Hvad vil du booke?

www.mandorla.se
#Massagegoteborg

0739 864 888
info@mandorla.se

ETT STEG NÄRMARE BÄTTRE HÄLSA!


I hjärtat av Linnéstaden, där trendiga butiker och restauranger möter Slottsskogens natur, hittar du en unik och mysig oas på Nordhemsgatan 67 i Göteborg.

Mandorla Stil|SPA har sedan 2009 varit kända för sin djupgående #ryggmassage, sina unika #massagepaket & sin populära parmassage. Idag erbjuder Stil|Spa allt från klassiska ansiktsbehandlingar till lyxiga Sparitualer & effektiva skönhetsbehandlingar med #fillers, #botox #bbglow och mycket mer.

Prova något nytt och spännande – och framförallt välgörande!

Ni hittar oss på Nordhemsgatan 67 strax nedanför Nordhemsskolan!

Villkor:

Stressa inte, behandling brukar alltid börja ca 10-15 min efter bokad tid.

Din bokade tid bör fokuseras endast på dig. Därför ber vi er att lämna små barn och husdjur hemma, delta även på grund av att vi har mycket glas och sten som kan vara farligt för små barn. 

Då bokningar på helger är så otroligt eftertraktade & #skatteverkets höga personalkostnader måste vi ta 99 kr extra per person under söndagar eller röda dagar. Samt 59kr per person på lördagar! 

 Avbokning måste ske senast 24h innan bokad behandling. Främst via Bokningslänk från bodadirekt som du har fått i bekräftalse-mailet vid bokning.INGA avbokning görs via sms eller e-mail

Utebliven tid debiteras 50% på originalpriset detta godkänner du genom att göra din bokning hos oss.

Ta alltid med Värdebevis eller Presentkort och ge till din terapeut på plats innan behandlingen börjar. Eftersom det räknas som en giltig id handling så utför vi inte behanlingen utan den och ni kommer att bli debiterade med 50% på behandlingspriset för själva ombokningen. (Ett nytt utgångsdatum på 6 månader tillkommer)

Vid om/avbokning under 24 timmar debiterar vi halva behandlings priset. Har du ett rabatterat värdebevis så räknas det som förbrukat.

Välkommen! 
Klarna
Offers online payment with Klarna

Value cards

10 g kort Jademassage 60 min
1. Estetik, Ansiktsbehandling, Bryn & Massagepaket för en person!, 2.990,00 kr, value 3.990,00 kr Mere info
En av Göteborgs hetaste massage behandlingar!

Du sparat 1000 kr vid köp av 10 g kort

Jade-massagen har vi haft i över 10 år och utförs med hjälp av 50-70 rader varma Jadestenar. Baseras på en unik kombination av infravärme, akupressur & kiropraktik vilket ger en både tuff & avslappnande massagebehandling, men framförallt välgörande för både kropp och sinne. Ett måste för alla som har problem med ryggen, känner sig stela eller bara vill koppla av.

Fokus ligger på din rygg då det stretchar och böjer ryggen för att återställa samspelet mellan leder, muskler & nervsystem samtidigt som energiflödet i kroppen återställs.

ord pris 399kr 60 min
Ljusterapi, Solarium & Detox ”redlightt rör”
1. Estetik, Ansiktsbehandling, Bryn & Massagepaket för en person!, 1.495,00 kr, value 1.980,00 kr Mere info
Bli fräsch och brun året om!

Med 10 g kort á 20 min per behandling sparar du nästan 500 kr

Det helt nya solarium är utrustade med de senaste REDLIGHT rören. som stimulerar kollogen i huden och föryngrar samtidigt som du for en snygg brun färg.

Mandorla är stolt över att kunna erbjuda detta genombrott i anti-aging och hudstramande behandling. Red Light Therapy är en skön & smärtfri metod för yngre, mjukare & brunare hy, för en bråkdel av kostnaden av en laserbehandlingar eller botox. Allt börjar på cell nivå.


Fördelar med redlight rören
Den ökade cellaktivitet i hud och vävnad resulterar i ökad blodcirkulation, stimulering av kollagenproduktion, ökad lymfatisk aktivitet och stimulering av kroppens antiinflammatoriska respons. Samtidigt får huden en snygg brun färg.

Äntligen ett solarium som inte skadar huden!

Behandling for en person är;
10 minuter: 99 kr
15 minuter: 149 kr
20 miruter: 198 kr
5g kort Jademassage 45 min
1. Estetik, Ansiktsbehandling, Bryn & Massagepaket för en person!, 995,00 kr, value 1.495,00 kr Mere info
En av Göteborgs hetaste massage behandlingar!

Du sparar 500 kr om du köper ett 5g kort!

Jade-massagen har vi haft i över 10 år och utförs med hjälp av 50-70 rader varma Jadestenar. Baseras på en unik kombination av infravärme, akupressur & kiropraktik vilket ger en både tuff & avslappnande massagebehandling, men framförallt välgörande för både kropp och sinne. Ett måste för alla som har problem med ryggen, känner sig stela eller bara vill koppla av.

Fokus ligger på din rygg då det stretchar och böjer ryggen för att återställa samspelet mellan leder, muskler & nervsystem samtidigt som energiflödet i kroppen återställs.
Unik Kombomassage 40 min 5g kort
1. Estetik, Ansiktsbehandling, Bryn & Massagepaket för en person!, 1.995,00 kr, value 2.475,00 kr Mere info
En kombination av våra två populäraste behandlingar. Halva tiden får du Jademassage och andra halva klassisk halvkroppsmassage.

Medan infravärmen ger en behaglig värme djupt in i din kropp och förbättrar blodcirkulationen, hjälper jadestenarna till med att trycka ut muskelknutor som sitter längs med ryggraden och skulderbladen. Fokus ligger på din rygg då man stretchar och böjer ryggen för att återställa samspelet mellan leder, muskler och nervsystem. Akupressuren korrigerar sedan energiflödet i kroppen. Spänningarna löses upp samtidigt som du får en ljuvlig upplevelse med djup avslappning.

Massagen avslutas eller påbörjas med en klassisk halvkroppsmassage då fokus ligger mycket på nacke, axlar och ländrygg.

Med 5g kort blir din behanling 399kr per gång! spara ca 500kr

40 min. 495 kr /person
...more cards
Show all card offers at Stil|SPA Mandorla #massagegöteborg #Fillersgöteborg

Massagepaket för en person

Byta uppkopplad mot avkopplad med ett av våra populära massagepaket. ( 3 magiska behandlingar)

Släpp stressen och pressen för en stund och låt dig svepas iväg. Unna er att, för ett ögonblick, släppa fokus på alla måsten och låta sinnena och kroppen vila.

I avstressande och rofylld miljö får du massage av en professionell massör. Ett avbrott för att hämta energi och finna lugnet igen innebär att du, med förnyade krafter och energi, är redo att möta världen igen.

Omfattar;

Klassisk Svensk ryggmassage 20 min
Jademassage 30 min
Djuprengöring av ansiktet ink l. Mask.

Pris 60 min 795 kr per person.

Tillägg: 10 min extra! 99 kr (Du får 10min jademassage på köpet)

1) Massage av axlar nacke, skulderblad.
2) Fotmassage
3) Hår-bottenmassage

Populär att göra för två personer samtidigt!

--------------------------------------------
#spadag #dagspa #massage #spa #relax #wellness #massagetherapy #health #relaxation #love #skincare #beauty #backpain #neckpain #body #dayangbeautycare #selfcare #facial #acupuncture #stress #massagem #instagood #beautiful #fitness #massagetherapist #relaxing #wellbeing #haircut #earcandling #aromatherapy #yoga #massagegoteborg #gothenburgmassage #swedishmassage #linnestaden #massagelinne #massagepaket
Som en Pheonix från askan kommer du att känna dig som en ny människa efter denna magiska behandlingen.

Pris: 1 person 80 min 899 kr

Omfattar:

Klassisk ryggmassage 20 min,
Ansiktsbehandling 20 min,
Jade-massage 30 min med 70 grader varma Jadestenar,
Ljusterapi / Solarium 10-15 min med rosa ljus som stimulerar kollagen, återfuktar huden samt ger hela din kropp en strålande sol-kysst glow.

Ansiktsbehandling inkl, djuprengöring, skön peeling, och mineralrik irländsk ansiktsmask med vulkanisk aska som återupplivar huden samt aktivt kol som avgiftar och minimerar överflödig olja i huden. En behandling för alla hudtyper som hjälper till att lyfta och finslipa din hud. Avslutas med anpassat serum och kräm.

Efter kommer du att få ligga på 70 grader varma Jade-stenar som ökar blodcirkulationen i hela kroppen samtidigt som du får en rakare rygg och bättre hållning. Denna behandling har vi haft i över 10 år hos Mandorla.

Avslutningsvis får du spendera tid i vårt ljusterapi - solarium med röda rör som återfuktar & ökar kollagen i huden. Fungerar även som en detox för hela kroppen.


Bonuserbjudande: Tillägg: 10 min extra behandling 99kr (På köpet får du 10 min extra jade-massage.)

1) #Massage av axlar, nacke, rygg
2) #Fotmassage
3) #soltid
4) ånga + portömning


Detaljer:
Ansiktsbehandling 20 min
klassisk ryggmassage 20 min
Jade-massage 20 min
Röd-ljusterapi 10 min


#spadag #dagspa #massage #spa #relax #wellness #massagetherapy #health #relaxation #love #ryggmassage #beauty #backpain #neckpain  #dayangbeautycare #selfcare #facial #acupuncture #stress #massagem  #solarium#fitness #massagetherapist #relaxing #wellbeing #haircut  #aromatherapy #yoga #massagegoteborg #gothenburgmassage #swedishmassage #linnestaden #massagelinne #massagepaket
SPA & #MASSAGEPAKET

Dröm dig bort en stund, slappna av och låt någon tar hand om dig! Mandorlas populära - Massagepaket är perfekt för dig som har ont på flera olika ställen i kroppen eller för dig som bara vill koppla av under en längre tid, själv eller tillsammans med någon.

Massagepaket 90 min omfattar följande;

Klassisk ryggmassage 30 min
Jademassage 40 min
Ansiktsmassage inkl nacke & axlar ca 10 min
Ansiktsmask inkl djuprengöring av ansiktet ca ca 10-15 min

Pris
1 pers: 999:-

Tillägg: 99kr 10 minuter extra

1) Helkroppsmassage
2) Fotmassage


Läs mer på http://mandorla.se/spapaket.html

#massage #spa #relax #wellness #massagetherapy #health #relaxation #love #skincare #beauty #backpain #neckpain #body #dayangbeautycare #selfcare #facial #acupuncture #stress #massagem #instagood #beautiful #fitness #massagetherapist #relaxing #wellbeing #haircut #earcandling #aromatherapy #yoga #massagegoteborg #gothenburgmassage #göteborg #massagegöteborg #swedishmassage #linnestaden #massagelinne #massagepaket

Behandlingar för två i samma rum

Massagepaket 60-70 min för två personer. " 3 magiska behandlingar"

Byta uppkopplad mot avkopplad med ett av våra populära massagepaket för två! Ni kommer att tas på en varm tankeresa som kommer att få er att sjunka in i djup avslappning.

Fokus ligger på att frigöra ryggen från knutor och göra kroppen mer flexibel. Regelbunden massage motverkar trötthet, smärta i axlar, rygg och nacke. Dessutom bidrar massagen till att du känner dig lugnare, mjukare och mer rörlig.

Klassisk Svensk ryggmassage 20 min
Jademassage 30 min
Ansiktsmask inkl djuprengöring av ansiktet

Bonus Erbjudande: 10min extra massage 99 kr ( På köpet får du 10 min extra Jademassage)

1) Massage av axlar nacke skulderblad.
2) Helkroppsmassage
3) Fotmassage


#massage #spa #relax #wellness #massagetherapy #health #relaxation #love #skincare #beauty #backpain #neckpain #body #dayangbeautycare #selfcare #facial #acupuncture #stress #massagem #instagood #beautiful #fitness #massagetherapist #relaxing #wellbeing #haircut #earcandling #aromatherapy #yoga #massagegoteborg #gothenburgmassage #farsdag #swedishmassage #linnestaden #massagelinne #massagepaket #duobehandling #spadag #parmassage #allahjärtansdag #morsdag
Njut av en stunds lyx i avkopplande miljö. -- Lugna nerverna, stilla ditt sinne & njut av en unik behandling som hjälper dig att slappna av på djupet.


Klassisk helkroppsmassage inkl. Axlar, Nacke skulderblad, rygg armar händer ben ( ca 30 min )

Avkopplande Ansiktsmask inkl djuprengöring & massage ( 10-15 min)

Jademassage, ökar blodcirkulationen & rörligheten i ryggen. ( 40 min)


Pris: 70 min 899 kr / per person

Tillägg: 99kr 10 minuter per person
- extra nacke och axlar
- Helkropps-massage
- Hårbottenmassage


Läs mer på http://mandorla.se/spapaket.html

#massage #spa #relax #wellness #massagetherapy #health #relaxation #love #skincare #beauty #backpain #neckpain #body #dayangbeautycare #selfcare #facial #acupuncture #stress #massagem #instagood #beautiful #fitness #massagetherapist #relaxing #wellbeing #haircut #earcandling #aromatherapy #yoga #massagegoteborg #gothenburgmassage #swedishmassage #linnestaden #massagelinne #massagepaket
SPA & #MASSAGEPAKET

Dröm er bort en stund, slappna av och låt någon tar hand er! Mandorlas populära - Massagepaket är perfekt för er som har ont på flera olika ställen i kroppen eller för dig som bara vill koppla av under en längre tid tillsammans med någon.

Känner du dig # trött och #stressad och vill helt enkelt koppla av i en härlig miljö? Prova Massagepaket 90 min för två som omfattar följande;

Klassisk ryggmassage eller hel-kroppsmassage ca ( 25-30 min)
Jademassage (ca 50 min)
Ansiktsmassage inkl hår-bottenmassage (ca 10 min)
Djuprengöring av ansiktet inkl lermask (ca 15 min


Höjdpunkter:

* Klassisk #ryggmassage inkl. Axlar, Nacke skulderblad, rygg

* Jademassage, ökar blodcirkulationen & ökar rörligheten i ryggen och ger dig bättre hållning.

* Ansiktsmassage är både anti-aging och #avslappnande

Tillägg: 99kr 10 minuter per person (På köpet får ni 10 min extra jademassage!)

- #Massage nacke och axlar
- #Fotmassage ( gå på moln efteråt)

Läs mer på http://mandorla.se/spapaket.html

#massage #spa #relax #wellness #massagetherapy #health #relaxation #love #skincare #beauty #backpain #neckpain #body #dayangbeautycare #selfcare #facial #acupuncture #stress #massagem #instagood #beautiful #fitness #massagetherapist #relaxing #wellbeing #haircut #earcandling #aromatherapy #yoga #massagegoteborg #gothenburgmassage #swedishmassage #linnestaden #massagelinne #massagepaketSPA & MASSAGEPAKET

Pris: 999kr/person 90 min
Som en Pheonix från askan kommer ni att känna er som nya människor efter denna magiska behandlingen.

Pris: Två personer 80-100 min 899 kr/ person

Omfattar:

- Klassisk ryggmassage 20 min,
- Ansiktsbehandling 20 min,
- Jade-massage 50 min med varma Jadestenar,
- Ljusterapi / Solarium 10-15 min med rosa ljus som stimulerar kollagen, återfuktar huden samt ger hela din kropp en strålande sol-kysst glow.

Ansiktsbehandling inkl, djuprengöring, skön peeling, och mineralrik irländsk ansiktsmask med vulkanisk aska som återupplivar huden samt aktivt kol som avgiftar och minimerar överflödig olja i huden. En behandling för alla hudtyper som hjälper till att lyfta och finslipa din hud. Avslutas med anpassat serum och kräm.

Efter kommer du att få ligga på 70 grader varma Jade-stenar som ökar blodcirkulationen i hela kroppen samtidigt som du får en rakare rygg och bättre hållning. Denna behandling har vi haft i över 10 år hos Mandorla.

Avslutningsvis får du spendera tid i vårt ljusterapi - solarium med röda rör som återfuktar & ökar kollagen i huden. Fungerar även som en detox för hela kroppen.Bonuserbjudande: Tillägg: 10 min extra behandling 99kr (På köpet får du 10 min extra jade-massage.)

1) #Massage av axlar, nacke, rygg
2) #Fotmassage
3) #soltid
4) ånga + portömning


Detaljer:
Ansiktsbehandling 20 min
klassisk ryggmassage 20 min
Jade-massage 50 min
Röd-ljusterapi 10 min


#spadag #dagspa #massage #spa #relax #wellness #massagetherapy #health #relaxation #love #ryggmassage #beauty #backpain #neckpain  #dayangbeautycare #selfcare #facial #acupuncture #stress #massagem  #solarium#fitness #massagetherapist #relaxing #wellbeing #haircut  #aromatherapy #yoga #massagegoteborg #gothenburgmassage #swedishmassage #linnestaden #massagelinne #massagepaket
Ett steg närmare bättre hälsa! Prova en unik kombomassage för två personer!

Klassisk ryggmassage varav halva tiden Jademassage.
inkl massage av axlar, nacke, skulderblad, och rygg. Samt böjning och stretching av ryggen vilket ger en rakare och bättre hållning.

Unna er en välgörande behandling!

Vi rekommenderar en behandling en gång i kvartalet.

TIPS!
Köp till 10 min extra massage av axlar och nacke eller fotmassage för endast 99 kr, betalas på plats

två personer.
50 min 595 kr / person
70 min 99 kr extra / personOBS om du redan har betalat och har ett värdebevis eller kod behöver du inte bry dig om priset.
Rakare rygg & bättre hållning! Dessutom motverkar regelbunden behandling, trötthet, smärta i axlar, rygg och nacke. Dessutom bidrar massagen till att du känner dig lugnare, mjukare och mer rörlig.

Få den ultimata ryggbehandlingen hos Mandorla Spa i hjärtat av Linnéstaden.

Jade-massagen utförs med hjälp av varma Jade-stenar och baseras på en unik kombination av infravärme, akupressur & kiropraktik vilket ger en både tuff & avslappnande massagebehandling, men framförallt välgörande för både kropp och sinne. Ett måste för alla som har problem med ryggen, känner sig stela eller bara vill koppla av.

Fokus ligger på ryggen och återställer samspelet mellan leder, muskler & nervsystem samtidigt som energiflödet i kroppen återställs.

(Ord pris för 45 min två pers 600 kr )

Sommarerbjudande för två personer 399 kr!

198kr per person!

Tips: Lägg till fotmassage eller extra massage av axlar och nacke 10 min extra 99kr på köpet får ni 10 min extra Jademassage.

----------------------
#göteborg #gothenburg #göteborgsvarvet #måbättre #hälsa #valborg #massage #springa #linnestaden #slottskogen #massageerbjudande #massagedeal #deal #bokadirekt #bokadirekt_se #bokadirektse #bättrekropp #bätttrerygg #jademassage #massage #massagepaket #spa #ryggbehandling #ryggskott

Klassisk Massage / Special Behandling

En riktigt välgörande och hård massage behandling för dig som vill bli av med knutor och mjuka upp spända muskler.

Har du tränat hårt, burit barn eller jobbat i trädgården och skulle behöva uppmjukning av musklerna så kom till oss så och få dig en behandlande massage som går på djupet. Dina muskler kommer få sig en omgång med ökad blodtillförsel och vår erfarenhet är att dina stelheter eller onda kommer minska med minst 50%.

Massören använder sig av långa kraftiga drag med reglerat tryck för att frigöra knutar och spänningar från kroppen. Massagen mjukar upp stela muskler och löser upp spänningar.

Vid halv-kropps massage masseras rygg, axlar och nacke skulderblad.

30 min 495:-

Erbjudande: Extra 10 minuter massage 99:-

- Axlar & Nacke
- Fot massage
- Hel-kroppsmassage
- Mask & hårbottenmassage

#djupmassage #massage #swedishmassage #svenskmassage #massagepaket #parmassage #klassiskmassage #massagegoteborg #goteborgmassage #massagelinne #linnestaden #swedishmassage
Ett steg närmare bättre hälsa! Prova en unik kombomassage för en bättre rygg och bättre hållning.

Klassisk ryggmassage varav halva tiden Jademassage.
inkl massage av axlar, nacke, skulderblad, och rygg. En unik metod med kombination av akupressur o kiropraktik samt infravärme som ökar blodcirkulationen i hela kroppen. Böjning och sträcker ut ryggen vilket ger en rakare och bättre hållning.

Unna er en välgörande behandling!

Vi rekommenderar en behandling en gång i kvartalet.

Fokus ligger på att frigöra ryggen från knutor och föra kroppen mer flexibel.

Half of the time you get Swedish massage Half Jademassage

Denna behandling är för 1 Person
Finns i alternativ: 40 min 495 kr
50 min 595 kr
60 min 695 kr

Tillägg: 10min extra! 99 kr

1) Massage av axlar nacke skulderblad.
2) Fotmassage
3) Ansiktsmask och hårbotten massage

OBS om du har ett värdebevis behöver du inte bry dig om priset.

#massage #spa #relax #wellness #massagetherapy #health #relaxation #love #skincare #beauty #backpain #neckpain #body #dayangbeautycare #selfcare #facial #acupuncture #stress #massagem #instagood #beautiful #fitness #massagetherapist #relaxing #wellbeing #haircut #earcandling #aromatherapy #yoga #massagegoteborg #gothenburgmassage #swedishmassage #linnestaden #massagelinne #massage #spa #relax #wellness #massagetherapy #health #relaxation #love #skincare #beauty #backpain #neckpain #body #dayangbeautycare #selfcare #facial #acupuncture #stress #massagem #instagood #beautiful #fitness #massagetherapist #relaxing #wellbeing #haircut #earcandling #aromatherapy #yoga #livit #friskvård #linnestaden #massagegoteborg #gothenburgmassage #swedishmassage #linnestaden #massagelinne #muskelmassage
En riktigt skön & välgörande massagebehandling som alla kan behöva. Med långa kraftiga drag tillsammans med ett reglerat tryck frigörs hårda knutar, stela muskler mjukas upp och spänningar från hela kroppen löses upp.

Vår helkroppsmassage omfattar; axlar, nacke, skaldeblad, ländrygg, armar, händer, vader, ben inkl hår-bottenmassage.


Helkroppsmassage 50 min 799 kr

Tillägg 99kr 10 minuter extra

1) Fotmassage eller
2) Ansiktsmask inkl djuprengöring
Det här är en härligt avslappnande massage med aromaoljor som mjukar upp musklerna. Perfekt om du känner dig stressad och vill slappna av.

Släpp stressen och pressen för en stund och låt dig svepas iväg. Det är alltför lätt att glömma bort sig själv och det egna välbefinnandet när man står mitt i vardagens stress och press. Unna dig att släppa fokus på alla måsten och låt sinnena och kroppen vila. I avstressande och rofylld miljö får du massage av en professionell massör. Ett avbrott för att hämta energi och finna lugnet igen innebär att du med förnyade krafter och energi är redo att möta världen igen.

Efter massagen får du en stund på dig att vakna och ett glas kallt friskt vatten att dricka.

Den här sköna massagen minskar muskelspänningar i kroppen och hjälper bland annat vid träningsvärk samt ökar cirkulationen. Regelbunden massage motverkar trötthet, smärta i axlar, rygg och nacke. Dessutom bidrar den till att du känner dig lugnare, mjukare och mer rörlig.

En väldoftande upplevelse för trötta kroppar!


A) Tillägg: 10 min. 99:-
1) Extra djupgående massage av axlar, nacke, rygg
2) Fotmassage
3) Djuprengöring & mask inkl hårbottenmassage
Det är alltför lätt att glömma bort sig själv och sitt egna välbefinnandet när man står mitt i vardagens stress och press. Unna dig att, för ett ögonblick, släppa fokus på alla måsten och låta sinnena vila.

Behandlingen Omfattar av 70 min klassisk Ansiktsbehandling inkl Djuprengöring, peeling, skrubb samt ansiktsmask & en mycket välgörande helkroppsmassage där Axlar, nacke rygg är i fokus men även ben och armar.

Höjdpunkter:

Klassisk Ansiktsbehandling ( ca 40 min)
Helkroppsmassage (ca 30 min)


Pris: 995 kr


Tillägg erbjudande: Anti-aging treatment DELUX. 15 min
En Lyxig fillierbehandling med synliga som varar länge.

Pris 995 kr
0.5 mil Revolax naturligt hyaluron filler som på ett naturligt sätt bryts ner i kroppen efter 12 månader

Pris 1495 1,1 ml Revolax naturligt hyaluron filler som på ett naturligt sätt bryts ner i kroppen efter 12 månader

Med denna fantastiska produkt kan vi fylla ut en eller flera djupa rynkor och skapa volym som ger naturligt lyft.

Eller varför inte ge dina läppar ett naturligt put. ( Unna dig det lilla extra!)
Unna dig energifyllda och avslappnande massage för trötta fötter.

GLÖM INTE AV FÖTTERNA!

Mängder av nervbanor slutar i foten vilket gör att vi inte bara behandlar en kroppsdel när du genomgår en fotbehandling hos oss.

Koppla av med en härlig fotmassage inkl. massage av vader och halva ben.

Tillägg: 99 kr 10 minuter

Ansiktsmask inkl hårbotten massage
Massage av Axlar & nacke & skulderblad.


www,mandorla.se
info@mandorla.se
0739 864 888

Mandorla, Stil|Spa
Nordhemsgatan 67,
Göteborg

#massagegöteborg #trottafotter #fotmassage
En av Göteborgs "hetaste" massage behandlingar!

Jade-massagen utförs med hjälp av 50-70 rader varma Jade-stenar och baseras på en unik kombination av infravärme, akupressur & kiropraktik vilket ger en både tuff & avslappnande massagebehandling, men framförallt välgörande för både kropp och sinne. Ett måste för alla som har problem med ryggen, känner sig stela eller bara vill koppla av.

Fokus ligger på din rygg då det stretchar och böjer ryggen för att återställa samspelet mellan leder, muskler & nervsystem samtidigt som energiflödet i kroppen återställs.


Pris 45 min 299 kr
Pris 60 min 399 kr

Tips: Lägg till; Fotmassage eller extra massage av axlar och nacke 10 minuter 99kr

OBS: Denna bokning gäller för både 45 eller 60 min.
Om behandlingen redan är betalad och du har ett värdebevis eller kod. Så tar du med dig detta och visar upp som betalning.

Klassisk Hudvård, Fillers, Skönhetsbehandling

Klassisk ansiktsbehandling 30 min

Omfattar; Djuprengöring, Skön peeling, skrubb, lugnande samt rengörande ansiktsmask inkl. magisk hårbotten-massage, avslutas med 24h kräm. En behandling för både henne & honom. Passar alla hudtyper.


Tillägg: extra 10 minuter EXTRA för 99 kr

1) Ånga samt por-tömning
2) Massage: Nacke, Axlar & skulderblad.
3) Formning eller Färg av ögonbryn
4) Färg av Fransar: 159kr

Tillägg erbjudande: #Fillertreatment DELUX. 15 min: Mot djupa Acneärr eller rynkor

En Lyxig behandling med omedelbart synliga resultat som varar länge.

Pris 899 kr
0.7 mln Revolax naturligt hyaluron filler som på ett naturligt sätt bryts ner i kroppen efter 12 månader

Pris 1495 1,1 ml Revolax naturligt hyaluron filler som på ett naturligt sätt bryts ner i kroppen efter 12 månader

Med denna fantastiska produkt kan vi fylla ut en eller flera djupa rynkor och skapa volym som ger naturligt lyft.


ft #present #gåva #tillhonom #tillhenne #bdaygift #födelsedag #julklapp #julklappstips #tips #ansiktbehandling, peeling #mask #rengöring #ansikte #face #morsdag #farsdag
Mandorla Stil | SPA skräddarsyr klassisk ansiktsbehandling 40-45 min efter din huds behov.

Omfattar: Djuprengöring, skrubb, ånga, porrengöring, skön -peeling, lugnande & återfuktande mask inkl hårbotten-massage. Avslutas med ansiktsmassage, anpassat serum & kräm

Tillägg: extra 10 -20 minuter EXTRA? Från 99 kr


1) Formning eller Färg av bryn: 99 kr
2) Formning & färgning av bryn 198kr
3) Färg av Fransar: 159kr

4) Massage: Nacke, Axlar & skulderblad. 99kr

Tillägg erbjudande: #Fillertreatment DELUX. 15 min: Mot djupa Acneärr eller rynkor

En Lyxig behandling med omedelbart synliga resultat som varar upp till 12 månader, sedan bryts det naturligt ner i kroppen.

Pris erbjudande 899 kr
0.5 ml Revolax Deep HA filler som på ett naturligt försvinner efter 12 månader

Pris 1495
1,1 ml Revolax naturligt hyaluron filler som på ett naturligt sätt bryts ner i kroppen efter 12 månader

Med denna fantastiska produkt kan vi fylla ut en eller flera djupa rynkor och skapa volym som ger naturligt lyft.

#present #gåva #tillhonom #tillhenne #bdaygift #födelsedag #julklapp #julklappstips #tips #ansiktbehandling, peeling #mask #rengöring #ansikte #face #morsdag #farsdag #ansiktsbehandling #hud #finnar#rr #facial #pormask #skincare #microneedling #dermapen #dålighy #avslappning #salong #hudterapeut #lyx #m #fransar #treatment #akne #kemiskpeeling #avanceradhudv #skincare #mandorla #mandorlaspa #mandorlastilspa #fillers #rynkor #reducering #facialtreatment #antiage #spa #beauty #massage #relax #facial #skincare #beautiful #makeup #wellness #luxury #o #body #love #beautysalon #salon #cosmetic #bodyscrub #face #health #julklappstips #tillhonom #tillhenne #födelsedag #gåva #julklapp #julklapptillhenne #julklapptillman #morsdag #ansikte #portömning #pormask #vackerhy
- Klinisk hudvård -

Möt dagen med din finaste hy någonsin! Unna dig en hel timme härlig ansiktsbehandling.

Man brukar säga att ögonen är själens spegel, men egentligen gäller det ju hela ditt ansikte. Din hud är det första som visar hur du mår, ser din hud hälsosam ut kommer du att ge ett strålande första intryck!

Arbete, solljus och luftföroreningar är alla faktorer som påverkar din ömtåliga hy. Med speciellt utvalda produkter som tillfredsställer just din hy, återfuktas huden och ditt ansikte får igen sin ursprungliga lyster.

Skäm bort dig själv och ditt ansikte!

Tillägg: 99 kr 10 min extra!

1) Extra Portömning
2) Massage av axlar & nacke
3) Fotmassage

Tillägg DELUX. 15 min erbjudande: Lyxig behandling för synliga rynkor eller ärr med omedelbart synliga resultat som varar länge.

Pris 899 kr
0.7 mln Revolax naturligt hyaluron filler som på ett naturligt sätt bryts ner i kroppen efter 12 månader

Pris 1495
1,1 ml Revolax naturligt hyaluron filler som på ett naturligt sätt bryts ner i kroppen efter 12 månader

Med denna fantastiska produkt kan vi fylla ut en eller flera djupa rynkor och skapa volym som ger naturligt lyft.

#present #gåva #tillhonom #tillhenne #bdaygift #födelsedag #julklapp #julklappstips #tips, peeling #mask #rengöring #ansikte #face #morsdag #farsdag #ansiktsbehandling #hud #finnar#rr #facial #pormask #skincare #microneedling #dermapen #dålighy #avslappning #salong #hudterapeut #lyx #m #fransar #treatment #akne #kemiskpeeling #avanceradhudv #skincare #mandorla #mandorlaspa #mandorlastilspa #fillers #rynkor #reducering #facialtreatment #antiage #spa #beauty #massage #relax #facial #skincare #beautiful #makeup #wellness #luxury #o #body #love #beautysalon #face #julklappstips #tillhonom #tillhenne #födelsedag #gåva

Www.mandorla.se
#massage #massagegoteborg

info@mandorla.se
0739 864 888

Mandorla, Stil|Spa
Nordhemsgatan 67,
Göteborg
Att bygga volym & skapa symmetri med hjälp av fillers är idag både accepterat & vanligt. Man tillför fukt med HA som skapar volym i det önskade området. HA finns redan naturligt i kroppen men är inte permanent. Genom att tillföra lite extra kan man förebygga ålderstecken med synliga resultat direkt efter första behandlingen.

Om Revolax #filler
Revolax klassas som den tredje generationens hudfiller, bestående av hyaluronsyra; ett kroppseget icke-animalisk, ej permanent ämne. Den används till att fylla ut fina linjer, djupare veck, samt för ökad volym i t.ex. kinder och läppar. Man kan även göra ett ansiktslyft utan operation eller konvalescens. Revolax finns endast på kliniker.

Om man önskar mer volym i läppar eller förstärka sina ansiktsdrag som sitt hakparti kan man göra det med denna behandling. Genom att tillägga volym i sin haka kan man också se smalare ut vilken dem flest önskar.

JUNI ERBJUDANDE 1595:-

Ord Pris 1995 :- för 1ml Revolax deep filler inkl bedövning. Samt återbesök 20-30 dagar efter.

Att tänka på innan.
- Ej ha infektion, feber, förkylning i kroppen eller där finne eller Herpes infektion pågår.
- Ej vara gravid eller amma.
- Om man äter Magnecyl eller Ipren eller liknande kan man lättare få blåmärken i injektionsområdet.
- Man ska inte träna samma kväll.

Att tänka på efter en behandling
- Efter behandlingen kan man uppleva liten ojämnheter i området som brukar försvinna efter en 7-10 dagar.
- Undvik att röra området 6 timmar efter behandlingen samt solning eller extrem kyla.

Effektiviteten varar ca 12 månader
Leder inte till stela ansiktsuttryck
Kort och säker behandling

#filler #läppar #rynkor #fillergoteborg #filleransikte #filler #hud #skincare #dermafiller #salong #men #snygg #treatment #akne #fillers #fillerläppar #fillerhaka #haka #fillers #rynkor #fillergoteborg #facialtreatment #antiage #facial #hud #fillersgöteborg #populärafillers #klinikfillers #fillersklinik #läppargöteborg
#Fillergöteborg

Nyfiken på fillers? Att bygga volym & skapa symmetri med hjälp av #fillers är idag både accepterat & vanligt. Man tillför fukt med naturligt HA som skapar volym i det önskade området. HA finns redan naturligt i kroppen men är inte permanent. Genom att tillföra extra HA kan man förebygga ålderstecken med synliga resultat direkt efter första behandlingen. (Håller i 12-15 mån)

I vissa fall önskar man korrigera en tunnare överläpp i andra fall en starkare haka, käkben eller kindben.

Om man önskar förstärka sina ansiktsdrag och fylla ut sina acne ärr kan man göra det med denna behandling. Med Revolax filler kan vi nu även skapa ett tydligare hakparti för den som upplever att de saknar en haka. Genom att tillägga volym i sin haka kan man också se smalare ut, kvinnligare eller manligare vilken dem flest önskar.

2.0 ml Revolax Deep Naturligt HA #filler perfekt för att skapa vackra kindben, käkben eller haka.

Pris 3 495 kr ( inkl återbesök 14-20 dagar efter behandling. Som inkluderar 0.2 ml. )


Att tänka på innan.
- Ej ha infektion, feber, förkylning i kroppen eller där finne eller Herpes infektion pågår.
- Ej vara gravid eller amma.
- Om man äter Magnecyl eller Ipren eller liknande kan man lättare få blåmärken i injektionsområdet.
- Man ska inte träna samma kväll.

Att tänka på efter en behandling
- Efter behandlingen kan man uppleva liten ojämnheter i området som brukar försvinna efter en 7-10 dagar.
- Undvik att röra området 6 timmar efter behandlingen samt solning eller extrem kyla.

www.stilspa.se
info@mandorla.se
0739 864 888

#fillergoteborg #filleransikte #filler #hud #skincare #dermafiller #salong #men #snygg #treatment #akne #fillers #fillerläppar #fillerhaka #haka #fillers #rynkor #fillergoteborg #fillerhaka #fillerskinben #kindben #facialtreatment #antiage #facial #hudvard #fillerdeal


För dig som har ångrat dig, blivit felbehandlade, fått hårda kulor under huden, eller tröttnat på dina nuvarande fillers erbjuds Hyalase för korrigering. Hyalase är ett licenspreparat tilldelat av läkemedelsverket.


Har du genomfört en filler-behandling som du känner inte riktigt passar dig. I så fall är du varmt välkommen till oss för konsultation.

Effekterna av Hyalase uppmärksammas både direkt efter behandlingen samt upp till två veckor efter genomförd behandling.

Hur det går till?

Hyalase injiceras i det önskat område vilket löser upp Hyaluronsyran i fillers materialet och börjar snabbt verka.

Under behandlingen kan en mindre blödning, blåmärken och en mindre svullnad kännas vid, biverkningarna är dock snabbt övergående. Behandlingen är säker och ger snabbt resultat, utan att du behöver oroa dig för kirurgi, narkos eller sjukskrivning. Träning, alkohol och bastu bör undvikas det första dygnet efter behandlingen samt peeling, massage och smink över de behandlade områdena.

Vi ser alltid till kundens behov och värnar om att du ska lämna oss trygg med eftersträvat resultat.

Vi erbjuder totalt två besök inkl återbesök om 14 dagar för att säkerställa absolut bästa resultat.
Skäm bort dig själv med en Unik Ansiktsbehandling kombo hos Mandorla Stil|Spa i mysiga Linnéstaden. Passar både män och kvinnor!

En skräddarsydd & resultatorienterad behandling som omfattar både klassisk ansiktstbehanling och jademassage.

Jademassage ökar även blodcirkulationen i hela kroppen och förbättra både rörlighet samt hållning.

Mandorla Stil | SPA skräddarsyr ansiktsbehandlingen efter din huds behov men omfattar djuprengöring, skön peeling, skrubb och ansiktsmask. inkl hårbottenmassage.

Tillägg 10 min extra för 99kr

1) Ånga + portömning
2) Välgörande Fotmassage
3) Djupgående massage av axlar & nacke

(Max två tillägg per behandling.)

Pris: 70 min 899 kr per person

#present #gåva #tillhonom #tillhenne #bdaygift #födelsedag #julklapp #julklappstips #tips #ansiktbehandling, peeling #mask #rengöring #ansikte #face #morsdag #farsdag #ansiktsbehandling #hud #finnar#rr #facial #pormask #skincare #microneedling #dermapen #dålighy #avslappning #salong #hudterapeut #lyx #m #fransar #treatment #akne #kemiskpeeling #avanceradhudv #skincare #mandorla #mandorlaspa #mandorlastilspa #fillers #rynkor #reducering #facialtreatment #antiage #spa #beauty #massage #relax #facial #skincare #beautiful #makeup #wellness #luxury #o #body #love #beautysalon #salon #cosmetic #bodyscrub #face #health #julklappstips #tillhonom #tillhenne #födelsedag #gåva #julklapp #julklapptillhenne #julklapptillman #morsdag #ansikte #portömning #pormask #vackerhy

Mandorla, Stil|Spa
Nordhemsgatan 67,
Göteborg

Fransar, Bryn, Färg av Skägg, Hår-bortagning, Stil

Permanent Makeup / #Kosmetisktatuering
Framhäv dina ögonbryn i 15 månader!

Detta är en process. Vi rekommenderar 3 - 4 behandlingar med 2-3 veckors mellanrum för bästa och mest långvarig resultat. Första besöket tar ca 80 min och kostar 1999kr. -- Därefter kostar det 495kr per återbesök.

Behandlingar inleds med en konsultation samt bedövning då går vi tillsammans igenom dina förutsättningar och önskemål. Först ritar den önskad formen med en penna. När man arbetar med #microblading, för man in pigment i det översta hudlagret genom att rista in små hårstrån med "mikro-blad."

Behandlings tid beror på område. Men normalt ca 80 min.
Eftersom en del av färgen kommer att försvinna inom ett par veckor, är det viktigt att du kommer tillbaka för efter 2-3 veckor.

Efter behandlingen

Omedelbart efter ingreppet kan man bli lite svullen eller rödflammig. Direkt efter behandlingen är färgen alltid starkare än slutresultatet. Men ca 50% av färgen försvinner under läkningen. En lindrande salva appliceras på det behandlade området och vi rekommenderar att applicera en läkande salva hemma under de kommande dagarna.

Under den tiden bildas små skorpor som ska ramla av sig själv. OBS!!! Du får inte pilla bort dem själv!

Det tar ca 10 dagar innan en permanent make-up behandling har helt läkt. Färgen försvinner först men kommer tillbaka sedan.

Man kan se det färdiga resultatet Först efter 4-5 veckor. Efter 2-4 besök har du snygga bryn som inte tvättas bort i ca 15 mån

Återbesök måste bokas av kunden senast 2-3 veckor efter den första behandlingen.

Pris: Bryn: 1999 kr återbesök endast 495 kr

Effektiviteten varar ca 12-15 mån

#microblading #eyebrows #brows #beauty #bryn #permanentmakeup #makeup #microbladingeyebrows #browsonfleek #tattoo #lashes #ögonbryn #micropigmentation #semipermanentmakeup #microshading #micropigmentacao #göteborg #ombrebrows #ingaögonbryn #mandorlaspa
Permanent böjning av fransar i 6-10 veckor?

Håll dina fransar böjda året om! Prova permanent- ögonfrans böjning hos Mandorla stilspa i Linné.

Ögonfrans böjning är när fransarna böjs uppåt. Detta gör en synlig skillnad för allas fransar oavsett dess längd. Böjningen håller upp till 10 veckor.

Ännu bättre resultat får du om du kombinerar böjningen med färg av fransar. Vi rekommenderar att färga fransar varje 5 vecka.

Pris: 795kr (utan färg av fransar)


Bonus erbjudande idag! 99 kr extra!

Färg av bryn
Form av bryn
Färg av fransar


#lashlift #lashes #beauty #d #lashextensions #eyelashextensions #volumelashes #microblading #lashesonfleek #eyelashes #lashlove #lashartist #eyelashextension #lashaddict #dix #lashliftandtint #lash #classiclashes #browsonfleek #facial #lashtint #brows #waxing #makeup #lashlifting #lashlife #minklashes #lashtech #mobilelashtech #bhfyp
Genom färgning och formning av bryn e framhäver man hela sitt ansikte och framför allt sin blick. Man ser yngre och piggare ut på bara några minuter. Färgen varar allt från 4-7 veckor.

Tips! 10-15 min extra behandling 99kr

1) Ansiktsmask inkl hårbottenmassage för 99kr extra!
2) Ånga + por-tömning.

#brynlinne #bryngöteborg #browsgothenburg #bfransargöteborg #mandorlaspa #stil
#bryn #fransar #gonbryn #nofilterneeded #gothenburg #ogonbryn #salong #instamood #style #volymfransar #microblading #eyelashes #korrigering #inspired #smink #vackert #love #goteborg #skin #erbjudande #dbrynstr #linnestaden #fransar # lashlift
Släpp stressen för en stund, låt dig svepas iväg &
unna dig något extra idag! Njut av en härlig Klassisk behandling som passar både men & kvinnor!

Omfattar; 40 Klassisk Ansiktsbehandling inkl, Djuprengöring, skön peeling, ånga,portömning, ansiktsmassage, skrubb, mask inkl. hårbotten-massage samt avslutande serum & kräm

Efter får du formning av dina bryn — vilket kommer att få dig att se piggare och yngre ut och framhäva dina naturliga drag. Om det skulle behövas så färgar vi dom en passande färg.

Tillägg: Välj extra 10 minuter behandling för 99 kr

1) Massage: Nacke, Axlar & skulderblad.
2) Färg av Fransar


Tillägg erbjudande: 899 kr Rynkreducering med Revolax Deep. 15 min

En Lyxig rynk-reducerande behandling med synliga resultat som varar 12 månader.

Du får: 0.5 mln Revolax naturligt hyaluron filler som på ett naturligt sätt bryts ner i kroppen efter 12 månader

Med denna fantastiska produkt kan vi fylla ut en eller flera djupa rynkor och skapa volym som ger naturligt lyft. Eller varför inte ge dina läppar ett naturligt put. ( Unna dig det lilla extra!)


#present #gåva #tillhonom #tillhenne #bdaygift #födelsedag #julklapp #julklappstips #tips #ansiktbehandling, peeling #mask #rengöring #ansikte #face #morsdag #farsdag #ansiktsbehandling #hud #finnar#rr #facial #pormask #skincare #microneedling #dermapen #dålighy #avslappning #salong #hudterapeut #lyx #fransar #akne ##avanceradhudv #skincare #mandorla #mandorlaspa #mandorlastilspa #fillers #rynkor #reducering #facialtreatment #antiage #spa #beauty #massage #relax #facial #skincare #beautiful #makeup #wellness #luxury #o #body #love #beautysalon #salon #cosmetic #face #health #julklappstips #tillhonom #tillhenne #födelsedag #gåva #julklapp #julklapptillhenne #julklapptillman #morsdag #ansikte #portömning #pormask #vackerhy
Personal shopping på stan

Hitta den rätta stilen med din egen #personalshopper!
Lär dig att kombinera bättre outfits. Resan börjar utanför Åhlens city. Mejla info@mandorla.se för att komma överäns om tid & stad.

Pris: 990kr/h
_____________________

Fest & Event Make-up: Var Kvällens Filmstjärna

Sminket kommer inte bara att sitta som berget utan din hud kommer att kännas ren, mjuk och uppstramad.

Pris 495 ca 45 min
—————————————

SMINKKURS
Lär dig bättre smink!

Lär dig de senaste inom make-up och hur du kan se ut som ditt absolut bästa! Du får även lära dig mer om vad som passar just dig! Hur du kan sminka dig så att du framhäver dina bästa drag. Du får lära dig allt från dags till kvällsmakeup.

Pris ca 60 min 990kr

Vaxning används för att enkelt avlägsna hår från kroppen, det är en effektiv, snabb och enkel metod som kan användas på alla kroppsdelar. Hårstråna växer ut långsammare, glesare, tunnare och blir svagare om man vaxar regelbundet.

Pris:
Hela ben eller rygg 495 kr
Halva ben eller hel/halva arm 495 kr

Axlar, nacke samt -
överarm 495 kr
Bröst 495 kr
Mage 495 kr
Rumpa 495 kr
Bikini linje 495 kr

Kombinera två områden och få 200kr rabatt
Kombinera tre eller fler områden och få 300 kr rabatt!

Intim|Vaxning
_________________________________________________
Bikini|Beach

"Perfekt innan semestern"

Vi avlägsnar snabbt & effektivt all behåring på det önskade området. Så att du ser len o fin ut!

Priser

Tillval: Färgning 98:-
(Vrid tillbaka klockan & Lev i nuet )
______________________________________________

Intimvaxning

Hollywood Wax

"Everybody comes to Hollywood"
Hollywood vaxning innebär att man tar bort allt hår, både fram & bak.

Pris: 990:-
_________________________________________________
Welcome to Brazil

En Brasiliansk Vaxning innebär att man tar bort håret runt bikinilinjen samt blygd regionen. Denna oerhört populär och uppskattade behandling är idag en av de behandlingar som utförs flest gånger per dag en någon annan Spa behandling i världen.

Pris: 899 kr

Bekinilinjen

495kr

#h #depilering #vaxning #beauty #vax #kosmetolog #rborttagning #rfri #nhed #hudterapeut #n #klinik #vaxningimalm #varmvax #nhetssalong #sommerben #happyskincareholte #wellness #summertime #ipl #ben #behandlingen #kunden #armh #lor #bikini #armar #finaben #hud #vaxninggöteborg #ryggvaxning #bröstvaxning #epilering #benvaxbing #bekinivaxning
Framhäv dina ögonbryn i 15 månader!

Detta är en process. Vi rekommenderar 3 - 4 behandlingar med 2-3 veckors mellanrum för bästa och mest långvarig resultat. Första besöket tar ca 80 min och kostar 1999kr. -- Därefter kostar det just nu 495kr per återbesök. (ord pris 990:-)

Behandlings tid beror på område. Men normalt 70- 80 min
Eftersom en del av färgen kommer att försvinna inom ett par veckor, är det viktigt att du kommer tillbaka redan efter 2-3 veckor.

Efter behandlingen

Omedelbart efter ingreppet kan man bli lite svullen eller rödflammig. Direkt efter behandlingen är färgen alltid starkare än slutresultatet. Men ca 50% av färgen försvinner under läkningen. En lindrande salva appliceras på det behandlade området och vi rekommenderar att applicera en läkande salva hemma under de kommande dagarna.

Under den tiden bildas små skorpor som ska ramla av sig själv. OBS!!! Du får inte pilla bort dem själv!

Det tar ca 10 dagar innan en permanent make-up behandling har helt läkt. Färgen försvinner först men kommer tillbaka sedan.

Man kan se det färdiga resultatet Först efter 4-5 veckor. Efter 2-4 besök har du snygga bryn som inte tvättas bort i ca 15 mån

Återbesök måste bokas av kunden senast 2-3 veckor efter den första behandlingen.


Pris: Bryn: Återbesök 495 kr ( Gäller endast efter att 1999kr har betalats vid första tillfället)

Effektiviteten varar ca 12-15 månader.

VECKANS TIPS och ERBJUDANDE

Se 3-5 år yngre ut med en hud-föryngrande Ansiktsbehandling 50 min inkl Microneedling. Den ultimata Anti-Aging-behandlingen som arbetar för att strama, lyfta & föryngra huden. En unik & effektiv behandling som motverkar fina linjer, rynkor och ärr samt förfinar ojämn hudstruktur.

Microneedling är en icke-kirurgisk hud-föryngrande behandling som passar alla över 30 eller om du har svåra #acnebesvär & ärr som behöver slätas ut. Vi använder "Derma pen" som säkert skapar tusentals mikrokanaler vilket stimulerar elastin & kollagenproduktionen. Hudens naturliga läkningsprocess. Kombinerat med 100% hyaluronsyra & NCTF vitamincocktail för att tillföra extra fukt som håller i upp till 12 månader.

50-60  min x 3 behandligar 4495 kr 
1498kr / behandling  ( ord pris 2 498kr)

Vad är behandlingstiden? En behandling i månaden för totalt 3 månader. Vänta sex månader innan du följer upp en underhållsbehandling.

Vilka resultat borde jag förvänta mig att få?

Du kommer att märka resultat redan efter den första behandlingen. Resultatet blir en strålande, fastare, fylligare, starkare och ungdomligare hud.

Certifiering: CE-märkt

#hudföryngring
#rynkreducering
#pigmentfläckar
#ärr (acne)
#hudskador (även brännskador)
#bristningar

Att tänka på innan.
- Ej ha infektion, feber, förkylning i kroppen eller där finne eller Herpes infektion pågår.
- Ej vara gravid eller amma.
- Om man äter Magnecyl eller Ipren eller liknande kan man lättare få blåmärken i injektionsområdet.
- Man ska inte träna samma kväll.

Att tänka på efter en behandling
- Efter behandlingen blir man röd i ansiktet så ta med en keps och solglasögon.
- Undvik att röra området 24 timmar efter behandlingen samt solning eller extrem kyla.

#dermapen, #micronålning #filleransikte #hud #men #snygg #gammal #acne #fillers #rynkor #fillergoteborg #antiage #facialgoteborg #hudvård #dermapen
AHA-behandling - Låt din hud börja andas igen!

AHA är en naturlig mjölksyra som appliceras på huden som gör att döda hudceller lossnar från hudens yttersta lager. Det är en form av kemisk peeling som ger din hy överflödig glöd. Det nya fräschare hudlagret som kommer fram gör huden i ansiktet mjuk och len och du får en rosig och frisk lyster.

En AHA-behandling gör att man får bort döda hudceller som kan blockera porer och ge upphov till pormaskar eller finnar. Dessutom reducerar även behandlingen rynkor, sluter samman porerna och reducerar talgproduktionen i huden.

Bra resultat har även visats på grunda ärr, åldersfläckar, bruna fläckar och torr eller livlös hud.

Huvudingrediensen:
AHA-syror (Alpha Hydroxy Acids) ökar cellförnyelsen i hudens yttersta lager, samt ökar fukten och spänsten i bindvävnaden. Huden blir markant slätare, spänstigare och klarare. Den peelande effekten gör att syresättningen i huden ökar, vilket motverkar ojämn pigmentering. AHA Complex Acid gör miljön på huden för sur för att den sk aknebakterien ska trivas, vilket ger akne en chans att läka ut.

Det rekommenderas att en kurbehandling (3 behandlingar) görs en gång på våren och en på hösten.

Pris: 695kr 45 min
3 behandlingar 2995kr

Tillägg erbjudande: Fillertreatment DELUX. 15 min: Mot djupa Acneärr eller rynkor

En Lyxig & långvarig behandling med omedelbart synliga resultat som varar länge.

Pris 995kr

0.5 mln Revolax naturligt HA filler som på ett naturligt sätt bryts ner i kroppen efter 12 månader

Med denna fantastiska produkt kan vi fylla ut en eller flera djupa akne ärr och skapa volym som ger naturligt lyft.

Nyfiken på fillers? Att bygga volym & skapa symmetri med hjälp av #fillers är idag både accepterat & vanligt. Man tillför fukt med naturligt HA & skapar volym i det önskade området. HA finns redan naturligt i kroppen men är inte permanent. Genom att tillföra lite extra HA kan man förebygga ålderstecken med synliga resultat direkt efter första behandlingen.

Välj att behandla

Läppar
Haka
Kinder

Om Revolax Deep
Revolax klassas som den tredje generationens hudfiller, bestående av hyaluronsyra; ett kroppseget icke-animalisk, ej permanent ämne. Den används till att fylla ut fina linjer, djupare veck, samt för ökad volym i t.ex. kinder och läppar. Man kan även göra ett ansiktslyft utan operation eller konvalescens. Revolax finns endast på kliniker.

Med #Revolax Deep kan vi nu även skapa ett tydligare hakparti för den som upplever att de saknar en haka. Genom att tillägga volym i sin haka kan man också se smalare ut, kvinnligare eller manligare vilken dem flest önskar.

0,6 ml Revolax Deep Naturligt HA #filler perfekt för att skapa vackra kindben, käkben eller haka.

ord pris pris 1495 kr din Deal 995 kr

Bonus erbjudande lägg till 0.4 min för 495 kr

Att tänka på innan.
- Ej ha infektion, feber, förkylning i kroppen eller där finne eller Herpes infektion pågår.
- Ej vara gravid eller amma.
- Om man äter Magnecyl eller Ipren eller liknande kan man lättare få blåmärken i injektionsområdet.
- Man ska inte träna samma kväll.

Att tänka på efter en behandling
- Efter behandlingen kan man uppleva liten ojämnheter i området som brukar försvinna efter en 7-10 dagar.
- Undvik att röra området 6 timmar efter behandlingen samt solning eller extrem kyla.

#fillergoteborg #filleransikte #filler #hud #skincare #dermafiller #salong #men #snygg #treatment #akne #fillers #fillerläppar #fillerhaka #haka #fillers #rynkor #fillersgoteborg
#Läppar, #haka, #kindben #facialtreatment #antiage #facial #hudvard #fillerdeal #revolax #revolaxdeep
Prova Ljusterapi på djupet! Ett säkrare val för #Solarium med nya ”Red Light Rör”Fräsch och brun året om! Äntligen ett säkrare solarium med rosa ljus!

Mandorla är stolta över att kunna erbjuda detta genombrott i anti-aging och hudstramande behandling. Red Light Therapy är en skön & smärtfri metod för #yngre, #mjukare & brunare hy, för en bråkdel av kostnaden av en #laserbehandlingar eller #botox. Allt börjar på cellnivå.

Det helt nya solarium är utrustade med de senaste REDLIGHT rören. som stimulerar kollogen i huden och föryngrar samtidigt som du for en #snygg #brun #färg.

Fördelar med #ljusterapi

Den ökade cellaktivitet i #hud och vävnad resulterar i ökad #blodcirkulation, stimulering av #kollagen-produktion, ökad lymfatisk aktivitet och stimulering av kroppens #antiinflammatoriska respons. Samtidigt får huden en snygg brun färg.

#Sommarerbjudande

10 min 59 kr (ord pris 99kr )

15 min 99 kr (ord pris 149kr)

20 min 120 kr (ord pris 198kr)

#solasäkrare med #redlight #brunutansol #sol #brun #tan #soling #solarium #rödarör #tanninggoteborg #solagötegorg #solariumgöteborg #solariumhaga #solariumlinne #mandorla

www.mandorla.se

Ta ett steg närmare vackrare hy & bättre hälsa hos Mandorla Spa i Linnestaden. Släpp all stress för en stund och njut av en avkopplande stund tillsammans med någon du tycker mycket om. Alla behöver vi en paus från vardagen.

Halva tiden får ni klassisk ryggmassage eller Klassisk ansiktsbehandling varav halva tiden jademassage med varma jade-stena. En skön detox för hela kroppen samtidigt som ni en bättre hållning samt renare & finare hy,

Ansiktsbehandlingen omfattar; djuprengöring, skön peeling, skrubb, ansiksmassage, ansiktsmask & hårbotten-massage. inkl serum och avslutande hudkräm.

Produkter: Vegan friendly Naturativ, Filorga, Revolax, Gilda Cosmetic, LR och Kanu Nature.

Ord pris Pris: 60 min 1580 kr

DIN DIEAL! 899 kr ( 495kr/ person!!!)


Bonuserbjudande: 99 kr extra 10-15 min EXTRA Behandling,
(På köpet får ni 10-15 min längre Jademassage)

Por-tömning
Fotmassage
Form av bryn
Färg av bryn eller Fransar
Rödljusterapi-behanling i vårt solarium med röda rör.


#parbehandling #parmassage #morsdag #morsdag2019 #present #spadag #duobehandling #massage #spa #relax #wellness #massagetherapy #health #relaxation #love #skincare #beauty #backpain #neckpain #body #dayangbeautycare #selfcare #facial #acupuncture #stress #massagem #instagood #beautiful #fitness #massagetherapist #relaxing #wellbeing #haircut #earcandling #aromatherapy #yoga #massagegoteborg #gothenburgmassage #swedishmassage #linnestaden #massagelinne #haga #mölndahl, #borås #wellnet #bokadirekt

Stil|SPA Mandorla #massagegöteborg #Fillersgöteborg

I hjärtat av Linnéstaden där trendiga butiker & exklusiva restauranger möter den vackra Slottsskogens natur hittar du en unik oas på Nordhemsgatan 67 i Göteborg.

Mandorla Stil|SPA har sedan 2009 varit kända för sin djupgående #ryggmassage och sina unika #massagepaket för en eller två personer! Idag erbjuder Stil|Spa allt från klassiska ansiktsbehandlingar till lyxiga Sparitualer & effektiva skönhetsbehandlingar med #fillers, #botox #bbglow och mycket mer.

Vi på Mandorla tror på en balans mellan yttre skönhet och inre hälsa .

info@mandorla.se


Upplev något nytt, spännande & framförallt välgörande.

Show contact information
Websted
Åbningstider Öppettider
Vår-Sommar 2019

Mån: Stängt
Ons: 11:30 - 17:30
Tis, Tors, Fre 11:30 - 19:30

Lör: 13:00-17:00
Sön:15:30-18:30 ( eller stängt )
Adresse
Nordhemsgatan 67
413 09 Göteborg
Linnéstaden
Åbn i Google Maps 🗗