Vad vill du boka?

Jag har jobbat som massageterapeut sedan 2012, där min inriktning varit friskvård. Jag har jobbat med kunder på klinik parallellet med ett aktivt arbete inom idrotten, bl.a hos Jönköpings Södra IF, där jag varit i 6 säsonger. Numera jobbar jag inom hockeyn, som massageterapeut för HV 71.

Jag jobbar med en behandlande massage, där jag efter kundens behov, önskemål och min expertis lägger upp en passande behandling.

Som komplement till massagen använder jag mig av triggerpunktsbehandling, koppning, terapeutisk stretching, kinesiologytaping och dry needling. Detta inkluderar jag i mina behandlingar för att ge dig bästa möjliga resultat.

En behandling hos mig passar inte bara för dig som behöver hjälp med något aktuellt problem, utan även dig som kanske har ett sittande eller motont arbete, har mycket stress i ditt liv, för dig som tränar mycket eller helt enkelt bara behöver mjuka upp stela, trötta eller slitna muskler.

Massage kan lindra besvären av flera vanliga åkommor, ex. spänningshuvudvärk, ischiasliknande besvär, tennisarmbåge, benhinneinflammation, ländrygg och axelsmärta.

Du som har friskvårdsbidrag kan använda detta hos mig.


Varmt välkommen till Speed Center!


Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Massage

En effektiv delkroppsbehandling där jag riktar in mig på ett specifikt område, kan exempelvis vara nacke, ländrygg eller vader.
En djupgående delkroppsbehandling, där vi fokuserar på dina problemområden.
En djupgående delkroppsbehandling, där jag kan fokusera på fler problemområden.

Speed Center

Jönköpings första Sports Performance Gym. Gymmet ligger i anslutning till Jönköpings Padelcenter på Rosenlund och är byggt och anpassat för satsande elitidrottare och elitmotionärer i form av ett funktionellt gym med mycket öppna ytor och löparbana.
Teamet som arbetar på SPEED CENTER är personliga tränare, massageterapeut, naprapat och sjukgymnast, med lång erfarenhet inom träning, prehab och rehab.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Adress
Huskvarnavägen 58
554 54 Jönköping
Öppna i Google Maps 🗗