RMV Kiropraktik ( Fd Rådmansvångens Kiropraktik)

betyg4.9 Fantastiskt bra(138 betyg)
Skeppsbron 5, 211 20, Malmö
Välkomna till RMV Kiropraktik ( Rådmansvångens Kiropraktik ) Från och med den 1 februari 2021 flyttar vi till nya lokaler på Skeppsbron 5, därav namnändringen, gå in på innergården så är vi rakt fram på första våningen. Ni hittar oss fortfarande via vår hemsida www.rmvkiropraktik.se, boka direkt och tidsbokningen på 040-939313 Vi följer Hälsomyndighetens rekommendationer omkring Covid-19 och arbetar med munskydd och visir. Handtvätt sker både innan och efter besök av både utövare och patient handsprit finns i receptionen Vår lokal rymmer 10 patienter Med tanke på situationen omkring Covid-19 , råder vi alla patienter i riskgrupper att hålla sig hemma, det gäller även om ni har symtom eller om ni har vistats utomlands, Vi har även utökat klinikens städ- och hygienrutiner och lagt pauser mellan patienter för att hjälpa till att minska smittspridningen. Varmt Välkomna!

Boka tjänst

Kiropraktik

 • Kiropraktik Återbesök480 kr · Mer info
  Boka
 • Kiropraktik Gravid Återbesök 480 kr
  Boka
 • Kiropraktik Nybesök580 kr · Mer info
  Boka
 • Kiropraktik Nybesök Gravid580 kr · Mer info
  Boka
 • Kiropraktik återbesök/ pt här sedan tidigare / mer än 1 år sedan sista behandling520 kr
  Boka

utövare

noImage
Leg Kiropraktor Johanna Kolström
(116 betyg)
Presentkort

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
138 betyg
till Leg Kiropraktor Johanna Kolström
Otroligt duktig och trevlig!
till Leg Kiropraktor Johanna Kolström
Jag kom till Johanna med nack-och ryggbesvär och direkt efter första behandlingen kände jag en stor lättnad i nackmusklerna. Huvudvärken försvann. Johanna var mycket mild i sin behandling och hjälpte mig med goda råd för att behålla en bra rörlighet längre fram i tiden. Självklart behövs det flera besök för att rätta till allt. Ses vid nästa besök.
till Leg Kiropraktor Johanna Kolström
Får fantastisk vård av Johanna <3
till Leg Kiropraktor Johanna Kolström
Bra och kunnig

Om företaget

Vi som arbetar på RMV Kiropraktik har ett gemensamt mål - Din optimala hälsa! Hälsa är en helhet och för att uppnå resultat arbetar vi utifrån var enskild individ och deras förutsättningar. I behandlingen ingår en grundlig sjukhistoria och undersökning, dessa lägger grunden till en utarbetad behandlingsplan som passar just dig.

Bilder