Motoriken i Skövde

betyg4.6 Fantastiskt bra(110 betyg)
Vasagatan 18, 541 50, Skövde
Coronaviruset lamslår nu stora delar av Sverige. Motoriken i Skövde fortsätter att hålla öppet som vanligt tills vidare. Ändringar kan komma snabbt och vi följer Folkhälsomyndighetens råd och anvisningar. Utöver vår vanliga noggrannhet har vi förstärkt våra städrutiner så att alla kontaktytor rengörs med sprit flera gånger dagligen. Behandlingsbänkar och vi själva rengörs naturligtvis efter varje kund. Vi ber också dig som patient att vara noga med såväl handhygien som allmän hygien. Äldre patienter och personer i riskgrupperna ber vi stanna hemma om det inte rör sig om akut vård. För samtidigt som vi är mycket måna om allas hälsa inser vi också att vi måste avlasta den ordinarie sjukvården så mycket som det bara går. Sjukhuset och vårdcentralerna måste få använda sina resurser där de gör mest nytta. Vi finns här för att du ska kunna må så bra det bara går utan att på något sätt riskera din hälsa i övrigt. För mer och utförlig information, se Folkhälsomyndighetens hemsida.

Boka tjänst

Nybesök leg kiropraktor

 • Akuttid nybesök40 minuter, 700 kr
  Boka
 • Nybesök barn 0-6 år600 kr · Mer info
  Boka
 • Nybesök barn & ungdom (7-17 år) samt heltidsstuderande600 kr · Mer info
  Boka
 • Nybesök vuxen700 kr · Mer info
  Boka
 • Nybesök Senior 65+600 kr · Mer info
  Boka
 • Nybesök Tidig Rehab Skövde kommunMer info
  Boka
 • Friskvårdande/förebyggande behandling (ePassi/Actiway) 40 min40 minuter, 875 kr · Mer info
  Boka

Återbesök leg kiropraktor

 • Återbesök barn 0-6 år460 kr · Mer info
  Boka
 • Stötvågsbehandling 20 minuter, 560 kr · Mer info
  Boka
 • Stötvågsbehandling + kiropraktisk behandling40 minuter, 700 kr · Mer info
  Boka
 • Återbesök barn & ungdom 7-17 år samt heltidsstuderande460 kr · Mer info
  Boka
 • Återbesök vuxen560 kr · Mer info
  Boka
 • Återbesök senior 65+460 kr · Mer info
  Boka
 • Återbesök Tidig Rehab Skövde kommunMer info
  Boka
 • Friskvårdande/förebyggande behandling (ePassi/Actiway) 20 min20 minuter, 700 kr · Mer info
  Boka

Presentkort

Köp presentkort

Valfritt belopp

Terapeut

noImage
Ann-Britt Nilsson, leg kiropraktor
(110 betyg)
Presentkort

Betyg och recensioner

4.6Fantastiskt bra
110 betyg
Fantastiskt det satt jättemycket vid ena skulderbladet så hon fick prova att trycka från olika håll och det lyckades kände att det släppte
Ann-Britt är super duktig! Man känner sig trygg som klient. Och får hjälp.
Allt en lättnad att ha besök Ann-Britt. Omedelbara resultat och professionellt bemötande.
Varit sjukskriven 2,5 månad med ryggsmärtor. Efter ett besök kan jag redan ta ut längre steg och smärtan har minskat.

Om företaget

Välkommen! Vi vänder oss till dig som vill optimera din kropp och prestera bra på jobbet eller på fritiden. Om du är en elitidrottare och vill få den där extra styrkan i kroppen som kan leda till att du orkar mer i tävlingsmomentet och får en snabbare återhämtning så kan vi hjälpa dig. Är du en person som har långvarig smärtproblematik som ingen har lyckats hjälpa dig med? Ofta förbiser man såväl ryggradens segmentella funktion och rörelsemönster som svagheter i mjukdelarna runt ryggraden. Vi vet att man behöver kombinera kiropraktisk behandling med rehabiliterings-övningar för att få till ett så bra resultat som möjligt. Har du ingen bra aktivitets-nivå i området som besvärar dig så är det svårt att bli bättre eller få hållbarhet framåt. Vi ger dig många verktyg som kommer hjälpa dig komma ur dina besvär och ta kontroll över din hälsa. Vi hjälper även spädbarn som gnäller mer än vanligt och ungdomar som klagar på ont i huvudet eller ryggen. Barn får ont men ofta känner inte föräldrar till att barn kan få hjälp hos en kiropraktor.   På ditt första besök gör vi en grundlig undersökning av din ryggrad och ditt nervsystem. Vid behov kompletterar vi undersökningen med en dynamisk gånganalys för att evaluera behovet av individuellt anpassade ortopediska skoinlägg. Hela besöket tar cirka 60 minuter.  NYHET - NU ERBJUDER VI ÄVEN STÖTVÅGS-BEHANDLING!

Bilder