1. Hem
  2. Massage Västra Frölunda

Motiveras.nu

betyg4.8 Fantastiskt bra(110 betyg)
Hulda Lindgrens gata 8, 421 31, Västra Frölunda
Postural Träning  Har du problem med din hållning? Ryggont som aldrig blir bättre? Känner du att du inte får rätt gensvar på din träning? Postural träning innebär träning för att förbättra hållningen vilket medför att kroppen fungerar bättre vilket ofta leder till mindre smärta och att annan träning blir mer effektiv. Djupvågsbehandling Djupvågsbehandling år en behandling av fascia/bindväv som effektivt och skonsamt ökar rörlighet och släpper på värk och muskelspänningar. Behandling av bland annat följande besvär: Ryggbesvär Nackbesvär Muskelbesvör (generellt) Frozen shoulder Tennisarmbåge Golfarmbåge Musarm Löparknä Trochanterit Hälseneproblem Personlig Träning Jag hjälper gärna dig som vet att du behöver ta tag i vissa delar i ditt liv. Det kan gälla träning, stresshantering eller obalanser i kroppen som ger värk eller att du inte känner dig så smidig längre. Min stora utmaning kan vara att få dig att börja bry dig om dig själv och att sen få dig att hitta ett sätt så att det blir hållbart och även kanske lite kul med förändringen när du tränar? Då kan detta vara något för dig! Samtalsstöd med ACT ACT, Acceptance and Commitment Therapy är en utveckling av Kognitiv Beteende Terapi. ACT är en evidensbaserad psykoterapimetod. I ACT är fokus att vara medvetet närvarande. Målet är att man ska få möjlighet att skapa ett mer meningsfullt liv genom att acceptera livet precis som det är. ACT handlar inte om att förändra tankar och känslor till att bli mer positiva. Istället handlar ACT om att bli medveten om tankar, känslor och handlingar. Har du frågor så ring eller messa mig: 0705-493238 eller maila mig: bianca@motiveras.nu Jag håller till på Taljegårdgatan 11a i MPs själ&muskels lokal. Jag kan ha andra lediga tider än dom som är synliga här. Du kan använda dig av ditt friskvårdsbidrag. Gäller vid betalning på plats.
15697

Boka tjänst

Kampanjer

  • Kampanj
    Postural träning, nybesök
    90 minuter, 1 240 kr (ord. 1 550 kr) · Mer info
    För tider fram till 31 mar
    Boka

Djupvåg/fascia-behandling

  • Djupvågsbehandling, 50 minuter
    50 minuter, 750 krMer info
    Boka
  • Djupvågsbehandling, 90 minuter
    90 minuter, 1 350 krMer info
    Boka

Postural träning

  • Postural träning, återbesök
    50 minuter, 750 krMer info
    Boka
  • Kampanj
    Postural träning, nybesök
    90 minuter, 1 240 kr (ord. 1 550 kr)Mer info
    För tider fram till 31 mar
    Boka
  • Återbesök
    50 minuter, Varierande prisMer info
    Boka

Postural träning, grupp

  • Postural träning, grupp
    60 minuter, 120 krMer info
    Boka
  • Postural träning, grupp i Johanneberg i Studio Yogaheart, Richertsgatan 8
    60 minuter, 200 krMer info
    Boka

Konsultation

  • Kostnadsfri konsultation via telefon
    15 minuter, KostnadsfriMer info
    Boka

Personlig Träning

  • Personlig Träning 10 gånger
    60 minuter, 7 500 krMer info
    Boka

Yoga

  • Yinyoga, liten grupp
    60 minuter, 200 krMer info
    Boka

utövare

noImage
Bianca Flach
4.8
(110 betyg)
Leg Fysioterapeut, Dipl postural tränare
qliro

Betyg och recensioner

4.8Fantastiskt bra
110 betyg
Pia B.
till Bianca Flach
Mycket skön behandling. Efteråt blev jag mör och det visar nog på att denna djupvågsbehandling går på djupet. Trevlig terapeut! Pia

Visa mer

Karin W.
till Bianca Flach
Bianca hade ett väldigt trevligt och professionellt bemötande och var lyhörd för vilka övningar som passade min kropp bäst. Hon var noga med att allt skulle kännas bra för mig.

Visa mer

Britt-Marie F.
till Bianca Flach
Kändes jättebra efter att ha varit hos henne. Trevligt bemötande.

Visa mer

Barbro K.
till Bianca Flach
Lugnt och skönt i för mig en akut situation.

Visa mer

Om företaget

Jag hjälper gärna dig som vet att du behöver ta tag i vissa delar av ditt liv. Det kan gälla träning, stresshantering eller obalanser i kroppen som ger värk eller att du inte känner dig så smidig längre. Min stora utmaning kan vara att få dig att börja bry dig om dig själv och att sen få dig att hitta ett sätt så att det blir hållbart och även kanske lite kul med förändringen. Jag är leg fysioterapeut och även diplomerad Optimum-tränare och Physio Scale-coach. Jag har arbetat 12 år inom allmänpsykiatrin (öppenvård) där jag har lett och utvecklat mindfulnessbaserad gruppbehandling för patienter med ångest och depression. Jag är utbildad KBT-terapeut (steg 1) samt grundutbildad inom Acceptance and Commitment Therapy (ACT). Som fysioterapeut inom psykiatrin arbetade jag även med Basal Kroppskännedom (BK). Jag är utbildad mindfulnessinstruktör steg 2 hos Mindfulnesscenter. 200 h Teacher training, Hatha yoga, Mumbai, Indien. Yinyoga-utbildad hos Magdalena Mecweld, Stockholm. I mitt jobb som personlig tränare arbetar jag individuellt med klienter men har även olika former av gruppträning. Du kan använda dig av ditt Friskvårdsbidrag.

Bilder

Detaljer och kontakt
    • Öppet nu
    • Mån07:00 - 20:00
    • Tis07:00 - 20:00
    • Ons07:00 - 20:00
    • Tor07:00 - 20:00
    • Fre07:00 - 20:00
    • Lör08:00 - 16:00
    • Sön08:00 - 16:00
  • 07054932 XXVisa nummer

  • Hulda Lindgrens gata 8, 421 31, Västra Frölunda