1. Hem
  2. Naprapati Stockholm

Cura Futuri Naprapati & Träning

betyg5 Fantastiskt bra(430 betyg)
Holländargatan 21B, 111 60, Stockholm
Vi har helgöppet! Cura Futuri är ett företag som jobbar med att behandla smärtproblematik kopplat till stress, skador och belastning. Vi vill kunna hjälpa och guida våra patienter hela vägen från diagnos tillbaka till den kravbild som patienten har. Det innebär ett samarbete mellan olika vårdinstanser och yrkesgrupper som mer eller mindre är beroende av varandra men som idag, enligt våra erfarenheter, inte samarbetar tillräckligt. Vi jobbar med att knyta nya kontakter och bygga nya broar mellan dessa yrkesgrupper för att förbättra vårdsituationen för den sökande. Alltså utöka vårt kontaktnät med läkare, naprapater, fysioterapeuter, personliga tränare, psykoterapeuter och coacher. Det är viktigt att se till den som söker till oss med en smärtproblematik för att kunna erbjuda den hjälp som behövs. Väga samman kroppsliga, psykologiska och sociala faktorer i undersökningen för att ge rätt behandling och rehab. Vi erbjuder naprapati och träning hos oss, om vi bedömer att annan hjälp eller diagnostik krävs slussar vi vidare till annan vårdinstans. Du har bara en kropp och den ska hålla hela livet, så var snäll mot dig själv och investera i den. Anton Fridhagen jobbar som leg. naprapat med utbildning inom naprapati, ergonomi, idrottsmedicin, massage, dry needling och akupunktur. Anton har även tidigare erfarenhet av att jobba med idrottslag inom volleyboll, lacrosse och fotboll. Henriette Holgert jobbar som lic. personlig tränare med utbildning inom styrketräning, rehabilitering och träning under och efter graviditet. Personlig träning innebär individuellt anpassad träning utefter förutsättningar och mål. Alla kan alltså få hjälp med sin träning och utvecklas från där de är idag.
14569

Boka tjänst

Naprapatbehandling

  • Naprapati 40min
    40 minuter, 790 krMer info
    Boka
  • Naprapati 25min
    25 minuter, 690 krMer info
    Boka
  • Friskvårdsbehandling av Naprapat
    40 minuter, 920 krMer info
    Boka
  • Naprapati XL
    60 minuter, 920 krMer info
    Boka
  • Stötvågsbehandling
    25 minuter, 690 krMer info
    Boka
  • Naprapat Online 40min
    40 minuter, 750 krMer info
    Boka

Personlig Träning

  • Personlig Träning 60min
    60 minuter, 920 krMer info
    Boka
  • Gravidträning
    60 minuter, 800 krMer info
    Boka
  • PT Konsultation (1a besöket)
    45 minuter, 250 krMer info
    Boka
  • Personlig Träning 30
    30 minuter, 690 krMer info
    Boka
  • PT-Duo
    60 minuter, 1 200 krMer info
    Boka

Friskvårdsbehandling (massage, akupunktur)

  • Idrottsmassage 25min
    25 minuter, Från 600 krMer info
    Boka
  • Idrottsmassage 50min
    50 minuter, Från 710 krMer info
    Boka
  • Massage 25min
    25 minuter, Från 600 krMer info
    Boka
  • Massage 50min
    50 minuter, Från 710 krMer info
    Boka
  • Massage 90min
    90 minuter, 990-1 200 krMer info
    Boka

utövare

noImage
Tor "naprap_anton" Lagerblad
5
(46 betyg)
Naprapat
noImage
Anton Fridhagen
5
(333 betyg)
Leg. Naprapat
noImage
Henriette Holgert
5
(51 betyg)
Lic. Personlig tränare

Betyg och recensioner

5Fantastiskt bra
430 betyg
Maja L.
till Tor "naprap_anton" Lagerblad
Anton är otrolig! Han är riktigt duktig på att lyssna och anpassa såväl träning som behandling utefter min kropp och mina behov.

Visa mer

Louise U.
till Anton Fridhagen
Det här var tredje gången jag varit hos Anton och det varje gång lämnar jag SÅ mycket bättre än när jag kom in. Jag vill säga att det är magi men det underskattar hans talang och kunskap om kroppen. Jag har nog aldrig träffat någon som har gjort sådan stor och omedelbar skillnad på hur jag mår i kroppen. Kan högt rekommendera för allt - jag har sett honom för rygg, magmuskler (efter förlossning) och nu knäproblem.

Visa mer

Malin B.
till Tor "naprap_anton" Lagerblad
Inkännande, noggrann och med stort fokus på att hjälpa. Jag kan varmt rekommendera Anton!

Visa mer

Matilda L.
till Tor "naprap_anton" Lagerblad
Har besökt Cura vid två tillfällen. Första tillfället en bokad massage som avvärjde en begynnande migrän med synrubbningar. Andra tillfället naprapati där jag på eget önskemål fick hjälp med mobilitetsövningar och styrketräning för min specifika problematik, manipulation för att korrigera det som kan orsaka problemen samt lagom tuff massage. Antom är inlyssnande och respektfull, stämde regelbundet av om jag ”pallade trycket”. Blir definitivt minst ett återbesök för att ta hand om annat som gnäller och gnolar i kroppen. Rekommenderas varmt.

Visa mer

Om företaget

Cura Futuri är ett företag som jobbar med att behandla smärtproblematik kopplat till stress, skador och belastning. Vi vill kunna hjälpa och guida våra patienter hela vägen från diagnos tillbaka till den kravbild som patienten har. Det innebär ett samarbete mellan olika vårdinstanser och yrkesgrupper som mer eller mindre är beroende av varandra men som idag, enligt våra erfarenheter, inte samarbetar tillräckligt. Vi jobbar med att knyta nya kontakter och bygga nya broar mellan dessa yrkesgrupper för att förbättra vårdsituationen för den sökande. Alltså utöka vårt kontaktnät med läkare, naprapater, fysioterapeuter, personliga tränare, psykoterapeuter och coacher. Det är viktigt att se till den som söker till oss med en smärtproblematik för att kunna erbjuda den hjälp som behövs. Väga samman kroppsliga, psykologiska och sociala faktorer i undersökningen för att ge rätt behandling och rehab. Vi erbjuder naprapati och träning hos oss, om vi bedömer att annan hjälp eller diagnostik krävs slussar vi vidare till annan vårdinstans. Du har bara en kropp och den ska hålla hela livet, så var snäll mot dig själv och investera i den. Anton Fridhagen jobbar som leg. naprapat med utbildning inom naprapati, ergonomi, idrottsmedicin, massage, dry needling och akupunktur. Anton har även tidigare erfarenhet av att jobba med idrottslag inom volleyboll, lacrosse och fotboll. Henriette Holgert jobbar som lic. personlig tränare med utbildning inom styrketräning, rehabilitering och träning under och efter graviditet. Personlig träning innebär individuellt anpassad träning utefter förutsättningar och mål. Alla kan alltså få hjälp med sin träning och utvecklas från där de är idag.

Bilder

Detaljer och kontakt
    • Stängd nu
    • Mån09:00 - 18:30
    • Tis08:00 - 17:00
    • Ons09:00 - 19:00
    • Tor09:00 - 20:00
    • Fre09:00 - 17:30
    • Lör09:30 - 16:00
    • Sön09:30 - 17:00
  • 07044113 XXVisa nummer

  • Holländargatan 21B, 111 60, Stockholm