Vad vill du boka?

NYHET!!!!!

Nu har vi utbildat oss i  GREEN PEEL®  en mer än 60 år gammal beprövad behandlingsmetod.  Deras långa erfarenhet, bevisade resultat och tillit till de naturliga örternas kraft är helt unik. GREEN PEEL® kan användas på alla hudtyper och har fina resultat på bland annat:

Anti age: Förebyggande, minskar linjer, rynkor och förlorad elasticitet, väcker trött hud till liv och ökar cirkulationen

Akne/Orenheter: Stora porer och orenheter, acne, talgreglerande

Ärr: Orsakade av acne, olycka/operation, brännsår

Pigmenteringar: Solskadad hud, hyperpigmentering

Kropp: Förbättring av celluliter, sträckmärken, missfärgning av huden och ärr


Varmt Välkommen!

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

*EVENT*

Afterwork - Mingel

Vi bjuder på tilltugg , bubbel och goodie bag
Under kvällen får ni prova på mini lyx behandlingar så som, ansiktsbehandling, pedikyr, manikyr, massage och Makeup mm

För mer info, ri ng: 0761801689


Kostnad:
1- 5 personer, 950 kr per person
1-10 personer 850 kr per person

På helgdagar tillkommer kostnad på 1500 kr

Vi reserverar kliniken för er!
Välkommen.

För mer information kontakta oss på: 0761801689 alt. maila: info@senseforbeauty.com

Vi skräddarsyr ett event som passar just er.
Vi bjuder på bubbel och tilltugg.

Priset är / person och ändras om ni blir ett större sällskap.

Varmt välkomna till oss!

OBS! På helgdagar tillkommer kostnad på 1500 kr

Fotvård - Manikyr

En Lyxig "Quickfix" behandling för mjuka, lena babyfötter! Avlägsnar förhårdnader och döda hudceller på 15 minuter. Smärtfritt och enkelt.


Behandlingslängd: 30 minuter

Klassisk pedikyr 45-60 min 595 kr

I vår fotvård ingår:

Fotstatus- (Vi kikar på vad just din fot är i behov av).

Fotbad, Nagelklipp, Vi tar bort förhårdnader och liktornar samt gör en härlig fotmassage och avslutar med en fotkräm.


En klassisk manikyr med Nagelbad, rengöring av naglar och nagelband, handpeeling, filning, polering, handmassage och lackning.

Ej fransk lackning eller lack med starka färger.

Klassisk massage

Öka ditt välbefinnande och få hjälp mot spänningar och smärta med hjälp av en härlig, rogivande massage.

Svensk klassisk massage är en djupgående halvkroppsmassage som ökar välbefinnandet och verkar avslappnande. Det är en manuell teknik för att, genom en kombination av tryck och töjning, bearbeta i huvudsak hud och muskelvävnad.
Massagen löser spänningar i muskulaturen samt ökar blodcirkulationen.

Vaxning

En effektiv, snabb och enkel hårborttagningsmetod. Man kan vaxa alla kroppsdelar utom i näsan och öronen. Vid regelbunden vaxning växer hårstråna långsammare, glesare, tunnare och blir svagare.​

För att få tillfredställande resultat bör håret vara minst 4 mm långt, detta motsvarar ca 2 veckors utväxt.

Smörj ej in huden innan vaxningen. Fett på huden gör det svårare för vaxet att fästa på hårstråna.

Ansiktsbehandling

Den mildaste av de tre örtpeelningarna.

Huden får en fin lyster och samtidigt verkar peelingen både förebyggande och behandlande på rynkor, pigmentsfläckar, stora porer och acne. Denna peelingen är också idealisk inför Green Peel Classic. Behandlingen består av rengöring, hudanalys, örtpeelingsprocedur, avslutande vårdande produkter.
Mycket djuprengörande och kraftfull peelande behandling som omfattar 2 olika behandlingstillfällen.

Behandlingen går på djupet och förbättrar hudens kondition genom ökad cirkulation som aktiverar cellernas ämnes-omsättning. Huden avgiftas, gammal hud flagnar av, ny frisk hud växer fram som är både slätare, har bättre spänst och mindre pigmenteringar. Greenpeel har en lugnande inverkan och uppmuntrar en snabb resorption av inflammerade acneutslag och gamla djupliggande infiltrat.
Rekommenderas skarpt mot acne och pigment.

Behandlingen fördelas på två tillfällen.
Green Peel ® Herbal Deep Peeling 2 x 60 min : 2199kr
(paketpris inkl. hemmaprodukter: 3199 kr)


Detta är en mildare variant av Green Peel Classic.

Du blir lite lätt röd efter behandlingen och genom den lätta fjällningen får du ett snabbare resultat på rynkor, pigmentsfläckar, stora porer och acne. Behandlingen består av rengöring, hudanalys, örtpeelingsprocedur, avslutande vårdande produkter.
Denna antiagebehandling är precis som det låter, en behandling där vi fokuserar oss på just antiage.

Produkterna vi använder är: "Advance Solution Lifting Face" En helt ny serie på marknaden från Natúrys och även dessa produkter är ekologiska.

I behandlingen ingår en dubbelrengöring, djuprengöring med special peeling och activerande substanser med specialserum och en Green Tea Leaf Mask . Du känner skillnad!
Avslappnande behandling som innehåller djuprengöring med peeling, ånga och porrengöring. Avslutas med mask och vårdande produkter. Brynplockning och lättare makeup-underlag ingår om du önskar. I samband med ansiktsbehandlingen ger vi en hudvårdsrekommendation.
Avslappnande behandling som innehåller djuprengöring med peeling, ånga och porrengöring, ansiktsmassage. Avslutas med mask och vårdande produkter. Brynplockning och lättare makeup-underlag ingår om du önskar. I samband med ansiktsbehandlingen ger vi en hudvårdsrekommendation.

Fransar & bryn


Yumi Lashes är en prisad keratinbehandling från Frankrike som vårdar och får naturliga ögonfransar att se helt magiska ut. En vårdande fransbehandling även för dig som är allergisk, eller känslig mot fransfärg, kemikalier, mascara, franslim etc. Innehåller varken starka kemikalier eller hormoner.

Keratinbehandlingen tar ca 110 minuter, ger omedelbar effekt och varar i 6-12 veckor. Resultatet är beroende av fransarnas kvalité, livscykel och eftervård. Upprepade Yumi Lashes keratinbehandlingar, förlänger fransarnas livscykler och gör att det sitter kvar längre samt aktiverar vilande hårsäckar och gör så att du får flera fransar på sikt.

Alltså, ju fler behandlingar du gör, desto längre håller resultatet!


PS! Kom gärna osminkad till behandlingen, det ger oss mer tid att jobba med själva "liften" som är A & O i denna behandling.

Vaxning

En effektiv, snabb och enkel hårborttagningsmetod. Man kan vaxa alla kroppsdelar utom i näsan och öronen. Vid regelbunden vaxning växer hårstråna långsammare, glesare, tunnare och blir svagare.​

För att få tillfredställande resultat bör håret vara minst 4 mm långt, detta motsvarar ca 2 veckors utväxt.

Smörj ej in huden innan vaxningen. Fett på huden gör det svårare för vaxet att fästa på hårstråna.

Kostråd

Denna rådgivning handlar om att skapa en medvetenhet om vad som bygger en välmående hud, inifrån och ut.

Jag som ger kostråden är utbildad inom Kost på Göteborgs Universitet och har även undervisat i Näringslära på Gilda Skolan. Jag känner att vi behöver så mycket mer än en bra hudvård för att få en så bra hud som möjligt.

Här får du tips om vad du bör äta och jag utgår alltid från en väl sammasatt kost där vi sen fokuserar på just dig och din hud.

Vi går även in på sömn, motion och stress som även detta är viktiga faktorer och som påverkar oss otroligt mycket.


Medlem i Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation

Sense for beauty

Sense for beautys ambition är att erbjuda ekologiska och naturliga hudvårdsprodukter och makeup till bra pris.

Vi har därför handplockat produkter och varumärken till vår webshop och agentur som är effektiva och prisvärda som dessutom är tillverkade med bra villkor för både människor och miljö. Självklart är det även dessa produkter vi använder i våra behandlingar.

Huden är vårt största organ och absorberar ca. 60% av vad som appliceras på den. Vi gör det lättare för dig att göra ett medvetet val om vad du tillför din hud då vårt sortiment består av naturliga och ekologiska produkter.

Vi tror på frisk hud, en frisk värld och en bättre miljö.


Jag Charlotte Benjaminsson är Cidescocertfierad- auktoriserad hudterapeut, hudhygienist och innehar Gesällbrev samt är utbildad Kostekonom. Jag har mer än 20 års erfarenhet av hudvård och kosmetik. Under min tid i yrket har jag bland annat hunnit med att vara rektor för en av de största SPA och hudterapeutskolorna i Sverige, Gilda Skolan i Göteborg, drivit egen salong, egen agentur, föreläst och utbildat samt arbetat med miljödiplomering för företag i hudvårdsbranschen.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Mån - Fred kl: 10-19
Lörd: kl:11-15

Om annan tid önskas kontakta Charlotte: 0761-801689 alt. e-post: info@senseforbeauty.com
Sari: 0736-244051 alt: e-post: sari.siirila@senseforbeauty.com
Adress
Södra Vägen 73
412 54 Göteborg
Öppna i Google Maps 🗗