1. Hem
 2. Hudvård Göteborg

Maestro Ink Removal

betyg5 Fantastiskt bra(65 betyg)
Kristinelundsgatan 5, 41137, Göteborg
5793

Boka tjänst

Laserbehandlingar

 • Tatueringsborttagning fri konsultation på plats.
  30 minuter, KostnadsfriMer info
  Boka
 • Tatueringsborttagning Small
  30 minuter, 495 krMer info
  Boka
 • Tatueringsborttagning Medium.
  30 minuter, 995 krMer info
  Boka
 • Tatueringsborttagning Large
  30 minuter, 1 495 krMer info
  Boka
 • Tatueringsborttagning ögonbryn
  30 minuter, 1 000 kr
  Boka
 • Hollywood behandling ansikte
  45 minuter, 895 krMer info
  Boka

utövare

noImage
Jonny Kraft
5
(65 betyg)
Laserterapeut
qliro

Betyg och recensioner

5Fantastiskt bra
65 betyg
julia a.
till Jonny Kraft
Första gången jag lasrade mig, Jonny var snabb och smidig, tack!

Visa mer

Isabell L.
till Jonny Kraft
Professionellt och trevligt bemötande!!

Visa mer

Amanda L.
till Jonny Kraft
Har gått till Jonny 3 gånger nu gått lika bra och smidigt varje gång så roligt att komma dit när man får ett härligt bemötande känns väldigt tryggt och bra, hade inte haft möjligheten att ta bort 5 tatueringar utan honom!:)

Visa mer

Maestro Ink Removal
Stort tack för din fina recension! Det gör mig verkligen glad att höra att du känner dig trygg och väl omhändertagen varje gång du kommer hit. Att få hjälpa dig med att ta bort fem tatueringar är en ära. Ser fram emot att se dig igen snart! Varma hälsningar, Jonny

Visa mer

Emelie F.
till Jonny Kraft
Varit och kört laser hos Jonny 5 gånger och är alltid lika nöjd. Jag kan verkligen rekommendera detta stället om ni går i tankarna att börja lasra era tatueringar! Jag tar bort tre tatueringar, en av dom är placerad på ett lite intimare ställe men Jonny är oerhört proffsig, respektfull och trygg så det har aldrig känts jobbigt. En av mina tatueringar är nästan helt borta nu & jag har inte fått ett enda märke då jag lyssnat på hans rekommendationer om att inte köra med för stark laser utan hellre köra med lite lägre styrka upprepade gånger för att minska risk för ärrbildning.

Visa mer

Maestro Ink Removal
Hej Emelie! Tack för din fantastiska recension! Det är verkligen kul att höra att du är så nöjd med behandlingen och resultaten. Jag är glad att du känner dig trygg och väl omhändertagen, även med de mer känsliga områdena. Din tatuering som nästan är helt borta är ett bevis på att vi gör rätt! Ser fram emot att fortsätta hjälpa dig! Varma hälsningar, Jonny

Visa mer

Om företaget

Som grundare och drivkraft bakom Maestro Ink Removal, är min passion att erbjuda skräddarsydda laserbaserade tatueringsborttagningar. Jag tror på en personlig touch i varje steg av processen, från initial konsultation till den sista behandlingen. Genom att noggrant utvärdera varje tatuering, utformar jag en behandlingsplan som är anpassad efter varje kunds individuella behov och mål. Mitt arbete stöds av den allra senaste laserteknologin, vilken inte bara effektiviserar bläckborttagningen, men också maximerar säkerheten och komforten för huden runtomkring. Min dedikation sträcker sig bortom behandlingarna själva; jag engagerar mig i att ge varje kund stöd och vägledning genom hela processen, säkerställande att varje steg tas med största omsorg. Efter varje session delar jag med mig av detaljerade eftervårdsråd för att underlätta en så smidig och snabb läkning som möjligt. På Maestro Ink Removal är jag stolt över att använda marknadsledande teknologi och metoder. Mitt personliga åtagande till ständig utveckling innebär att jag kontinuerligt håller mig uppdaterad med de senaste innovationerna inom tatueringsborttagning. Jag är medveten om att den utrustning jag använder är bland den mest avancerade och kostsamma på marknaden, men jag tror fast på att tillgängligheten till tatueringsborttagning inte ska begränsas av ekonomiska skäl. Därför är en central del av mitt mål att hålla priserna rimliga, utan att kompromissa med kvaliteten på min service. Jag strävar efter att göra denna process tillgänglig för alla som önskar en förändring, oavsett bakgrund. Att balansera användandet av toppmodern utrustning med att upprätthålla humana priser är ett uttryck för min övertygelse att alla förtjänar möjligheten till en ny start.

Bilder

Detaljer och kontakt
  • Stängd nu
  • Mån14:00 - 18:30
  • Tis14:00 - 18:30
  • Ons14:00 - 18:30
  • Tor14:00 - 18:30
  • Fre14:00 - 18:30
  • LörStängd
  • SönStängd
 • 07340734 XXVisa nummer

 • Kristinelundsgatan 5, 41137, Göteborg