Vad vill du boka?


Är du osäker på vilka produkter just DU ska använda?
Varmt välkommen in till oss så hjälper vi dig att välja rätt. 

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Kostråd

Denna rådgivning handlar om att skapa en medvetenhet om vad som bygger en välmående hud, inifrån och ut.

Jag som ger kostråden är utbildad inom Kost på Göteborgs Universitet och har även undervisat i Näringslära på Gilda Skolan. Jag känner att vi behöver så mycket mer än en bra hudvård för att få en så bra hud som möjligt.

Här får du tips om vad du bör äta och jag utgår alltid från en väl sammasatt kost där vi sen fokuserar på just dig och din hud.

Vi går även in på sömn, motion och stress som även detta är viktiga faktorer och som påverkar oss otroligt mycket.


Fotvård - Manikyr


Klassisk pedikyr 45-60 min 595 kr
En klassisk manikyr med Nagelbad, rengöring av naglar och nagelband, handpeeling, filning, polering, handmassage och lackning.

Ej fransk lackning.

Klassisk massage

Öka ditt välbefinnande och få hjälp mot spänningar och smärta med hjälp av en härlig, rogivande massage.

Svensk klassisk massage är en djupgående halvkroppsmassage som ökar välbefinnandet och verkar avslappnande. Det är en manuell teknik för att, genom en kombination av tryck och töjning, bearbeta i huvudsak hud och muskelvävnad.
Massagen löser spänningar i muskulaturen samt ökar blodcirkulationen.

Vaxning

En effektiv, snabb och enkel hårborttagningsmetod. Man kan vaxa alla kroppsdelar utom i näsan och öronen. Vid regelbunden vaxning växer hårstråna långsammare, glesare, tunnare och blir svagare.​

För att få tillfredställande resultat bör håret vara minst 4 mm långt, detta motsvarar ca 2 veckors utväxt.

Smörj ej in huden innan vaxningen. Fett på huden gör det svårare för vaxet att fästa på hårstråna.

Ansiktsbehandling

Denna antiagebehandling är precis som det låter, en behandling där vi fokuserar oss på just antiage.

Produkterna vi använder är: "Advance Solution Lifting Face" En helt ny serie på marknaden från Natúrys och även dessa produkter är ekologiska.

I behandlingen ingår en dubbelrengöring, djuprengöring med special peeling och activerande substanser med specialserum och en Green Tea Leaf Mask . Du känner skillnad!
Avslappnande behandling som innehåller djuprengöring med peeling, ånga och porrengöring. Avslutas med mask och vårdande produkter. Brynplockning och lättare makeup-underlag ingår om du önskar. I samband med ansiktsbehandlingen ger vi en hudvårdsrekommendation.
Avslappnande behandling som innehåller djuprengöring med peeling, ånga och porrengöring, ansiktsmassage. Avslutas med mask och vårdande produkter. Brynplockning och lättare makeup-underlag ingår om du önskar. I samband med ansiktsbehandlingen ger vi en hudvårdsrekommendation.

Fransar & bryn

Lash Lift är äntligen här!

Nu kan jag introducera en behandling för alla er som känner att en fransförlängning inte passar er. Ni kanske har långa egna fransar men ingen egen böj? Med detta kan man få era egna fransar att se helt fantastiska ut! (Självklart olika utifrån egna förutsättningar)

Behandlingen ger era fransar en fantastisk böj med ett naturligt utseende. Vi färgar även fransarna i önskad färg efter behandlingen. Det finns olika böjar S, M, L.

Lash Lift håller i 6-8 veckor, allt beroende på dina fransars egna växtcykel. Böjen håller tills dess att din egen frans naturligt trillar av och byts ut mot en ny. För ett permanent böjt utseende rekommenderar vi därför att du gör om behandlingen var 4-6:e vecka. Testa dig fram vilken tidsintervall som passar dig bäst!

OBS! För optimal effekt skall oljebaserade produkter inte användas de första 48 timmarna efter utförd behandling.

Vaxning

En effektiv, snabb och enkel hårborttagningsmetod. Man kan vaxa alla kroppsdelar utom i näsan och öronen. Vid regelbunden vaxning växer hårstråna långsammare, glesare, tunnare och blir svagare.​

För att få tillfredställande resultat bör håret vara minst 4 mm långt, detta motsvarar ca 2 veckors utväxt.

Smörj ej in huden innan vaxningen. Fett på huden gör det svårare för vaxet att fästa på hårstråna.

Medlem i Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation

Sense for beauty

Sense for beautys ambition är att erbjuda ekologiska och naturliga hudvårdsprodukter och makeup till bra pris.

Vi har därför handplockat produkter och varumärken till vår webshop och agentur som är effektiva och prisvärda som dessutom är tillverkade med bra villkor för både människor och miljö. Självklart är det även dessa produkter vi använder i våra behandlingar.

Huden är vårt största organ och absorberar ca. 60% av vad som appliceras på den. Vi gör det lättare för dig att göra ett medvetet val om vad du tillför din hud då vårt sortiment består av naturliga och ekologiska produkter.

Vi tror på frisk hud, en frisk värld och en bättre miljö.


Jag Charlotte Benjaminsson är Cidescocertfierad- auktoriserad hudterapeut, hudhygienist och innehar Gesällbrev samt är utbildad Kostekonom. Jag har mer än 20 års erfarenhet av hudvård och kosmetik. Under min tid i yrket har jag bland annat hunnit med att vara rektor för en av de största SPA och hudterapeutskolorna i Sverige, Gilda Skolan i Göteborg, drivit egen salong, egen agentur, föreläst och utbildat samt arbetat med miljödiplomering för företag i hudvårdsbranschen.

Telefon 0761801689
Webbsida
E-post
Öppettider Måndag - Fredag kl: 10-19
Lördagar kl:11-15

Om önskemål om annan tid än de som ges, kontakta oss på: 0761-801689 eller
info@senseforbeauty.com
Adress
Södra Vägen 73
412 54 Göteborg