naprapaten.nu

betyg4.5 Mycket bra(450 betyg)
Mariehemsvägen 7D, 906 54, Umeå
naprapaten.nu har mångårig erfarenhet av att behandla muskel och ledbesvär. Akuttider och kvällstider kan ofta ta emot Dig samma dag. Ryggskott, nackspärr, värk i muskler och låsningar i ryggen behandlar jag med värme, massage, mobilisering och manipulation. Friskvård och massagebehandlingar kan jag också erbjuda.

Boka tjänst

 • Massage helkropp55 minuter, 670 kr · Mer info
  Boka
 • Naprapatbehandling40 minuter, 560 kr · Mer info
  Boka
 • Koppning eller Gua Sha massage30 minuter, 440 kr · Mer info
  Boka
 • Massage halvkropp30 minuter, 440 kr · Mer info
  Boka

utövare

noImage
Anders Jakobsson
(450 betyg)
Legitimerad naprapat
Presentkort

Betyg och recensioner

4.5Mycket bra
450 betyg
till Anders Jakobsson
Trevligt bemötande och snabb hjälp!
till Anders Jakobsson
Bra bemötande - trevlig och lyhörd Bra service - Jag hade missförstått tiden och han ringde och påminde mig och löste det Bra behandling - Det var inget akut men jag upplever en förbättring redan.
till Anders Jakobsson
Lyssnande och ett kunnande , bokar fler besök!!
till Anders Jakobsson
Anders är otrolig! Väldigt lugn och trygg personlighet så man känner sig välkommen och hörd. Han förklarade vad han gjorde, varför han gjorde det och hur det påverkar kroppen. Hit kommer jag gå fler gånger! Rekommenderar starkt ⭐️

Om företaget

naprapaten.nu har mångårig erfarenhet av att behandla muskel och ledbesvär. Jag har akuttider och kan ofta ta emot Dig samma dag. Ryggskott, nackspärr, värk i muskler och låsningar i ryggen behandlar jag med värme, massage, mobilisering och manipulation. Friskvård och massagebehandlingar kan jag också erbjuda.

Bilder