1. Hem
  2. Coaching Smedjebacken

Mitt Själarum

Inte tillräckligt med recensioner än
Kyrkogatan 63, 777 30, Smedjebacken
Välkommen till Mitt Själarum ! Glöm inte att vårda din ande och själ. Du är älskad av andra för den du är, inte för vem du tror att du ska vara. Ta vara på varje sekund varje dag, det är så mycket viktigare än du anar.
9260

Boka tjänst

Andlig Healing

  • Andlig Healing
    45 minuter, 500 krMer info
    Boka
  • Aroma touch technique
    60 minuter, 650 krMer info
    Boka
  • Trance Healing
    60 minuter, 600 krMer info
    Boka

Combo behandling

  • Combo behandling
    60 minuter, 600 krMer info
    Boka

Privatsittning/Konsultation

  • Privatsittning/Konsultation
    45 minuter, 650 krMer info
    Boka
  • Tarot läggning
    45 minuter, 550 krMer info
    Boka

Personal

noImage
MarjaanaMedium & Healer

Betyg och recensioner

Inte tillräckligt med recensioner än

Om företaget

Vem är jag? Mitt namn är Marjaana Hellberg och jag tror på ett evigt liv.... Jag bor med min familj i södra dalarna , Smedjebacken Sedan 26 år tillbaks driver jag städfirman Hemservice Pärlan AB med min vän och kollega Helena Vestin På fritiden arbetar jag som Certifierat medium och healer på Mitt Själarum och Smedjebackens spiritualistiska center Spiritualistiska Sällskapet Engelen är en förening som Helena och jag bedriver sedan 2007 Vi anordnar kurser,cirklar, seanser, arr hälsomässor 2017 startade vi ett till AB , Smedjebackens spiritualistiska center Vi är en spiritualistisk skola och bjuder in lärare från England och Sverige att arbeta hos oss Jag blev certifierad av min mentor Mia Ottosson feb -2015. Mia som bor i Stenungssund, har startat upp Speak of spirit , som är ett trossamfund som kommer att samarbeta med Spiritualists National Union i England. Spiritualismens högborg. Varför jag började jag då på denna bana -Sedan barnsben har jag alltid trott på någonting mera efter döden,men inte riktigt vetat vad. Första gången jag gick på en privatsittning var år 2007 och då fick jag upp ögonen för detta.Mediumet lyckades nämligen få igenom min vän som just lämnat jordlivet hastigt.Det var en otrolig upplevelse och jag fick svaren jag behövde för att förstå. Det är här min andliga resa börjar och min personliga utveckling.Det är ingenting jag ångrar,utan det är faktiskt det bästa som hänt mig. Det har gjort mig lyckligare och jag har funnit en inre frid. Jag ser livet från en annan synvinkel idag och jag är tacksam för att jag är den jag är. Mitt tänkade har blivit positivare och jag tar vardagen med glädje. När jag började min resa blev jag nyfiken på allt. Inget har kunnat hindrat mig från att prova på olika områden inom andlighet. Jag följer mitt hjärta och jag älskar att hjälpa andra människor och jag gör det som känns rätt för mig.

Certifieringar

Här kan du öppna utövares uppladdade certifikat för en tryggare behandling. Klicka på det certifikat ni önskar läsa under respektive utövare.

Bilder

Detaljer och kontakt
    • Öppettider (Övrig information)
    • Varierande öppettider, du hittar mina tillgängliga tider när du bokar. Du är välkommen att ta kontakt vid frågor och funderingar.
  • 07033175 XXVisa nummer

  • Kyrkogatan 63, 777 30, Smedjebacken