Ryggkliniken Skåne

betyg4.9 Fantastiskt bra(163 betyg)
Tordönsvägen 4D, 222 27, Lund
Välkommen till Ryggkliniken Skåne Ryggkliniken Skåne har som mål att tillgodose en bra vård med kvalitativa behandlingar som är individuellt anpassade efter just dina behov för att upprätthålla en normal funktion i muskler,leder samt nervsystem. Vi jobbar med att förbättra människors hälsa,livskvalitet och tillsammans med patienten skapa ett friskare liv. Kliniken arbetar med ett flertal olika behandlingsmetoder för att patienten ska bli frisk och kunna återgå till ett normalt aktivt och yrkesverksamt liv. Prisjustering med start 1januari 2020. 420kr /behandling.

Boka tjänst

Standardtjänster

  • Medicinsk behandling - Återbesök420 kr · Mer info
    Boka
  • Medicinsk behandling - Nybesök420 kr · Mer info
    Boka

Medicinsk Terapeut

noImage
Marcus Schröder
(164 betyg)

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
163 betyg
En fantastisk kille som människans anatomi ut i fingerspetsarna. Är ni i behov av en fantastisk massör - boka tid hos Marcus!! Nubbe
Riktigt bra behandling av ett riktigt proffs
Professionell, kunnig, trevlig och superduktig på sitt jobb!
Marcus fixes me when I am broke and preventive care as well..

Om företaget

Ryggkliniken Skåne fokuserar på manuell terapi, rehabilitering och få igång en fullt fungerande rörelseapparat. Vanliga besvär som behandlas innefattar rygg- och nacksmärtor, muskel- och ledsmärtor men även mycket annat såsom migrän och rörelseproblem. Parkering finns att tillgå uppe på betonghuset samt utanför kliniken i 30 min. Bokning sker via hemsidan eller bokadirekt Prisjustering start 1januari 2020 Pris: 420kr /behandling.

Bilder