Boka AHA- kemisk peeling – Priori 30 min , 595,00 kr

Kemisk peeling med AHA-syra från PRIORI. Vill du ha en välmående, strålande, återfuktat hud är kemisk peeling en bra start. En kur på 6 ggr, 1 gång i veckan och du jobbar samtidigt med hemmaprodukter från PRIORI för bästa resultat. Behandlingen ger väldigt fina resultat på acnehud och reducering av pigmenteringar. Tillfället. Behandlingen tar ca 25 min. Snabb effektiv behandling med fint resultat. Välkommen med din bokning! OBS! Har du aldrig använt syror i hudvård förut, då behöver du vänja in huden och då gör vi det i behandling nr 1.

Förbättrar kortsiktigt och långsiktigt återfuktning av huden genom hög koncentration av mjölksyra. Reducerar fina linjer och rynkor, förbättrar hudens textur, ton och spänst och huden får en direkt lyster. Passar även dig som har oren hy med pormaskar och acne.

Kan göras som enstaka behandling men rekommendationen är att starta med en kur och sedan underhålla med månatlig behandling.

324D1583-40CF-4472-9F1F-1D9CB0A89A25.jpg
Medlem i Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation

Salongen

Salongen är en hudvårds- och frisersalong i Österskär i Österåker.

Vi erbjuder ansiktsbehandlingar, masssge, vaxning, pedikyr, manikyr, permanent fransböj, klippning, färgning och hårstyling samt injektionsbehandlingar (botox och fillers) utförd av överläkare.

Vi erbjuder hudvårdsprodukter från Decléor, Elemis, Priori, bareMinerals, LCN, Grevinnans rum och Panier des sens. Samt hårvårdsprodukter från Davines.

Betalning med swish, kort eller faktura till företag. Ej kontanter.

Varmt välkommen.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Se bokningsbara tider i kalendern. Butiken öppen fredagar kl.16-18.
Adress
Generalsvägen 94 A
184 51 Österskär
Österskärs lanthandel
Öppna i Google Maps 🗗