1. Hem
 2. Yoga Sollentuna

Malins Energi och Hälsa

betyg4.9 Fantastiskt bra(261 betyg)
Landsnoravägen 42, 19251, Sollentuna
OBS! Det är många som vill komma på massage och tiderna blir snabbt bokade. Hittar du inte en tid som passar så släpper jag akuttider varje söndag, för dig som behöver ett besök med kort varsel. MASSAGE & YOGA PÅ LOGEN EDSVIK Förutom massage erbjuder jag yoga på tisdagar kl 07.00-08.00 och söndagar kl 18.45-20. Läs mera på www.malinsenergi.se VARMT VÄLKOMMEN TILL MASSAGESTUDIO LOGEN Logen Edsvik, Landsnoravägen 42, 19251 Sollentuna. MASSAGENS VÄLGÖRANDE EFFEKTER Allt fler och fler upptäcker massagens välgörande effekter på kropp och själ. Till mig kan du komma och bara landa på massagebänken. Jag erbjuder dig en avslappnande stund där trötta muskler och sinne slappnar av. Eller en behandlande massage där du har gått under en längre tid med smärta som inte vill ge sig. Du kan också få en underbart välgörande lymfmassage där svullnader minskar, smärta ger med sig och stressen rinner bort. Välj själv vad du behöver. YOGANS MAGISKA KRAFT I min yoga har jag valt att kombinera mediyoga och yinyoga. Båda är lugna, inkännande och djupt balanserande yogaformer där andningen och kroppen är i fokus. Fördelen med denna kombination är att du får jobba med kroppen både dynamisk och statiskt. Alla övningar utförs under en lite längre stund ca 3-5 minuter. Din kropp hinner då långsamt och i sin takt släppa på spänningar, stelhet, stress och samtidigt får du tid att lyssna inåt och träna dig i medveten närvaro. VARMT VÄLKOMMEN! Hugienrutiner: Hos mig kan du känna dig trygg med att få behandling. Jag rengör noggrant efter varje besök med desinfektion, vädrar ur rummet, tvättar alla handdukar dagligen, använder visir och munskydd vid behov. Både du och jag tvättar noga händerna innan behandlingen börjar.  Betalning: Du betalar med swish/faktura. Du får alltid ett kvitto på din behandling. Det går bra att använda friskvårdsbidraget till massage och yoga. Avbokningsregler: Anmälan till yogan är bindande. Massagen behöver du avboka senast 24 timmar innan, annars full debitering.

Boka tjänst

MASSAGEBEHANDLING

 • Klassisk Massage - Avslappnande lugn massage för trötta muskler
  60 minuter, 800 krMer info
 • Klassisk Massage - Avslappnande lugn massage för trötta muskler
  45 minuter, 650 krMer info
 • Klassisk Massage - Avslappnande lugn massage för trötta muskler - Perfekt för nacke & axlar
  30 minuter, 550 krMer info
 • Behandlande Massage - För ett långvarig/akut smärtproblem i musklerna
  60 minuter, 800 krMer info
 • Behandlande Massage - För ett långvarig/akut smärtproblem i musklerna
  45 minuter, 650 krMer info
 • Lymfmassage - Helkropp - För ett fungerande och effektivt lymfsystem
  90 minuter, 1 100 krMer info
 • Lymfmassage - Halvkropp - För ett fungerande och effektivt lymfsystem
  60 minuter, 800 krMer info

YOGAKLASSER

 • Morgonyoga Hel termin 19 ggr v. 3-24
  60 minuter, 3 450 krMer info
 • Morgonyoga Halv termin 10 ggr v. 3-13
  60 minuter, 1 950 krMer info
 • Söndagsyoga Hel termin 19 ggr v. 2-23
  75 minuter, 3 650 krMer info
 • Söndagsyoga halv termin 10 ggr v. 2-12
  75 minuter, 2 150 krMer info
 • Yoga Drop-in Tisdag
  60 minuter, 220 krMer info
 • Yoga Drop-in Söndag
  75 minuter, 230 krMer info

JULYOGA

 • Julyoga 18/12
  135 minuter, 395 krMer info

utövare

noImage
Malin Fridman, Cert. Massageterapeut
4.9
(223 betyg)
noImage
Malin Fridman, Medi-YinYogalärare
4.9
(37 betyg)

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
261 betyg
Jonas S.
till Malin Fridman, Cert. Massageterapeut
Professionell och härlig upplevelse

Visa mer

Jonas C.
till Malin Fridman, Cert. Massageterapeut
Riktigt bra. Duktig.

Visa mer

Kristel S.
till Malin Fridman, Cert. Massageterapeut
Bästa massagen jag har haft!! Malin var väldigt lyhörd för mina behov och hittade exakt de områden jag behövde hjälp med. Dessutom härlig miljö och underbar atmosfär!

Visa mer

Markus A.
till Malin Fridman, Cert. Massageterapeut
Hon är väldigt noggrann och hittar där man har besvär och masserar lagom hårt. Malin är också väldigt trevlig och omtänksam.

Visa mer

Om företaget

Välkommen till massagestudio Logen på Landsnoravägen 42. Jag är utbildad Massageterapeut, Lymfmassör och yogalärare. Till mig kan du komma för att minska på stress och spänningar i kroppen. Få bukt med ett långvarigt smärttillstånd eller få fart på ditt lymfsystem. När vi ses beskriver du ditt problem och tillsammans kommer vi fram till vilken typ av behandling vi ska genomföra. Jag erbjuder även mediyoga och yinyoga tisdagar kl 07.00-08.00 och söndagar kl 18.45-20 i vår vackra yogasal från 1800-talet. För din säkerhet är jag kvalitetssäkrad och försäkrad via kroppsterapeuterna yrkesförbund. Varmt välkommen till mig!

Bilder

Detaljer och kontakt