X-shape Fitness VASASTAN

betyg4.8 Fantastiskt bra(163 betyg)
Eastmansvägen 13, 113 61, Stockholm
OBS! Ny information enligt nya pandemilagen 10 januari 2021 Studio VASASTAN´s lokal är 59 kvm stor. Max antal personer i denna lokal är 5 stycken (varje person ska garanteras 10 kvm). Hos oss tränar max en (1) person åt gången. Kunder som kommer mer än 5 minuter före bokad tid ombeds att vänta utanför vår lokal. Personer som inte har en bokad tid ombeds att vänta utanför. På X-shape Fitness tar vi noga del av händelseutvecklingen gällande Coronaviruset och följer myndigheternas bedömningar och rekommendationer och uppdaterar ständigt vad som gäller för säker träning! Vi har öppet och du är varmt välkommen till oss! EMS-träning står för Elektrisk Muskel Stimulation. Vi tränar med elektriska impulser på låg effekt. Med hjälp av dessa kan Du spänna dina muskler upp till 18 gånger mer än din kropp själv kan åstadkomma under ett traditionellt träningspass. Eftersom alla kroppens muskler aktiveras samtidigt så räcker det med endast 20 minuters träning för att uppnå samma resultat som du får jobba flera timmar på ett traditionellt gym för att uppnå. 10 SNABBA · På endast 20 minuter i veckan har du avklarat din styrketräning · Snabba synliga resultat · Fettminskning · Du kommer åt muskler som är svåra att nå med traditionell styrketräning · Träningen anpassas efter dina specifika önskemål och förutsättningar · Beprövad teknologi sedan 1950-talet · Ökat välmående och minskad stress · Exklusivt med max två tränande personer samtidigt · Ingen trängsel i fullsatt omklädningsrum · Gymkläder och handduk ingår alltid OBS! Läs "Mer info" under tjänsten du vill boka så att du bokar rätt tjänst!

Boka tjänst

EMS-träning

 • Provträna EMS träning (1 gång) 325 kr · Mer info
  Boka
 • Provträna EMS träning (2 gånger) 550 kr · Mer info
  Boka
 • Enstaka pass EMS-träning 625 kr · Mer info
  Boka
 • Medlem EMS-träning Mer info
  Boka
 • Benify Mer info
  Boka

På tillfälligt besök

 • "Ettan" Medlemskap - 10 träningar under 15 veckor20 minuter, 5 895 kr · Mer info
  Boka

FaR (Fysisk aktivitet på Recept)

 • FaR Provträning 250 kr · Mer info
  Boka
 • FaR 5-klippkort 2 395 kr · Mer info
  Boka
 • FaR Medlem Mer info
  Boka

EMS-träning EMS träning EMS

noImage
SPRAYTANBlack magic tanKlarna
noImage
VASASTAN
(161 betyg)
EMS-träning Klarna

Betyg och recensioner

4.8Fantastiskt bra
163 betyg
till VASASTAN
Annika superbra och träningen kändes ordentligt!
till VASASTAN
Annika är grym💪🏻
till VASASTAN
Ny upplevelse. Gav en ordentlig kick som kändes i musklerna i två dagar efter. Kombinerat med traditionell styrketräning bli det här nog en vinnare.
till VASASTAN
Ett ypperligt sätt att träna för tidsekonomen!

Om företaget

X-shape Fitness VASASTAN i Stockholm ägs och drivs av oss, Linda Sandkvist och Annika Holtet Wener. Februari 2016 öppnade vi studion i Vasastan. Det är den första i kedjan X-shape Fitness och fungerar som vårt showroom. Vi har arbetat fram ett skalbart och lönsamt franchisekoncept för att expandera i hela Sverige. Alla våra EMS-instruktörer är certifierade enligt internationella riktlinjer och utbildade inom FaR. Är du intresserad av att bli franchisetagare hos oss så skickar du in en ansökan enligt: http://www.xshapefitness.se/starta-din-egen-studio/ Mejla din ansökan till: hk@xshapefitness.com

Bilder