Hvad vil du booke?

Välkommen att boka tid hos mig på Bergshamra bygdegård utanför Norrtälje eller på distans! 

Vid frågor kan du maila mig på: karolina@duvinner.nu
Jag tar betalt med kort, swish, kontant och Pay Pal!

Önskas tid med kort varsel kan du prova att kontakta mig på karolina@duvinner.nu


På tisdagar finns jag i Andrummet, på Hantverkargatan 13 i Norrtälje - se separat kalender:
Klarna
Offers online payment with Klarna

Bergshamra Bygdegård

Jag går en utbildning till Regressionsterapeut och erbjuder nu elevbehandlingar till reducerat pris.

Behandlingen börjar med att du guidas ner i djup avslappning och du får samtidigt Reiki healing. Sedan kommer jag guida dig vidare för du ska få uppleva och se tidigare liv och ibland kommer även tidiga minnen från barndomen. Syftet med behandlingen är att förstå dig själv bättre, bearbeta olika trauman, sorg, känslor och eventuella rädslor som du påverkas av i ditt nuvarande liv.

Intuitiv vägledning sker i mitt behandlingsrum i Bergshamra Bygdegård. Ett samtal som syftar till att reda ut, vägleda, inspirera och hitta nya vägar. Jag använder min intuition och klarvetande för att hjälpa dig hitta de svar du behöver. Välkommen!
Har du aldrig provat Reiki och vill testa? Har du ont om tid men vill klämma in en stund för dig själv? Boka 20 minuters Reiki!
En timmes kombinerad healing och stödjande samtal. Behandlingen skräddarsys efter dina behov för stunden. Bra för stressreducering! Kan ske hos mig på plats eller på telefon. Ange önskemål vid bokningen.
Paketpris på tjänsten healing och samtal. Tre behandlingar ingår i priset, du bokar den första tiden här och sen bokar vi in övriga två tider därefter. Ange om du önskar behandling via telefon eller på plats när du bokar.
Reikibehandling i mitt behandlingsrum. 50 min inklusive samtal.
Boka tre Reikibehandlingar till rabatterat pris! Boka in ditt första tillfälle här, så bokar vi in kommande två tider därefter.

Distans

En kortare behandling på 20 minuter. Boka, lägg eller sätt sig bekvämt och ostört på klockslaget så kör vi! Jag skickar meddelande strax innan och stämmer av.
Underbart avslappnande behandling! Reiki på distans fungerar lika bra som på plats. Boka 45 minuters behandling och ta emot den varsomhelst i världen. Du behöver bara en bekväm, avskild, lugn plats att vara på. Vi hörs av strax innan behandlingen via sms, mail eller telefon. Jag brukar även skicka meddelande direkt efteråt och följa upp behandlingen.

Annan Plats

Djur mår också bra av Reiki! Reiki för djur sker på djurets villkor, i lugn och ro, med stor respekt för djurets integritet. En Reiki- behandling för djur sker inte i min lokal utan helst i djurets hem, eller i en miljö där djuret känner sig hemma. Jag reser inom ”rimligt avstånd” med egen bil (upp till en timme enkel väg från Bergshamra, Norrtälje kommun). Kontakta mig på karolina@duvinner.nu vid frågor!

Du Vinner - Reiki och samtal

Välkommen till Du Vinner! Jag heter Karolina Kaplan och är utbildad Reiki Master samt Beteendevetare med fil.kand. i psykologi.

Reiki är en mjuk och samtidigt effektiv behandlingsmetod vid till exempel smärta och stress, ångest och fysiska och mentala spänningar. Reiki arbetar med kroppens naturliga läkningsprocesser och fyller på energiförrådet.

Jag är ansluten till friskvårdstjänsten Actiway.
Läs gärna mer på min hemsida duvinner.nu eller kontakta mig om du har funderingar på karolina@duvinner.nu


Varmt välkommen!

Show contact information
Websted
Åbningstider Se kalender
Adresse
Bygdegårdsvägen
761 11 Bergshamra
Norrtälje S
Åbn i Google Maps 🗗