Meridians Massage

betyg4.9 Fantastiskt bra(8 betyg)
Valstavägen 40, 195 50, Märsta
TILLFÄLLIGT KAMPANJ! Eftersom att jag nyligen har öppnat mitt eget behandlingsrum, vill jag gärna att du känner till vad jag gör och hur jag kan hjälpa dig. Därför erbjuder jag 15 minuter extra när du kommer till din första behandling! OBS! : Gäller vid köp från av 60min. MERIDIANS MASSAGE Ett behandlingsystem som fungerar lika effektivt som akupunktur, helt utan nålar. Meridians Massage är djupgående, smärtlindring, relax och långtidsverkande! Förbättrar blodcirkulationen , lymfsystem.. FRISKVÅRD Du kommer väl ihåg att nyttja ditt friskvårdsbidrag? Du kan använda ditt friskvårdsbidrag eller betala själv Klippkort och ta med dig din kvitto. Vi är anslutna till ActiWay, E-Passi Klippkortet är personligt och giltigt i 12 månader från inköpsdatum.

Boka tjänst

 • Meridians Massage 60 min Ord pris 750kr.Just Nu! 600kr60 minuter, 600 kr · Mer info
  Boka
 • Meridians Massage 90 min 90 minuter, 900 kr · Mer info
  Boka
 • Olja Massage 60 min. Ord pris 750kr.Just Nu! 600kr60 minuter, 600 kr · Mer info
  Boka
 • Meridians Massage 45 min 45 minuter, 500 kr · Mer info
  Boka

utövare

noImage
Martha Enriquez
(8 betyg)
Meridians Massage
PresentkortKlarna

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
8 betyg
till Martha Enriquez
varm, trevlig och duktig. hjälpte även med att lägga upp kuddar osv. pga graviditeten
till Martha Enriquez
Helt fantastiskt! Måste säga att jag först var lite nervös och undrade vilken behandling jag köpt. Men Martha var proffsig och förklarade pedagogisk. Helt otroliga resultat. Känns som kroppen vaknat upp. Har problem med vätska i kroppen och lymfan. På kvällen hemma var min kropp inte alls så svullen om mindre smärta i lederna och för att inte prata om celluliterna på låret - vart tog de vägen 🙏 Det blir flera besök!!!
till Martha Enriquez
Mysig miljö och fantastiskt massage med speciella handskar och olja. Det var så skönt att jag somnade på massagebänken.

Om företaget

Martha Enriquez specialiserar sig på djupgående behandlingar inom Meridians Massageterapi. Dessa behandlingar är djupgående, smärtlindring och långtidsverkande. Nyligen öppnat sin egen behandlingsrum och är tillgängligt på boka direkt. Du är varmt Välkommen !

Bilder