1. Hem
 2. Coaching Gustavsberg

Samtalscoach & Organisationskonsult Monica Elsinga

betyg4.9 Fantastiskt bra(37 betyg)
Odelbergsväg 9A, 134 40, Gustavsberg
Varmt välkommen till mig för coachingsamtal som leder dig fram mot mål och mening. När något skaver, när du vill nå ett mål, när du vill ha en förändring eller något helt annat. Personligt eller professionellt. Som Organisationskonsult hjälper jag organisationer/arbetsplatser, stora som små, med grupp/individutveckling, kommunikation, coaching/handledning, förändringsarbete och/eller mål- och visionsarbete. Hittar du ingen samtalstid som passar maila, ring eller skicka ett sms så löser vi det. Företag: maila mig eller ring så bokar vi in ett första kostnadsfritt möte.
7102

Boka tjänst

Coaching

 • Samtalscoaching
  60 minuter, 850 krMer info
  Boka
 • Samtalscoaching 10 gånger
  90 minuter, 7 950 krMer info
  Boka
 • Samtalscoaching 6 gånger
  90 minuter, 4 950 krMer info
  Boka

Personal

noImage
Monica Elsinga
4.9
(37 betyg)
Diplomerad Samtalscoach & Organisationskonsult
Coaching är ett kraftfullt verktyg som hjälper dig att nå dit du vill. Jag arbetar med coaching med psykosyntesen som grund som tar hänsyn till hela människan och alla människors inneboende resurser & potential. Allt för att hjälpa dig att nå dit du vill eller skapa den förändring du önskar. Du kanske vill: - nå ett speciellt mål - skapa förändringar i ditt liv (privat eller professionellt) - bli medveten om syfte eller mål i livet - stärka din vilja - eller något helt annat

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
37 betyg
Eva P.
till Monica Elsinga
Som vanligt att träffa Monica, trevligt och givande, toppen.

Visa mer

Eva D.
till Monica Elsinga
Rekommenderas varmt!

Visa mer

Madeleine W.
till Monica Elsinga
Monica är en helt fantastisk samtalscoach. Hon utstrålar och ger en känslan av trygghet och lugn. Hon är en otrolig lyssnare och en naturbegåvning på det hon gör. Skulle rekommendera alla att gå till henne.

Visa mer

Karin K.
till Monica Elsinga
Otroligt bra! Kan varmt rekommendera Monica!

Visa mer

Om företaget

Mycket varmt välkommen på en resa från ditt nuläge till ditt önskade läge. Helt enkelt när du längtar efter något mer. Jag heter Monica och har alltid varit intresserad av hälsa, företagande och möten med människor. Och av att skapa mötesplatser och stunder där du som människa har möjligheten att växa och att bara vara. Jag är 58 år, har 2 utflugna barn och bor med min man på Ingarö. Innan min nuvarande verksamhet som samtalscoach & organisationskonsult startade & drev jag, tillsammans med min namne, Body Joy under 17 års tid. 17 år av lärande och utveckling. Body Joy var 2 fullvärdiga träningsanläggningar som låg på Värmdö och som vi sålde 2020. Coaching är till för dig när: något skaver, du vill nå ett mål, du vill stärka din självkänsla, du vill hitta ditt livs syfte eller få till livspusslet. Det kan handla om ditt privata eller professionella liv. "Otroligt proffsiga samtal, Monica är engagerad och får en att tänka till, stanna upp, reflektera och ger kraft att nå mina mål" Jessica "Våra samtal har gett mig så mycket mer än jag hade kunnat förvänta mig. Monica coachade mig till att hitta mina värderingar, gav mig redskap att kunna leva mina värderingar och coachade mig till att själv komma fram till konkreta aktiviteter för att utvecklas och fortsätta i rätt riktning. Samtalen med Monica gav mig även otroligt mycket energi. Monica besitter ovärderliga egenskaper som coach: inlyssnande och närvarande med en lugn och positiv energi som sprider sig i rummet." Katarina Som organisationskonsult kontaktar ni mig när er organisation eller arbetsplats, stor som liten, behöver hjälp med grupp/individutveckling, kommunikation, coaching/handledning, förändringsarbete och/eller mål- och visionsarbete. Träning, hälsa och yin yoga ligger mig också mycket varmt om hjärtat. Min tro är att allt hänger ihop och att vi behöver se och ta hand om alla delar för att må så bra vi är ämnade att göra. Hoppas vi ses!

Bilder

Detaljer och kontakt
 • 07071411 XXVisa nummer

 • Odelbergsväg 9A, 134 40, Gustavsberg