Vad vill du boka?

            
                 
               Vänligen ring 08-388830 om ni är två som önskar behandling samtidigt!

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

ERBJUDANDE! Feb-Mars

En effektiv näringsbomb. Lingon är rika på vitaminer & mineraler och sätter fart på cirkulationen. Mixen av värmande sheasmör och lingon gör också att din hud blir rejält återfuktad. Under tiden du vilar i inpackningen får du en avkopplande och skön ansiktskur.

Ansikte

En kraftfull Ansiktskur som får huden att stråla. Rengöring, Peelingmask av bärnstenspulver och arganolja, Serum och Antiage kräm. Ansiktsmassage med små knyten innehållande bärnsten.
En skön behandling som passar alla hudtyper. Rengöring, lermask, en avstressande ansiktsmassage, dag- och ögoncreme.
En härlig behandling som ger total avkoppling och vila. Rengöring, peeling, djuprengörande mask, näringsrik mask, ansikts- och dekolletagemassage, dag- och ögoncreme.

Bodyscrub

En starkare kroppspeeling med mjölksyra och uppfriskande doft av pepparmint som har en djuprengörande och utrensande effekt på kroppen. Gör huden sammetslen och får igång blodcirkulationen
En mjukgörande kroppspeelinginpackning som tar bort torra hudceller och är utrensande. Arganolja, kakaosmör och bärnstenspulver som är naturligt rik på bärnstenssyra gör huden stärkt, smidig och återfuktad. Medan du kopplar av i inpackningen får du en skön ansiktsmassage.

GREATDAYS presentkort

Rengöring, mask och ansiktsmassage
En härlig behandling som ger total avkoppling och vila. Rengöring, peeling, djuprengörande mask, näringsrik mask, ansikts- och dekolletagemassage, dag- och ögoncreme.

Hand & fot

Denna fotkur fokuserar på helheten där doft och känsla står i centrum. Piggar upp trötta fötter genom fotbad, peeling, massage och inpackning. Under tiden njuter du av en handmassage.

Lyxkurer

Body Scrub, Spa Massage och Ansiktskur Lyx
Body Scrub, Hot Stone Massage och Ansiktskur

Massage

En mjuk och härligt avstressande massage med aromaoljor. Ger dig skön avslappning och fukt till huden.
Avslappningsmassage inspirerad från Montenegro.
Rygg, armar och dekolletage Massage som ger dig gyllende, skimrande lyster. Massagecreme med Arganolja och mald bärnsten.
En mjuk och härligt avstressande massage med aromaoljor. Ger dig skön avslappning och fukt till huden.
Massagen ges med varma lavastenar, och är väldigt effektiv för att skapa harmoni.

Den ger nästan ett meditativt tillstånd, man blir totalt avslappnad och värmen går ned på djupet i musklerna

Spa-behandlingar

En vitaliserande och föryngrande helkroppsinpackning med en ljuvligt doftande olja. Medan du kopplar av i inpackningen får du en skön ansiktsmassage
Lättare kroppsmassage & ansiktsmassage med lavendelolja som är lugnande, läkande och ger mycket fukt till huden.
Honung är naturens eget mirakel

En underbart återfuktande, vitaminrik och rengörande kroppsinpackning med varm honung. Tillsammans med malda hjortronfrön är den lätt peelande. Din hud blir sammetslen och får en fräsch lyster. I behandlingen ingår också en ansiktskur med honungsprodukter och en applicering med lotion efter duschen.
Vi börjar med chamomile body scrub som förhöjer effekten av denna ljuvliga kroppsbehandling. Du väljer själv en olja som passar dig: utrensande, energigivande eller lugnande. Medan inpackningen verkar får du en skön ansiktskur.
Upplevelsen av denna varma och stimulerande helkroppsinpackning är unik och oförglömlig. Hot Chocolate ger en känsla av välbehag och förnyelse då kakaobönans egenskaper verkar stimulerande på kropp och själ.

I behandlingen ingår också en ansiktskur (rengöring, peeling, ansiktsmask och massage) med Klapps chocolate produkter.
En värmande och djuprengörande kroppsbehandling med mycket mineralrik lera från Döda Havet. Bra för dig med ömma och trötta muskler. Ansiktskur ingår medan du kopplar av och inpackningen verkar. Behandlingen avslutas med att aromaoljan lavendel appliceras på hela kroppen.
Ge din hud en riktig näringsbomb, vi startar med en fräsch bodyscrub som har en uppfriskande doft av pepparmynta. Sedan följer en varm inpackning med vitaminrika blåbär och sheasmör, en superkur för huden. Du får en härlig ansiktskur under tiden du vilar i inpackningen.

Värdebevis-Customer (gäller ej helger o helgdagar)

Kroppsinpackning & Ansiktsmassage med Lavendelolja
Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund

Spa Linaro/Ulfsunda Slott

Ulfsunda Treat by Spa Linaro är ett Dagspa som ramas in av vackra valv och ljusa färgtoner. Välkommen till Ulfsunda Slotts ena flygel där du kan njuta av våra rofyllda och sköna spabehandlingar.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Ons-Tors 15.00-20.00
Fre-Lör 12.00-18.00
Andra tider efter Överenskommelse
Adress
Margretelundsvägen 125
167 36 Bromma
Bromma
Öppna i Google Maps 🗗