Vad vill du boka?

Är du redo för en inre förändring? Vill du finna och maximera din inre potential? Öka din energinivå? Få större förståelse för vem du är och vilka behov du faktiskt har? Då kanske jag är den behandlings- och samtalspartner du söker?

Värdekort

Enskilda sessioner

Stora uppfinnare, hantverkare, föräldrar, ledare och framgångsrika män och kvinnor är undantagslöst omgivna av viktiga människor som ger dom stöd. Annars skulle dom aldrig ha nått dit dom är. De människor som omgett dem har stöttat dem i den process de varit i och också gett dem konstruktiva frågor som utmanat deras gamla invanda tankar och mösnter och fått dem bana nya vägar för både för sig själva och många andra. I coaching samtalen är jag ditt professionella bollplank. Jag ger inga svar, utan ställer utmanande frågor som får dig att lyfta fram svaren själv och med dem kommer kraft! Vi fokuserar på möjligheter istället för att se begränsningar. Med hjälp av ökad självmedvetenhet och konkreta verktyg kan du nå dit du vill. Vi sätter upp mål och delmål. Coaching samtalen bör vara minst 5 till antalet. Du kommer att få övningar/uppgifter som ska göras emellan mötena. Ofta väver jag in NLP i coachingen.Neuro (hjärnan), Lingustic (språket), Programming (beteende)
Sluta reagera, börja agera!
All healing syftar till att frigöra kroppsliga blockeringar, öppna energibanorna och öka kontakten till andesjälen. Healing är en komplementär/integrativ energibehandling som kan användas tillsammans med den traditionella skolmedicinen eller som en egen behandling. Det är både avslappnande och energiskapande! Allt i hela universum är energi som vibrerar på sin egen frekvens. När kroppen kommer i obalans vibrerar inte organen i symfoni längre. När jag behandlar dig erbjuder jag ditt energisystem en ny "information", som en stämgaffel, så att din kropp minns hur den en gång var. När minnet väckts till liv så påbörjar kroppen sin egen läkning! Här kombineras healing och samtalsterapi. Mycket effektivt!
Den här behandlingen passar för dig som gått några gånger på Healing + samtal och nu endast behöver den energetiska biten. Här kommer du direkt in och bäddas ner på britsen för att sedan lämna rummet direkt efter behandlingen. Därför rekommenderar jag ändå att man tar sig en timme och ger sig en stund med lite te och reflektion i väntrummet efteråt.
Det som gör hypnoterapin till ett så fantastiskt sätt att bedriva inre förändringsarbete på är det faktum att man i det hypnotiska tillståndet kommer förbi sina inre blockeringar och når ner i sitt omedvetna jag, den plats där alla bortträngda och bortglömda minnen och känslor finns lagrade sedan tidig barndom. Det är det omedvetna som styr hur man känner sig från dag till dag genom hur man reagerar, tänker och förhåller dig till allt som sker i ens liv. Därför är det i det omedvetna som förändringen måste ske - om det ska ge en bestående effekt. Och i trancen, hypnosen, kommer vi i kontakt med det omedvetna jaget.
Så vare sig det är ett problem som kräver djupare analys eller ett problem av enklare karaktär så är hypnoterapi en imponerande och effektiv metod. Jag rekommenderar 75 min första gångerna.
När du gått ett par gånger i hypnoterapi och blivit varm i kläderna räcker det oftast med ett 60 minuters sessioner.
Syftet med det mediala samtalet är att höja din energi, dina frekvenser. Med tydlig och verklighetsförankrad medialitet finns jag för Dig i det mediala samtalet. Med dig från vårt möte har du en ökad tillgång till din egen andlighet och din egen kapacitet och du kan tydligare se vilka möjligheter som finns. Möjligheter och inre potential du intuitivt kanske känt på dig fanns där eller möjligheter du inte vågade titta åt, men nu med större självklarhet kan ta till dig. Du får också en inblick i de rädslor och blockeringar du kanske bär på som hindrar dig att växa och våga. Rädslor som drar ner dina frekvenser och hindrar dig att blomma ut. Minns att det är nu, den här sekunden, du skapar din framtid. Och eftersom du är en skapare har du också fullt ansvar för ditt eget liv! Men med lite ovanperspektiv och visdom från ett högre medvetande kan du kanske skapa en enklare eller mer värdefull tillvaro där du lever ditt högre syfte! Jag är b la utbildad av Jan Jordheim och Terry Evans. Och jag följer de etiska och moraliska riktlinjer jag blivit lärd. Vilket innebär att jag inte kommer att skrämma dig med "katastrofer" eller tala om hur du ska leva ditt liv. Hur vårt samtal kommer att se ut, vilka områden jag får information kring eller vilken informationen kommer i från vet jag inte innan. Men en sak vet jag: Man får alltid det man just i stunden behöver! Och efter samtalet har du troligtvis lättare att fatta beslut kring Din livssituation.
Alla sår vi bär på, djupt i vårt inre, har en förmåga att spela upp sig i våra relationer. Detta skapar frustration, mer smärta och missförstånd om vi inte ser vad det är som sker i synergin mellan oss. Är ni redo för att växa tillsammans är ni välkomna att boka tid! Det är inte bara äkta par som bokar den här sessionen utan också föräldrar och barn, chef och kollega eller vänner.
Regressionsterapi: Här söker vi oss bakåt för att finna orsaken till problemet. Vi söker oss bakåt både i detta liv och till tidigare liv. Om det finns tidigare liv eller om det är det undermedvetna som sänder oss bilder att arbeta med spelar inte så stor roll. Det viktiga är att det fungerar! Jag för min del tror att det finns minnen från tidigare liv, det har arbetet med mina klienter fått mig att börja tro.
Här kombinerar jag lite olika verktyg ur min verktygslåda. Perfekt för dig som inte riktigt vet vad du behöver. Under samtalet tittar vi på samband, öppnar dörrar och frigör energi. Vill du fortsätta hos mig kan vi använda det här samtalet som grund för hur vi går vidare!
Det var här allt började för mig. Jag läste Castaneda och Michael Harner. Jag var 16 år, min själ kallade och jag följde.  När jag följde hamnade jag i olika situationer, träffade olka personer, hamnade på olika kurser och såg olika sammanhang som alla väckte upp mitt vetande. Den urgamla slumrande vetskapen om hur man korrigerar energi, spårar orsak och ändrar riktning och utfall. Men som den vetgiriga person jag är kunde jag inte bara acceptera. Jag sökte bevis. Jag plockade utbildning efter utbildning och insåg efter några år att allt sammanfaller i Shamanismen. Den nedre världen är rummet för barndomen och historien de tidigare liven. Här kan man hämta hem och åter integrera "förlorade" delar av sin själ.  Mellanvärlden är den fysiska, nuvarande existensen, här kan man drömma fram den bästa möjliga framtiden. Övervärlden är andens osynliga sfär. Här kan man finna talanger som man inte visste att man hade, se nya vägar som är möjliga och likt örnen få en vid överblick. Sia och spåra.
Hur varje session ser ut beror på den samverkan av energier som uppstår när vi möts du, jag och Spirit. Healing, tranceresa eller kanske en ceremoni. Jag rekommenderar minst fyra sessioner så vi hinner med psykologin i de fyra väderstrecken. Du kommer att få jobba hemma mellan sessionerna och jag rekommenderar därför att vi ses en gång i månaden eller upp emot var åttonde vecka. Det här är för dig som verkligen vill ha en inre förändring bortanför logiken, lära känna dig själv under ytan och låta  fröna av den inre potentialen få näring och växa sig starkare!
Det är skadligt att befinna sig i stress under en längre tid, eftersom de stresshormon som utvecklas har en nedbrytande effekt på kroppen. Det som stressar oss kallas stressorer. Vissa stressorer ger en hög puls medan andra ger en låg, men alltid med negativa känslor och negativ påverkan som följd.  All stress påverkar desutom hjärtat negativt. Kroppen reagerar på stress oavsett om denna är fysisk, mental eller känslomässig! Många av mina klienter är högpresterare med ett akut behov av att slappna av men de har glömt hur. Anledningen är att kroppen efter lång tids stress tror att stressen är ett "normaltillstånd". Då är det dags att lära om. Här plockar vi i verktygslådan efter Dina behov. Hypnoterapi för att finna orsaker, healing för att balansera och höja energin och kanske coaching för att finna nya strategier. Allt efter var du befinner dig och vad du behöver. Du får med dig olika verktyg hem för att lättare skapa ett bevarat och fokuserat lugn. Välkommen!

Via telefonen

Passar bra om du bor lång bort och inte kan ta dig till Karlstad. Du ringer upp mig! 0703- 376 255.
Betalning sker när du bokar via swish:123 303 72 80, skriv in i meddelandefältet att du betalat samt ditt mobilnummer. Kvitto kommer via sms.
Passar bra om du bor lång bort och inte kan ta dig till Karlstad. Du ringer upp mig på 0703- 376 255.
Betalning sker när du bokar via swish:123 303 72 80, skriv in i meddelandefältet att du betalat samt ditt mobilnummer. Kvitto kommer via sms.

Kurser

Måste man arbeta som medium om man är medial eller vill utveckla sin medialitet? Nej! Medialitet är den rena kanal du har till din inre visa röst eller dina kära på andra sidan. Och det kan du ha med dig där du är i livet!
Det här är en utbildning i fyra steg.Till den här utbildningen kommer gammal som ung, kvinna som man. Alla med en intention att bli ett bättre språkrör för sin egen skull och kanske också för andras. Vissa vill använda den här kunskapen för att lättare tona in sig på grupper i sitt arbete, vissa vill vara en renare intuitiv kanal i sitt möte med enskilda människor, några vill finna sin egen inre visa röst och andra vill veta vad andevännerna verkligen vill när de kommer. Några vill arbeta medialt med att förmedla budskapen och visdomen och andra vill lära sig lyssna... I den här grrundkursen ingår Andlighetens Hus- meditationskurs. Man får gärna delbetala 2900:-/kurshelg men alternativet 1000:-/månad i 12 månader (+fakturaavgift) går att ordna. Här är det 14 dagars avbokning som gäller om man inte har läkarintyg. Då är det senast dagen innan.

21-22/10 steg 1
20-21/1 steg 1
5-6/5 steg 3
1-2/9 steg 4
Den synliga och den osynliga världen är oupplösligt sammanflätade. När du har öppnat ögonen till detta, du kan dansa mellan världarna.
Vad menas med att vara Shaman? Svaret varierar med den man frågar. Kloka män och kvinnor som haft förmågan att hela och sia/spåra har funnits i alla tider och jag tror det är en djupt ligande kunskap som man bär med sig in i detta jordelivet. Här finns massor av sagor, magi, psykologi, medialitet, hypnos och healing. Alla mina utbildningar sammanfaller i den Shamanska visdomen. Ingen kan läsa sig till den här läran. Man måste kliva in i djupet av sitt inre och väcka magin till liv genom den egna personliga utvecklingen. Att bejaka det "shamanska" inom sig är snarare ett ”görande” än ett troende. Man gör det för att veta det! De lärare jag haft genom åren har bekräftat den kunskap jag föddes med och fått den att falla på plats och växa sig stark genom de djupa och personliga inre processer de hjälpt mig att sätta igång. De har väckt mitt vetande, min helande förmåga och min klarsyn. Är du redo att vakna?

Genom de här fyra träffarna kommer du också att få Munay- Ki som är de nio initieringsriterna till den schamanska medicinvägen.

Sky above me,
earth below me,
wind around me,
fire within me,
Spirit guide me!

Plats och tid: Gravol, Stöllet. Fredag kl 17.00- söndag eftermiddag. 3200:-/ träff. Mat ingår. Boende tillkommer med ca 200:- per natt i delat boende.

26-28/5 steg 1
18-20/8 steg 2
6-8/10 steg 3
1-3/12 steg 4

Lovisa Månson

Jag har under mina år som Holistisk behandlings- och samtalspartner, existensterapeut, mött många olika människor med lika många olika problem och symptom. Och det finns något som nästan alla känner när de kommer: "Jag är inte riktigt den jag inom mig vet att jag skulle kunna vara!"
Vill du bli fri från smärta, ångest, ilska och negativa tankar? Har du spänningar och huvudvärk? Låg självkänsla? Annat som stör din inre frid? Eller vill du bara lära känna den du är längst där inne? Få en avstamp framåt? De flesta symtom vi har, fysiska som psykiska är meddelanden från kroppen till själen att något inte är helt i balans.
Är du villig att börja lyssna inåt? Bra, då är du redo för en inre förändring! Styrkan ligger inte i att bli som den eller den, vara si eller så eller skaffa det eller det. Nej, det handlar mer om att släppa alla de roller som inte är direkt autentiska, inte är Du. Det handlar också om att släppa förminskande tankar och känslor man inte längre kan/ behöver identifiera sig med. Då kan man tydligare se den man verkligen är och skapa en relation till denna fantastiska människa som är Du. Innanför skalet och pålagorna finns en juvel.
Är du redo?

Telefon 0703376255
Webbsida
E-post
Öppettider Mån-tors 8.30-9.00
Fre 8.30-13.00
Adress
Ulvsbygatan 22
65461 Karlstad