Sense for beauty

betyg4.9 Fantastiskt bra(31 betyg)
Södra Vägen 73, 412 54, Göteborg
Hittar du ingen tid går det bra att maila: info@senseforbeauty.com eller ringa 0761801689 alt. skicka ett sms till samma nummer så försöker vi hitta någon tillsammans. Varmt Välkommen!

Boka tjänst

Inga tillgängliga tjänster

utövare

noImage
Charlotte Benjaminsson
(30 betyg)
Aukt. Hudterapeut och Medicinskfotterapeut
PresentkortKlarna

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
31 betyg
till Charlotte Benjaminsson
Amazing service... thank you for all the hints!
till Charlotte Benjaminsson
Men wow! Älskar mina fransar! Jätte fina. Tack 🙏
till Charlotte Benjaminsson
Underbar ansiktsbehandling avslutades med ljuvlig massage. Lite färg på ögonbryn och fransar också som piggar upp. I'll be back 🥰
till Charlotte Benjaminsson
Bästa servicen

Om företaget

Huden är vårt största organ och absorberar ca. 60% av vad som appliceras på den. Vi gör det lättare för dig att göra ett medvetet val om vad du tillför din hud då vårt sortiment består av naturliga och ekologiska produkter. I alla våra behandlingar används ekologiska produkter där det finns att tillgå. Vi tror på frisk hud, en frisk värld och en bättre miljö. Vi som arbetar här: Charlotte Benjaminsson: Cidescocertfierad- auktoriserad hudterapeut (har Gesällbrev) är hudhygienist, utbildad Medicinskfotterapeut samt är utbildad Kostekonom. Hon har mer än 20 års erfarenhet av hudvård och kosmetik. Under sin tid i yrket har hon bland annat varit rektor för en av de största SPA och hudterapeutskolorna i Sverige, Gilda Skolan i Göteborg.

Bilder