tatuering stockholm · 153 träffar

Genomgå en kosmetisk tatuering för en snygg look. Boka kosmetisk tatuering i stockholm!

Populärast

Moa Lashes Academy

Moa Lashes Academy
Sibyllegatan 63, Stockholm
betyg4.9/5(143)
Tid fr. 12.15, tor 30 nov.
RaketenPresentkort

Angel Naturel Sweden

Angel Naturel Sweden
sergelgatan 11, Stockholm
betyg4.8/5(289)
Tid fr. 19.45, idag

Välkommen! Vi är ett komplett skönhetsteam som är här för att erbjuda dig de allra senaste, mest effektiva & bästa behandlingarna med serviceinriktade terapeuter! Hos oss hittar du prisvärda behandlingar och möts av kvalitet, fantastisk kundservice och stor professionalism. Vi är väldigt måna om att alla kunder ska känna sig trygga, nöjda och omhändertagna hos oss. Alla våra maskiner och produkter är noggrant utvalda och CE-märkta. Vi är alltid uppdaterade med det senaste inom laser och skönhet, detta då vi ständigt strävar efter att vara en av de bästa, och för oss är kvalitet nummer 1. Du är varmt välkommen att besöka oss. Om du har några frågor, kontakta oss via WhatsApp 0729729002 eller mail: info@angelnaturelsweden.com

Kampanj Presentkort

Tequila Ink - Tattoo & Piercing

Tequila Ink - Tattoo & Piercing
Björngårdsgatan 2, Stockholm
betyg4.9/5(783)
Tid fr. 12.15, idag

Varmt välkomna till Tequila Ink studio! Vi är en hemtrevlig studio med charmig och glatt bemötande personal, som kan hjälpa dig med alla dina idéer och önskemål. Hygien och utrustning är super viktigt för oss, därför använder vi enbart sterilt (engångsmaterial) och titan & kirurgisk stål. Studion är godkänd av Miljö- och hälsoskyddskontoret som har högt ställda krav.

qliroPresentkort

Oksana Tattoo'n'Art

Oksana Tattoo'n'Art
Östermalmsgatan 57, Stockholm
betyg4.9/5(50)
Tid fr. 14.20, idag

Välkomna till min mysiga studion som ligger i Östermalm! Här kan du skaffa din drömtatuering och/eller piercing som kommer att glädja dig hela livet! Hos mig kan du känna dig 100% trygg då jag använder endast sterilt engångsmaterial som öppnas framför dig och kasseras efter den första användingen.

qliroCertifikatPresentkort

Sanaz Skönhet

Sanaz Skönhet
Pålsundsgatan 3B "Skönhetbehandningar ", Stockholm
betyg4.5/5(29)
Tid fr. 10.40, imorgon

Välkommen till Sanaz Skönhet. Du bokar mig på två platser, För ansiktbehandning [Micribliding, ögonbryn , Lash lift ,Ögonbryn lift, läpp tatuering, Plasma penna ,,,]är du välkommen till Pålsundsgatan3B. För hårbehandning[klippning, styling ,slingor, hår färg , olaplex,,,]är du välkommen ett par kvarter bort , till Hornsgatan 158. Jag gör den bästa som jag kan.

qliroCertifikatPresentkort
Svårt att välja?Med ett presentkort får du tillgång till över 9500 salonger.

Latino Ink

Latino Ink
Beridarebanan 1, Stockholm
betyg4.8/5(2039)
Tid fr. 12.30, idag
qliroPresentkort

Esthetic

Esthetic
Luntmakargatan 15, Stockholm
betyg5/5(103)
Tid fr. 10.00, imorgon
Presentkort

DL Beauty Stockholm

DL Beauty Stockholm
Surbrunnsgatan 50, Stockholm
betyg4.8/5(531)
Tid fr. 12.15, idag
Presentkort

Stockholms Beauty Center

Stockholms Beauty Center
DROTTNINGGATAN 85, Stockholm
betyg4.8/5(967)
Tid fr. 17.00, imorgon
Presentkort
Medlem i Komplementärmedicinska Riksförbundet

Timeless By Lena (STOCKHOLM)

Timeless By Lena (STOCKHOLM)
Birger Jarlsgatan 46, Stockholm
betyg4.9/5(235)
Tid fr. 12.15, ons 6 dec.

Nominerad till Årets Bästa Skönhetssalong 2021 utav Stockholm Beauty Week Awards🌟🏆🎖 Med över 25 års erfarenhet av make up och skönhet. Mitt motto är att förbättra inte förändra! Hittar du ingen tid som passar dig så, kontakta mig! Välkommen till Timeless by Lena😍 Vi finns på Salong Dazzling Beauty i Stockholm.

qliro

Nya Bokadirekt (testsalong)

Nya Bokadirekt (testsalong)
Grev Turegatan 30, Stockholm
Tid fr. 14.00, idag
qliroPresentkort

Klinik Sthlm lasra

Klinik Sthlm lasra
Birkagatan 20, Stockholm
betyg4.9/5(230)
Tid fr. 13.45, tor 30 nov.
Kampanj Presentkort

BeautyLounge St: Eriksplan

BeautyLounge St: Eriksplan
Vulcanusgatan 8, Stockholm
betyg4.6/5(383)
Tid fr. 13.40, idag

Hej och välkommen! Är du ny kund hos oss så klicka på "Registrera dig!" för att kunna boka online. Avbokning el. ombokning av behandling måste ske minst 24h innan reserverad tid, annars debiteras behandlingspriset.

qliroPresentkort

BeautyLounge Kungsholmen

BeautyLounge Kungsholmen
Hantverkargatan 51, Stockholm
betyg4.6/5(1464)
Tid fr. 09.00, imorgon

Välkommen till oss på BeautyLounge. Vi finns centralt på Kungsholmen och St:Eriksplan. Hittar du ingen ledig tid hos oss på Kungsholmen kan du boka en tid på våran nya salong på St:Eriksplan då skrollar du bara längst ner på sidan så hittar du bokningen där. Där hittar ni Irma och Ivana. Direktlänk till St:Eriksplan: https://bokadirekt.se/portal/beautylounge-st-eriksplan/952 Vill du ha hjälp att boka in en tid eller har frågor om en behandling, tveka inte utan kontakta oss så hjälper vi dig. Tel: 08/650 1551 Email: info@beautylounge.se

qliroPresentkort

K-holmen Beauty Salong

K-holmen Beauty Salong
Drottningholmsvägen 40, Stockholm
betyg4.2/5(298)
Tid fr. 13.00, idag
Presentkort

Sthlm Fagr

Sthlm Fagr
Linnegatan 28-30, Stockholm
betyg4.9/5(3490)
Tid fr. 13.00, idag

Mayaslashes

Mayaslashes
Upplandsgatan 6A, Stockholm
betyg4.9/5(358)
Tid fr. 11.10, imorgon

Hej och varmt välkommen till Mayaslashes boknings sida, vi erbjuder professionell ögonfransförlängning till ett fantastiskt pris och erbjuder även student rabatt! Nedan finner ni information som är bra att veta inför ditt besök hos oss. Inför behandling ber vi dig att: - Undvika smink runt ögonen - Tala om för stylisten om du har fransförlängning innan besöket så att rätt bokning görs (borttagning + nytt sett) - Kom i tid! Bra att veta: - Vid uteblivet besök debiteras du fullpris - Sen ankomst (10 min) avbokas -Kom ensam, ej i sällskap - Vi gör ej påfyllning på andras arbeten, om du vill ha detta så räknas det som nytt sett! Hittar du ingen tid som passar dig? Då får du gärna kontakta mig så hittar vi en tid tillsammans efter överenskommelse (då det kan finnas återbudstider som ännu inte lagts in i kalendern). . Påfyllningspris gäller inom 3v OBS- AVBOKNING SKER MINST 24H INNAN BESÖKET AVBOKAR DU INTE INOM 24H SÅ DEBITERAS DU FULLPRIS. För övr

Presentkort

One Clinic - Gamla stan

One Clinic - Gamla stan
Munkbron 11, Stockholm
betyg4.8/5(1271)
Tid fr. 14.10, idag

Välkommen till One Clinic i Gamla stan! Sedan starten 2016 är vårt mål som klinik att du ska må bra och känna dig fin efter ditt besök hos oss. Du blir bemött av utbildad och kunnig personal med många års erfarenhet inom skönhetsbranschen.  Estetiska injektionsbehandlingar utförs endast av legitimerade sjuksköterskor. One Clinic är registrerade hos den statliga myndigheten IVO (Inspektionen för vård och omsorg). Vi har en certifiering från SÄKER KLINIK som samarbetar med Folksam där vi har patientförsäkring. Från och med 1 juli 2021 har en ny lag börjat gälla för estetiska injektionsbehandlingar: - Är du en ny kund hos oss? En konsultation måste ske minst 48 timmar innan din behandling. - Är du en befintlig kund hos oss? Om du har haft ett besök hos oss de senaste 6 månaderna, behöver du ingen konsultation. Annars måste du boka en konsultation minst 48 timmar innan din behandling.   - Konsultationer sker antingen via telefon (boka Konsultation inför injektionsbehandling Di

Kampanj qliroPresentkort

Lash & Brow Studio

Lash & Brow Studio
Hälsingegatan 15, Stockholm
betyg4.7/5(200)
Tid fr. 12.30, imorgon

SV BEAUTY STUDIO

SV BEAUTY STUDIO
Torsgränd 3, Stockholm
betyg4.8/5(121)
Tid fr. 13.00, idag

Välkommen till SV Beauty Studio hos oss kan du känna dig trygg med alla våra behandlingar

Presentkort

Sveriges Skönhetscenter | AcneSpecialisten - Södermalm

Sveriges Skönhetscenter | AcneSpecialisten - Södermalm
Hornsgatan 47, Stockholm
betyg4.7/5(2924)
Tid fr. 13.20, idag

Välkommen till Sveriges Skönhetscenter & Acnespecialisten! 🌟 I 30 år har vi erbjudit service, kvalitet & resultat inom skönhet & Hudvård. 💆‍♀️ Här är du i trygga händer! ✨

qliroPresentkort

Pro L

Pro L
Magnus Ladulåsgatan 31, Stockholm
betyg5/5(15)
Tid fr. 13.30, idag

Hej och välkommen till kliniken Pro l Vi är en klinik som ligger 2 minuter från Stockholm södra och 4 minuter från Medborgarplatsen. Vår erfarna professionella specialist Roman utför borttagning av tatueringar, permanent makeup och Hollywood peeling. Varför välja oss? Vi kan erbjuda dig bästa möjliga pris, högsta kvalitet, professionalism och lyhördhet med vår utbildade personal. Vår klinik är lättillgänglig, och vi kommer att göra allt möjligt för att din tatuering borttagning ska gå så smidigt som möjligt, utan ärr eller spår. De språk vi erbjuder konsultationer och tatuering borttagning på är polska, svenska, engelska, ukrainska och ryska. Kom till vår klinik för de bästa priserna och professionell service. Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor via e-post. Med vänliga hälsningar, Pro L.

qliroPresentkort

Powder Room

Powder Room
Maria Skolgata 85, Södermalm
betyg5/5(7)
Tid fr. 13.00, idag

Hej! Välkommen till Powder Room! Vi är glada att du gillade vår Beauty Family. Vi arbetar med passion för göra din dag ännu bättre. Din glada är vårt mål!

KampanjqliroCertifikatPresentkort

MBS by Malika

MBS by Malika
Wargentinsgatan 7d, Stockholm
betyg4.9/5(497)
Tid fr. 14.30, imorgon

Välkommen till en av Sveriges ledande klinikerna inom estetik & skönhet! I överenskommelse med kunden skapar vi ett naturligt & realistiskt utseende som förbättrar och inte förändrar dina naturliga drag som slutligen kommer att förenkla din dagliga skönhets rutin. Läs mer nedan för specifikt behandlingsområde. Tänk på att du behöver vara minst 18 år gammal för att kunna genomföra dessa typer av behandlingar.   Vid frågor ring: 08-408 018 84 Vi ses! Viktig information: - Vänligen läs din bokningsbekräftelse innan du besöker salongen! - Avbokning sker senast 48h innan bokad tid. - Utebliven tid debiteras med 100% av priset.  - Avbokning av tid sker endast via BokaDirekt (ej mail/SMS)

Medlem i Komplementärmedicinska Riksförbundet

Erbelia Stockholm

Erbelia Stockholm
Fleminggatan 31, Stockholm
betyg4.9/5(56)
Tid fr. 12.15, imorgon
Presentkort

Laserklinikcenter Stockholm

Laserklinikcenter Stockholm
Upplandsgatan 19, Stockholm
Tid fr. 13.30, idag

Var vänlig läs igenom all information innan du bokar tid. Då vi har kunder löpande har vi inte alltid tid att svara på telefon under arbetstid men kontaktar er så fort vi får möjlighet! Avbokningar och ombokningar sker ENDAST via din avbokningskod som du får i ditt bekräftelsemail. Hittar du inte den, vänligen sök efter ”bokadirekt” i din inkorg eller kontakta bokadirekt. Detta ska göras senast 24 timmar innan din tid. Det är omöjligt för oss att ta emot avbokningar på andra sätt under arbetstid. Tack för din förståelse! Erbjudande med hela 30% rabatt på våra laserbehandlingar. Priserna nedan är redan rabatterade.  Det är viktigt att du rakar det område som ska behandlas för permanent hårborttagning. Är det ett område som är svårt för dig att nå tillkommer en kostnad på 200kr utöver din behandling. Observera att tiden dras av från din behandling. NYHET ****************************************************************************************************' En av

qliroPresentkort

Kimono Studio

Kimono Studio
Diktarvägen 5, Solna
betyg5/5(256)
Tid fr. 09.00, imorgon
Presentkort

HR BEAUTE

HR BEAUTE
Kungsgatan 82, Stockholm
betyg4.8/5(132)
Tid fr. 16.00, idag
Presentkort

Salong Wahldin-Camilla

Salong Wahldin-Camilla
Vikingagatan 8, Stockholm, st eriksplan, odenplan,vasastan,kungsholmen
betyg4.9/5(1340)
Tid fr. 11.00, imorgon

Välkommen till oss på Salong Wahldin! Vi är salongen du söker i Stockholm och vi ligger på bästa läget i Vasastan! Vi kommer hjälpa dig på bästa sätt! Och vi älskar vårat jobb och kommer göra vårt bästa för att kunna hjälpa dig på bästa sätt! Salongen och vårt gäng kommer du älska då vi är väldigt öppna och familjära mot våra kunder! Välkommen och testa oss och bli vår nya stammis! Hittar du inte din tid? Ring oss så hjälper vi dig:) Camilla 070-4959554 Nadya 070-3222474 Christina fransar, bryn, PMU 0723-168393

qliroPresentkort

Odenplanskliniken

Odenplanskliniken
Upplandsgatan 23, Stockholm
betyg4.9/5(1171)
Tid fr. 14.55, idag
Kampanj qliroPresentkort

Beauty for you

Beauty for you
Artillerigatan 87, Stockholm
betyg4.9/5(646)
Tid fr. 14.45, idag
qliroPresentkort