Welledge

betyg4.7 Fantastiskt bra(166 betyg)
Kornhamnstorg 6, 11127, Stockholm
Välkommen till oss på Welledge i Gamla stan Stockholm Vår ambition är att du skall må bra och uppnå de hälsoresultat du önskar med vårt stöd så snabbt som möjligt med varaktigt resultat. Vi tar ett helhetsperspektiv på dig och din hälsa. Vi håller öppet som vanligt på Welledge och du är varmt välkommen! Vi följer och rekommenderar Folkhälsoinstitutets rekommendationer och uppdaterar Er vid eventuell ny relevant information. Ta hand om varandra så gör vi vårt bästa för att ta hand om Er! Börja med att välja vilken utövare du vill komma till. Alla som arbetar på Welledge i Gamla stan Stockholm har mycket lång erfarenhet av sitt arbetsformat.

Boka tjänst

Martin Fransson

 • 1. Nybesök Kiropraktor –Konsultation30 minuter, 800 kr · Mer info
  Boka
 • 2. Kiropraktik återbesök -GrupptidMer info
  Boka
 • 3. Kiropraktor - Individuellt återbesök15 minuter · Mer info
  Boka
 • 7. Utvärderingsbesök15 minuter · Mer info
  Boka

Pauli Marsen

 • 1.Individuell session 25 min30 minuter, 1 000 kr · Mer info
  Boka
 • 2. Individuell Session 55 min60 minuter, 1 900 kr · Mer info
  Boka
 • 3. Den närvarande kroppen, klinik60 minuter, 1 000 kr · Mer info
  Boka

Presentkort

Köp presentkort

Valfritt belopp

utövare

noImage
Martin Fransson
(129 betyg)
Kiropraktor
noImage
Pauli Marsen
(36 betyg)
Chock & anknytningstraumaterapeut
noImage
Helena SandgrenChock & Anknytningstraumaterapeut
noImage
Rosario RojasFysioterapeut
noImage
Madeleine BrusKiropraktor

Betyg och recensioner

4.7Fantastiskt bra
166 betyg
Jag hade varit hos en massageterapeut och fick bindvävsmassage. Reaktionen blev en kraftik huvudvärk som pågått över en vecka. Martin får mitt system att bli åter i balans efter denna kraftiga reaktion.
Mycket bra. Känner förtroende och tillit till behandlingens kraft. Pauli är så kunnig.
Så bra, går svar på vad och varför jag känner som jag gör!
Positivt läkande klimat!

Om företaget

Välkommen till Welledge Kiropraktik i Gamla stan Stockholm Vi tar ett helhetsperspektiv på dig och din hälsa. Vi vill stödja din utveckling för att uppnå nya nivåer av hälsa och välbefinnande, istället för att bara återställa dig till där du var innan eventuella symtom och sjukdom. Vi som arbetar på Welledge är legitimerade kiropraktorer, fysioterapeuter och chock- & anknytningstraumaterapeuter. Welledge ligger centralt på hörnet Lilla Nygatan och Kornhamnstorg med egen ingång, som en oas med ljusa rymliga lokaler som veter mot vattnet. Hur du tar dig hit Tunnelbanestationen Gamla Stan ligger ett kvarter bort, med både grön och röd linje, och bussförbindelserna är också goda med Linjerna 2, 3, 43, 53, 55, 71 och 76 inom 5 minuters gångväg. För våra kunder som bor utanför Stockholm ligger centralstationen endast på 10 minuters promenad. Parkeringsmöjligheter är lättast vid Riddarholmen eller längs Skeppsbron.

Bilder