1. Hem
  2. Massage

Samsara Evolution, Nathalie Runeborg

Inte tillräckligt med recensioner än
Centrala Malmö, ,
Är du redo att resa in i transformationens inre värld? Att låsa upp portarna till djupgående expansion, närvaro & medvetenhet, släppa det som du vill lämna bakom dig och välkomna det nya? Isf, välkommen! Obs! Besöksadressen kommer i bokningsbekräftelsen när du bokat din tid.
21760

Boka tjänst

Tantramassage

  • Tantramassage
    120 minuter, 2 300 krMer info
    Boka

Parterapi

  • Tantra för par, parterapi
    180 minuter, 3 000 krMer info
    Boka

Lingam Massage

  • Lingam massage
    120 minuter, 2 200 krMer info
    Boka

Yoni Massage

  • Yoni massage
    150 minuter, 2 000 krMer info
    Boka

Regressionsterapi

  • Regressionsterapi / tidigare liv terapi
    120 minuter, 2 000 krMer info
    Boka

Access Bars

  • Bars Access
    1000 minuter, 1 700 krMer info
    Boka

Festival

  • Malmö Tantra Festival
    Mer info
    Boka

Personal

noImage
NathalieCertifierad Access Bars® Practitioner, dansterapeut, spirituell- och relationscoach
qliro
Hennes tantriska resa började år 2006 med att gå igenom en hel del mörker och destruktiva mönster. Genom att ta itu med den massiva sorg hon tryckt undan i hela sitt liv och omprogrammering av sina tankar, beteenden, etc. så kunde hon sen erfara en självkärlek växa som hon aldrig tidigare upplevt. En del av henne dog där 2006 och en ny varelse föddes. Det var som att ömsa skinn, metaforiskt sätt. Att sen kliva in i ljuset, expandera sin villkorslösa kärlek, leva i extas och fortsätta sitt skuggarbete är sedan dess hennes nya intresse, och från 2010 hennes profession. I mer än ett decennium har hon ägnat mycket av sin tid på kursgårdar i Sverige och internationellt med fokus på eget spirituellt uppvaknande och långa ledarskapskurser inom dans, tantra, kroppsbehandling och samtalsterapi. Idag har hon 15 års yrkeserfarenhet inom själavård, är certifierad Access Bars® Practitioner, dansterapeut, spirituell- och relationscoach. Förutom att hon även är en av grundarna till Malmö Tantra Festival, är hon styrelseordförande för Sveriges tantrabehandlare och utbildare och lägger hon idag också en del tid på ideella projekt.

Betyg och recensioner

Inte tillräckligt med recensioner än

Om företaget

Genom olika typer av behandling inom Tantra, Regressionsterapi, Access Bars och generell coachning inom Själavård, hjälper jag dig transcendera till ett orgasmiskt levende i kropp, hjärta & spirit, i full närvaro & kraft.

Bilder

Detaljer och kontakt
    • Öppettider (Övrig information)
    • Lördag & Söndag udda veckor kan ibland finnas tid för behandling. Håll utkik eller kontakta mig.
  • Centrala Malmö, ,