Hvad vil du booke?

Observera att vi EJ är anslutna till bokadirekts egna presentkort!

Vi säljer våra egna på salongen :) 

Välkomna in!

Klarna
Offers online payment with Klarna

Services

Ett föredrag i zonterapi .
En mycket gammal läkekonst som överlevt i tusentals år,och därför borde heta URSPRUNGLIG och inte alternativ säger Henrik Hellberg som även kommer ta upp lite om naturlagar som ökar förståelsen för hur allt fungerar.
Spännande och väldigt intressant!
Kostnad 250 kr. Varmt välkomna!
Högeffektivt solarium
20 min 70:-/gång,

Ansiktsbehandlingar

Vi erbjuder 2 olika kurer med ESSE ampuller som lämpar sig för dig som har ojämn hudton och/eller pigmenteringar samt en kur till dig som har acne/acneärr. Kuren innehåller 4 st behandlingar, en behandling i veckan under 4 veckor. Första veckan inleds med en 60 min behandling som består av rengöring, peeling, massage samt mask och avslutande produkter. Ampull och probiotika serum används under behandlingen. Följande tre veckor är det 20 min behandligar som består av rengöring, peeling, ampull, probiotika serum och återfuktande kräm.

Clarifying - En kombination av aktiva ämnen skapar synergieffekter som reducerar talgöverskott, behandlar utbrott, minskar rodnad och inflammationer associerade till akne. Innehåller probiotika och prebiotika, samt tea tree som har kliniskt bevisad effekt av att avsevärt reducera hudskador orsakade av acne.

Bright - Förebygger pigmentfläckar samt exfolierar varsamt för att lätta upp hudtonen som ger ett utjämnat resultat. För hud som har tecken på förtidigt åldrande och ojämn pigmentering orsakat av inflammation och överskottproduktion av melanin.

OBS! Bokas via telefon
En behandling som inleds med hudanalys och vi rekommenderar och väljer produkter efter just din hud. Vi fortsätter sedan med rengöring, peeling, massage, ansiktsmask samt avslutande produkter. Här jobbar vi antingen med Maria Åkerberg eller ESSEs produkter. (Passar även dig som är nöjd med dina produkter och enbart vill ha en lättare ansiktsbehandling, vi anpassar behandlingen efter dina önskemål.)
En klassisk ansiktsbehandling som ger huden ny lyster. Behandlingen är djuprengörande med BHA-peeling, ånga, porrengöring, brynformning, massage med ESSE probiotika serum, ansiktsmask samt avslutande produkter.
Ansiktsbehandling med fokus på avslappning. En härligt avslappnande behandling som inleds med rengöring och peeling av ansikte och dekolletage. Därefter följer en massage av ansikte och nacke med ESSE probiotika serum. Avslutas med ansiktsmask samt avslutande produkter. Mycket fokus läggs på massagen för att frigöra stress och ge dig nya krafter. (Önskar du portömning i denna behandling så gör vi självklart det, men minskar i så fall på massagen. OBS! Du måste i så fall ange portömning som önskemål när du bokar via telefon, eller skriv i kommentarsfältet om du bokar via bokadirekt.)
I den här behandlingen ingår rengöring, ansiktsskrubb, ansiktsmassage, ansiktsmask, avslutande produkter. ( Minovera lugn)
AHA-behandling passar fet, oren hud eller när huden är i behov av en uppfräschning, för att få bort grå, trist hud och ytliga rynkor.Den naturliga mjölksyran avlägsnar gamla hudceller samtidigt som collagenfibrerna i huden stärks. Behandlingen är även porsammandragande & inflammationshämmande på acne. Resultatet blir en klarare och finare hudton.
Rengöring, mjölksyrebehandling, behandlingen avslutas med en ansiktsmask samt avslutande produkter.

Tänk på att AHA-kurer inte bör göras i anslutning till solsemester.
Köp fem behandlingar för 1725:- och få den 6:e behandlingen gratis(bokas via telefon)
En klassisk ansiktsbehandling som ger huden ny lyster. Behandlingen är djuprengörande med AHApeeling, ånga, porrengöring, brynformning, massage, ansiktsmask samt avslutande produkter.

En härligt avslappnande behandling som inleds med rengöring och peeling av ansikte och dekolletage. Därefter följer en massage av ansikte och nacke för att avslutas med ansiktsmask samt avslutande produkter. Mycket fokus läggs på massagen för att frigöra stress och ge dig nya krafter.

En lyxig ansiktsbehandling som är en längre variant av ESSE klassisk ansiktsbehandling. Förutom en grundligt rengörande behandling får du även en hand, fot eller nackmassage under tiden BHA-peelingen verkar och vi avslutar behandlingen med en ESSE ampull, anpassat efter dina önsemål och hudtyp. En lyxig och avslappnande behandling som samtidigt rengör på djupet och ger huden ny lyster.
I den här unika ansiktsbehandlingen jobbar vi med levande stamceller från rosenrot fullproppade med
antioxidanter och vitaminer i levande form. Denna premium-behandling vitaliserar och stärker huden inifrån och ut. I ansiktsbehandlingen ingår rengöring, djuprengöring med mineralsalt- peeling, ansiktsmask med stamceller, samt avslutning med celler och djupgående ansiktsmassage. Den här behandlingen passar alla särskilt effektiv för mogen hy, rosacea, psoriasis och perioral dermatit och kan göras året runt.
Vi går igenom grunderna för en snygg makeup. Vi berättar om produkter, visar dig hur du ska använda dem och vilka färger du kan använda för att plocka fram det bästa hos dig.Passar dig som är osäker eller som helt enkelt är nyfiken på att lära dig mer.

Bad

Pris under våra fasta öppettider:

Pris 2 pers.... 525kr 1 tim
Vid bokning av fler än 2 pers... 245kr/pers
Boka ytterligare en 1/2 tim. lägg till 50kr/pers.
Barnpriser: Barn 5 -12 år halva priset av ordinarie

Skriv gärna en notis om hur många ni är vid bokningen!

Boka ytterligare en 1/2 timme lägg till 50kr/pers.
Vi tar emot max 10 pers per bokning.

Vi tillhandahåller duschtvål, plastglas & handduk, medtag egna badkläder

OBS! Tänk på att du ej kan boka mer än 1 timme via vår bokningssida, önskar du mer tid är du välkommen att ringa till oss på 0470-19955.

Hand & Fot

Den här behandlingen bokar du om du gjort gellack hos oss tidigare som du behöver ta bort och vill lägga nytt lack. Borttagningen är gratis i samband med att du gör en ny lackning men kräver längre tid.
En uppfriskande och skön fotbehandling som innehåller fotbad, peeling och inpackning med fotmassage.
Spamanikyr
Filning och formning av naglar, handbad, peeling, nagelbandsvård, polering av naglarna, handmassage samt ett stärkande lack.


Unna Dina fötter en skön behandling med fotbad, borttagning av förhårdnader, nagelvård, fotmassage, peeling.

Kroppsbehandlingar

En behandling för den blivande eller den nyblivna mamman. Njut av en stund för dig själv och låt oss ta hand om dig.
Behandlingen inleds med en kroppsskrubb, därefter följs en inpackning för hela kroppen. Under tiden inpackningen verkar får du en lättare ansiktsbehandling. Behandlingen avslutas med en mjukgörande body lotion.
Vi börjar behandlingen med en härlig choklad kroppsskrubb. Därefter får du en helkropps chokladinpackning. Under tiden inpackningen verkar får du en stunds ansiktsvård (rengöring, peeling, massage och chokladansiktsmask). Hela behandlingen avslutas till sist med en mjuk och välgörande body lotion som även den doftar choklad.
Behandlingen är härlig, mjukgörande, avkopplande och i rummet ges en ljuvlig doft av choklad!
Behandlingen stimulerar huden och gör den mer fast. Leran gör att din hud blir avgiftad och ämnesomsättningen ökar. Du blir inpackad i varm lera som får verka en stund medan du ligger varmt inbäddad. Under behandligen får du en skalpmassage.
Inpackningen avslutas med en mjuk och välgörande bodylotion.
En välgörande behandling där du blir av med gamla hudceller och ökar blodcirkulationen. Huden får en ny mjukhet!
Behandlingen avslutas med en mjuk och välgörande bodylotion.
Vänligen gå in på vår hemsida och läs på om allt du behöver veta kring din spraytan!

Massagebehandlingar

Lymfmassage


Massage för människor som behöver hjälp för att få igång lymfsystemet. Behandlingen passar alla men speciellt människor som har svullnad, smärta, domningar eller trötthetssymtom. Många upplever sig lätta i kroppen efter lymfmassage då det hjälper till att få bort vätska och slagg som kroppen inte kunnat göra sig av med. Massagen är lugn och avslappnande med strykningar för att få igång lymfsystemet.Lymfsystemet är kroppens avlopp. Om vårt lymfsystem inte fungerar som det ska så kan kroppen inte göra av sig med slaggprodukter och vi samlar även på oss vätska.
Vi rekommenderar att gå på lymfmassage minst 1 gång i månaden för att få fart på lymfsystemet, beroende på vad ditt/dina bekymmer är.

Vi rekommenderar att du bokar 90 min massagen vid ditt första besök för att vi ska kunna få fart på systemet och mest effektivt resultat.
Kolla gärna hemsidan för mer info!
Lymfmassage


Massage för människor som behöver hjälp för att få igång lymfsystemet. Behandlingen passar alla men speciellt människor som har svullnad, smärta, domningar eller trötthetssymtom. Många upplever sig lätta i kroppen efter lymfmassage då det hjälper till att få bort vätska och slagg som kroppen inte kunnat göra sig av med. Massagen är lugn och avslappnande med strykningar för att få igång lymfsystemet.


Lymfsystemet är kroppens avlopp. Om vårt lymfsystem inte fungerar som det ska så kan kroppen inte göra av sig med slaggprodukter och vi samlar även på oss vätska.
Vi rekommenderar att gå på lymfmassage minst 1 gång i månaden för att få fart på lymfsystemet, beroende på vad ditt/dina bekymmer är.

Vi rekommenderar att du bokar 90 min massagen vid ditt första besök för att vi ska kunna få fart på systemet och mest effektivt resultat.
Kolla gärna hemsidan för mer info!

En lättare massage där fokus är att komma ner i varv. Ger ett varmt välbefinnande och skön avslappning, samt förebygger stress och spänningar. Denna massage arbetar vi med i våra relaxpaket. Önskar du en mer behandlande massage rekommenderar vi vår "Svenska klassiska massage".
En lättare massage där fokus är att komma ner i varv. Ger ett varmt välbefinnande och skön avslappning, samt förebygger stress och spänningar. Denna massage arbetar vi med i våra relaxpaket. Önskar du en mer behandlande massage rekommenderar vi vår "Svenska klassiska massage".
En lättare massage där fokus är att komma ner i varv. Ger ett varmt välbefinnande och skön avslappning, samt förebygger stress och spänningar. Denna massage arbetar vi med i våra relaxpaket. Önskar du en mer behandlande massage rekommenderar vi vår "Svenska klassiska massage".
En kombo behandling där man blandar massage och zonterapi-Jobbar efter kundens önskemål!
Massage med varma lavastenar!
En otroligt avslappnande, effektiv behandling för kropp och själ. Ökar blod och lymfcirkulationen, ger en avslappnande, rengörande och lugnande effekt. Minskar muskelvärk och ger energi.
Massage med varma lavastenar!
En otroligt avslappnande, effektiv behandling för kropp och själ. Ökar blod och lymfcirkulationen, ger en avslappnande, rengörande och lugnande effekt. Minskar muskelvärk och ger energi.
Massage med varma lavastenar!
En otroligt avslappnande, effektiv behandling för kropp och själ. Ökar blod och lymfcirkulationen, ger en avslappnande, rengörande och lugnande effekt. Minskar muskelvärk och ger energi.
En individanpassad massage där vi använder oss av kinesisk koppning vid behov. I behandlingen använder vi oss av en kombination av tryck och töjning som löser spänningar i muskulaturen, ökar blodcirukationen, sänker blodtrycket, ökar frisättningen av lugn-och ro-hormonet Oxytocin samt ger en skön avslappning. Nerv och muskelsystemet blir stimulerat så att det blir balans mellan muskler och skelett. Regelbunden massage är effektiv mot värk och andra typer av muskulära besvär och kan hjälpa till att behandla och förebygga samt ökar välmåendet i kroppen.
En individanpassad massage där vi använder oss av kinesisk koppning vid behov. I behandlingen använder vi oss av en kombination av tryck och töjning som löser spänningar i muskulaturen, ökar blodcirukationen, sänker blodtrycket, ökar frisättningen av lugn-och ro-hormonet Oxytocin samt ger en skön avslappning. Nerv och muskelsystemet blir stimulerat så att det blir balans mellan muskler och skelett. Regelbunden massage är effektiv mot värk och andra typer av muskulära besvär och kan hjälpa till att behandla och förebygga samt ökar välmåendet i kroppen.
En individanpassad massage där vi använder oss av kinesisk koppning vid behov. I behandlingen använder vi oss av en kombination av tryck och töjning som löser spänningar i muskulaturen, ökar blodcirukationen, sänker blodtrycket, ökar frisättningen av lugn-och ro-hormonet Oxytocin samt ger en skön avslappning. Nerv och muskelsystemet blir stimulerat så att det blir balans mellan muskler och skelett. Regelbunden massage är effektiv mot värk och andra typer av muskulära besvär och kan hjälpa till att behandla och förebygga samt ökar välmåendet i kroppen.
En individanpassad massage där vi använder oss av kinesisk koppning vid behov. I behandlingen använder vi oss av en kombination av tryck och töjning som löser spänningar i muskulaturen, ökar blodcirukationen, sänker blodtrycket, ökar frisättningen av lugn-och ro-hormonet Oxytocin samt ger en skön avslappning. Nerv och muskelsystemet blir stimulerat så att det blir balans mellan muskler och skelett. Regelbunden massage är effektiv mot värk och andra typer av muskulära besvär och kan hjälpa till att behandla och förebygga samt ökar välmåendet i kroppen.

Övriga behandlingar

Vi lägger en makeup med färger som är anpassade till fest utifrån smak och tycke och som håller hela kvällen.
Hälsocoachning innebär att kunna få hjälp med att må bättre. Genom coachningen får du hjälp med att utveckla dig själv, få nya färdigheter, och förbättra dina prestationer - att satsa på hälsan är en investering för livet!
Hälsocoachingen handlar om mycket, det kan vara att ändra sina matvanor, nå sina träningsmål, sluta röka, trivas bättre med dig själv och att orka mer.
Viktigt att tänka på är att det varierar från person till person vad som är att må bättre, så därför är hälsocoachingen anpassad individuellt och personligt.
Hälsocoaching ska vara till hjälp att inspirera och motivera till att förändra saker i ditt liv som inte får dig att må bra.
Strykningsterapi för människor som ligger lågt i sin vitalitet ex utbrändhet eller långvariga kroniska tillstånd .
Med denna behandlingsformen bygger vi upp först grundenergin och livskraften med en speciell teknisk på underben och fot.Den bygger på akupunkturens grundtänkande när det gäller energiflöde.En behandling som för att människor hämtar sig förvånansvärt snabbt och orkar ta tag i sin dag!
Vi lägger en lättare makeup som passar till vardags med hjälp av mjuka och naturliga färger för att plocka fram det bästa hos dig.
Under behandlingen stimuleras olika zoner på foten, vilka representerar kroppens olika organ och delar.Det leder till att man höjer organens kapacitet och kroppens egen förmåga till självläkning. Det märker man genom att kroppen börjar att rensa ut gifter och kommer i balans igen.Zonterapi hjälper kroppen att komma tillrätta med inflammationer, smärta och värk. Behandlingen är bra vid besvär med tex mage och tarm, huvudvärk, migrän, ont i nacke och axlar. Har även positiv effekt på menstruations- och prostatabesvär, sömnsvårigheter, stress, svagt immunförsvar, klimakteriebesvär, cirkulation, blodtryck, allergier, urinvägar och barnlöshet mm.

I den tredimensionella zonterapin arbetar man med både fotens undersida och ovansida. I behandlingen används inte några verktyg utan enbart händerna.

Denna zonterapi behandling gör inte så ont eftersom man använder speciell teknik med händerna och inte använder pinnar och liknande.Många gånger behöver man en behandlingsserie på ca 5-6 gånger,ibland mer och ibland mindre.Jobbar även med benlängdskillnad som kan ställa till problem i kroppen.Men HLT får man benen jämna mm

ca 60 min 600:-
Reiki är en mjuk och samtidigt effektiv behandlingsmetod vid till exempel smärta och stress, ångest och fysiska och mentala spänningar. Reiki arbetar med kroppens naturliga läkningsprocesser och fyller på energiförrådet.

Spa-Paket

Denna kur innehåller med 30 min rygg och - nackmassage samt en skön ansiktskur med ansiktsrengöring, ansiktsmask och ansiktsmassage
Minovera från topp till tå

Ansikte - Rengöring, peeling, massage, mask & frans- & brynfärgning.

Kropp - kroppsskrubb & massage

Mini manikyr

Mini pedikyr
Denna kur innehåller en helkroppsmassage 60min samt en skön & vårdande ansiktskur.
Medlem i Sveriges Hudterapeuters RiksorganisationMedlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund

Minovera Dagspa

Show contact information
Websted
Åbningstider Telefon- och öppetider
tis-ons 9.30-18
tors-fre 9.30-18
lördag 10-15

Övriga tider enligt överenskommelse

Adresse
Pär Lagerkvistsväg 13
352 43 Växjö
Norr
Åbn i Google Maps 🗗