Malins Energi och Hälsa

betyg4.9 Fantastiskt bra(91 betyg)
Landsnoravägen 42, 19251, Sollentuna
VARMT VÄLKOMMEN TILL MASSAGESTUDIO LOGEN Logen Edsvik, Landsnoravägen 42, 19251 Sollentuna. Just nu är det vädigt fullbokat. Det blir ofta lediga tider med kort varsel, skicka ett mejl för att stå på väntelista. MASSAGENS VÄLGÖRANDE EFFEKTER Allt fler och fler upptäcker massagens välgörande effekter på kropp och själ. Till mig kan du komma och bara landa på bänken. Jag erbjuder dig en avslappnande stund där trötta muskler och sinne slappnar av. Eller en behandlande massage där du har gått under en längre tid med smärta som inte vill ge sig. Du kan också få en underbart välgörande lymfmassage där svullnader minskar, smärta ger med sig och stressen rinner bort. Välj själv vad du behöver. VARMT VÄLKOMMEN! Hugienrutiner: Hos mig kan du känna dig trygg med att få behandling. Jag rengöring noggrant efter varje besök med desinfektion, vädrar ur rummet, tvättar alla handukar dagligen, använder viris och munskydd vid behov. Både du och jag tvättar noga händerna innan behandlingen börjar. Betalning: Du betalar med företagsswish på plats eller med faktura som batalas inom 10 dagar. Du får alltid ett kvitto på din behandling. Det går bra att använda friskvårdsbidraget till massage. Avbokningsregler: Du behöver avboka din tid senast 24 timmar innan, annars full debitering. Vid minsta förkylningssymtom behöver du boka om din tid till ett annat tillfälle. Samarbetspartner: Jag samarbetar med Hälsoresurs. Har du frågor angående bokning, betalning eller liknande kontaktar du Hälsoresurs. www.halsoresurs.se.

Boka tjänst

MASSAGEBEHANDLING

 • Klassisk Massage - Avslappnande lugn massage för trötta muskler45 minuter, 600 kr · Mer info
  Boka
 • Klassisk Massage - Avslappnande lugn massage för trötta muskler60 minuter, 750 kr · Mer info
  Boka
 • Behandlande Massage - För ett långvarig/akut smärtproblem i musklerna45 minuter, 600 kr · Mer info
  Boka
 • Behandlande Massage - För ett långvarig/akut smärtproblem i musklerna60 minuter, 750 kr · Mer info
  Boka
 • Lymfmassage - Helkropp - För ett fungerande och effektivt lymfsystem 90 minuter, 1 050 kr · Mer info
  Boka
 • Lymfmassage - Halvkropp - För ett fungerande och effektivt lymfsystem 60 minuter, 750 kr · Mer info
  Boka

utövare

noImage
Malin Fridman, Cert. Massageterapeut
(91 betyg)
MediYogalärare

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
91 betyg
till Malin Fridman, Cert. Massageterapeut
Malin ger den bästa massagen!
till Malin Fridman, Cert. Massageterapeut
Fantastiskt bra massage och supermysig lokal. Stort tack Malin för att du är så professionell och lyhörd. Rekommenderas!
till Malin Fridman, Cert. Massageterapeut
Underbar lokal och underbar massagestund!
till Malin Fridman, Cert. Massageterapeut
Fint och professionellt bemötande. Behandlingen motsvarade mina förväntningar. Trevlig miljö.

Om företaget

Välkommen till massagestudio Logen på Landsnoravägen 42. Jag är utbildad Massageterapeut och Lymfmassör. Till mig kan du komma för att minska på stress och spänningar i kroppen. Få bukt med ett långvarigt smärttillstånd eller få fart på ditt lymfsystem. När du kommer till mig beskriver du ditt problem och tillsammans kommer vi fram till vilken typ av behandling vi ska genomföra. För din säkerhet är jag kvalitetssäkrad och försäkrad via kroppsterapeuterna yrkesförbund. Varmt välkommen till mig!

Bilder