Osteopatlandslaget Stenungsund

betyg4.7 Fantastiskt bra(24 betyg)
Munkerödsvägen 13 A, 444 32, Stenungsund
Vi på Osteopatlandslaget behandlar besvär som ryggskott, nackspärr och idrottsskador samt långvariga besvär som bland annat huvudvärk, ischias och ländryggssmärta. Under ett besök integreras kunskap från Osteopati, massage, rehab, och träning. Tillsammans med behandling kommer vi prata om träning, motion, ergonomi och motivation i relation till ditt problem. - Osteopatisk behandling - Massage - Medicinsk Akupunktur Om du önskar en tid som inte finns, har frågor kring ditt besök, dina besvär eller vilken behandling du ska boka, så är du varmt välkommen att höra av dig via telefon eller e-post. Det finns möjlighet till paketlösningar för enskilda tjänster och kan kombineras med flera tjänster. Vi tar swish, actiway, e-passi eller skickar faktura som betalning, Välkommen att boka din tid för behandling! Åsa och Frida Angående Covid-19 Vi gör allt vi kan för att minska smittspridningen och har förstärkt våra rutiner. Om du är det minsta tveksam eller känner symptom ber vi dig att boka om din tid. Tillhör du en riskgrupp, eller har minsta tecken på förkylning, stanna hemma. Detsamma gäller självklart även samtliga som jobbar på Osteopatlandslaget. Har ni funderingar får ni gärna höra av er till oss. info@osteopatlandslaget.se

Boka tjänst

Osteopati

 • Osteopatisk behandling40 minuter, 780 kr · Mer info
  Boka

Massage

 • Idrottsmassage 55 min55 minuter, 700 kr · Mer info
  Boka
 • Avslappningsmassage 55 min55 minuter, 700 kr · Mer info
  Boka
 • Svensk klassisk massage 30 min30 minuter, 550 kr · Mer info
  Boka
 • Svensk klassisk massage 55 min55 minuter, 700 kr · Mer info
  Boka

Massage

 • Idrottsmassage 25 min30 minuter, 550 kr · Mer info
  Boka

Presentkort

Köp presentkort

Valfritt belopp

Personal

noImage
Frida Lysfjord
(17 betyg)
MassageterapeutPresentkort
noImage
Åsa Johansson
(7 betyg)
Osteopat D. O BscPresentkort

Betyg och recensioner

4.7Fantastiskt bra
24 betyg
2 duktiga och lyhörda tjejer som kan sina grejer
Jag var inte riktigt beredd på att massören fanns i samma lokal som Crossfit gymmet, och det passade inte mig just den här tidpunkten i mitt liv. Men fantastisk massage, redan bokat in ny tid!
Hon lyssnar av en bra, vågar ta i och prova nya grepp. Känner förtroende för Åsa.
Professionell, trevlig, tydlig information. Gav resultat.

Om företaget

Vi finns i Crossfit Njords lokaler i Stenungsund. På Osteopatlandslaget erbjuds osteopatisk behandling och massage. Besök osteopatlandslaget.se för mer information. Välkomna!

Bilder