få syn på och förändra sina inre mönster och inre konflikter då dessa blir synliga och aktiverade genom gruppens relationer och diskussioner. Samtidigt som gruppmedlemmarna växer och får självkänsla genom att bryta sina negativa mönster, kan de dela och diskutera sin livsberättelse, sina existentiella frågor och sina dagliga problem. Man vågar ta det stöd man tidigare saknat, vilket i sig ger tillit och styrka! Gruppen ger också individen möjlighet prova nya förhållningsätt med verkliga personer utan att
det behöver få konsekvenser utanför gruppen. Gruppens möjlighet att leka med alternativa sätt att vara ökar gruppmedlemmarnas förmåga att bli den det vet att de skulle kunna vara. Alla i gruppen vinner på att man är en grupp!

Vi träffas 10 gånger. Fyra gånger en gång i veckan med start 7/3 och sedan en gång i månaden i sex månader. (uppehåll i juli)

Första fyra träffarna: 7,14,21,28/3
Resterande träffar:25/4, 9/5, 6/6, 22/8,19/9 och 24/10.

450:-/gång eller avbetalning via klarna för den som önskar.
Fortsättning för dig som gått Reiki shoden och okuden för mig.
Måste man arbeta som medium om man är medial eller vill utveckla sin medialitet? Nej! Medialitet är den rena kanal du har till din inre visa röst eller dina kära på andra sidan. Och det kan du ha med dig där du är i livet!
Det här är en utbildning i fyra steg.Till den här utbildningen kommer gammal som ung, kvinna som man. Alla med en intention att bli ett bättre språkrör för sin egen skull och kanske också för andras. Vissa vill använda den här kunskapen för att lättare tona in sig på grupper i sitt arbete, vissa vill vara en renare intuitiv kanal i sitt möte med enskilda människor, några vill finna sin egen inre visa röst och andra vill veta vad andevännerna verkligen vill när de kommer. Några vill arbeta medialt med att förmedla budskapen och visdomen och andra vill lära sig lyssna... I den här grrundkursen ingår Andlighetens Hus- meditationskurs. Här är det 14 dagars avbokning som gäller om man inte har läkarintyg. Då är det senast dagen innan.

Den synliga och den osynliga världen är oupplösligt sammanflätade. När du har öppnat ögonen till detta, du kan dansa mellan världarna.
Vad menas med att vara Shaman? Svaret varierar med den man frågar. Kloka män och kvinnor som haft förmågan att hela och sia/spåra har funnits i alla tider och jag tror det är en djupt ligande kunskap som man bär med sig in i detta jordelivet. Här finns massor av sagor, magi, psykologi, medialitet, hypnos och healing. Alla mina utbildningar sammanfaller i den Shamanska visdomen. Ingen kan läsa sig till den här läran. Man måste kliva in i djupet av sitt inre och väcka magin till liv genom den egna personliga utvecklingen. Att bejaka det "shamanska" inom sig är snarare ett ”görande” än ett troende. Man gör det för att veta det! De lärare jag haft genom åren har bekräftat den kunskap jag föddes med och fått den att falla på plats och växa sig stark genom de djupa och personliga inre processer de hjälpt mig att sätta igång. De har väckt mitt vetande, min helande förmåga och min klarsyn. Är du redo att vakna?

Genom de här fyra träffarna kommer du också att få Munay- Ki som är de nio initieringsriterna till den shamanska medicinvägen.

Sky above me,
earth below me,
wind around me,
fire within me,
Spirit guide me!

(Avbokning 14 dagar innan start och inte 1 som står per automatik i bokningen)

Via telefonen om du bor långt bort

OBS! Länk till frågeformulär att fylla i inför vårt möte:
http://www.lovisamanson.se/formul%C3%A4r-39667559

Har du inte möjlighet att komma till mig så kan du boka healing på distans, du kan nämligen ta emot healing var du än befinner dig. Vid bokad tid lägger du dig bekvämt tillrätta, slappnar av och ställer in dig på att ta emot. Efter behandlingen ringer jag dig och berättar lite om vad du kan göra för att upprätthålla och stödja just din behandling.

All betalning sker via swish innan utsatt tid startar: 123 303 72 80 eller via klarna i bokningen.
Vänligen uppge i meddelandefältet hur du väljer att betala.
Har du inte möjlighet att komma till mig så kan du boka healing på distans eftersom du kan ta emot healing var du än befinner dig.

Här ringer jag inte efteråt då detta endast är en påfyllning/balansering. Passar om du gått på regelbundna behandlingar hos mig och nu endast behöver en understödjande puff då och då, eller om du är välbekant med healing och vet att du endast behöver en överföring.

All betalning sker via swish innan utsatt tid startar: 123 303 72 80.
Vänligen uppge i meddelandefältet när du bokar att du betalat samt ditt mobilnummer. Kvitto kommer via sms.
OBS! Länk till frågeformulär att fylla i inför vårt möte:
http://www.lovisamanson.se/formul%C3%A4r-39667559

Passar bra om du bor lång bort och inte kan ta dig till Karlstad. Du ringer upp mig på 0703- 376 255.

All betalning sker via swish innan utsatt tid startar: 123 303 72 80.
Vänligen uppge i meddelandefältet när du bokar att du betalat samt ditt mobilnummer. Kvitto kommer via sms.
Passar bra om du bor lång bort och inte kan ta dig till Karlstad. Du ringer upp mig: 0703- 376 255.

All betalning sker via swish innan utsatt tid startar. Du swishar till nummer 123 303 72 80. Alternativt kan du välja Klarnabetalning.
OBS! Länk till frågeformulär att fylla i inför vårt möte:
http://www.lovisamanson.se/formul%C3%A4r-39667559

Passar bra om du bor lång bort och inte kan ta dig till Karlstad. Du ringer upp mig på 0703- 376 255.

All betalning sker via swish innan utsatt tid startar: 123 303 72 80. Alternativt via klarna i bokningen.

Vänligen uppge i meddelandefältet när du bokar hur du väljer betalning.

För Compentum Stateras elever

Här bokar du när du ska ta din handledning för mig. Börja med en kvart. Behövs mer bokar vi fler kvartar. Var noga förberedd när du ringer upp mig. Ha gärna papper och penna/dator tillgänglig. Vi hörs!

Lovisa Månson

Jag har under mina år som Holistisk behandlings- och samtalspartner, existensterapeut, mött många olika människor med lika många olika problem och symptom. Och det finns något som nästan alla känner när de kommer: "Jag är inte riktigt den jag inom mig vet att jag skulle kunna vara!"
Vill du bli fri från smärta, ångest, ilska och negativa tankar? Har du spänningar och huvudvärk? Låg självkänsla? Annat som stör din inre frid? Eller vill du bara lära känna den du är längst där inne? Få en avstamp framåt? De flesta symtom vi har, fysiska som psykiska är meddelanden från kroppen till själen att något inte är helt i balans.
Är du villig att börja lyssna inåt? Bra, då är du redo för en inre förändring! Styrkan ligger inte i att bli som den eller den, vara si eller så eller skaffa det eller det. Nej, det handlar mer om att släppa alla de roller som inte är direkt autentiska, inte är Du. Det handlar också om att släppa förminskande tankar och känslor man inte längre kan/ behöver identifiera sig med. Då kan man tydligare se den man verkligen är och skapa en relation till denna fantastiska människa som är Du. Innanför skalet och pålagorna finns en juvel.
Är du redo?

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Varierande
Adress
Ulvsbygatan 22
65461 Karlstad
Norrstrand
Öppna i Google Maps 🗗