Hvad vil du booke?

Välkommen

Jag önskar återkommande och nya patienter välkomna till min bokningssida här på bokadirekt. Ni ges här möjligt att se vilken ledig tid som passar för ert besök hos mig. Har ni frågor inför ert besök kan ni maila mig på jerker@osteopatjerkerstahl.se.

Hälsningar Jerker Ståhl

Klarna
Offers online payment with Klarna

Services

Osteopat Jerker Ståhl D.O.

Osteopatisk medicin


Osteopati [å´steopati] är något nytt för många svenskar. I länder som Schweiz, Storbritannien, Nya Zeeland och USA är det däremot en utbredd och erkänd medicinsk behandlingsform. Det finns ungefär 100 000 osteopater i världen, vilket gör det till den största manuella medicinska disciplinen följt av kiropraktiken.

Osteopatisk medicin bygger på att kroppen i sig själv har en läkande förmåga och att kroppen är en enhet där alla delar hänger samman och är beroende av varandra. Med det som grund, tillämpar en osteopat anpassade tekniker för att kunna behandla åkommor som är orsakade av att tillstånd i kroppens struktur (anatomi) påverkat kroppens funktion (fysiologi) felaktigt.

Vanliga åkommor man söker osteopat för är rygg- och nackbesvär, ischias, huvudvärk, migrän, yrsel, andnings- eller matsmältningsbesvär, premenstruella smärtor, sträckningar, muskel- och ledvärk, musarm, tennisarmbåge, carpaltunnelsyndrom, förslitningsskador och stress.

Show contact information
Websted
Åbningstider Måndag-Torsdag 07.00-16.00
Adresse
Köpmangatan 16
702 10 Örebro
Centrum
Åbn i Google Maps 🗗