Speed Center

betyg4.8 Fantastiskt bra(63 betyg)
Huskvarnavägen 58, 554 54, Jönköping
Jag har jobbat som massageterapeut sedan 2012, där min inriktning varit friskvård. Jag har jobbat med kunder på klinik parallellt med ett aktivt arbete inom idrotten, bl.a hos Jönköpings Södra IF, där jag varit i 6 säsonger. Numera jobbar jag inom hockeyn, som massageterapeut för HV 71. Jag jobbar med en behandlande massage, där jag efter kundens behov, önskemål och min expertis lägger upp en passande behandling. Som komplement till massagen använder jag mig av triggerpunktsbehandling, koppning, terapeutisk stretching, kinesiologytaping och dry needling. Detta inkluderar jag i mina behandlingar för att ge dig bästa möjliga resultat. En behandling hos mig passar inte bara för dig som behöver hjälp med något aktuellt problem, utan även dig som kanske har ett sittande eller monotont arbete, har mycket stress i ditt liv, för dig som tränar mycket eller helt enkelt bara behöver mjuka upp stela, trötta eller slitna muskler. Massage kan lindra besvären av flera vanliga åkommor, ex. spänningshuvudvärk, ischiasliknande besvär, tennisarmbåge, benhinneproblematik, ländrygg och axelsmärta. Du som har friskvårdsbidrag kan använda detta hos mig. Presentkort på behandlingar finns att köpa på plats. Varmt välkommen till Speed Center!

Boka tjänst

  • Klassisk massage 25 min25 minuter, 375 kr · Mer info
    Boka
  • Klassisk massage 40 min40 minuter, 540 kr · Mer info
    Boka
  • Klassisk massage 50 min50 minuter, 640 kr · Mer info
    Boka

utövare

noImage
Paulina Ottosson
(63 betyg)
Cert. Massageterapeut

Betyg och recensioner

4.8Fantastiskt bra
63 betyg
till Paulina Ottosson
Fantastiskt som vanligt!!
till Paulina Ottosson
Så grymt bra! Känner mig som en ny människa.
till Paulina Ottosson
Blev först nervös över volymen och musikvalet i träningssalen men hörde inget väl inne hos Paulina. Var en mycket bra massage!
till Paulina Ottosson
Paulina är jätte duktig

Om företaget

Jönköpings första Sports Performance Gym. Gymmet ligger i anslutning till Jönköpings Padelcenter på Rosenlund och är byggt och anpassat för satsande elitidrottare och elitmotionärer i form av ett funktionellt gym med mycket öppna ytor och löparbana. Teamet som arbetar på SPEED CENTER är personliga tränare, massageterapeut, naprapat och sjukgymnast, med lång erfarenhet inom träning, prehab och rehab.

Bilder