Hvad vil du booke?

Kroppen visar på utsidan hur vi mår på insidan! Ge din kropp inre balans!


Språk: Estniska, Svenska, Engelska, Ryska


Varmt Välkomna!


Klarna
Offers online payment with Klarna

Övriga behandlingar

Chakrabalansering - ​uttrycket allt är energi används ofta. Våra inre organ, musklerna och skelett är en energi, de är kapabla att växa, reproducera sig och läka. Det är möjligt att påverka läkandeprocessen med hjälp av chakrasystemet.

De flesta hälsoproblem börjar i den mentala och emotionella kroppen. Effekten av negativa krafter överförs till den fysiska kroppen via chakran. Chakran kan användas för att behandla på olika nivåer, både den fysiska, emotionella och mentala. Depression, fobier och oro är exempel på symptom på obalans i den mentala kroppen.
Reiki healing hjälper din kropp att komma ned i djup avslappning, tillbaka till ett naturligt självreglerande och självläkande tillstånd. Blockeringar och stagnationer i kroppen frigörs samt frigörs spänningar, känslor och kroppsminnen så att vi får möjlighet att hantera dem. Healing verkar balanserande och stärkande och harmonierar energiflödet i hela din kropp. Energinivån i kroppen höjs och ökar välbefinnandet på alla plan- fysiskt, känslomässigt, mentalt såväl som andligt. Olika hälsoproblem balanseras i samklang med kroppens egen unika process.

Massagebehandlingar

Tuina massage är en unik, flertusenårig helhetsmassage och fungerar lika bra på kroniska som akuta besvär. Tuina massage aktiverar kroppens meridiansystem, påverkar organen, dess funktioner och hela det energetiska systemet vilket leder till självläkning. Det är också en förebyggande behandling och en fin metod för att hålla sig frisk.
Tuina massage är en unik, flertusenårig helhetsmassage och fungerar lika bra på kroniska som akuta besvär. Tuina massage aktiverar kroppens meridiansystem, påverkar organen, dess funktioner och hela det energetiska systemet vilket leder till självläkning. Det är också en förebyggande behandling och en fin metod för att hålla sig frisk.
Vanligtvis behövs flera behandlingar för stora och bestående resultat men även enstaka behandlingar är välgörande.
Kombinatsionsbehandling: här kan man välja olika behandlingar på 60 min eller på 90 min. T.ex. Tuina + Zonterapi eller Tuina + Chakrabalansering o.s.v


Naturlig Facelift – en lyftande behandling för ansikte och dekolletage som ger en tydlig effekt utan kirurgisk ingrepp.

Behandlingen är en unik kombination av japanska och indiska tekniker, akupressur och ansikts- reflexologi. Både hud, bindväv och musklerna i ansikte, skalp, nacke och skuldror behandlas. Blod- och lymfcirkulationen kommer igång och det öppnar upp för avslappning och inre frid samt ger huden en friskare lyster.

Rekommendation är att starta med en serie på 4-6 behandlingar 1 ggr/vecka, därefter underhållsbehandling 1 ggr var 4:e - 6:e vecka
Du bör vara osminkad vid behandlingen för bästa effekt ( mascara är ok ).
Behandlingen utförs med vårdande ansiktsolja.


Zonterapi

Medicinsk Ansiktszonterapi - grunden till ansiktszonterapin är den orientaliska medicinens grundprinciper men också den indianska zonterapin, liksom neurologiska punkter i ansiktet. Metoden har funnits länge i Argentina, men är ny i Europa och Sverige. Olika zoner och punkter i ansiktet anses motsvara organ och delar i kroppen. Genom att behandla ansiktet, påverkas också resten av kroppen positivt, på samma sätt som inom vanlig fotzonterapi. Behandlingen upplevs som en bestämd massage, avslappnande och stimulerande på samma gång, är förebyggande och det gör gott att få en behandling regelbundet.

Zonterapi stimulerar nervsystemet så att avfallsprodukterna rensas ut från njurarna, hormonkörtlarna, levern, tarmsystemet och alla muskler. Därefter kan frisk blod komma in till kroppens organ.

När obalans uppstår i ett organ eller i någon annan del av kroppen, blir motsvarande område på fötterna känslig för tryck.

Reflexzoner i foten motsvarar alla kroppens delar och man kan således behandla hela kroppen genom foten, allt från huvudvärk och magkrämpor till smärtproblematik i muskler och leder.

Vid massage och tryck stimuleras område för att återställa balansen i hela kroppen. Det är viktigt att hålla kroppen i balans.
Vanligtvis behövs flera behandlingar för stora och bestående resultat men även enstaka behandlingar är välgörande.

Medlem i Skandinaviska Förbundet Komplementärmedicin

Bailan Behandlingsklinik

Jag kommer från en liten ö Dagö i Estland. Har utbildad mig på Axelsons Gymnastiska Institut som Tuina massör/akupressör under 2008.

Under 2015/2016 till Zonterapeut/Reflexolog och Ansiktszonterapeut samt utbildning i Basmedicin & Patientsäkerhet. 2017- Naturlig Facelift ansiktsmassage. Jag har utfört tusentals behandlingar under dessa år och uppnått goda resultat med mina klienter.

Show contact information
Åbningstider 10.00 - 19.00

Bailan Behandlingsklinik innehar gällande försäkring för verksamheten och är momspliktig!
Adresse
Kungsgatan 37
111 56 Stockholm
Norrmalm
Åbn i Google Maps 🗗