What would you like to book?

Obs!  Avbokad tid måste ske senast 24 timmar innan reserverad tid, annars debiteras hela summan. 
Klarna
Offers online payment with Klarna

Gift cards

Öppningserbjudande start 13 maj - 31 juli

Inleds med en massage på rygg, axlar och nacke. Fötterna får ett avkopplande fotbad. Därefter skrubbas fötterna och filas. Avslutas med en skön fotinpackning, därefter massage på underben och fötter. (Denna behandling kan tas på friskvårdsbidraget).

Fotvård (Friskvårdsbidrag gäller)

Inleds med ett avkopplande fotbad. Därefter avlägsnar man förhårdnader. Fixar till naglarna genom att klippa, fila och slipa dem. Avslutas med en skön fotmassage. (Denna behandling kan tas på friskvårdsbidraget).
Lättare fotvård fokus tex klippning av naglar, filning, avlägsna förhårdnad.

Medicinsk Fotvård (Friskvårdsbidraget gäller ej)

Denna unika vårtbehandling gör man i en kur på 3 ggr med ca 10 dagars mellanrum.
Behandlingen går till så att man mjukgör om rådet runt vårtan/vårtorna med mjukgörande olja. Avlägsnar död hud med hjälp av skalpell och filning på och runt vårtan/vårtorna, görs rent med spritlösning. Därefter går vi på med vårtmedlet Verutops.
Innan en sådan här behandling bokas bör man ringa och rådfråga mig. Om man tex har haft sin/sina vårtor under en längre tid så kan en förbehandling rekommenderas för bästa resultat.
Det går åt ca 1- 3 behandlingar sedan ska vårtan/vårtorna vara borta om man följer råden från mig.
För 1-5 vårtor, därefter enligt överenskommelse.
Detta är en tilläggs behandling för den som redan går på behandling, tex fixa en tappad "spange", rådfrågning.
Behandlingen inleds med ett fotbad, därefter avlägsnas tex förhårdnader, liktorn och vårtor mm. Naglarna fixas till genom klippning, sliparner tjocka naglar (kartnaglar), nageltrång. Ser över nagelsvamp + fotsvamp. Avslutas med fotmassage i mån av tid.
I denna behandling görs t.ex. klippning av endast naglar eller avlägsnar nageltrång eller liktorn.
Om man har mycket problem med sina fötter rekomenderas denna behandling.
Inleds med ett fotbad. derefter avlägsnas förhårdnader, liktorn, vårtor. Naglarna blir fixade klipps ner, tjocka naglar slipas ner, nageltrång. Får råd och tips om hur man gör om man har nagelsvamp eller fotsvamp. Avslutas med fot massage om tid finns.

Friskvårdsmassage (Friskvårdsbidrag gäller)

Här får du en massage som har fokus på fot och underben. (Denna behandling kan tas på friskvårdsbidraget).
Här blir det lite hårdare massage och går ner mer på de djupare musklerna. Ger en uppmjukande känsla i musklerna. (Denna behandling kan tas på friskvårdsbidraget).
Här blir det lite hårdare massage och går ner mer på de djupare musklerna. Ger en uppmjukande känsla i musklerna. Tex. helkropp (rygg,axlar,nacke,ben och armar). (Denna behandling kan tas på friskvårdsbidraget).
Här blir det lite hårdare massage och går ner mer på de djupare musklerna. Ger en uppmjukande känsla i musklerna. (Denna behandling kan man ta på friskvårdsbidraget).

Spa-Behandlingar (Friskvårdsbidrag gäller)

I avslappningsmassagen går man inte ner på de djupa musklerna utan mer på de ytliga. Om man inte har provat massage förut, kan detta var något att prova först. (Denna behandling kan tas på friskvårdsbidraget).
I avslappningsmassagen går man inte ner på de djupa musklerna bara de ytliga. (Denna behandling kan tas på friskvårdsbidrag).
Inleds med ett avkopplande fotbad. Därefter skrubbas dina fötter och avlägsnar förhårdnader. Sedan får fötterna en inpackning och behandlingen avslutas med en skön fotmassage. (Denna behandling kan tas på friskvårdsbidrag).

C.Oppäng Fot & Hälsa

C.Oppäng Fot & Hälsa

Om du har besvär i dina fötter eller behöver massage eller en skön stund av avkoppling med någon av mina spa behandlingar har du hittat rätt.

Jag utför medicinsk fotvård.
Jag är utbildad som Diplomerad Medicinsk Fotterapeut här i Norrköping.
Är också utbildad Friskvårdsmassör och Spa terapeut på Bergqvist i Linköping.

Medlem i Fotterapeut förbundet.

Återförsäljare för Maria Åkerberg.

Återförsäljare för Fotspecialisten.

Tar bara kort betalning.

Show contact information
Opening hours Mån - Tor 8:15 - 17:30
Fre 8:15 - 13:00

Om du inte hittar någon tid som passar, så slå en signal på 0708-630926, så kan vi hitta en tid tillsammans som passar både dig och mig.
Address
Hantverkaregatan 51
602 45 Norrköping
Centralt
Open in Google Maps 🗗