1. Hem
  2. Läkare Stockholm

Metodica Specialistläkare

betyg4.8 Fantastiskt bra(458 betyg)
Kungsgatan 48, 111 35, Stockholm
Välkommen till Metodica Specialistläkare! Ont i axlar, knän, höfter, rygg eller nacke? Har du en idrottsskada? Saknar du rätt diagnos och känner att du inte blivit hjälpt när du sökt vård tidigare? Vi är en privat mottagning specialiserad på utredning och behandling av lokala smärttillstånd i rörelseapparaten, som inte kräver kirurgisk åtgärd. Till oss kommer ofta patienter som upplever att tidigare vårdgivare inte riktigt tagit deras smärta på allvar. Ofta har de sökt vård vid upprepade tillfällen utan att ha blivit hjälpta; de har fortfarande ont. Många patienter vill också göra en ny bedömning av sitt smärttillstånd. Hos oss får du snabb hjälp – vi har korta väntetider – och ett stort engagemang. Vi arbetar utifrån principen att en framgångsrik smärtlindring kräver rätt diagnos och individuell behandling. Tyngdpunkten ligger därför på noggrann utredning och korrekt diagnostik. Här går vi igenom din sjukhistoria i lugn och ro, gör en systematisk undersökning och använder ultraljudsdiagnostik och diagnostiska injektioner för att ringa in smärtgivande strukturer. • Som en av ett fåtal kliniker i Sverige erbjuder vi ultraljudsguidade epiduraler och nervrotsblockader vid kronisk nack- och ländryggsmärta, samt vid inklämning av perifera nerver. • Vi erbjuder olika former av mini-invasiva precisionsbehandlingar som ultraljudsguidade injektioner och nålskrapningar av hälsenesmärta, hopparknä och sensmärta i armbågen.  • Exempel på besvär som utreds och behandlas: ledinflammationer inklusive artros och frozen shoulder, slemsäcksinflammationer, sensmärta, ligamentsmärta, kronisk rygg- och nacksmärta, diskbråck, ischias, nervinklämningar/entrapments. Verksamheten drivs helt i privat regi, utan avtal med landstinget, och frikort gäller inte. Vi har inga krav på remiss. Privatbetalande patienter bekostar själva extra utredningsinsatser som provtagning, röntgen, medicintekniska hjälpmedel och magnetkameraundersökning. Har du frågor om utredning, behandling, bokningar eller pris? Kontakta oss på info@metodicaspecialistlakare.se så hjälper vi dig. Om det är första gången du besöker oss, rekommenderar vi att du bokar ett nybesök.  Vi följer noga Folkhälsomyndighetens rekommendationer avseende Covid-19. Vid förkylningssymtom ber vi dig därför boka om din tid.

Boka tjänst

Bedömning. Kontakta Metodica Specialistläkare på telefon eller mail före bokning.

  • Läkare konsultation 45 min/ SMS+portkod per e-post efter bokning
    2 000 krMer info
  • Läkare återbesök 25 min (kostnad för behandling tillkommer)/SMS+portkod per e-post efter bokning
    2 000 kr

utövare

noImage
Niklas Wångdahl
4.7
(459 betyg)
Specialistläkare Allmänmedicin

Betyg och recensioner

4.8Fantastiskt bra
458 betyg
Charlotta G.
till Niklas Wångdahl
Niklas är fantastisk! Kunnig, lyssnande, noggrann och positiv. Han gav inte heller upp trots att det tog lite tid att hitta vad som hjälper bäst. Han har mina varmaste rekommendationer.

Visa mer

Lena J.
till Niklas Wångdahl
Trevlig, lyssnar, noggrann, intresserad Vill lösa problemet, inte bara symtomet. Mycket nöjd

Visa mer

Irja H.
till Niklas Wångdahl
Niklas är så fokuserad på att hitta orsaken till min långa smärta! Jag har fullt förtroende och förtröstan att han kommer att lyckas!!!!!!

Visa mer

Leif R.
till Niklas Wångdahl
Verkar kunna sin sak🙂

Visa mer

Om företaget

Metodica Specialistläkare är en privat vårdgivare i centrala Stockholm med inriktning på muskulo-skeletal medicin, ultraljudsdiagnostik och injektionsbehandling. Kliniken ligger på Kungsgatan i centrala Stockholm, mitt emot Hötorget. Bakom Metodica Specialistläkare står dr Niklas Wångdahl, specialist i allmänmedicin. Dr Wångdahl har vidareutbildning och lång erfarenhet inom muskulo-skeletal medicin, idrottsmedicin, diagnostiskt ultraljud och ultraljudsguidade mini-invasiva interventioner. Han har även specialistexamen enligt SFAM (Svensk förening för allmänmedicin), läkarspecifik examen inom Orthopaedic Medicine International (OMI), examen inom MSK ultraljud och steg 2-utbildning inom Idrottsmedicin.

Bilder

Detaljer och kontakt