1. Hem
 2. Annan Karlstad

Tankar om sorg

Inte tillräckligt med recensioner än
Lagmansgatan 15, 65461, Karlstad
Ibland blir livet inte som vi har tänkt oss, det kan vara svårt att komma vidare och man kan känna sig begränsad av tidigare upplevelser i livet. När jag förlorade min pappa efter många år av svår sjukdom kände jag att det var dags att ta hand om den sorgen och tidigare svåra förluster i mitt liv. Jag har aldrig haft något behov av att prata om svåra saker som hänt mig utan har processat det i mig själv, men kände efter ett år av många tunga situationer att jag behöver hitta ett sätt att bearbeta och hantera det jag varit med om, framförallt att hitta ett verktyg som jag kan använda framåt. Jag hittade sorgbearbetning genom Svenska Institutet för Sorgbearbetning och fastnade för strukturen i metoden och framför allt det konkreta resultatet.
7309

Boka tjänst

Konsultation

 • Samtalsstöd över telefon, 30 minuter
  30 minuter, 450 krMer info
  Boka

Övrigt - Annan

 • Samtalsstöd
  60 minuter, 900 krMer info
  Boka

Vad är Sorgbearbetning?

 • Vad är sorgbearbetning?
  60 minuter, 450 kr
  Boka
 • Föreläsning "Vad är sorg och hur hanterar man den? "
  60 minuter, 4 500 kr
  Boka

Sorgbearbetning enskild

 • Sorgbearbetning, enskild, 8 tillfällen
  120 minuter, 9 000 krMer info
  Boka

Sorgbearbetning grupp

 • Sorgbearbetning i grupp, 8 tillfällen,
  120 minuter, 9 000 krMer info
  Boka

Personal

noImage
MiaSamtalsstöd och handledare
Programmet för Sorgbearbetning™ är en kurs i hur man bearbetar och förlöser sin sorg efter dödsfall, separationer och andra förluster. Kursen är utformad för att ge dig kunskaper om hur du kan förlösa din sorg så att du åter kan delta helt och fullt i livet. Det finns ett antal olika förluster som kan utlösa den starka blandning av mänskliga känslor som vi kallar sorg: en väns eller anhörigs död, skilsmässor, ovänskap och konflikter, ekonomiska förändringar och sjukdomstillstånd är några exempel på förluster. Oavsett om den förlusten inträffade nyligen eller för länge sedan kan den fortfarande begränsa ditt liv. Jag som heter Mia Sonnelid är handledare i metoden för sorgbearbetning och har också två olika ledarskapskurser i bagaget. Min bakgrund i näringslivet har gett mig en bred erfarenhet i att möta människor på olika platser i livet. Programmet för Sorgbearbetning™ är ett väl beprövat handlingsprogram för människor som vill bearbeta den smärta som olika förluster orsakat. Under åtta veckor tittar vi, i en trygg miljö, på våra gamla föreställningar om sorg. Därefter tar vi reda på vilka förluster som har påverkat våra liv. Sedan genomför vi de handlingar som behövs för att bearbeta och fullborda det som är ofullständigt.

Betyg och recensioner

Inte tillräckligt med recensioner än

Om företaget

Programmet för Sorgbearbetning™ är en kurs i hur man bearbetar och förlöser sin sorg efter dödsfall, separationer och andra förluster. Kursen är utformad för att ge dig kunskaper om hur du kan förlösa din sorg så att du åter kan delta helt och fullt i livet. Det finns ett antal olika förluster som kan utlösa den starka blandning av mänskliga känslor som vi kallar sorg: en väns eller anhörigs död, skilsmässor, ovänskap och konflikter, ekonomiska förändringar och sjukdomstillstånd är några exempel på förluster. Oavsett om den förlusten inträffade nyligen eller för länge sedan kan den fortfarande begränsa ditt liv. Jag som heter Mia Sonnelid är handledare i metoden för sorgbearbetning och har också två olika ledarskapskurser i bagaget. Min bakgrund i näringslivet har gett mig en bred erfarenhet i att möta människor på olika platser i livet. Programmet för Sorgbearbetning™ är ett väl beprövat handlingsprogram för människor som vill bearbeta den smärta som olika förluster orsakat. Under åtta veckor tittar vi, i en trygg miljö, på våra gamla föreställningar om sorg. Därefter tar vi reda på vilka förluster som har påverkat våra liv. Sedan genomför vi de handlingar som behövs för att bearbeta och fullborda det som är ofullständigt. Sorgbearbetningen hjälper dig att bearbeta smärtan av dina förluster. Vår förhoppning är att du därmed försonas med det förflutna och får känna frid. Erfarenhet visar även att du får en öppnare relation till dig själv och andra, samt att du känner dig mer levande och vital.

Bilder

Detaljer och kontakt
  • Stängd nu
  • Mån13:00 - 21:00
  • Tis13:00 - 18:00
  • Ons17:00 - 21:00
  • TorStängd
  • FreStängd
  • LörStängd
  • SönStängd
 • 07062060 XXVisa nummer

 • Lagmansgatan 15, 65461, Karlstad