naprapat hela Sverige · 230 träffar

Boka naprapat i hela Sverige för behandling av smärta och stelhet i muskler och leder.

Populärast

Naprapatimperiet Bromma

Naprapatimperiet Bromma
Tummelisas gata 9, Bromma
betyg4.9/5(190)
Tid fr. 13.45, idag
RaketenPresentkortFriskvårdskort

Naprapati & Massage - På kliniken Alla Fall

Naprapati & Massage - På kliniken Alla Fall
Gästrikegatan 15, Stockholm
betyg4.9/5(253)
Tid fr. 14.00, idag

Välkommen till oss på kliniken Alla Fall i centrala Vasastan! Här får du erfarenhet och expertis till dina behov. Här kan du träffa våra naprapater Magnus och Barbro, och en välgörande massage hos massörer Madelene och Magdalena. Mer information om våra terapeuter här: Naprapat Magnus Genom Magnus sin karriär som leg. naprapat under flera år med vidareutbildningar och samarbeten med några av Sveriges bästa terapeuter har jag fått en stor kunskap och erfarenhet som han kombinerar i behandling av just dina behov. Hos Magnus ska du känna dig trygg i att du får rätt hjälp. Bli smärtfri på snabbast möjliga sätt, förbättra din fysiska hälsa och förståelse för egen kropp! (Du kan hitta flera tider hos Naprapat Magnus på: www.naprapatmagnus.se) Massör Madelene En passionerad massör med en brinnande önskan att hjälpa människor att må bättre genom massage och som för närvarande studerar för att bli naprapat. Hennes engagemang för att lära och förbättra sig är omisskännligt starkt. Hon sträv

qliroPresentkort

Leg. Naprapat Mikael Högh (Ryggraden)

Leg. Naprapat Mikael Högh (Ryggraden)
Stationsgatan 1A, Hudiksvall
betyg4.9/5(737)
Tid fr. 14.00, idag

Varmt välkommen! Finns det ingen ledig tid som passar eller behöver du en akuttid? Kontakta mig på 0702359099 via sms eller mail (mickehogh@gmail.com) och skriv vilken dag och ungefärlig tid du önskar. Blir den tiden ledig så kontaktar jag dig. Med vänlig hälsning Micke

PresentkortFriskvårdskort

Napraform

Napraform
Stupvägen 1, Stockholm
betyg4.9/5(131)
Tid fr. 16.00, idag

Har du besvär? Vi hjälper dig! Våra duktiga och välutbildade naprapater utformar en effektiv behandlingsplan för att på bästa sätt kunna hjälpa dig mot en smärtfriare vardag.

PresentkortFriskvårdskort

Smartnaprapati GÄRDET

Smartnaprapati GÄRDET
Sandhamngatan 63A, Stockholm, Gärdet
betyg4.8/5(320)
Tid fr. 14.45, idag

Hos mig kan du få hjälp med allt från akuta till långvariga besvär. Ryggskott och nackspärr är de mest klassiska tillstånden jag möter, men som naprapat jobbar jag givetvis med alla muskler och leder. Du hittar mig på Gärdet. Välkommen!

qliroPresentkort

Smartnaprapati ODENPLAN

Smartnaprapati ODENPLAN
Hälsingegatan 11, Stockholm
betyg4.8/5(204)
Tid fr. 15.15, idag

Hos Smart Naprapati får du professionell hjälp av kunniga och erfarna naprapater. Vi är lösningsinriktade och fokuserade på att så snabbt som möjligt hjälpa dig med dina besvär. Vi tror på en ärlig, trygg och modern vård baserat på evidens och beprövad erfarenhet. Tillsammans med dig söker vi efter orsaker bakom dina besvär för att hitta lösningar anpassat efter just din kropp och dina individuella behov. Hos oss kan du få hjälp med allt från akuta till långvariga besvär. Ryggskott och nackspärr är de mest klassiska exemplen på tillstånd vi hjälper med naprapati men som naprapater jobbar vi givetvis med alla muskler och leder. Här är de vanligaste besvären som vi hjälper våra patienter med: - Ont i ryggen - Ont i nacken - Ont i axeln - Spänningshuvudvärk - Musarm - Tennisarmbåge - Ont i höften - Ischias - Ont i knät - Plantarfasciit/Hälsporre I ett naprapatbesök hos oss ingår en grundlig diskussion, undersökning, behandling och gärna även en genomgång av övningar som du kan göra he

qliroPresentkortFriskvårdskort

Kansei - Framtidens Hälsoklinik

Kansei - Framtidens Hälsoklinik
Torsgatan 72, Stockholm
betyg5/5(66)
Tid fr. 15.00, idag

Vi är mer än bara en klinik för fysisk vård - vi är din partner på resan till optimal hälsa och välbefinnande. Vårt holistiska tillvägagångssätt kombinerar naprapati, kiropraktik, träning och näring för att skapa skräddarsydda, omfattande behandlingsplaner.

Presentkort

Svea Naprapati & Idrottsmedicin

Svea Naprapati & Idrottsmedicin
Sveavägen 141B, Stockholm
betyg4.9/5(848)
Tid fr. 16.40, idag
KampanjPresentkort

HuddingeNaprapaterna - Häradsvägen

HuddingeNaprapaterna - Häradsvägen
Häradsvägen 119, segeltorp, Segeltorp
betyg4.8/5(1680)
Tid fr. 14.00, idag

Välkommen till oss på HuddingeNaprapaterna! Vi har funnits i centrala Huddinge i 10 års tid, men har nu utökat vår verksamhet till Häradsvägen 119 i segeltorp. Kliniken i Huddinge finns kvar precis som tidigare. Hos oss kan du få hjälp med vanliga muskel-, led- och senbesvär, men också disk- och nervproblematik. Du når oss per telefon/sms på 073 074 1105, eller skicka ett mail till info@huddingenaprapaterna.se Vi tar även emot friskvårdsbetalning via Epassi/wellnet bland annat. Varmt välkomna!

Presentkort

TNT Kliniken Kungsholmen

TNT Kliniken Kungsholmen
Strandbergsgatan 12, Stockholm
betyg5/5(355)
Tid fr. 14.20, imorgon

På TNT kliniken har vi en passion för att hjälpa människor där vi alltid strävar efter långsiktiga och optimala resultat. Ger dig den behandling du behöver och de praktiska verktygen för att bibehålla din fysiska hälsa. För att minska skador och problem, nå dina träningsmål, förbättra den fysiska hälsan eller bara koppla av. Professionellt, effektivt och ett helhetstänk: baserat på bedömning och diagnostik tar vi fram en individuell behandlingsplan som passar dina mål och behov. TNT Kliniken erbjuder naprapati, massage, behandlande massage och personlig träning för privatpersoner såväl som företag.

CertifikatPresentkortFriskvårdskort

StureNaprapaten

StureNaprapaten
Birger Jarlsgatan 34, Stockholm
betyg4.9/5(952)
Tid fr. 13.00, imorgon

Vi erbjuder effektiv naprapati- och massagebehandling av akut eller långvarig smärta samt funktionsrubbningar i rörelseapparaten. Hållbara resultat uppnås genom att fokusera på korrigering av problemets grundorsaker utifrån ett helhetsperspektiv. Ambitionen är att du ska bli besvärsfri så fort som möjligt och därefter få med dig rätt verktyg hem för att kunna hålla dig besvärsfri i framtiden! Studenter erbjuds 10% rabatt vid uppvisande av studentkort. Kan ej kombineras med andra erbjudanden. Varmt välkommen!  Observera! Benefits-kunder kommer kunna se att priserna inte helt stämmer överens med Benefits-portalen. Det viktiga är att längden för behandlingen stämmer överens med din bokning via Benefits. Vänligen ange ditt Ref:nr under noteringar i din bokning. Detta som bevis för din betalning. Tack!

qliroPresentkort

TNT Kliniken NK x HEAT Östermalm

TNT Kliniken NK x HEAT Östermalm
Regeringsgatan 47, NK, Stockholm
betyg5/5(355)
Tid fr. 09.00, imorgon

Delar lokalen med HEAT by Sophia Lie i NK parkaden, nedreplan. (våningen längst ned) På TNT Kliniken har vi en passion för att hjälpa människor där vi alltid strävar efter långsiktiga och optimala resultat. Ger dig den behandling du behöver och de praktiska verktygen för att bibehålla din fysiska hälsa. För att minska skador och problem, nå dina träningsmål, förbättra den fysiska hälsan eller bara koppla av. Professionellt, effektivt och ett helhetstänk: baserat på bedömning och diagnostik tar vi fram en individuell behandlingsplan som passar dina mål och behov. TNT Kliniken x HEAT erbjuder naprapati, svensk klassisk massage, behandlande/sport massage för privatpersoner såväl som företag. Vi delar lokal med HEAT by Sophia Lie.

CertifikatPresentkortFriskvårdskort

Rutin

Rutin
Kyrkogatan 21, Lund
betyg4.9/5(51)
Tid fr. 09.00, imorgon

Välkommen till Rutin - för dig som vill mer! Vi är en sammansvetsad grupp hälsoexperter som erbjuder naprapati, medicinsk massageterapi och personlig träning. Vårt team möjliggör en helhetsapproach för att ta hand om dig och dina behov. Oavsett om du behöver lindring från smärta, önskar förbättra din rörlighet eller utveckla din fysiska förmåga så finns vi här för att guida och hjälpa dig på vägen! Hos oss får du personlig och skräddarsydd behandling och träning anpassad efter dina behov och målsättningar. Vi brinner för att hjälpa dig nå dit du vill samt maximera din hälsa och livskvalitet. Välkommen till Rutin!

Presentkort

Behandling A-Ö Naprapati

Behandling A-Ö Naprapati
Gästrikegatan 10, Stockholm, Stockholm
betyg4.8/5(933)
Tid fr. 16.45, imorgon

Välkommen till Behandling A-Ö! Vi erbjuder naprapati, massage och personlig träning. Legitimerad personal & enkel bokning här.

CertifikatPresentkort

HuddingeNaprapaterna - Praktiken Huddinge

HuddingeNaprapaterna - Praktiken Huddinge
Patron Pehrs väg 8 (Baksidan), Huddinge
betyg4.8/5(1677)
Tid fr. 08.00, imorgon

Välkommen till HuddingeNaprapaterna - En del av Praktiken Information gällande Corona Vi erbjuder naprapati, massage, friskvård och rehabilitering för privatpersoner, företag, idrottslag och organisationer.  Som naprapat undersöker, diagnostiserar, behandlar och rehabiliterar vi muskel & ledsmärta. Vanliga besvär är nack- och ryggsmärta,  huvudvärk, idrottsskador, hälsporre, skulder- och armbågsproblem m.m. Om du inte hittar tider som passar i kalendern så ring/smsa oss gärna på 073-074 11 05 Vi har nära samarbete med de största försäkringsgivarna. Var god ta kontakt vid frågor om just din privatsjukförsäkring. Återförsäljare av Linnex värmestift, träningsartiklar samt Bauerfeind produkter. Läs gärna mer på www.huddingenaprapaterna.se Varmt välkommen! Uteblivet besök eller avbokning samma dag debiteras enligt taxa á 500 kronor.

Presentkort

Eskilstuna Kroppsbalansering

Eskilstuna Kroppsbalansering
Bruksgatan 8B, Eskilstuna
betyg4.8/5(271)
Tid fr. 15.30, idag
qliroPresentkort
Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund

Haninge Naprapat, Core Gym Vega

Haninge Naprapat, Core Gym Vega
Vega Allé 2, Haninge
betyg4.9/5(741)
Tid fr. 15.00, idag
qliroPresentkortFriskvårdskort

BanCam klinik Nacka / Stockholm

BanCam klinik Nacka / Stockholm
Nya Gatan 7, Nacka
betyg4.9/5(403)
Tid fr. 13.45, idag
Kampanj PresentkortFriskvårdskort

Haninge Naprapat, Nordic Wellness Najaden

Haninge Naprapat, Nordic Wellness Najaden
Handens stationsväg 27, Handen
betyg4.9/5(1752)
Tid fr. 14.30, idag
qliroPresentkortFriskvårdskort

Manuella Naprapati

Manuella Naprapati
Hälsingegatan 11, Stockholm
betyg5/5(146)
Tid fr. 13.40, tor 18 apr.
qliro

Leg. Naprapat Elisa Boström, RYGGRADEN

Leg. Naprapat Elisa Boström, RYGGRADEN
Stationsgatan 1A, Hudiksvall
betyg4.8/5(104)
Tid fr. 12.00, imorgon

Välkommen till Ryggraden centralt i Hudiksvall. Jag är utbildad naprapat och jobbar med att undersöka, förebygga, diagnostisera, behandla och rehabilitera smärttillstånd och nedsatt funktion i alla delar av rörelseorganen. En naprapat arbetar bland annat med manuella tekniker för att minska smärta och återskapa funktion. Betalning via Swish på plats eller faktura.

Naprapat Casper (Stockholm led- & smärtspecialist)

Naprapat Casper (Stockholm led- & smärtspecialist)
Karlavägen 1, Stockholm
betyg5/5(79)
Tid fr. 14.00, idag
KampanjPresentkortFriskvårdskort

Optimal Naprapati Sweden AB

Optimal Naprapati Sweden AB
Vidargatan 1, Stockholm
betyg4.9/5(123)
Tid fr. 15.00, idag
Presentkort

Naprapatimperiet Bromma

Naprapatimperiet Bromma
Tummelisas gata 9, Bromma
betyg4.9/5(190)
Tid fr. 13.45, idag
PresentkortFriskvårdskort

Rostfri Naprapati

Rostfri Naprapati
Lärjungevägen 6, Vendelsö
betyg4.9/5(213)
Tid fr. 17.45, idag
qliroPresentkort

Spasaloon by Malin AB

Spasaloon by Malin AB
Hantverkargatan 88, Kungsholmen ,Stockholm
betyg4.9/5(1136)
Tid fr. 14.30, idag
qliroPresentkort

Uppsala Naprapati & Rehab

Uppsala Naprapati & Rehab
Fyrisvallsgatan 23, Uppsala
betyg4.9/5(565)
Tid fr. 16.00, idag
qliroPresentkort

Magnoliakliniken Naprapati & Näringsmedicin

Magnoliakliniken Naprapati & Näringsmedicin
c/o Nordic Wellness, Emblagatan 16, Ängelholm
betyg4.9/5(320)
Tid fr. 17.20, idag
PresentkortFriskvårdskort

Naprapat & Rehabcenter Haninge

Naprapat & Rehabcenter Haninge
Hantverkarvägen 23C, Haninge
betyg4.9/5(1774)
Tid fr. 14.40, idag
qliroPresentkort

Lafitteness Naprapati

Lafitteness Naprapati
Vintervägen 35, Solna
betyg4.8/5(442)
Tid fr. 16.40, idag
Presentkort

Ufit Naprapati

Ufit Naprapati
Fräsarvägen 24, Skogås
betyg4.8/5(251)
Tid fr. 14.30, idag
Presentkort