1. Hem
 2. Healing Karlstad

Lovisa Månson

betyg4.9 Fantastiskt bra(725 betyg)
Ulvsbygatan 22, 65461, Karlstad
Välkommen till HelhetsCentrat, en liten fridfull oas på Norrstrand! ✨LÖS ETT VÄRDEKORT OCH GÅ BILLIGARE!✨ Jag säljer nu mina tjänster som ett paket a tre sessioner. Det beror på att jag är så fullbokad att jag önskar att du som kommer till mig bokar minst tre sessioner med en till tre veckors mellanrum på en gång. När du gör detta så möjliggör du för dig själv att du får den tid du behöver för ditt inre växande. Annars kan det hända att när du är mitt inne i din process så finns inga nya tider på väldigt, väldigt länge. För att gynna dig som bokar tre sessioner har jag skapat VÄRDEKORT som gör att du kommer ner i pris! Vill du endast boka en enstaka session för att se vem jag är eller känna om detta är något för dig så finns möjligheten kvar men till ett lite högre pris! Är du redo för en inre förändring? Vill du finna och maximera din inre potential? Öka din energinivå? Få större förståelse för vem du är och vilka behov du faktiskt har? Då kanske jag är den behandlings- och samtalspartner du söker?   För att du ska få ut så mycket som möjligt av din tid hos mig läs detta:   • När du bokar hos mig vill jag att du fyller i ett formulär eller återbesöksformulär! (gäller ej SoulCoaching) Formulären gör att vi sparar tid, ringar in problemet och får något konkret att arbeta med. Du finner länk till formulären via min hemsida! • Tiden hos mig är din tid och det betyder att du kommer att stå i centrum. Försök att vara så ärlig du kan kring det du vill arbeta med. Då öppnar du upp för att jag kan göra ett så bra jobb som möjligt. Jag har tystnadsplikt! • Allt arbete hos mig är ett teamwork mellan oss, därför kan du inte lämna över ansvaret på mig. Jag är ditt bollplank, din verktygslåda och din igångsättare den här stunden. Men det är du som kommer att göra jobbet. Vilket i sig kommer att ge dig självkänsla! • Ha insikt om att olika problem är olika lätta att lösa. Ibland behövs det fler sessioner för att bryta igenom och märka resultat. Allt sker inte för alla direkt. 4-10 sessioner är brukligt. Går du in i det här, ge dig tid om det visar sig behövas. Resultaten kommer! • Kom förberedd till sessionerna genom att göra dina hemuppgifter och tänka till kring vad du vill ta upp under kommande session! FYLL I ÅTERBESÖKSFORMULÄRET! Du som bokar SoulCoaching behöver ej fylla i något formulär. Just nu finns SoulCoaching bara via telefonen för att minska smittspridningen då jag har så många av denna kundtyp. Det fungerar ypperligt! Om du har eller har haft psykisk sjukdom eller lider av personlighetsstörning får jag be dig rådgöra med din kontakt inom psykiatrin för godkännande och intyg om ev samarbete.

Boka tjänst

Samtal/Coaching /Hypnos (Billigare med värdekort)

 • Samtal/ Coaching / Hypnos på HelhetsCentrat
  50 minuter, 1 300 krMer info
 • Samtal/ coaching/ Hypnos VIA TELEFON, FACETIME ELLER ZOOM
  50 minuter, 1 300 krMer info

Parterapi (Billigare med värdekort)

 • Parterapi på helhetsCentrat
  50 minuter, 1 300 krMer info
 • ParCoaching VIA TELEFON, FACETIME ELLER WHATSAPP
  50 minuter, 1 300 krMer info

Emotion Code™

 • Emotion Code™ Heart Wall: Alla behandlingar ingår (Distanssession)
  2 500 krMer info
 • Emotion Code™ Heart Wall: Alla behandlingar ingår VIA TELEFONEN
  30 minuter, 3 000 krMer info
 • Emotion Code™ Fortsättning/specifika problem (Distansession)
  600 krMer info
 • Emotion Code™ Fortsättning/specifika problem VIA TELEFONEN
  30 minuter, 800 krMer info

Healing- förebyggande friskvård

 • Healing, förebyggande friskvård - (Distansession)
  700 krMer info
 • Grupphealing, förebyggande friskvård - (Distansession)
  20 minuter, 400 krMer info

SoulCoaching

 • SoulCoaching liten via mail
  500 krMer info
 • SoulCoaching stor VIA TELEFONEN
  20 minuter, 800 krMer info

Övrigt

 • Handledning elever (Distansession)
  20 minuter, 400 krMer info

Gruppcoaching och kurser

 • Dröm stort! Digital utvecklingsgrupp för kvinnor som vill utveckla sin SoulBusiness
  120 minuter, 4 800 krMer info

utövare

noImage
HelhetsCentrat AB
4.9
(725 betyg)
Holistisk behandlings- och samtalspartner
Presentkort

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
725 betyg
Michaela G.
till HelhetsCentrat AB
Så nöjd!

Visa mer

Gabriella V.
till HelhetsCentrat AB
Lovisa har hjälpt två av mina barn via Emotion code på ett fantastiskt vis <3 Att boka in detta var det bästa jag kunde göra för dem <3 Du är fantastisk!

Visa mer

Caroline O.
till HelhetsCentrat AB
Utvecklande, ett bra stöd i min förändringsprocess framåt!

Visa mer

Karin H.
till HelhetsCentrat AB
Efter den första Heart Wallen dök det upp några fler saker som var skönt att också få hjälp med.

Visa mer

Om företaget

Jag har under mina år som Holistisk behandlings- och samtalspartner, existensterapeut, mött många olika människor med lika många olika problem och symptom. Och det finns något som nästan alla känner när de kommer: "Jag är inte riktigt den jag inom mig vet att jag skulle kunna vara!" Vill du bli fri från smärta, ångest, ilska och negativa tankar? Har du spänningar och huvudvärk? Låg självkänsla? Annat som stör din inre frid? Eller vill du bara lära känna den du är längst där inne? Få en avstamp framåt? De flesta symtom vi har, fysiska som psykiska är meddelanden från kroppen till själen att något inte är helt i balans. Är du villig att börja lyssna inåt? Bra, då är du redo för en inre förändring! Styrkan ligger inte i att bli som den eller den, vara si eller så eller skaffa det eller det. Nej, det handlar mer om att släppa alla de roller som inte är direkt autentiska, inte är Du. Det handlar också om att släppa förminskande tankar och känslor man inte längre kan/ behöver identifiera sig med. Då kan man tydligare se den man verkligen är och skapa en relation till denna fantastiska människa som är Du. Innanför skalet och pålagorna finns en juvel. Är du redo?

Bilder

Detaljer och kontakt