Vad vill du boka?

Varmt välkommen till mitt eget hantverk utav olika behandlingar som passar både män och kvinnor, unga som gamla och olika etniciteter.
Personligt service, tips och råd om hemmavård med rätta produkter för ansikte kropp och fötter.
För dig som går kontinuerligt på ansiktsbehandlingar,4- 8 veckor, erbjuder jag stamkundsrabatt till förmånligt pris.
Attraktiva dynamiska öppettider Måndag- Fredag och även lördagar efter ök. Bra att veta att lördagar gäller helgpris- 50kr extra/behandling.
Yttre behandlingar påverkar starkt våra inre känslor samt psykisk hälsa, därför strävar jag efter att ge dig en skön stunds avkoppling i samband med ditt besök.

Längst ner på sidan, till vänster, finns en knapp Rekommendera, vilket jag bli jättetacksam att du gör, om du vill berätta om mina tjänster till dina vänner som du tycker behöver att bli ompysslade, stort Tack!
Hoppas vi ses!!!

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Ansiktsbehandlingar ZO Skin Health Dr.Obagi aktiva lösningar för alla behov

zo skin health
stimulation peel behandling
frans och brynfärg brynplock i samband med dr.obagi ansiktsbehandling
"Cinderella treatment" för dig som behöver en omedelbart uppfräschande behandling för kvällen. Exfoliering och specialmask tar bort döda hudceller, verkar fuktgivande och ger huden ny lyster med färre linjer och rynkor som bli mindre synliga.
Stimulerar kollagen- och elastinproduktionen.
Stimulation peel stimulerar aktiverar hudcellerna och Du får en nytvättad frisk hy.
Perfekt som lunch- och partypeel!
För män och kvinnor.
"Skin Brightening Treatment" är en lyxig behandling som kombinerar hudförnyande AHA-syror, pigmenthämmare, vitaminer och flera stimulerande ingredienser för att mjukgöra huden omedelbart, jämna ut hudtonen, verka uppstramande och ge huden mängder med lyster! Ansikts -och nackmassage ökar cirkulationen och förbättrar upptaget av specialmasken samt serumen som appliceras efteråt, samtidigt som den verkar avstressande i en tuff vardag.
Individuell anpassad efter hudens tillstånd och toleransnivå.
Anti-aging formula
Stimulation peel zo skin health exklusiv.
Perfekt för dig som upplever att du blir blank i huden under dagen eller som har tilltäppta porer och orenheter. En väldigt effektiv djuprengöring där ackumuleringen av döda hudceller exfolieras bort och en specialmask absorberar och bekämpar talg och orenheter. I tillägg utförs portömning, ansikts -och nackmassage som verkar otroligt lugnande, kylande och lindrande på en irriterad och känslig hud med orenheter. Huden blir renare och klarare, samtidigt som huden stimuleras och aktiveras.
zo skin health
dr.obagi behandling
stimulation peel
kemisk peeling
Exklusiv Kraftfull behandling för alla hudtyper hudtillstånd och efter specifik önskemål från Dig och hudanalys från min expertsida som auktoriserad hudterapeut.
Rengöring-exfoliering-talgkontrol- stimulationpeel- portömning vid behov-massage-mask.
En stimulerande behandling som kombinerar tre effektiva syror med aktiva ingredienser som peptider, DNA reparerande enzymer för att öka cellförnyelsen och bekämpa linjer och rynkor. Huden blir mjuk, jämn och får omedelbart en fantastisk lyster.
Målet med behandlingen är långsiktigt resultat att bygga upp huden tills att du får en frisk hud.
Individuell anpassad och hemprogram för bästa resultat.
Vad är frisk hud?
- Mjuk
- Återfuktad
- Stram och fast
- Jämn hudton
- Motståndskraftig
- Fri från sjukdom
Dr. Zein Obagi skapade världens mest innovativ och effektiv hudvårdsprogram som GER RESULTAT !
ZO skin health
Passar ALLA åldrar, kön och etnicitet.
Utan nålar och injektioner som jobbar tillfälligt i några månader och ger tillfälligt hudförbättring får Du med denna behandling ett resultat som håller dag efter dag, månad efter månad och LÅNGSIKTIG med hudnära kraftfulla aktiva ingredienser
Denna stimulerande behandling anpassas individuellt för att uppnå ett optimalt resultat. En sammansättning av effektiva ingredienser mjukgör huden, verkar uppstramande, jämnar ut hudtonen och förebygger fina linjer och rynkor. Kraftiga antioxidanter och antiinflammatoriska ingredienser bidrar till att skydda huden mot framtida skador.
För alla hudtyper.
kemisk peeling.
7-14 dagar mellan behandlingarna.
Paketpris 3ggr- 2700kr
zo skin health produkter tillsammans med en radiofrekvens apparat.
Ögonbehandling lyfter upp ögonpartiet med fokus på påsar svullnader och omedelbar förbättring av fina linjer och rynkor inkl. ögonmask som ger kylande effekt på påsar, svullnader och allmänt dålig hudkvalite runt och under ögonen.
Ögonbehandling är en radiofrekvens behandling med elektromagnetisk ström som värmer upp dermis, den mellersta hudlager, och skadar inte epidermis.
Uppvärmande( varmt under behandling ) och kyla ( ögonmask) ger optimal resultat.
Välbeprövat och vetenskapligt bevisat god effekt som tillhör gruppen icke- kirurgisk ansiktslyft för hela ansikte och ögonpartiet.

Ansiktsbehandling Microdermabrasion

Microdermabrasion är hudslipning och en form av ansiktsbehandling där en modern apparat används som renar, föryngrar, ger mera lyster, mjukhet, minskar porstorlek och huden känns som ny.
Det är stimuleringen av cellnybildning som gör att huden får ett fantastiskt resultat och alla slaggprodukter,damm och smuts som samlats på ytan under längre tid kommer att rensas bort och penetration av krämer,andra ansiktsproduker, förbättras.
I microdermabrasionbehandling, hudslipning, ingår rengöring, hudanalys, peeling, sen behandlas ansikte med själva apparaten ( upplevs som en vakuumsug) och avslutas med en mask som fyller din hudens behov.

Ansiktsbehandling Microneedling

Microneedling behandling som inte utförs i hela ansikte utan en specialbehandling som t.ex. runt ögon eller/och mun, kinder, T-zone.
Schema: rengöring- microneedling- närande och återställande ansiktsmask med bl.annat hyalyron syra och aloe vera och /eller aloe vera+ bruna alg. Avslutande ansiktsprodukter anpassas.
Exuviance eller ZO Obagi hudvård.Microneedling( elektrisk nålbehandling ) är en effektiv behandling med tydliga resultat.
Rekommenderas för:
- åldrad och spänstfattig hud
- fina linjer och rynkor
- huduppstramning och -föryngring
- stora porer
- milier och pormaskar
- pigmenteringar
- ärr ( akne, kirurgi, brännskador)
- bristningar
Genom att använda en apparat, microneedlingspenna, jobbar jag målmedvetet efter ditt önskemål och hudens tillstånd. En särskild engångsampull väljs ut som t.ex mot akneärr, anti-age, pigmentreducering, och slussas in samtidigt som nålpenna behandlar ansikte efter ordentligt ansiktsrengöring. Avslutas alltid med lugnande Aloe Vera mask + hyalyronsyra som verkar i 15min och då ingår en skön huvudmassage under tiden masken verkar.
Du kan uppleva ansiktsrodnad upp till 12 timmar efter behandlingen. De flesta kan återgå till normala dagliga aktiviteter direkt efteråt. Återhämtningstiden är med andra ord minimal men beror på intensiteten av behandlingen.
En djupare elektrisk nålbehandling med tydliga resultat.
Detta är ett genombrott som dermatologisk behandling.
Antal behandlingar kan variera beroende på hudtillstånd, mellan 1 till 6ggr.
En behandlingskur omfattar 1-6 behandlingar med minst 2 veckor mellan varje behandling. Här jobbar vi intensiv att uppnå ett optimal resultat.
Rengöring- microneedling- ansiktsmask med hyalyronsyra ingår i microneedlingbehandling.
Kan utföras i hela ansikte eller lokalt. Behandlingskostnad räknas efter detta.
Pris 990kr för 1 behandling och 800kr/gång vid köp av kurbehandlingar.

Ansiktsbehandling Radiofrekvens- icke kirurgisk ansiktslyft

Icke- kirurgisk ansiktslyft med tripolar RF, dvs man bryter inte igenom eller skadar huden som vid ett kirurgisk ingrepp. En elektromagnetisk ström når igenom epidermis och får dermislagret att vibrera kraftigt. Vibrationen och det elektriska motståndet i cellerna alstrar värme som stimulerar, tar bort eller koagulerar cellerna i behandlingsområdet. Värmen ger en sammandragning av huden och stimulerar till nybildning av kollagen. Bristen på kollagen är orsaken till de rynkor vi får med stigande ålder.
Behandlingen resulterar i en uppstramning av huden och en reduktion av rynkorna. Dubbelhakorna minskar. Ytliga tunna blodkärl koagulerar av värmen och kärlväggen kollapsar. Restprodukten försvinner på naturlig väg.
En behandlingsserie med RF för att strama upp huden i ansiktet startar en förändring som pågår i några månader och består normalt i ca 2 år. Detta ska jämföras med en kirurgisk ansiktslyftning som varar 4-7 år.
Perfekt för ansiktet, käklinjen, slapp hud och påsar under ögonen, slapp hud på armar och hals. Normalt krävs det 3-6 behandlingar med 7-14 dagars mellanrum. Man märker en förbättring redan efter några dagar och förbättringen pågår dock en lång tid efter det att behandlingen avslutats. Först efter 4-6 månader har du fått full effekt.
Behandlingen är nästan helt smärtfri. Du känner bara värme i behandlingsområde. Avslutas med ansiktsmask berikad med vitaminer och hyaluronsyra och ett solskydd dagtid.
Eftersom huden inte genomträngs och skadas, kan du direkt efter behandlingen återgå till normal sysselsättning.
Radiofrekvens behandling är en beprövad och väldokumenterad metod och är godkänd av FDA, USA`s motsvarighet till Läkemedelsverket och Socialstyrelsen, och inom EU.
Paketpris vid köp av minst 3ggr kur 800kr/g

Ansiktsbehandlingar Exuviance klassiska AHA

En exuviance -behandling som passar perfekt till alla hudtyper, och som har återfuktande och stimulerande effekt. För dig som vill minimera eller motverka rynkor och fina linjer samt förbättra hudens kondition.
Rengöring, hudanalys, mekanisk och/eller kemisk peeling, massage, samt en antioxidant Guldmask som jämnar ut hudens struktur och ger en intensiv anti-åldrande effekt med ungdomligt lyster.
- trött, stressad hy
- känslig hy
- fuktfattig hud
- allmänt uppfräschning

Mån - Fred gäller pris som anges i menyn.
Lördag - ett tillägg på 50 kr debiteras.

En AHA - peeling, är en fruktsyrapeeling som glykolsyra från sockerrör i olika styrkor, citronsyra eller mandelsyra tillsammans med anpassad ansiktsmask ingår i behandlingen.
En kur- behandling ger alltid ett mycket bra resultat och skräddarsydds efter hudens behov och toleransnivå.
Huden får ett jämnare och renare utseende, mera lyster, fräschet och ungdomligt utseende.
-Anti age
-Akne
-Rosacea
-Pigmentförändringar
-Oren hud
I denna aha - behandling förutom en AHA- peeling och mask ingår en lättare portömning eller massage, alltefter hudens tillstånd.
aha behandling
södermalm hornsgatan
3000 kr /6ggr betalas för hela kuren vid första behandlingstillfälle och därefter gör vi tillsammans en behandlingsplan.

Mån - Fred gäller ord. pris
Lördag - kommer ett tillägg på 50kr.
Exuviance ansiktsbehandling 90min

Rengöring, hudanalys, brynplock, peeling, portömning, massage, mask samt avslappnande hand och skalpmassage.
Behandlingen går att anpassa efter hudens tillstånd och kanske plocka bort en del att lägga mer tid på ett annat som portömning eller förlänga ansiktsmassage som gör huden fräschare med fin lyster och utrensande effekt av slaggämnen med ökad blod - och lymfcirkulation.

Skräddarsydd hudvård för alla behov, då man vill uppnå en djuprensning, cellstimulering och avslappning.
Exuviance produkter används i ansiktsbehandlingen.

Mån - Fred gäller ord. pris
Lördag - tillkommer en extra avgift på 50 kr.
Exuviance ansiktsbehandling med AHA fruktsyra, vilket är en
Aha-peeling som glykolsyra-peeling från sockerrör, citronsyra eller mandelsyra.
Exuviance peel system förbättrar oregelbundenheter i huden som t.ex. fina linjer och rynkor, oregelbunden pigmentering och hy med skönhetsfläckar samt minskar uppkomsten av akne.
Hudensbehov och toleransnivå får bestämma vilken peeling, mask och crème som ska användas.
Du får ett resultat som är överlägset allt annat!

I en AHA ansiktsbehandling ingår rengöring, hudanalys, AHA-peeling, portömning och mask. Vid mindre oren hy ingår ansiktsmassage också.

Mån - Fred gäller ord. pris
Lördag - tillkommer en extra avgift på 50 kr.
Denna behandling riktar sig mot dig som vill snabbt komma till rätta med ett specifikt hudproblem eller vill få en stund skön avkoppling.
Ansiktsrengöring följd av hudanalys, AHA peeling med citronsyra eller sockersyra, ansiktsmask och serum, dag/natt ögoncreme.
Exuviance ansiktsbehandling skräddarsyr jag efter hudens behov och tillstånd och väljer dem rätta produkter för just din hy. Inga extra kostnader tillkommer, allt ingår.
Exuviance ansiktsbehandling börjar med ordentligt rengöring- mekanisk och kemisk AHA peeling- portömning- anti-age upplyftande ansiktsmassage och avslutas med ansiktsmask och serum ögonkräm dag/natt kräm och solskydd.
Behandlings produkter anpassas efter hudtyp, nuvarande hudtillstånd och toleransnivå samt önskemål från dig.
Fransfärg är den klassiska fransfärg med hållbarhet upp till 4 veckor.
Brynfärg är Brow Henna färg naturell utan kemikalier som ger perfekta fylliga ögonbryn med längre hållbarhet än den klassisk kemisk brynfärg( 3-4v) upp till 6 veckor inkl.form och plock.
Avkopplande avstressande behandling för ansikte kropp och själ.
Ansiktsbehandling inkl. rengöring, peeling mekanisk och/eller kemisk AHA, portömning, massage ,mask, avslutande creme.

Alla produkter är Exuviance produkter som är anpassade efter hudtyp och hudtillstånd.
Tillsammans med frans och brynfärgning får du framhäva ditt ansikte och bli vacker länge länge.

Mån - Fred gäller pris som anges i menyn.
Lördag - ett tillägg på 90kr debiteras.
60 min ansiktsbehandling med Exuviance produkter.

Inkl. rengöring, peeling, portömning, massage och mask berikad med vitaminer och antioxidanter.

I kombination med 30 min ryggmassage får du en ökad känsla av välbefinnande både för kropp och själ.
Ansiktsbehandling riktar sig till dig mellan 16 - 21år.
Du får lära dig hur kan du på bästa sätt ta hand om din hy hemma att huden håller sig fräsch och ren länge.

Rengöring, hudanalys, portömning, massage och mask ingår i ansiktsbehandling.
-Akne
-Finnar
-Pormaskar
Exuviance ansiktsbehandling anpassas efter hudens behov och tillstånd. En del i behandlingen kan plockas bort att lägga fokus på det huden verkligen har behov av.
Börja ta hand om din hy redan nu så får du ett fantastiskt utseende i många år framåt.
Ansiktsbehandling mot solskadad hud och pigmenteringar kan utföras på lite olika sätt, beroende på hur avancerad en produkt är. I just den här behandlingen används exuviance produkter med hjälp av aha- syra, så som glykolsyrapeeling och/eller mandelsyrapeeling som anpassas efter hudens tillstånd och tolerans.
Du får en jämnare hudton med lyster.
Ingår i aha-behandling:
- rengöring- hudanalys- aha peeling- massage med pha syra creme- aha mask.
En kur om 6ggr rekommenderas för ett hållbart resultat. Kuren görs med en vecka mellanrum och 40min lång varje behandling där en aha peeling med olika styrkor och ansiktsmask är ett måste. Vid behov lägger jag till apparatbehandling som hudslippning utan extra kostnad.

Radiofrekvens behandling.
Uppvärmande behandling mot påsar svullnader och mörka ringar.
Avslutas med en special ögonmask.

Idealisk till övriga behandlingar.

I samband med ansiktsbehandling 350k

Behandlingar för Män

En klassisk ansiktsbehandling för män för alla hudtyper och hudtillstånd där fokus ligger på rengöring och allmän uppfräschning av huden, allt efter hudens behov.
Välkomnas alla från 21 års ålder. För dig mellan 16- 21år- välj Ansiktsbehandling Ungdom i behandlingsmenyn.
Manlig hudvård.
Fas 1- Ungdomlig hud
Fas 2- Åldrande hud
Fas 3- Mogen Hud
Behandling anpassas efter hudanalys och lämpliga produkter används.
Grov hud
Torr hud
Missfärgning
Känslig hud
Slapp med fina linjer/ rynkor
Ögonbehandling
Inga problem alls- allmän uppfräschning
Ansiktsrengöring- peeling mekanisk/kemisk- portömning- ansiktsmassage- mask- avsl.produkter -det är vad ansiktsbehandling består av. På köpet får du en skön stunds avkoppling inkl. huvudmassage.
Steg för steg kommer jag berätta och förklara hur behandlingen går till och vad tänker jag göra.
Ansiktsbehandling förbättrar hudens möjligheter att fungera optimalt.
ZO Skin Health- hudvårdserie skapade av mannen Dr. Zein Obagi- expert på manlig hudvård- känd hudläkare patolog forskare produktutvecklare.Vaxning eliminerar oönskad hårväxt temporärt i ca 6 veckor. Detta beroende på hur snabbt håret växer och var på kroppen.
Vid regelbunden vaxning med ca 2 månader mellanrum blir håret tunnare, glesare och hårväxten avtar efterhand.
Vaxning kan göras på de flesta delar av kroppen och ansikte.
Lite smärtsamt första behandling men inte så farligt. Behandlingar efteråt går mycket bättre.
Vaxning eliminerar oönskad hårväxt temporärt i ca 6 veckor. Detta beroende på hur snabbt håret växer och var på kroppen.
Vid regelbunden vaxning med ca 2 månader mellanrum blir håret tunnare, glesare och hårväxten avtar efterhand.
Vaxning kan göras på de flesta delar av kroppen och ansikte.
Lite smärtsamt första behandling men inte så farligt. Behandlingar efteråt går mycket bättre.

Diatermibehandling

Diatermi innebär att man via elektrisk ström åstadkommer hög värme. "dia" betyder "genom" och "termi" betyder "värme". Skonsam diatermibehandling att ta bort vårtor, fibromer- benigna bindvävstumörer, hudknottror/utväxt, skintags. Alla områden kan behandlas, så som halsen, i armhållan, ljumskarna, bålen och under bysten, ögonlock med mera.
Fibrom består av bindvävsceller och kollagen och är helt ofarlig men kan vara kosmetiskt störande. Fibromer kan vara antingen mjuka eller hårda, stjälkade eller ostjälkade, pigmenterade eller opigmenterade. Dessa kan man snabbt och lätt ta bort. Då behövs inga stygn, men det blir en sårskorpa som oftast sitter en till två veckor. Riv inte på skorpan, den ska trilla bort av sig själv för att undvika risk för ärrbildning.
Därefter kan man se en lätt rodnad som kommer att avta och försvinna efter några veckor.
Oftast räcker det med en behandling men ibland kan en komplettering behövas, den kan då utföras inom 8 veckor efter 1a behandlingen till reducerad kostnad.
Antal, storlek och typ bestämmer ord.pris.
Boka en gratis 10 min konsultation om du vill veta exakt kostnad.
650kr- 1st
Har du flera vårtor/hudutväxt/fibrom som du vill ta bort på en och samma gång får du ett paketpris.

Köp presentkort produktköp konsultation

Konsultation gäller produktköp på kliniken och köp av presentkort och ej hudanalys då tiden inte räcker till.

Massagebehandlingar anti-age anti-stress

Ansiktsmassage som stimulerar musklerna som i sin tur ökar blod och lymfflöde.
Denna typ av massage har utrensande effekt som föryngrar,ger lyster samt spänsten förbättras.
Akupressur ingår i massage.
Inkl. ansiktsrengöring och avslutande creme.
Ansiktsmassage är mitt personligt hantverk i lugnt och trivsam miljö för dig, för en helhetsupplevelse.

Ansiktsbehandling med fokus på ansiktsmassage, mycket massage inklusive ansiktsrengöring och peeling samt avslutande serum, ögoncreme och välanpassad ansiktskräm.
Tibetansk facelift är en behandlingsform som motverkar rynkor, förbättrar hudens elasticitet, frigör ansiktet och löser upp spända linjer och motsträviga muskler.
Förutom ansiktsmassage bearbetas hårbotten, nacke och hals, vilket effektivt mot huvudvärk, trötta ögon, stress och orolig sömn.
Tibetansk Faceliftmassage lämnar huden i sitt bästa möjliga skick: avslappnad, väl syresatt, mjuk med en frisk lyster och som dessutom är extremt avkopplande.
Behandlingen tar 75 min varav 50 är effektiv massagetid.
Optimalt är att göra en kur på 4 behandlingar där alla är olika och med max 3 veckors mellanrum.
800kr per gång eller köp ett fyra- gångers kort för 2800kr.

Fransar & Bryn

Färgning av ögonbryn och formning, brynplock.
En klassisk brynfärg med 3 % väteperoxid, håller upp till 3- 4 veckor.
Brow Henna
Brynfärg med henna
- 100 % naturlig produkt för färgning av bryn och hud
- utan kemikalier
- lätt tatueringseffekt som håller på huden upp till 14 dagar
- hållbarhet på strån i upp till 6 veckor
- återställer den naturliga hårväxten med upptill 60 %
- innovativ färgteknik för uttunnande ögonbryn, glesa med glapp och förlorade i form

Brow Henna är ett perfekt alternativ för dig som vill ha fylligare bryn men inte vill göra ögonbrynstatuering eller som har svårt att få vanlig brynfärg att fästa.
Naturliga ämnen reparerar skadade och svaga hår. Henna stärker dem med varje behandling och återställer ögonbrynens naturliga form.
För ett mer uttryckligt och iögonfallande utseende!

Behandling tid- upp till 1 timme inkl. formning och plock
Inte så mycket brynplock och/eller formning ger kortare behandlingstid på ca 40min och lägre pris, 495kr.

Behandling börjar med Rengöring av ögonbryn- Peeling- Färgning- Form och Plock- avslutas med Brynolja( papaja olja) som masseras in för att stärka hårstrå, ger näring och fukt.

Brow Henna behandlar ögonbryn med henna färg och inte bara färgar.Tänk dig som om du tvättar håret och lägger en inpackning/balsam som gör håret mera levande och vital.

Henna brynfärg ger perfekta resultat med optimal färgning av ögonbryn.
Brow Henna är inte samma henna som används till hårfärg på huvudet.
Återbesök inom 2 mån 495kr
Henna färg utan plock 495krBrynfärg med henna
- 100 % naturlig produkt för färgning av bryn och hud
- utan kemikalier
- lätt tatueringseffekt som håller på huden upp till 14 dagar
- hållbarhet på strån i upp till 6 veckor
- återställer den naturliga hårväxten med upptill 60 %
- innovativ färgteknik för uttunnande ögonbryn, glesa med glapp och förlorade i form

Brow Henna är ett perfekt alternativ för dig som vill ha fylligare bryn men inte vill göra ögonbrynstatuering eller som har svårt att få vanlig brynfärg att fästa.
Naturliga ämnen reparerar skadade och svaga hår. Henna stärker dem med varje behandling och återställer ögonbrynens naturliga form.
För ett mer uttryckligt och iögonfallande utseende!
Brynplock gör att dina bryn ska se vackrare och finformade.
Brynfärg kan läggas till om så önskas till ett litet tillägg på 45kr.
Fransfärg som håller i ca 6 veckor. Färgning av fransar utförs inte om du har ögoninfektion, vagel eller nån slags allergisk reaktion under ögonen eller på ögonlocket.
Fransfärg med hållbarhet upp till 4-5 veckor.
Brynfärg med henna - naturlig Brow Henna färg utan kemikalier och längre hållbarhet upp till 6veckor på strå , upp till 14 dagar på huden.
Brow Henna är inte samma henna som används till att färga håret på huvudet.
Innovatik teknik ger perfekta fylliga ögonbryn och särskild lämpligt för dig som har svårt att få den klassiska kemiska färgen att fästa på ögonbryn.
Vårdar och återställer hårväxt upp til 60 %.
Rekommenderas varmt!
En stor favorit!
Fransfärgning och brynfärgning utförs samtidigt. Fransfärg gör att dina fransar kommer att se mörkare, längre och vackrare ut i ca 4 veckor.
Brynfärg framhäver ditt ansikte och brynen blir finformade och plockade så att det ser naturligt ut i ca 4 veckor.
Återbesök inom 2 mån ger 10 % i rabatt på ord.pris

Fötter

Ljuvlig fotbehandling med fotbad, peeling, fötterna filas, masseras och packas in.
Denna fotbehandling är en kortare variant av klassik fotvård och anpassas efter dina fötternas tillstånd. Fokus lägger jag , som behandlar fötter, på dina önskemål och mitt tips som expert vad gäller en riktigt bra fotvård.

En klassisk fotvård med fotbad, formning av naglar och nagelband samt borttagning av förhårdnader, sprickor, liktorn. Avslutas med fotmassage.
Grundligt fotbehandling, ej spabehandling.
Lugn och ro i samband med Fotvård gör att du slappnar av och att det känns skönt att få egen tid och fina fötter!

Mån - Fred gäller pris som anges i menyn.
Lördag - ett tillägg på 50 kr tillkommer.

En klassisk fotvård med fotbad, formning av naglar och nagelband samt borttagning av förhårdnader, sprickor, liktorn.
Avslutas med fotmassage och med lackning.
Lacket ingår.
Egen tid i lugn och ro samt fina fötter!
Grundligt fotvård.

Mån - Fred gäller detta pris.
Lördag - ett tillägg på 50 kr tillkommer.

IPL

Konsultation
30 min 250,00 kr
Behandling med ipl som tar bort olika typer av pigmentförändrinar som pigmentfläckar orsaken till vilka är i första hand oförnuftigt solandet och många andra individuella faktorer.
En konsultation rekommenderas innan behandlingen ska ske.
Det är permanent metod med laserljus, ipl, som ger fina resultat.
Pris från 350 kr, beroende på hur stort område som ska behandlas.

Kroppsbehandlingar

Avtvätt, peeling, ånga, porrengöring, mask, applicering av creme i form av lättare massage.
Pormaskar, finnar, akneutslag behandlas i denna behandling.
Antingen en AHA peeling eller mekanisk peeling PHA väljs efter rygganalys.
Ryggbehandling ger en renare och mjukare hy.

Massagebehandlingar

Hot stone massage inspirerad från fjärran öster och bygger på den orientaliska filosofin där man inte bara behandlar utsidan utan lägger stor vikt vid att " behandla insidan".
Genom sina aroma dofter, naturlig massageolja med fyra olika sorters te från den franska märke "Themaé" , massage med varma stenar och tryck inspirerad av shiatsu-massage, allt detta ger Dig en upplevelse för kropp och själ.
Hotstone massage utförs på hela kroppen inkl. skalpmassage och ansikte. Den värmda lavastenen ger värme inifrån och ut, vilket förstärker effekten av massage med händerna och hjälper till att stimulera de osynliga energibanor eller kanaler; sk meridianer; där energin i kroppen flödar.
Effekter varma stenar:
lindrar spänningar och stelhet
ökar rörligheten
stressreducerande och djupt avslappnande
symptom på artrit
lindrar vid stress och oro
INRE HARMONI GER OSS VITAL STYRKA OCH ENERGI, VILKET ÅTERSPEGLAS I HUD OCH UTSTRÅLNING.
En massage av axlar och huvud som ger positiv verkan på spänningshuvudvärk, tinnitus och mental trötthet.
Huvudmassage i kombination med akupressur i ansiktet förbättrar psykisk hälsa och obalanser i kroppen.

Underbar helkroppsmassage ökar ditt välbefinnande.
Mikrocirkulationen stimuleras och ger kroppen ny energi och livskraft.
Klassisk massage är en effektiv och vedertagen metod att behandla muskulära besvär, såväl befintliga sådana som i förebyggande syfte.
Massageolia från den franska Thémaé,
det japanska namnet för théceremonin, symboliserar en värld av sensationer, skönhet och njutning.
En naturlig, organisk exklusiv linje, med inspiration hämtat ifrån Asien, kombinerar naturligt källvatten med ett unikt elixir utvunnet från de fyra thé sorterna. Ljuvliga aromatiska dofter och välgörande antioxidanter som skyddar och bevarar våra celler.


Mån - Fred gäller detta pris.
Lördag - ett tillägg på 50 kr tillkommer.
Ryggmassage är perfekt för trötta och stela muskler, ont i nacke och axlar.
Ytliga massagegrepp kombineras med djupgående tekniker.
Du kan välja mellan avslappnande eller cirkulationsökande massage.
Bra i förebyggande syfte att slippa muskulära besvär.
Massageolia från den franska Thémaé,
det japanska namnet för théceremonin, symboliserar en värld av sensationer, skönhet och njutning.
En naturlig, organisk exklusiv linje, med inspiration hämtat ifrån Asien, kombinerar naturligt källvatten med ett unikt elixir utvunnet från de fyra thé sorterna. Ljuvliga aromatiska dofter och välgörande antioxidanter som skyddar och bevarar våra celler.

Mån - Fred gäller detta pris.
Lördag - tillkommer ett tillägg på 50 kr.
Ryggmassage i en kur ger ett bättre resultat på långt sikt.
Perfekt för trötta och stela muskler.
Ytliga massagegrepp kombineras med djupgående tekniker.
Du kan välja mellan avslappnande eller cirkulationsökande massage.
Bra i förebyggande syfte att slippa muskulära besvär.
Värdekort gäller endast massage med intervall på max 2veckor mellan behandlingarna.
Massage inkluderar hela ansikte, hårbottenmassage och massage av nacke axlar och dekolletage.
Indikationer: stress- oro- sömnsvårigheter- spända käkar- huvudvärk- trötta ögon- avkoppling.
Massage inkluderar ansiktsrengöring och peeling samt avslutande crème.
ca ren massagetid 60min

Vaxning

vaxning bikinilinje innebär inte hela bikini.
Det bra att spara håret då får man bättre resultat som kommer att hålla länge tills nästa växtfas aktiveras.
ca 4-5 veckor,beroende hur snabbt håret växer, tiden mellan vaxning.
Ett unikt vax med aktiva egenskaper samt lyxkänsla. Dubbelverkande tack vare ingredienserna medicinskt kol och kaviar extrakt.
Aktivt kol fungerar som en magnet, drar till sig gifter, fetter och föroreningar vilka kan ha orsakat missfärgningar och orenheter på huden. Aktivt kol är dessutom 3 ggr mer absorberande än vanligt kol och lämnar därför huden ren och fin. Medicinskt aktiva kol från bamboo och kokosskal i en process utan syre för att få ett kol vars effekt är flera gånger kraftigare än vanligt kol.

Kaviarextrakt ökar hudens vitalitet genom att den tillför proteiner, aminosyror samt vitaminer. Därmed kan huden skydda, återfukta och reparera sig. Extraktet är framställt i ett högteknologiskt laboratorium där man har använt sig av störfiskens rom.

Med den dubbelverkande effekten infinner sig lyxkänslan.

Båda ingredienser har används sedan antiken för deras kända egenskaper. Kombineras de viktigaste egenskaperna hos aktivt kol och de beprövade fördelarna hos kaviar för att skapa exklusiva produkter som representerar revolutionen inom vaxning och hudvård.
Svart Detox Kolvax passar utmärkt till ryggvaxning, benvaxning och helkropps vaxning.
Ett unikt vax med aktiva egenskaper samt lyxkänsla. Dubbelverkande tack vare ingredienserna medicinskt kol och kaviar extrakt.
Aktivt kol fungerar som en magnet, drar till sig gifter, fetter och föroreningar vilka kan ha orsakat missfärgningar och orenheter på huden. Aktivt kol är dessutom 3 ggr mer absorberande än vanligt kol och lämnar därför huden ren och fin. Den medicinskt aktiva kol från bamboo och kokosskal i en process utan syre för att få ett kol vars effekt är flera gånger kraftigare än vanligt kol.

Kaviarextrakt ökar hudens vitalitet genom att den tillför proteiner, aminosyror samt vitaminer. Därmed kan huden skydda, återfukta och reparera sig. Extraktet är framställt i ett högteknologiskt laboratorium där man har använt sig av störfiskens rom.

Vaxning av hela ben och önskar du vaxa fler områden vid samma tillfälle- lägg en anteckning när du bokar onlain i meddelandefältet.
Vaxning av bikinikinje ingår vid hel benvaxning.

EuroBeauty

Välkommen till mitt eget hantverk inom olika typer av behandlingar som passar både män och kvinnor, unga som gamla och olika etniciteter.
Förutom modern apparatur i min hudvårdsklinik för olika typer av hudvård arbetar jag och säljer över disk produkter av märket Exuviance, exklusiva Dr.Obagi Skin Health och Coloresciense- vårdande vegetabiliskt serie för naturlig finish.

Med passion för resultatinriktade behandlingar inom hudvård fotvård vaxning och massage i en lugn och rogivande miljö, vilket ökar mentalt välbefinnande, hälsar varmt välkommen alla som uppskattar personlig skräddarsyd service!

// Kateryna Kulpak
Hud & Spaterapeut sen 2010.
Medlem av Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation (SHR),
din garanti för ett kvalificerat yrkesutförande.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Måndag- Fredag 10-19
Avvikelser kan förekomma.
Lördagar - helgpris 50kr extra på ord.behandlingspris. Tidsbokning shopping efter ök 10-15


Adress
Hornsgatan 29B Södermalm
118 49 Stockholm
Södermalm Slussen Mariatorget
Öppna i Google Maps 🗗