1. Hem
 2. Annan Nyköping

Silverdragon Hypnosis

betyg5 Fantastiskt bra(15 betyg)
Online, 61191, Nyköping
Välkommen till Silverdragon Hypnosis! Hypnos är ett förändrat medvetandetillstånd, inte olikt tillståndet vi är i under meditation. Vi hamnar i det tillståndet naturligt varje dag när vi drömmer oss bort en stund och precis innan vi somnar. Under en hypnossession slappnar kroppen av och vi kan fokusera vårt sinne och jobba med avprogrammeringar och blockeringar i vårt undermedvetna. Vi får tillgång till minnen som är kopplade till vår själ, i livmodern eller i tidigare liv och livet mellan liven. Till och med framtida liv. Det finns inga begränsningar. I Själsstärkande Hypnos ® utgår vi från din själs behov och önskningar. Du får en direkt kontakt med din själ och viktiga nycklar till ditt liv här och nu, liksom förklaringar till kopplingar med andra människor omkring dig. Genom att studera livsmönster i tidigare liv kan vi få kunskap om varför dessa återkommer och möjlighet att bryta dem i nuvarande liv. När vi får förklaringen kan det kan hjälpa oss att bearbeta trauman, olycklig kärlek, förlust och fobier. Helandeprocessen inleds under sessionen och fortsätter efteråt. Det har för många visat sig vara ett livsomvälvande och mycket viktigt steg till utveckling och förändring. Rädslan för döden upphör när vi förstår att våra själar är odödliga. Vi kan få reda på varför vi reagerar som vi gör i vissa situationer, varför vi är rädda för vissa saker och förtjusta i andra eller varför en ny plats eller person kan kännas så välbekant. Vi får direkta svar från den som känner oss bäst av alla, dvs vår själ, hur vi på bästa sätt går tillväga för ett lyckligare liv.

Boka tjänst

Hypnos

 • Förberedelse/prova på
  90 minuter, 1 100 krMer info
 • Paket 3 sessioner Själsstärkande Hypnos
  540 minuter, 5 500 krMer info
 • Livet mellan liven
  300 minuter, 3 900 krMer info
 • Själsstärkande Hypnos ®
  180 minuter, 2 200 krMer info
 • Tidigare liv regression
  180 minuter, 2 200 krMer info

utövare

noImage
Helen HaxnerMaster Hypnotherapist

Betyg och recensioner

5.0Fantastiskt bra
15 betyg
Matilda L.
till Helen Haxner
Helen är rätt och slätt helt fantastisk, säger bara wow. Det här är så häftigt, att få ta del av hela mig själv verkligen, fick till mig så mycket om tidigare liv och vad jag varit med om, och förstår varför jag har haft blockeringar i vissa områden i mitt liv, jag önskar jag kan komma tillbaka och skriva mer om vad detta ger i efterhand, då jag känner att detta är ett så starkt förlösande verktyg. Har du inte provat så ska du verkligen göra det, helt magiskt.

Visa mer

Natasha J.
till Helen Haxner
En både magisk och väldigt hjälpsam upplevelse på plats hos Helen! Jag gjorde en Soul Empowering Hypnosis och blev bemött med värme och genuint intresse av Helen, för min historia och vad jag ville uppnå i sessionen. Jag fick uppleva tre tidigare liv som alla berörde mig på sitt sätt och som med Helens trygga guidning gav mig nycklar och lärdomar till hur jag kan hantera mitt nuvarande liv på ett för mig hjälpsamt sätt. Stort tack till Helen för en proffsigt utförd session och för ett varmt och personligt bemötande. Jag kände mig fullkomligt trygg i Helens händer och kan varmt rekommendera hennes tjänster!

Visa mer

Sandra S.
till Helen Haxner
Fantastisk session, hos en underbar Helen ❤️

Visa mer

Maria A.
till Helen Haxner
Min upplevelse av regressionsterapi är att det är såå förlösande och effektivt på de där oförklarliga och ologiska känslorna och beteendena som jag tycker jag har bearbetat gång på gång men som ändå sitter kvar. Helen är fantastisk. Hon är trygg, lugn och inger förtroende. Mina varmaste rekommendationer.

Visa mer

Om företaget

Välkommen till Silverdragon Hypnosis! Jag heter Helen Haxner och är Master Hypnotherapist, MHt via NATH, National Association of Transpersonal Hypnotherapists, som är USA:s äldsta och största organisation för Transpersonell Hypnosterapi där jag fortsätter att utbilda mig fortlöpande. Jag är certifierad SEH terapeut, Soul Empowering Hypnosis ® och LBLt hypnotherapist (Livet mellan Liven Hypnosterapeut med transpersonell inriktning) samt Soul Empowering Hypnosis leading instructor. Tjänsterna jag erbjuder i dag är Själsstärkande Hypnos ® och PLR (Tidigare liv regression) samt Livet mellan liven, LBLt. Efter att ha sett vad andlig hypnos har betytt för människors utveckling, både som klient och terapeut, har jag inga tvivel om att detta är en fantastisk väg att lära känna sin egen själ, livssyfte och talanger. Samt att skapa mer kärlek och magi i livet. Jag jobbar intuitivt i kontakt med mina guider, klientens själ och team. Tillsammans utforskar vi den bästa vägen för just dig till läkning och högre livskvalitet. Sessionerna sker antingen via besök hos mig i Ripsa utanför Nyköping eller på Zoom.

Bilder

Detaljer och kontakt