Vad vill du boka?

Välkommen till Salong Hindås!
Följ oss på Facebook och Instagram för att ta del av nyheter samt erbjudanden.

Avbokning sker minst 24h innan bokad behandling!
Du blir debiterad 100% vid sen avbokning eller uteblivet besök.Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Microblading

3D ögonbryn eller microblading är en semipermanent kosmetisk tatuering som görs med hjälp utav ett manuellt handverktyg där man gör små, små snitt i stråform som sedan pigmenteras. Detta, till skillnad från den äldre tekniken gör att det ser väldigt verklighetstroget ut.

Microblading håller i ca 1-3 år beroende på hudtyp, ålder (cellförnyelsen är lägre ju äldre du är och du byter därmed inte ut hudceller i samma takt vilket gör att tatueringen sitter längre) etc.

Vid behandlingstillfälle mäter vi upp dina bryn och hittar både en passande form och färg för Dig som du känner dig nöjd med.VIKTIGT! LÄS!

DU ÄR INTE EN BRA KANDIDAT FÖR BRYNTATUERING OM DU:

Gravid/ammar
Onormal ärrbildning / keloidaärr
Diabetes (kräver godkännande från läkare)
Kemoterapi (bör rådfråga läkare)
Blödarsjuka
Epilepsi
HIV, hepatit B och C
Okontrollerat högt blodtryck
Sår, utslag, eksem, psoriasis på brynen!
Pågående herpes
Är sjuk
Har väldigt oljig hy (behandlingen håller inte på dig)

Innan behandlingen;
Sola inte på 24 h
Undvik kaffe, alkohol, värktabletter med acetylsalisylsyra minst 1 dygn innan pga lättare blödning
Färga, vaxa eller tråda inte brynen innan behandling
Undvik omega 3 tabletter innan

Microtox

Med hjälp av 20 st tunna nålar "stämplas" en cocktail med hyaluronsyra, låg dos botox och vitaminer ner i huden.

Behandlingen gör huden:
- Jämn och fin
- Ger lyster
- Minskar synliga porer
- Minskar fina linjer och rynkor

Botox/toxinblandningen har så låg koncentration att det inte påverkar din mimik.
Ingen bedövning behövs. Behandlingen avslutas med en fuktgivande och lugnande ansiktsmask.

Kan göras med 4-6 mån intervall.

Naglar

I denna behandling tas konstmaterial - akryl eller gel - bort på ett skonsamt sätt och lackas efteråt med gellack i valfri färg.
I denna behandling får du hjälp att ta bort din gel, gellack eller akryl på ett tryggt och säkert sätt för att inte skada dina naturliga naglar. Behandlingen avslutas med genomskinligt glanslack. Vill du ha en valfri färgad lackning kostar detta 100 SEK extra.
Denna bokningen kan göras även på ett återbesök av gellack.
Extra glitter/färg/chrome - 30 SEK

Vänligen kom med olackade naglar.

För att kunna utföra behandlingen på tånaglar, måste samtliga naglar vara klippta i den längd som önskas innan man kommer. Inga behandlingar utförs på fötter med fotvårtor eller naglar med svamp.
En klassisk manikyr är en skön och vårdande behandling för dina händer och naturliga naglar. Terapeuten tar hand om och vårdar dina nagelband, filar och polerar dina naglar och masserar händer med en skön och fuktgivande creme. Behandlingen avslutas med en lackning i valfri färg.
Om du har en konstnagel som skadats eller gått av, så kan du boka in dig på en lagning av detta. I samband med ett helt återbesök ingår tre nya naglar. Om du till exempel tappat fyra naglar vid återbesöket betalar du alltså endast för en extra nagel.
Om man kommer vid ett återbesök med endast 4 naglar kvar, gäller priset för nytt set.
En minimanikyr är en snabbare behandling för dina naturliga naglar. Terapeuten filar, polerar och lackar dina naglar i en valfri färg.
En behandling där den naturliga nageln förlängs till önskad längd och form, med tipp eller mall. Du kan välja vilken basdesign du önskar, såsom naturellt, franskt, glitter, Polish Pro gellack, chrome.

Extra glitter/färg/chrome - 30 SEK
En behandling där den naturliga nageln förstärks, utan att förlängas. Du kan välja vilken basdesign du önskar, såsom naturellt, franskt, glitter, Polish Pro gellack, chrome.

Extra glitter/färg/chrome - 30 SEK
När man haft sina konstnaglar i ca 3-4 veckor bör man göra ett återbesök för att justera längd, form, färg och balansen i naglarna. Terapeuten tunnar då ut befintligt material och man väljer en ny design. I denna behandling kan du välja mellan naturella naglar eller lackat med gellack.
Om man kommer vid ett återbesök med endast 4 naglar kvar, gäller priset för nytt set

Extra glitter/färg/chrome - 30 SEK
När man haft sina konstnaglar i ca 3-4 veckor bör man göra ett återbesök för att justera längd, form, färg och balansen i naglarna. Terapeuten tunnar då ut befintligt material och man väljer en ny design. I denna behandling kan du välja mellan glitter, franskt eller chrome på naglarna.
Om man kommer vid ett återbesök med endast 4 naglar kvar, gäller priset för nytt set

Extra glitter/färg/chrome - 30 SEK

Skinboosters

Juvederm Volite är en skinbooster som är avsedd för att återfukta ansikte, hals, dekolletage, öronsnibbar och händer.

Juvederm Volite är är en fuktbehandling med lättflytande hyaluronsyra som ger huden förbättrad elasticitet och spänst. Strukturen i det behandlade området förbättras och huden får en fin lyster. Små droppar injiceras med en mycket tunn nål ytligt i huden. Behandlingen är perfekt för dig som vill förebygga åldrande.


Efter behandlingen kan rodnad och små blåmärken förekomma. Det försvinner normalt sett inom några dagar- en vecka. Fullt resultat syns efter ca tio dagar efter själva behandlingstillfället. Det kan räcka med en eller två behandlingar för att uppnå resultat som sedan håller i sig i ca 6-9 månader.

Efter behandlingen är det viktigt att tänka på att inte använda makeup på 12 timmar och inte utsätta huden för direkt solljus under två veckor efter behandlingstillfället.

Pris:
1 ml - 3500 kr (specifika områden)
2 ml - 5700 kr (hela ansiktet)

Sklerosering

Aethoxysklerol är ett läkemedel som framkallar en inflammation i blodkärlet, kärlväggarna klibbar ihop och blodkärlet förstörs. Kärlet blir först rött, sedan blått och börjar blekna efter ungefär tre veckor.

Injektionsbehandling innebär små stick i huden av en väldigt fin nål. Ibland kan man känna att det svider lite. Omedelbart efter behandlingen kan man se små bulor och vara lite röd i huden där man blivit behandlad, vissa personer upplever också en lätt klåda i huden. Detta brukar lägga sig inom 1-2 dygn.

Antalet behandlingar beror på hur mycket kärl man har och hur grova de är. Vanligtvis behövs mellan 1-3 behandlingar. Man kan inte ta bort alla ådernät men lyckas man att ta bort ca 70 % av de ådernät som behandlas anses det som ett bra resultat.

Det bör gå 8 veckor mellan behandlingarna.

Botox

Överdriven svettning s.k. hyperhidros är ett tillstånd som drabbar ca 3% av befolkningen.

Vi behandlar med mikroinjektioner med botulinumtoxin över det området i armhålan där man har problem. För att minimera smärtan ges injektionerna med tunna nålar. Behandlingen tar 15 minuter och kräver ofta inte bedövning.

Effekten kommer ca 4-14 dagar efter behandlingen. De flesta har effekt i 3-12 månader och upprepad behandling ger likartad effekt.

Eventuella biverkningar är lindriga och övergående.


I priset ingår ett uppföljningsbesök om det behövs. Det bokas av kunden själv. Välj då "botox uppföljning". Detta ska göras 14 dagar efter behandlingstillfället och senast 3 veckor efter för att vara en uppföljning.
Här behandlas tuggmuskeln. Även kallad masseter. En del har väldigt starka tuggmuskler vilket resulterar i kantiga käklinjer. En del får också problem med tandgnissel (bruxism) som leder till spänningar i muskeln.

Botox i masseter gör att ansiktet smalnar av när muskeln förslappas samt att tandgnissel och spänningar förbättras.

I priset ingår ett uppföljningsbesök om det behövs. Det bokas av kunden själv. Välj då "botox uppföljning". Detta ska göras 14 dagar efter behandlingstillfället och senast 3 veckor efter för att vara en uppföljning.
Boka denna oavsett hur mycket du vill göra. Vi gör en konsultation innan behandling och ser vad som passar dig.
Gäller områden:
Bunnylines (linjer på näsan)
Gummy smile (visning av tandkött när man ler)
Rynkor överläpp
Sura mungipor
Haka

1 område 1200 kr
2 områden 1750 kr
3 områden 2300 kr

I priset ingår ett uppföljningsbesök om det behövs. Välj då Botox uppföljning.Detta ska göras 14 dagar efter behandlingstillfället och senast 3 veckor efter för att vara en uppföljning.
Boka denna oavsett hur mycket du vill göra. Vi gör en konsultation innan behandling och ser vad som passar dig. Gäller behandlingsområden:
Panna
Glabella (argrynka)
Kråksparkar (ögonens utkanter)

Märket som används är Bocouture.

1 område 1800 kr
2 områden 2700 kr
3 områden 3500 kr


I priset ingår ett uppföljningsbesök om det behövs. Det bokas av kunden själv. Välj då ”botox uppföljning”. Detta ska göras 14 dagar efter behandlingstillfället och senast 3 veckor efter för att vara en uppföljning.

Vid behandling av bara panna, kan jag ibland rekommendera att du gör argrynkan (glabella) samtidigt för att du ska få en bra balans och inte riskera att få biverkning som för "tung" panna.

Läs mer på Salong Hindås hemsida www.salonghindas.se
Uppföljande besök efter din botoxbehandling. Vi tittar på effekten och korrigering om det behövs. En uppföljning ingår i priset.

Detta ska göras 14 dagar efter behandlingstillfället och senast 3 veckor efter för att vara en uppföljning.

Filler

Tear trough kallas den fördjupning under ögat som kan ge tråkiga skuggor eller ringar under ögonen. En fillerbehandling av tear trough lyfter effektivt upp fördjupningen och tar bort den störande skuggan.
Behandlingen görs med en "Cannula" (trubbig nål) för maximal säkerhet. Behandlingen gör inte ont.
Desinfiltral löser upp Hyaluronsyran (fillern) omedelbart efter injicering. Desinfiltral används för att rätta till felbehandling med fillers.

Den totala kostnaden för borttagning av filler är 1500 kr​

Konsultation​ 500 kr
Desinfiltral ​1 000 kr
Desinfiltral löser upp Hyaluronsyran (fillern) omedelbart efter injicering. Desinfiltral används för att rätta till felbehandling med fillers.

Den totala kostnaden för borttagning av filler är 1 500 kr​

Konsultation​ 500 kr
Desinfiltral ​1 000 kr
Boka denna oavsett hur mkt du vill göra. Vi gör en konsultation innan behandling och ser vad som passar dig.

Filler med Juvederm.
Ex mungipor, nasolabialveck och acneärr.

Vid konsultation/behandling beräknar vi hur mkt som går åt för just dig. Vanligast är att vid en behandling går det åt mellan 1-1,5ml.

Fillers 0,5 ml 2100 kr
Fillers 1 ml 3200 kr
Fillers 1,5 ml 4800 kr
Fillers 2 ml 5800 kr


Läs mer på Salong Hindås hemsida www.salonghindas.se
Boka denna oavsett hur mkt du vill göra. Vi gör en konsultation innan behandling och ser vad som passar dig.

Filler med Juvederm Voluma
Ex kinder, haka och käklinje

Vid konsultation/behandling beräknar vi hur mkt som går åt för just dig.

Fillers 0,5 ml 2300 kr
Fillers 1 ml 3500 kr
Fillers 1,5 ml 5000 kr
Fillers 2 ml 6000 kr
Har du gjort en fillerbehandling och du märker inom 3 veckor att något känns ojämnt? Boka korrigering, det ingår i det pris du betalade vid behandlingen.

Skriv gärna vad som är fel i bokningen.

OBS: korrigeringar görs inom 3 veckor.
Läppförstoring med filler 0,5 ml ger en diskret läppförstoring, används mest för påfyllning eller om du vill ha en förstoring på bara över- eller underläppen.

Vill du fylla både över och underläpp rekommenderas 1 ml framför 0,5 ml.

För behandling används:
Juvederm Volift eller Ultra
Vill du fylla både över- och underläpp rekommenderas 1 ml.

För behandling används:
Juvederm Volift eller Ultra

Dermapen Cryo

Dermapen Cryo™
Kryoterapi (’kall kirurgi’) är en mycket effektiv och säker behandling som används för att frysa bort och förstöra godartade hudförändringar. Även hudförändringar i ansiktet och området runt ögonen kan behandlas säkert.

Rekommenderas till:
Vårtor
Pigmenteringar, åldersfläckar och fräknar
Seborriska keratoser
Körsbärsangiom (röda födelsemärken, sherry spots)
Fibrom och Skin tags (små mjuka utväxter)

Viktigt att tänka på är att vissa typer av hudförändringar måste undersökas av hudläkare innan de kan tas bort.

En fläck 695kr
2-4 fläckar (en patron) 995kr
Större område 995kr/patron

Läs mer på Salong Hindås hemsida www.salonghindas.se
Uppföljning kan bokas 4 veckor efter första behandlingen.

Dermapen

Här kan du boka om du vill göra ett mindre område för sig tex: acneärr på kinder, bara hals, dekollatage eller ögon.
Dermapen/microneedling används bl.a. vid hudföryngring, acnebehandling, ärr, etc.
Mängdrabatt ges vid fler behandlingar.

1:a behandlingen 2195 kr
2:a behandlingen 10% rabatt
3:e behandlingen 15% rabatt

Läs mer på Salong Hindås hemsida www.salonghindas.se
Dermapen/microneedling används bl.a. vid hudföryngring, acnebehandling, ärr, etc.

En konsultation på ca 15 min görs i samband med första behandlingen.

Mängdrabatt ges vid fler behandlingar.

1:a behandlingen 2195 kr
2:a behandlingen 10% rabatt
3:e behandlingen 15% rabatt

Läs mer på Salong Hindås hemsida www.salonghindas.se
Dermapen/microneedling används bl.a. vid hudföryngring, acnebehandling, ärr, etc.
Mängdrabatt ges vid fler behandlingar.

1 st. Behandling 2795kr
2 st. Behandlingar 5310kr
3 st. Behandlingar 7545kr

Läs mer på Salong Hindås hemsida www.salonghindas.se
Dermapen/microneedling används bl.a. vid hudföryngring, acnebehandling, ärr, etc.

En konsultation på ca 15 min görs i samband med första behandlingen.

Mängdrabatt ges vid fler behandlingar.

1 st. Behandling 2795kr
2 st. Behandlingar 5310kr
3 st. Behandlingar 7545kr

Läs mer på Salong Hindås hemsida www.salonghindas.se
Dermapen/microneedling används bl.a. vid hudföryngring, acnebehandling, ärr, etc.
Mängdrabatt ges vid fler behandlingar.

1 st. Behandling 3695 kr
2 st. Behandlingar 7020 kr
3 st. Behandlingar 9976 kr

Läs mer på Salong Hindås hemsida www.salonghindas.se
Dermapen/microneedling används bl.a. vid hudföryngring, acnebehandling, ärr, etc.

En konsultation på ca 15 min görs i samband med första behandlingen.

Mängdrabatt ges vid fler behandlingar.

1 st. Behandling 3695 kr
2 st. Behandlingar 7020 kr
3 st. Behandlingar 9976 kr

Läs mer på Salong Hindås hemsida www.salonghindas.se
En behandling där man behandlar ansikte, hals, dekolletage, bakom öronen och skalpen för att uppnå kollagen stimulering och huduppstramning.

Mängdrabatt ges vid fler behandlingar

1 st. Behandling 3895kr
2 st. Behandlingar 7400kr
3 st. Behandlingar 10515kr

Läs mer på Salong Hindås hemsida www.salonghindas.se
Dermapen/microneedling används bl.a. vid hudföryngring, acnebehandling, ärr, etc.
Denna behandling rekommenderas vid behandling av ett större område t.ex. bristningar på mage/bröst eller acne på rygg.

Mängdrabatt ges vid fler behandlingar.

1 st. Behandling 2795kr
2 st. Behandlingar 5310kr
3 st. Behandlingar 7545kr

Läs mer på Salong Hindås hemsida www.salonghindas.se

Kemisk Peeling

Kemisk peeling från PCA Skin

Med närmare 30 års erfarenhet av resultatinriktade behandlingar och produkter är PCA Skin ett av USA:s största kemiska peel-märken.

Med hjälp av syror som appliceras på huden kan man uppnå en förbättring samt föryngring av huden. Det yttersta hudlagret elimineras på ett kontrollerat sätt samtidigt som nybildning av hudceller stimuleras.
Behandlingen skräddarsys efter din hud och vad du vill uppnå

Du kan förbättra:
- Acne och porer
- Pigmenteringar
- Fina linjer och rynkor
- Hudkvalitet och lyster

En kur på 3-5 behandlingar rekommenderas för bästa resultat. Vid första behandlingstillfället får du med ett kit eftervårdsprodukter att använda första veckan.

Konsultation

Är du intresserad av en plasmapen-behandling? Vi går igenom hela proceduren och du får all information som behövs inför en behandling.
Är du osäker vilken behandling som passar dig? Eller vilka hudvårdsprodukter du ska använda?
Vi gör en hudanalys med hjälp av en digital hudscanner som visar hudtyp mm.
Vi går också igenom de olika behandlingsalternativen.

Priset på konsultationen dras av på första behandlingen om man väljer att göra en.
Vi gör en hårkonsultation med hjälp av en digital hårscanner.
Vi går också igenom de olika behandlingsalternativen.

Priset på konsultationen dras av sedan på första behandlingen.
Bokas när du vill komma först för att prata om vilken behandling du vill boka. Detta är kostnadsfritt oavsett om du väljer att boka behandling eller inte.

Vill du troligtvis göra behandlingen samma dag är det bättre att boka behandling direkt, så pratar vi om mängden när du kommer till oss.

Skriv gärna i meddelanderutan vilken behandling du är intresserad av.

NCTF Vitamincocktail

Filorga NCTF 135HA saktar ner hudens åldringsprocess.
Denna vitamincocktail tillsammans med Dermapen minskar de första ålderstecknen i huden som t.e.x. fina linjer, slapp hud och allmänt dålig hudkvalitet.

NCTF 135HA är en vitaliserande lösning som återställer den naturliga förlusten av hyaluronsyra och bygger upp huden. Huden återfuktas, blodcirkulationen förbättras och vävnad repareras.

NCTF 135HA är en perfekt skinbooster för en vintertrött hud.

Mängdrabatt ges vid flera behandlingar.

1 st behandling 2500 kr
En kur på 3 behandlingar 6500 kr
En kur på 5 behandlingar 10500 kr

Läs mer på Salong Hindås hemsida www.salonghindas.se

PRP

PRP-behandling är en mycket effektiv behandling för rynkor och ärr i ansikte och hals.
PRP står för ”Platelet Rich Plasma”. En koncentrerad blodplasma som utvinns ur patientens egna blod injiceras på de områden som behöver stimulans.
Behandlingen avslutas med microneedling med Dermapen.

Mängdrabatt ges vid fler behandlingar.

Läs mer på Salong Hindås hemsida www.salonghindas.se
PRP-behandling för hår är en effektiv behandling som kan bromsa håravfall och stimulera hårtillväxt.
PRP står för ”Platelet Rich Plasma”. En koncentrerad blodplasma som utvinns ur patientens egna blod injiceras på de områden som behöver stimulans.

OBS! Boka hårkonsultation första gången.

Mängdrabatt ges vid flera behandlingar.

Singelfransar


Singelfransar, som också kallas 1:1 metoden innebär att du limmar en frans åt gången på dina naturliga fransar.
Vi kollar tillsammans ut tjocklek, längd och böj efter dina naturliga fransar samt önskemål

Singelfransar, som också kallas 1:1 metoden innebär att du limmar en frans åt gången på dina naturliga fransar.
Vi kollar tillsammans ut tjocklek, längd och böj efter dina naturliga fransar samt önskemål

Kom osminkad!

Gör så mycket jag hinner på 30 minuter. Quickfix rekommenderas för mindre lucka och återbesök inom 2 veckor.

Volymfransar

En stor påfyllning rekommenderas när du har tappat mycket fransar eller har väntat mer än 4 veckor. Rekommenderas efter ca. 3-5 veckor.
En liten påfyllning passar dig som inte har tappat så mycket fransar, utan mer behöver en " touch up". Rekommenderas efter 1-2 veckor.
Detta är INTE EN PÅFYLLNING!
QuickFix är för dig som snabbt vill får en lucka ifylld.

Kom osminkad!
Vid volymfransar plockar man 2-6st väldigt tunna fransar (0,05-0,07mm) samtidigt och skapar ett knippe.

Bryn

Endast formning av dina bryn.
Vi färgar och formar dina bryn efter dina önskemål
Färgning samt formning av bryn inklusive fransfärg
Endast färgning av dina fransar

Massage

Ryggmassage
30 min 495,00 kr

Ansiktsbehandling

I denna klassiska behandlingen används ekologiska produkter från världens första hudvårdsserie som använder levande probiotika i sina produkter. En lyxig behandling som ger omedelbar lyster, ökad fukthalt och utslätande effekt. Rekommenderas till alla hudtyper.
Passar alla hudtyper. Perfekt för dig som behöver en snabb uppfräschning eller är nyfiken vad esse produkter kan göra för din hud.

Vaxning

Vid vaxning bör håret vara minst 0,5 cm för att få bäst vaxresultat. Är håret kortare riskerar det att inte följa med vid vaxning. Håret bör ej vara längre än 3 cm eftersom det kan brytas av och man får ett ”stubbigare” resultat.
Förbered gärna huden genom att peela området och undvik att smörja in med créme innan behandlingen eftersom det kan påverka vaxets fäste.
Bikinilinje
35 min 295,00 kr
Halva armar
25 min 299,00 kr
Halva ben
30 min 399,00 kr
Hela armar
40 min 399,00 kr
Hela ben
60 min 499,00 kr
Överläpp
15 min 195,00 kr

Salong Hindås

Salong med trivsam miljö. Erbjuder kundanpassade behandlingar. Har ni frågor är ni välkomna att kontakta oss på salongen.

Sandra: 0706-144 606
Karolina: 0707-978 011
Sanna: 0720-032 995
Helén: 0704-493 538

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Enligt tidsbokning
Adress
Hindås stationsväg 22
438 53 Hindås
Hindås
Öppna i Google Maps 🗗