Ryggkliniken Skåne

betyg4.9 Fantastiskt bra(191 betyg)
Tordönsvägen 4D, 222 27, Lund
Välkommen till Ryggkliniken Skåne Ryggkliniken Skåne har som mål att tillgodose en bra vård med kvalitativa behandlingar som är individuellt anpassade efter just dina behov för att upprätthålla en normal funktion i muskler,leder samt nervsystem. Vi jobbar med att förbättra människors hälsa,livskvalitet och tillsammans med patienten skapa ett friskare liv. Kliniken arbetar med ett flertal olika behandlingsmetoder för att patienten ska bli frisk och kunna återgå till ett normalt aktivt och yrkesverksamt liv. Prisjustering med start 1januari 2020. 420kr /behandling.

Boka tjänst

Standardtjänster

  • Medicinsk Massageterapi - Återbesök420 kr · Mer info
    Boka
  • Medicinsk Massageterapi - Nybesök420 kr · Mer info
    Boka

Medicinsk Terapeut

noImage
Marcus Schröder
(192 betyg)

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
191 betyg
Kunnig, ger tips på självhjälp och ger en rejäl massage som ger effekt.
Mycket professionellt bemötande. Jag blev rekommenderad att komma hit och är mycket nöjd. Inte någon "feel-good" massage, utan det ska mer ses som behandling. Kommer tillbaka om några veckor.
Bästa Marcus! Grymt kunnig & duktig!
Det känns bra.

Om företaget

Ryggkliniken Skåne fokuserar på manuell terapi, rehabilitering och få igång en fullt fungerande rörelseapparat. Vanliga besvär som behandlas innefattar rygg- och nacksmärtor, muskel- och ledsmärtor men även mycket annat såsom migrän och rörelseproblem. Parkering finns att tillgå uppe på betonghuset samt utanför kliniken i 30 min. Bokning sker via hemsidan eller bokadirekt Prisjustering start 1januari 2020 Pris: 420kr /behandling.

Bilder