What would you like to book?

VARMT VÄLKOMNA TILL
BEAUTY ELITE!

På Beauty Elite möts du av en professionellt utbildad personal (4 anställda) med ett
enormt personligt engagemang och utmärkt service.

På vår skönhetsklinik utförs fillers och botox injektionsbehandlingar
av legitimerad och certifierad personal med lång erfarenhet.

Vi vill helst att du kommer när din tid är bokad och gärna 5 min innan din inbokad tid.
Vi ber er att lämna barn och husdjur hemma. Din bokade tid bör fokuseras enbart på dig och vi måste vara 100 % koncentrerade under behandlingen.

Betalning: Swish och Klarna.

Obs!
Avbokning måste ske senast 24h innan bokad behandling.
Avbokning sker ALLTID via www.bokadirekt.se med avboknings koden du fått i ditt bekräftelsemail vid bokning. INGA avbokning görs via, telefon, fb, Instagram eller e-mail.
Utebliven tid debiteras 100%, detta godkänner du genom att göra din bokning via BokaDirekt.Erbjudanden Gäller fram till 30 januari

(Behandling ska vara utförd senast 1 januari)


UPP TILL 60% RABATT PÅ ALLA HÖGINTENSIV
ULTRALJUDSTERAPI  BEHANDLINGAR
(
RABATTEN DRAS AV I KASSAN HOS OSS)

50% RABATT PÅ ALLA PLASMA PEN BEHANDLIINGAR
( RABATTEN DRAS AV I KASSAN HOS OSS)
Kom 2 och betala ENDAST 1750:-/per för läppförstoring 1,1 ml Revolax.

Kom 3 och betala ENDAST 1600:-/per för läppförstoring 1,1 ml Revolax.

Ange "kompis bokning" samt din väns namn när du bokar och boka varsin tid efter varandra.

Beautylift - Fillers 1,1 ml valfrit områden. Fördela fillers på 2 områden: Läppar, haka, kindben, käklinjer och nasolabiala veck.


Läppförstoring 1,1 ml 2000:- Ord.pris 2500:-


Läppförstoríng Stylage M 1 ml 2500:- Ord.pris 3000:-

Läppförstoring Kylie Lips 2200:- Ord.pris 3200:-

Tear Trough 2800:- Ord.pris 3200:-

Näskorrigering 2500:- Ord.pris 3200:-

Haka 2500
:- Ord.pris 3000:-

Nasolabial veck 2500:- Ord.pris 3000:-

Kindben 2 ml 4500:- Ord.pris 5400:-

Käklinjer 2 ml 4500:- Ord.pris 5400:Klarna
Offers online payment with Klarna

Gift cards

MÅNADENS ERBJUDANDEN

Gäller valfritt område med fillers.
Områden:
Nasolabiala veck
Haka
Kindben
Käklinjer
Läppar

Botox
Argrynka
Pannan
Kråksparkar
Bästa kombinationen av 2 världar. Du väljer botox arg rynkan, pannan eller kråksparkar tillsammans med en läppförstoring. Vi kommer inleda med konsultation och skulle vi rekomendera botox eller annat vid ett annat område kommer vi hjälpa dig framhäva det bästa hos dig och utifrån dina förväntningar
Beautylift - 1,1 ml valfritt område.
Du med behandlaren rådgör tillsammans om behov och mängd 1,1 ml 3000 kr.
Områden du kan fördela mängden på är:

Nasoliabala veck
Kinder
Haka
Käklinjer
Läppar
Behandling mot djup under ögonen som bidrar till mörka ringar. Passar inte dig med påsar under ögonen och konsultation kommer utföras innan behandlingen. Har du lös hud med små linjer ska du boka plasmapen under ögonlock!
KOMPIS ERBJUDANDE! BOKA 1 TID EFTER VARANDRA

Vi har en konsultation med dig innan behandlingen och vi går igenom vilka förutsättningar/önskemål du har inför din behandling. Du fyller i din hälsodeklaration och fotografering utförs.
Vi har en konsultation med dig innan behandlingen och vi går igenom vilka förutsättningar/önskemål du har inför din behandling. Du fyller i din hälsodeklaration och fotografering utförs.
Vi har en konsultation med dig innan behandlingen och vi går igenom vilka förutsättningar/önskemål du har inför din behandling. Du fyller i din hälsodeklaration och fotografering utförs.
Med maximalt fokus lyfter vi sidorna av överläppen och drar ned underläppen med hjälp av fillers. Vi lägger även extra fokus på fylligheten, detta alternativ kommer ge dig ett ordentligt resultat och mer volym än den traditionella läppförstoringen. Metoden kallas även russianlips, heartlips och andra namn.

Revolax 1,1 ml
Läppförstoring utförs av utbildad injektionsspecialist med stor erfarenhet. Stylage är en populär fillers för både läpparförstoringar och uppbyggnad av ansiktet.
Vi har en konsultation med dig innan behandlingen och vi går igenom vilka förutsättningar/önskemål du har inför din behandling. Du fyller i din hälsodeklaration och fotografering utförs.
Upplever du att dina linjer från näsan mot mungiporna är grövre än du önskar kan du fylla ut dessa med hjälp av fillers. Har du mycket ytliga linjer rekomenderar vi dig att boka plasmapen istället. Djupa veck är bra att behandla med fillers
Har du behov av en mer markerad haka är fillers ett perfekt alternativ för en mer V formad haka och käklinje. Även perfekt för dig som har en insjunken haka eller ett hål. Vi arbetar utifrån dina förutsättningar och vi har en konsultation innan behandlingen.
Vill du fräscha upp hela ansiktet och gå tillbaka ett par år är denna behandling något för dig. Oavsett om du precis börjar se lite ålderstäcken eller är äldre passar denna metod i princip alla som vill ha ett mini facelift. Områden som kommer att behandlas:

8 punkter

Kinder
Nasolabiala veck
Käke
Sura mungipor.

1ML ingår i priset och vill man köpa till 1ml på plats går det bra för bästa möjliga resultat. (Inviduell konsultation sker på plats)
Fillers i kindbenen, fillerskindben.
Genom att placera fillers i kindbenen kan vi skapa en illusion av ett mer markerat ansikte. Även bygga upp dina kindben för mer volym är önskvärt hos många.
Har du ärr från tidigare acne kan vi behandla dom med hyaluronsyra(fillers). Med hjälp av den vätskesamlande gel kan vi lyfta huden och fylla ut ärret. Du kommer se mer slät ut i huden och ärren blir mindre synliga. Har du några få räcker 0.5ml men har du mycket ärr krävs 1 ml.

Kom osminkad
Näsan är ett område som tacksamt behandlas med fillers med små justeringar kan vi få ett helt annat intryck av t ex. näsans höjd, rakhet, dölja små ojämnheter både utefter näsryggen eller i tippen!

Den tredje generationens fillers bestående av hyaluronsyra, ett kroppseget icke-animalisk och ej permanent ämne.

Hållbarheten på alla fillers är individuell och beror på livsstil (rökning, kost, träning) förbränning mm.
Paketpris på Fillers (Revolax) när du köper 4 sprutor med 1,1 ml på en gång. Kan användas vid 2 olika tillfällen med max 6 månaders mellanrum! Välj fritt mellan vilka områden du vill behandla!.

*Paketpriset är personligt dvs kan endast användas av en och samma person vid 2 tillfällen under 6 månader.

Läppar
Kind
Käklinje
Nasolabialveck
Haka
Marionette linjer (Sura mungipor)
Händer
Rökrynkor

Hur bokar jag?
Boka behandlingen som heter Fillers paketerbjudande 4 st 1 ml, detta görs endast en gång för att aktivera paketpriset. Sedan skriver du i meddelanderutan på denna bokning vilken behandling du vill ha, t ex läppförstoring Kylie Lips 1 ml 2800:-
Sedan så bokar du resterande behandlingar som vanligt dvs om du vill boka en näskorrigering så bokar du den och skriver i meddelanderutan att du köpt fillers paketerbjudande 4 st 1 ml.

Betalningen för paketpriset á 9000:- betalas vid första besöket.

Vid eventuella frågor tveka inte att maila eller ringa oss.

Botox

Gummysmile är en teknik där man sänker överläppen för att dölja ditt tandkött.
Rökrynkor är de linjer som framhävs vid rökning och vissling. De små linjerna skapas av kontinuerlig mimik runt munnen med hjälp av muskeln runt munnen. Med hjälp av botox kan vi nu sudda ut linjerna och vi rekommenderar ofta att behandla med plasmapen i samband med behandlingen för starkare resultat.
Områden man kan välja mellan är:

Argrynkan
Pannan
Skrattrynkor
Områden man kan välja mellan är:

Argrynkan
Pannan
Skrattrynkor
Områden man kan välja mellan är:

Argrynkan
Pannan
Skrattrynkor
Med hjälp av denna behandling med botox kan man få käkmusklerna att slappna av vilket i sin tur gör att spänningar försvinner och tand gnisslet minskar.

Om det behövs en touch-up efter din 1a behandling. Detta kan behövas om du har stark muskulatur och behöver lägga till mer.

Har du redan bokat tid med dessa priser:

1 område 2800kr
2 områden 3800kr
3 områdeb 4500kr

Ingår touch up och bokas direkt vid ditt besök hos oss.

Plasma Pen 50% av priset nedan dras av i kassan

Upplever du att du har lös hud ovanför / runt om knäna. Vi kan nu strama åt huden med plasmapen
Vid örat kan lös hud bildas. Detta fenomen uppstår oftast av åldern och huden blir mindre elastisk.
Har du bristningar från graviditet eller kanske viktnedgång? Med hjälp av plasmapen kan vi nu dra ihop och förminska dessa. Hur många behandlingar som krävs är inviduellt, många ser stora resultat efter 1 behandling.
Strama åt huden under hakan. Vid behandlingen utförs en linje längst med dubbelhakan och upp mot käklinjerna för att få ett lyft.
De partiet som kan börja hänga med åldern eller förlorad spänst. Hamsterpåsarna sitter längst med käklinjen och kan bidra till att ansiktet ser hängigt ut.
Få en smalare nästipp genom plasmapen. Fler behandlingar kan behövas beroende på just din anatomi.
Priset är från pris och beror på hur stort ärret är. Är det ca 1 dm är detta det pris du kommer betala. Du måate skicka in bild till oss info@beautyelite.se i samband med bokningen så vi kan kontakta dig ifal något avviker.
Argrynkan är envis att få bort eftersom vi kontinuerligt använder dessa muskler för att dra ihop huden. Med plasmapen kan vi nu nå specifikt de linjer som bildas och utan några komplikationsrisker. Fillers är väldigt farligt att lägga i detta område men botox + plasmapen är det bästa sättet att få bort dessa rynkor.
Pris från 2000kr-6000kr beroende på mängd bristningar!

Metoden används av en elektrod som inte skall beröra huden. Elektroden producerar en mycket liten så kallad ” plasma flash” som hoppar från elektrodens spets till huden och låter huden avdunsta på ytan. Dessa mikrosmå punkter gör huden tightare i området. Huden stimuleras alltså av impulser som endast påverkar huden där det finns fukt.

Innan behandling placeras bedövning på området och skall sitta på i ca 5-15 minuter beroende på området.
Vi använder stark bedövning till alla våra behandlingar.

Bedövning kostar 50 kr, vill du köpa egen kan du ha Emla på 1 tim innan denna behandling. (tjockt lager)
Hela dekolletaget blir åtstramat och du får en mer ungdomlig hud. Vi behandlar hela området för detta pris
Metoden används av en elektrod som inte skall beröra huden. Elektroden producerar en mycket liten så kallad ” plasma flash” som hoppar från elektrodens spets till huden och låter huden avdunsta på ytan. Dessa mikrosmå punkter gör huden tightare i området. Huden stimuleras alltså av impulser som endast påverkar huden där det finns fukt.

Lip flip med plasmapen är helt unik i sitt slag. Med hjälp av plasma kan vi nu lyfta överläppen och du får ett naturligt permanent resultat. Viktigt att veta är att det ej stoppar din naturliga åldringsprocess vilket betyder att du kommer vilja göra behandlingen igen för att bibehålla ditt fina lyft. Jättebra att kombinera med en läppförstoring !
Det är inte bara fillers som fungerar för att få bort envisa rynkor. Plasmapen för nasolabialaveck passar dig med en konstant linje som ej försvinner när du slappnar av. Din hud dras ut och du får en mycket reducerad linje från näsvinge ned till mungipan.
Metoden används av en elektrod som inte skall beröra huden. Elektroden producerar en mycket liten så kallad ” plasma flash” som hoppar från elektrodens spets till huden och låter huden avdunsta på ytan. Dessa mikrosmå punkter gör huden tightare i området. Huden stimuleras alltså av impulser som endast påverkar huden där det finns fukt.

Många lider av små fina linjer kring ögonen och det finns inga direkta behandlingar för just dessa. Förrens nu!

Med hjälp av denna fantastiska metod kan vi nu strama åt huden precis under ögat och omkringliggande områden. Det kan krävas 1-5 behandlingar beroende på hur stort just ditt behöv är. Oftast räcker 1-2 st

Resultatet är permanent men självklart påverkas huden genom hela livet då vi åldras.
Linjer över pannan kan var mycket störande och de är svåra att blir av med. Plasma pen drar ut rynkorna och slätar till huden.
Rynkor kring mun är ofta svåra att få bort. Med plasmapen kan vi nu släta ut huden och minska de synliga rynkorna. Kombination med fillers är ett ännu bättre alternativ om man har djupa linjer.
Hela halsen blir behandlad och lög hud som skapar veck släts ut och blir mer spänstig.
Att lyfta ögonbrynen är ett bra sätt att se piggare ut och få ett mer öppet öga. Med plasmapen behandlar vi området över ögonbrynet upp till hårfästet för att dra ihop huden. På så sätt dras huden åt och du får ett fint lyft på ögonbrynet.

Metoden används av en elektrod som inte skall beröra huden. Elektroden producerar en mycket liten så kallad ” plasma flash” som hoppar från elektrodens spets till huden och låter huden avdunsta på ytan. Dessa mikrosmå punkter gör huden tightare i området. Huden stimuleras alltså av impulser som endast påverkar huden där det finns fukt.

Många lider av överflödig hud på ögonlocken och tycker det stör estetiskt och funktionsmässigt. Med hjälp av Plasmapen kan vi nu helt utan kirurgi behandla detta område. Kort återhämtningstid och utan kirurgiska ingrepp!

Services

Milli samt leverfläck utan pigment
Uppföljning av botoxbehandling enbart för tidigare kunder hos oss som blivit behandlade inom 14 dagar.

Vi för journal på våra kunder och vill följa upp alla behandlingar. På återbesöket ser vi tillsammans på hur dina resultat blivit samt att du kan ställa frågor eller har funderingar.

Vid behov: Touch up på behandlat område kostar 995kr

Välkomna!

Högintensiv Ultraljudsterapi 50% av priset nedan dras av i kassan

Med hjälp av högintensiv ultraljudsteknik kan vi idag lyfta oxh form rumpan helt utan kirurgi eller nålar. Detta effektiva sätt att behandla och strama åt huden är unikt. Resultat byggs upp under en 3 månadersperiod och det är din egen kropp som bygger upp det. Därför är också resultaten du ser permanenta! Vilket är helt fantastiskt.

Behandla rumpan med denna metod för att få en fastare och mer rund rumpa. Perfekt för dig som inte vill ta till korurgi eller nålar.

Hur många behandlingar som krävs beror på dina förutsättningar.
Bristningar eller oönskad fett kan nu behandlas med denna metod.

Med hjälp av högintensiv ultraljudsteknik kan vi idag strama åt bristningar och bränna fett helt utan kirurgi eller nålar. Detta effektiva sätt att behandla och strama åt huden är unikt. Resultat byggs upp under en 3 månadersperiod och det är din egen kropp som bygger upp det. Därför är också resultaten du ser permanenta! Vilket är helt fantastiskt.

Vill du boka en tid för denna behandling måste detta läsas innan behandlingen. Du kommer även få en lista vid besöket där vi går igenom dessa igen och har en konsultation.

Kontraindikationer/kan ej boka en hifu:

Gravid
Epilepsi
Diabetes
Hjärtproblem
Har implantat/metaller i området
Gjort Fillers inom 3 månader
Botox är ok men ej 48 timmar före eller efter behandlingenHigh Intensity Focused Ultrasound


Hur går behandlingen till?

Behandlingen går ut på att maskinen levererar energi till de djupt underliggande hudlagren ända ner till SMAS lagret, de en plastikkirrurg normalt jobbar med för att göra ett ansiktslyft.
Energin stimulerar din egen kropp så att den börjar att producera kollagen och stärker upp de svaga kollagen fibrerna. Tekniken är en otroligt säker, snabb och enkel behandling som ger ett otroligt resultat.

Ultraljuds lyftet fungerar som andra ultraljud, vi har en skärm sidan om kunden där vi hela tiden kan se exakt vilket dljup vi jobbar på så att vi kan skicka ultraljudsvågor till rätt djup och detta är lite olika beroende på vilket område vi jobbar på.

Ultraljudet är en säker metod för dig som vill ha ett resultat som varar länge. Eftersom ultraljud har använts i vården i över 50 år kan vi känna oss säkra och trygga med metoden.

Vi kräver säkra behandlingar och trygghet för våra kunder. Därför har alla våra produkter och maskiner Ce märkning och uppfyller alla krav.

När ser jag ett resultat?

En del svarar snabbt på behandlingen och ser resultat efter 2-4 veckor, men det optimala resultatet ser du efter 4-6 månader. Detta, då kroppen arbetar från en djup nivå i huden och vill du ha ett ihållande resultat krävs en djup påverkan i rätt nivå och därav en längre uppbyggnadsperiod för din hud.
Med hjälp av högintensiv ultraljudsteknik kan vi nu bryta ned fettet i ansiktet helt utan kirurgi eller nålar. Detta effektiva sätt att behandla,bryta ned, trama åt och bygga upp helt är unikt. Resultat byggs upp under en 3 månadersperiod och det är din egen kropp som bygger upp det. Därför är också resultaten du ser permanenta! Vilket är helt fantastiskt.

Upplever du att du har ett runt ansikte och vill framhäva dina kindben? Även käklinjer? Då ska du boka detta alternativ!

Vi når till det lager under huden där fettet ligger och bryter ned det sakta men säkert. Behandlingen kan kombineras med kindben / käklinjer/haka med fillers för ytterligare effekt!

Med hjälp av högintensiv ultraljudsteknik kan vi idag bryta ned fettet och strama åt huden helt utan kirurgi eller nålar. Detta effektiva sätt att behandla och strama åt huden är unikt. Resultat byggs upp under en 3 månadersperiod och det är din egen kropp som bygger upp det. Därför är också resultaten du ser permanenta! Vilket är helt fantastiskt.

Vi arbetar på 2 olika djup.

1a där fettet befinner sig
2a där din hud behöver stramas åt

Många går på 1 djup per område men vi vill ge dig det bästa möjliga av behandlingen.

Filler Kim-K paket

Kindben 2,2 ml
Käklinje 2,2 ml
Haka

Allt detta för 9500kr

Fillers

Kindben
Käklinnjer
Läppförstoring 1,1 ml Revolax
Haka
Fillers

Kindben
Käklinjer
Haka
Läppförstoring 1,1 ml Revolax

Botox 2 områden, glabella/argrynkan, skrattrynkor/kråksparkar eller panna.

Beauty Elite

På Beauty Elite erbjuder vi många olika behandlingar inom hudvård och estetiska behandlingar.

Hos oss är du i fokus tillsammans med våra injektionsspecialister och skönhetsexperter.

Välkommen!

Show contact information
Website
Opening hours
Address
Duvgränd 1
172 36 Sundbyberg
Stockholm
Open in Google Maps 🗗