Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Tjänster

Här kan du blanda olika behandlings former och tekniker i en längre behandling utan av behöva känna dig stressad.
Akupunktur kan hjälpa vid både fysiska besvär som muskelont och huvudvärk men även vid stress, utmattning eller om man tycker att vardagsgnistan helt enkelt har försvunnit.
Akupunktur är en form av behandling där jag jobbar med livsenergin Qi. Energin som jag jobbar med färdas längs med meridianer, och jag använder mig av tunna nålar för att stimulera energin i meridianpunkter. Genom att stimulera punkterna får jag energin i systemet att flöda vilket ger balans i systemet. Resultatet blir att symtomen kommer att lindras och i vissa fall kan besvären försvinna helt.
Detta är en skön behandling för trötta, stumma och tunga ben. Genom massage och inpackning av bl.a. lera får vi igång lymf- och blodcirkulationen som transporterar bort slaggprodukter och vätska. Denna behandling hjälper även problem med ödem i benen och åderbråck.
Har du en orolig/stressad/nervös mage? Då kan denna behandling hjälpa dig.

Här har du en underbar behandling som slimmar och hjälper till vid olika magproblem som t.ex svullen och orolig mage, ansamling av vätska i bålen, mm. I denna behandling masserar vi magen och tar hjälp av örtlera som hjälper magens och tarmarnas bakterieflora att komma i balans igen, samt slussar bort vätska som vi har samlat på oss.
Har du många tankar som snurrar runt i huvudet? Svårt att sova?

Bars är en lugn energibalanserande behandling som hjälper kroppen och sinnet att släppa på blockeringar och begränsningar som vi har samlat på oss genom känslor, tankar, attityder, beslut och uppfattningar.
Dessa blockeringar/begränsningar kan ge upphov till stress och krämpor i kroppen som huvudvärk, migrän, stela muskler, magproblem och orolig sömn.

Behandlingen sker genom att jag håller på specifika punkter på huvudet. Dessa punkter hjälper kroppen att få igång sin egen läkningsprocess genom att behandlingen sker på cellnivå.
Är du nyfiken på att få veta hur ditt husdjur mår?
Vad hon/han vill ha, önskar, behöver?
Vill du få en djupare förståelse för ditt djur?

Då kan djurkommunikation vara något för dig och ditt djur.
Djurkommunikation kallas den kommunikation som sker mellan djur och mig på telepatisk väg, då jag kommunicerar med ett djur genom bilder, känslor eller ord som jag får till mig.
Detta är ett sätt att lära känna sitt djur bättre och är också ett sätt att få en djupare kontakt med sitt djur.
Det kan också användas om ägaren upplever att djuret har börjat med nya beteenden som inte är okej och matte/husse förstår inte vad som är fel.

Ett djur som har fått varit med i ett samtal blir oftast mer harmonisk lugnare och tryggare. Detta för att djuret har blivit sedd och fått talat om det hon/han behöver tala om för sin/sina ägare.

Detta samtal kan göras både fysiska möten hemma hos er, men också på distans.
Innan jag börjar prata med djuret vill jag veta vad djuret heter, hur gammalt det är, hur länge ägaren har haft djuret och om matte/husse har några specifika frågor eller problem som jag ska ta upp.

Detta samtal kan ske på plats hemma hos er eller distans.
Detta gör att priset för ett samtal varierar.

Distans pris: 550kr, för 1h samtal

Om ni vill att jag kommer hem till er så blir kostnaden lite annorlunda.
Samtal 1h 550kr ( för varje extra 30 min som är påbörjade efter detta samtal tillkommer 250kr/ 30min ) + Debitering av bilbränsle per mil + Rese ersättning

Har du fler frågor så är du välkommen att ringa eller maila mig.
Ökar blodcirkulationen, lindrar stelhet och ömmande muskler, motverkar spänningar och ger helt enkelt ren avslappning. Det är några av de saker som påverkas vid massagen.
Jag arbetar enbart med kroppens mjuka vävnader som hud, bindväv och muskler och masserar ut de eventuella knutor som har byggts upp i kroppen.

Under denna kortare tid hinner jag med rygg &nacke/axlar eller ben. Hinner inte en helkroppsmassage, då är det 55min du ska boka.
Ökar blodcirkulationen, lindrar stelhet och ömmande muskler, motverkar spänningar och ger helt enkelt ren avslappning. Det är några av de saker som påverkas vid massagen.
Jag arbetar enbart med kroppens mjuka vävnader som hud, bindväv och muskler och masserar ut de eventuella knutor som har byggts upp i kroppen.
Kopping är en annan form av värmebehandling som är extra bra om man är väldigt stel i musklerna och om man känner sig kall och har dålig cirkulation. I vissa fall så har man även förminskat celluliter på grund av förbättring av lymfcirkulationen.
Jag värmer upp glaskoppar som jag sedan använder antingen centralt och låter kopparna sitta kvar på samma plats eller så används kopparna tillsammans med massage. Värmen som finns i koppen gör att det bildas ett vakuum och på så vis kan man dra koppen fram och tillbaka och får på ett mjukt sätt loss stelhet i musklerna.
Akupunktur och kinesisk medicin är en effektiv och säker behandling för att minska ålderstecken.
Akupunkturtekniken ökar spänstigheten i musklerna och slätar ut huden i ansiktet, på halsen och även andra delar av kroppen. Förutom att huden blir slätare så får man andra positiva effekter genom att den blir mer vital, elastisk och får bättre lyster.

Några saker som kosmetisk akupunktur kan hjälpa till med är: Acne. Fetma & övervikt. Hudproblem. Hjälpa till med ödem. Håravfall och vitalisering av håret. Minimerar linjer och rynkor. Pigmentfläckar/Åldersfläckar. Ärr.
Reiki
55 min 550,00 kr Mer info
Reiki är en uråldrig men samtidigt modern japansk behandlingsmetod vid exempelvis stress och smärta, men är även effektiv i många andra sammanhang.

Reiki aktiverar och stimulerar kroppens egna naturliga förmåga att läka och återställa sig, och efter en behandling brukar man känna sig både avslappnad och fylld med energi på samma gång – en mycket behaglig upplevelse för både kropp och själ.

Jag har gått Steg, 1,2,3.
Shiatsu påverkar kroppens egen läkningsförmåga och främjar harmoni och hälsa i hela kroppen. Det frigör spänningar på ett naturligt sätt och har en bra effekt på en stressad och utmattad kropp.

Behandlingen kan ske både på behandlingsbänk och på stor matta på golvet, du är iförd kläder i mjukt material.
Jag använder mig av lugna och djupa tryck av fingrar, handlovar, underarmar, knän och fötter för att trycka, tänja och stretcha din kropp.

Shiatsu är en mycket behaglig behandling när man vill ta hand om sig själv en stund och må bra ända in i själen.

Touch Gottröra

Hej och hjärtligt välkommen till Touch, Gottröra.
Mitt namn Emma Andersson och jag har nu i 13 år jobbat med friskvård och hälsa.
Jag blandar västerländsk medicin tillsammans med österländsk medicin och tekniker.
Jag erbjuder friskvårdsbehandlingar som:
Klassisk massage
Akupunktur
Shiatsu
Kopping
Reiki
Moxa
Lotorpsmetoden
Kosmetisk akupunktur m.fl.

Sen ett år tillbaka arbetar jag även som Djurkommunikatör.
Mer information om detta hittar du under Djurkommunikation.

Jag erbjuder även föreläsningar och temakvällar inom friskvård &hälsa, energier och meditation.
För mer information är ni välkomna att ringa eller maila.

Hjärtligt välkomna.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Öppettiderna i Gottröra varierar lite.
Adress
Långbrovägen 11
76295 Rimbo
Gottröra
Öppna i Google Maps 🗗