Hvad vil du booke?

Ge bort ett skönhetsladdat present kort för 595kr på vår populära makeuprådgivning där valfria produkter ingår till ett värde av 495kr! Välkommen in för råd och tips önskar vi på Make Up Store Örnsköldsvik
Klarna
Offers online payment with Klarna

Services

Vi erbjuder en personligt anpassad brudsminkning.
Du träffar en av våra makeupartist för konsultation samt provsminkning 60 min, som också appliceras på din bröllopsdag 60 min, dessutom ingår produkter med 595 kr.
Lägg till en lyxig ansiktsbehandling med frans-& brynfärg och plockning av brynen. Utförs i samband med testsminkningen inför bröllopet 90 min. På bröllopdagen sminkar vi 60 min.
Dessutom ingår produkter med 595 kr.
Välformade ögonbryn ramar in ditt ansikte och är den snabbaste ansiktslyftningen.
Allt du behöver är en bra grundform och bra produkter. En av våra makeup artister plockar dina bryn till en jämn och fin form som passar just dig. Vi visar också hur du applicerar makeup av ögonbrynen.
Lär dig skulptera, dölja, framhäva och skapa balans i ansiktet. Du får under vägledning av en professionell makeupartist lära dig om SHADING, CONTOURING och STROBING under ett och samma tillfälle. Du får ta del av tillhörande produkter och lära dig den senaste makeuptekniken kring ämnet för att bäst lyckas med din makeupbas.
En professionell makeupartist permanentfärgar dina bryn och fransar enligt önskemål. Brynplock ingår i priset!
För dig som har minimalt med tid men vill ha maximal effekt av din makeup. Vi applicerar en dag eller lättare kvällsmakeup efter dina önskemål och tipsar dig samtidigt om makeupteknik, produkter och redskap som passar dig. Denna sminkning kan du välja att lägga till valfria fransar (165-195kr) ur sortimentet, och få dem applicerade utan extra kostnad.
En professionell makeupartist lär dig hur du bäst framhäver din skönhet, visar olika makeuptekniker och delar med sig av sin kunskap inom makeup och hudvård.
Du väljer själv om du vill ha en dag eller full kvälls makeup och makeupartisten går igenom vilka produkter och färger som passar just dig.
Det blir en lärorik och inspirerande upplevelse och detta är en kurs som du kan boka in flera gånger om året som anpassar sig efter säsong och tillfälle. På så sätt uppdaterar du dig i nyheter och trender inom Make Up.
Denna sminkning kan du välja att lägga till valfria fransar (165-195kr) ur sortimentet, och få dem applicerade utan extra kostnad.

Dessutom ingår valfria produkter till ett värde av 495kr!
En inspirerande 2-3 tim makeupkurs som hålls med minst 6 deltagare år gången. Under demostrationen får ni tips och råd kring hudvård, redskap och makeupteknik. Efter demonstrationen får deltagarna själva möjlighet att lägga sin makeup under vägledning av vår makeupartist som även hjälper till med individuella färgval och personlig makeuprådgivning. Samtliga deltagare erbjuds dessutom 20% rabatt på hela sortimentet under kurstillfället.
Ring och rådgör om detta då bokning sker både i grupp och individuellt.
Framhäv din naturliga skönhet genom att boka en skön hudvårdsbehandling i ett av våra avslappningsrum. Under 50 min får du en tips och råd hur du får ut mest och sköter din hudvårdsrutin på bästa sätt samt de viktigaste stegen för att skapa en vacker och naturlig bas.
Efter behandlingen ingår valfria hudvårdsprodukter till ett värde av 495kr!

Behandlingen sker på Torsdagar och för två personer samtidigt. Prata och slappna av tillsammans med din vännina, medan vi tar hand om er.
595 kr per person. Boka bara för en person.

En klassisk smokey eye kan alla bära.
Lär dig tekniken hur du definierar dina ögon genom att skapa en perfekt smokey eyes på egen hand!
Eller så går vi igenom hur du lägger eyeliner just på dina ögon.

Make up Store Örnsköldsvik

Make Up Store i Örnsköldsvik startade 2005.Vi erbjuder proffessionella och privata makeuplektioner och hudvårdsbehandlingar. Vi bedriver försäljning av make up och-hudvårdsprodukter samt parfymer. Du är välkommen in för att få en inspirerande privat Make Up lektion för 595:- inkl valfria varor för 495kr) Vi erbjuder också gruppkurser, skräddarsydda vip kvällar och AW evenemang i butiken. Kontakta butiken för mer info!

Show contact information
Websted
Åbningstider Måndag 10-18
Tisdag 10-18
Onsdag 10-18
Torsdag 10-18
Fredag 10-18
Lördag 10-15
Adresse
Stor gatan 3 E
891 33 Örnsköldsvik
Västernorrland
Åbn i Google Maps 🗗