Vad vill du boka?

Ring eller kontakta mig på annat sätt för önskemål om andra tider 0738787477
strastjernhalsa@gmail.com

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Kostrådgivning


När vi bokar en tid för en kostanalys så väljer du om du vill komma till mig och få information för hur vi lägger upp den eller om du vill göra den på distans via Mail, telefon etc.

För bästa analysen så ska du under 7 dagar skriva ned allt du äter och dricker som en matdagbok. Självklart behöver du ej väga maten men skriv gärna ungefärlig mängd, ju mer ärlig och ordentligt du fyller i din matdagbok desto bättre och ärligare analys får vi fram.
Vill du som en extra säkerhet så kan du fota allt du äter så kan jag även räkna utifrån bilderna.

När matdagboken är klar så skickar du infon till mig så kommer jag analysera detta och skriva olika diagram & noteringar där du kan utläsa hur du äter och vad du äter. Hur fördelningen mellan olika näringsämnen ser ut och hur vi kan förbättra kosten tex genom måltidsordningen, bättre val etc.

En kostanalys passar dig som vill veta hur du kan ändra din kost för att nå en hälsosam vikt eller för att få ett kvitto på att du har en hälsosam kosthållning. Det kan också vara särskilda kostråd vid sjukdom, tex diabetes.

En matdagbok är första steget till bättre matvanor!

Om du bestämt dig för att börja äta bra, startar vårt samarbete med en telefon- eller mailkontakt. Till att börja med går vi igenom var du står idag och hur dina förväntningar ser ut. Därefter görs en kostregistrering under sju dagar. Motionerar så tar vi självklart med det också.

Kostrådgivning på distans
Matdagboken ligger till grund för en kostanalys som du sedan får skriftligt på. Du får också råd och tips om hur du kan förändra dina kostvanor. All rådgivning är individuell.
När den sker på distans så behöver du inte passa några tider utan vi kan ta den via Mail.

Bra kost är viktig om du vill må bra och uppnå goda hälsovinster.

Varmt välkommen till din licenserade kostrådgivare för ett första steg mot en mer hållbar livsstil

Massage


En ljuvligt avslappnande stund med stilla och mjuk massage över hela ditt huvud och ansikte. Behandlingen ökar din cirkulation i berörda områden samtidigt som den minskar dina spänningar i vardagen i största välbehag.

En väldoftande behandling är till för dig som vill ha en mjuk massage för ett inre lugn. Du får en härlig balans och tillfredställelse och skön energi. I behandlingen fokuserar jag på lugn och avslappning. Aromamassage ökar, som all annan massage, cirkulationen i kroppen, stärker immunförsvaret och ökar ditt välbefinnande.
Aromamassage, 25 min 350:- / 55 min 550:-

En väldoftande behandling är till för dig som vill ha en mjuk massage för ett inre lugn. Du får en härlig balans och tillfredställelse och skön energi. I behandlingen fokuserar jag på lugn och avslappning. Aromamassage ökar, som all annan massage, cirkulationen i kroppen, stärker immunförsvaret och ökar ditt välbefinnande.
Ben- och fotmassage, 25 min 290:-

Behandlingen ökar cirkulationen i ben och fötter, så att eventuella vätskeansamlingar, ömhet eller trötthet kan lätta. Efter behandlingen känner man sig ofta lättare och en varm känsla i ben och fötter brukar infinna sig. Behandlingen passar dem med "trötta ben och fötter" som av olika anledningar sitter mycket i sin vardag eller tvingas till monotont stående i sitt arbetsliv. Men även perfekt efter en shoppingrunda

Behandlingen inleds med ett välgörande fotbad
En svensk klassisk massage kan frigöra muskelspänningar och smärtor. Beröring och massage stärker välbefinnande och hälsa, förbättrar kroppens immunförsvar och frigör oxotycin, det så kallade ”lugn och ro-hormonet”. Oxotycin underlättar läkande och återhämtning, sänker blodtrycket och minskar halten av stresshormoner.

En svensk klassisk helkropps-massage kan frigöra muskelspänningar och smärtor. Beröring och massage stärker välbefinnande och hälsa, förbättrar kroppens immunförsvar och frigör oxotycin, det så kallade ”lugn och ro-hormonet”. Oxotycin underlättar läkande och återhämtning, sänker blodtrycket och minskar halten av stresshormoner.
Hot Stone massage, 55 min 650:- / 75 min 800:-
En behandling som är inspirerad från fjärran östern och bygger på filosofin att man behandlar både utsida och insida. Inre harmoni ger oss vital styrka och energi och detta återspeglar oss i vår utstrålning.
En topp till tå behandling med varma lavastenar och aromatiska oljor. En lyxig behandling som passar alla.
I den längre behandlingen ingår även ansikts och skalpmassage

En behandling som är inspirerad från fjärran östern och bygger på filosofin att man behandlar både utsida och insida. Inre harmoni ger oss vital styrka och energi och detta återspeglar oss i vår utstrålning.

En topp till tå behandling med varma lavastenar och aromatiska oljor. En lyxig behandling som passar alla.

I denna längre behandlingen ingår även ansikts och skalpmassage
Varm chokladmassage, 55min 650:-

Doften av choklad och apelsin sprider sig i rummet. Njut av varm ekologisk chokladolja som masseras in från topp till tå. Chokladmassage ger huden och sinnet en alldeles särskild "må-bra-känsla". Upplevelsen av denna varma och stimulerande behandling är verkligen härlig.

Kakao är en fantastisk böna med många fina egenskaper, den höjer serotoninhalten, frigör endorfiner och höjer koncentrationsförmågan. Efter en chokladmassage känner man sig lycklig, oljan har gått in i kroppen och du känner dig varm och avslappnad.

Pedikyr


En underbar fot och underbens behandling där vi inleder med ett härligt fotbad, nagelbandsvård, fomning av nagel, filning och borttagning av förhårdnader avslutas med en fot och underbens massage.

Kropp & Hud

Perfekt för dig som vill prova på olika behandlingar.
Först får du en avkopplande ryggmassage, sedan följer en ansiktsrengörning, ansiktsmassage och en skön ansiktsmask,
Medan masken verkar får du en underbar skalpmassage.
Avslutningsvis appliceras en ansiktscreme.
sfkm_logo.png

Stråstjern hälsa och friskvård

Varmt välkomna till Färingsö`s nyöppnade lilla studio med mångårig kompetens inom träning, hälsa, friskvård, näringslära, coachning och massage.

Vår målsättning är att erbjuda de senaste rönen och de bäst fungerande koncepten inom friskvård & hälsa och de bästa behandlingarna, för ett bra resultat för alla. Privatperson eller företag.

Behandlingarna som är garanterat välgörande och avslappnande, är av hög kvalitet i en harmonisk, vacker och rogivande miljö. Jag arbetar utifrån ett holistiskt grundtänk i mötet med dig för att komma fram till vad som orsakat ditt symptom och hur vi ska kunna lösa ditt problem tillsammans.

Jag använder mig utav ekologiska produkter

Välkommen som kund du också!

Hos oss kan du använda ditt Actiway / Friskvårdsbidrag.

Ska ni fira någon? Isåfall har jag flera olika erbjudanden på presentkort för fantastiska behandlingar och Yinyoga.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Måndag- Fredag 16-19.00
Lördag / Söndag 9.00-15.00
Öppettider enligt överenskommelse
Ring 0738787477
Adress
Kvarnvägen 18B
179 97 Färentuna
Ekerö V
Öppna i Google Maps 🗗