What would you like to book?

2 MASSAGE ERBJUDANDEN
-utförd mellan 15 juni och 15 augusti

20% rabatt på lyxig massage-kombo 80 min: Nacke, huvud, käk-behandling och Naturlig facelift-massage med fina produkter från Maria Åkerberg. Gäller obegränsat antal hela sommaren! -men ej i samband med Actiway eller andra rabatter.

Nykundserbjudande: 20% rabatt på valfri behandling, gäller 1 tillfälle och ej i samband med Actiway eller andra rabatter. Skriv "nykund" när du bokar -rabatten dras av på plats

Sista yogaklassen innan sommaren blir:
13/6  Yinyoga torsdag

Yoga under sommaren med oss!
8 tillfällen mellan 20 juni och 27 juli. Det blir yin, hatha flow, kundalini och 108 solhälsnngar! 


Mindfulnesskurser och KBT-samtal
Mer information om mindfulnesskurser finns på Ulrica Boajés hemsida www.kbtfabriken.se     eller ring 073-6870330


Vi tar emot
ACTIWAY som betalning för yoga, mindfulness och massagebehandlingar, men ej i samband med rabatter.


Klarna
Offers online payment with Klarna

Gift cards

SOMMARENS MASSAGE 20% RABATT! Gäller 15/6 - 15/8 obegränsat. Actiway /annan rabatt gäller ej.

RABATTEN DRAS AV PÅ NEDANSTÅENDE ORD.PRIS

Skön kombo där du först får en mer djupgående nack, huvud och käk-massage, för att avslutas med lyxig Facelift-massage

FACELIFT-MASSAGE:
Vill du föryngra din hud, förhindra och förminska rynkor och åldersfläckar i ansikte -och samtidigt komma i balans och må allmänt bättre?

Naturlig Facelift ansiktsmassage ger en naturlig ansiktslyftning utan kirurgiska ingrepp. Dessutom skänker den djup avslappning genom att skapa balans i energisystemet. Metoden är en unik kombination av beprövade traditionella österländska tekniker samt ansiktsreflexologi.

Genom olika massagegrepp och pressur ökar blodcirkulationen vilket ger huden en friskare lyster, och förebygger /förbättrar slapp hud och fina linjer. Genom att bearbeta bindväven förbättras det lymfatiska flödet och gifter kan transporteras bort från huden. Metoden skapar balans i hela nervsystemet vilket positivt påverkar den allmänna hälsan.

Behandlingen innehåller rengöring, massage med serum (dekolltage, nacke, skalp och ansikte) och avslutas med ansiktskräm. Ekologiska och milda produkter av Maria Åkerberg.

SOMMARYOGA

Yinyogan är mkt lugn och enkel i sin form och passar därför även bra för "stelisar" eller de som aldrig yogat tidigare. Genom att sitta eller ligga länge i stillhet i positionerna jobbar vi med bindväven som omsluter alla muskler i kroppen. Vi använder bolster och andra stöd för att hitta en bekväm position. Yinyogan är mycket skonsam mot kroppen, samtidigt som resultatet är en kraftfull förändring av smidighet och sinnesbalans. Lärare: Johanna
Klass för alla nivåer. Ayurvedisk yoga med fokus att balansera Vata. Det sänker stressnivån i kroppen och hjälper oss att samla tankarna och bli mer fokuserade. Både mjukare och mer kraftfulla asanas löser av varann i flöde. Pranayama och meditation. Upplev hela dig som du är och finn balans.

Lärare Johanna
Ett extra långt och skönt pass för återhämtning och "ladda dina batterier". Guidad meditation för att hitta in till centrering och "här och nu" genom ditt naturliga djupa andetag.

​Kundaliniyoga är en dynamisk yogaform där man utför en kriya –en serie av positioner i en bestämd ordning med syftet att generera en specifik effekt i vår kropp och sinne. En kriya är således som ett recept för att korrigera obalanser i energisystemet. Vi jobbar mycket med att återfå vårt naturliga och djupa andetag. Kundaliniyoga löser upp blockeringar i våra meridianer med syftet att återställa fysisk, känslomässig och mental balans. Varmt välkommen!

Lärare: Lottie
Yinyogan är mkt lugn och enkel i sin form och passar därför även bra för "stelisar" eller de som aldrig yogat tidigare. Genom att sitta eller ligga länge i stillhet i positionerna jobbar vi med bindväven som omsluter alla muskler i kroppen. Vi använder bolster och andra stöd för att hitta en bekväm position. Yinyogan är mycket skonsam mot kroppen, samtidigt som resultatet är en kraftfull förändring av smidighet och sinnesbalans. Lärare: Lottie

Privat yogaklass

Personlig instruktion av yogalärare. Yogapass som anpassas efter dina behov.

MASSAGE behandlande

Vid smärttillstånd eller rörelseinskränkning som beror på muskulär överbelastning kan massageterapi vara ett effektivt behandlingssätt. Terapeuten har goda kunskaper i anatomi, fysiologi och patologi och utreder orsaken till patientens problematik för att kunna ge en effektiv behandling.
Muskeltester, massage, triggerpunktsbehandling och töjtekniker används i behandlingen, dock inga manipulationer. Terapeuten kan ge råd om träning för specifik muskelgrupp så att behandlingen kan effektiviseras och patienten snabbare kan återfå normal rörelse och bli smärtfri. Behandlingen kan även kompletteras med kinosiologitejpning.
Antal behandlingar som behövs kan variera beroende på hur länge problemet funnits och graden av rörelsebegränsning och smärta. Många problem kan vara avhjälpta efter 2-5 behandlingar.

Massageterapi kan var effektivt vid b.l.a:
-smärta och stelhet i nacke och axlar
-överbelastning av skuldergördeln med smärta och rörelsebegränsning av armen
-problem i ländryggen och ryggskottstendens
-höftproblem
-smärtproblematik i knä och ben

Första gången du bokar, skriv gärna i meddelandefältet kort beskrivning av din problematik.
Massageterapeutiska tekniker i kombination med LLLT. Lasern är en medicinskt godkänd produkt för behandling av inflammation och smärta i muskler, leder och senor. Den helt smärtfria behandlingen fungerar på cellnivå och stimulerar kroppen till egen läkning. Lasern förkortar behandlingsprocessen och ger effektiva resultat på idrotts och överbelastningsskador.
I den här behandlingen ingår eventuella tester, laserbehandling och muskulär behandling såsom massage, triggerpunkter och töjningar.
Behandling vid idrottsrelaterade besvär såsom mindre skador och dysfunktioner. Idrottsmassage sker på den specifika muskelgruppen, och tekniker som kan användas är cirkulationsökande massage, djupgående massage, triggerpunktsbehandling och töjtekniker. Vid behov kan behandlingen avslutas med kinesiologitejpning, som kan verka stödjande, smärtlindrande och cirkulationökande.
Behandling vid idrottsrelaterade besvär såsom mindre skador och dysfunktioner. Idrottsmassage sker på den specifika muskelgruppen, och tekniker som kan användas är cirkulationsökande massage, djupgående massage, triggerpunktsbehandling och töjtekniker. Vid behov kan behandlingen avslutas med kinesiologitejpning, som kan verka stödjande, smärtlindrande och cirkulationökande.
Idrottsmassage i kombination med LLLT.
Lasern är en medicinskt godkänd produkt för behandling av inflammation och smärta i muskler, leder och senor. Den helt smärtfria behandlingen fungerar på cellnivå och stimulerar kroppen till egen läkning. Lasern förkortar behandlingsprocessen och ger effektiva resultat på idrotts och överbelastningsskador.
I den här behandlingen ingår tester, laserbehandling och töjningar.
Nacke, huvud och käke är platser som lätt ackumulerar spänningar som kan orsaka problem som huvudvärk, migrän, yrsel, tinnitus, synrubbningar och problem med tandbettet. En stressad och överarbetad hjärna kan orsaka en känsla av tyngd och stor trötthet i huvudet. Denna behandling börjar med en skön nackmassage för att sedan massera hårbotten, ansikte, och slutligen en djupare käkmuskelmassage. Denna behandling finns även som kombo med Facelift-massage, se kalender-menyn under lyxbehandlingar.
Nacke, huvud och käke är platser som lätt ackumulerar spänningar som kan orsaka problem som huvudvärk, migrän, yrsel, tinnitus, synrubbningar och problem med tandbettet. En stressad och överarbetad hjärna kan orsaka en känsla av tyngd och stor trötthet i huvudet. I denna längre behandling finns tid att även behandla tex rygg eller armar som kan vara kopplade till problem i N H K.
Koppning är en alternativmedicinsk metod där man med hjälp av koppor skapar undertryck som lyfter upp huden och således behandlar bindväven. Bindväven omsluter muskulaturen och är också som ett stort nät som kopplar ihop alla strukturer i kroppen. Om bindväven är oelastisk kan den begränsa muskulaturens rörelseomfång och hämma cirkulationen som gör att slagg ansamlas.

Koppningsmassage innebär att kombinera massage-terapeutiska tekniker med att dels fästa koppor på triggerpunkter och låta den verka, samt att med koppan dra /massera över det berörda området.

Behandlingen går på djupet och kan effektivt lösa upp spänningar och smärttillstånd. Koppning kan göra lite ont första gången om spänningarna är djupa, men undertrycket anpassas så att det känns ok.

Koppningsmassage ger en befriande känsla efteråt och ofta en direkt och stor förbättring av smärttillståndet.

Du bör inte ta emot koppning vid:
-Blödarsjuka
-Blodbrist
-Svåra hudproblem
-Cancer
-Ej på benen vid åderbråck
-Inte förrän 24 h efter exempelvis en ledvrickning som medfört blåmärken
-Gravida
-Hos svaga människor och barn
-Hos människor som använder blodförtunnande medicin, tex
Waran
-Vid stora blodådror och lymfknutor

Välkommen att boka en tid!


Kort muskulär behandling med efterföljande tejpning. Kinesiotejpen består av bomull med ett hudvänligt klister och har ungefär samma tjocklek och elasticitet som huden. Den appliceras i en stretch på den smärtande muskeln eller den påverkade muskelgruppen kring en led. Tejpen kan verka direkt smärtlindrande då huden och bindväven lyfts upp och minskar tryck på smärtreceptorer. Blod och lymf-flöde ökar vilket kan påskynda läkning och minska svullnad. Tejpen kan också var aktiverande och verka stödjande. Tejpen appliceras på ren och torr hud (inge lotion eller olja) och kan sitta i upp till en vecka, och det går bra att duscha och bada med den. Vid första behandlingstillfället beskriv gärna ditt problem i meddelandefältet.
Muskulär behandling med efterföljande tejpning. Kinesiotejpen består av bomull med ett hudvänligt klister och har ungefär samma tjocklek och elasticitet som huden. Den appliceras i en stretch på den smärtande muskeln eller den påverkade muskelgruppen kring en led. Tejpen kan verka direkt smärtlindrande då huden och bindväven lyfts upp och minskar tryck på smärtreceptorer. Blod och lymf-flöde ökar vilket kan påskynda läkning och minska svullnad. Tejpen kan också var aktiverande och verka stödjande. Tejpen appliceras på ren och torr hud (inge lotion eller olja) och kan sitta i upp till en vecka, och det går bra att duscha och bada med den. Vid första behandlingstillfället beskriv gärna ditt problem i meddelandefältet.
Vid smärt- och rörelseproblematik kan denna behandling vara ett alternativ till massage. Genom töj- och neuromuskulära tekniker såsom PNF och PIR, kan djupt liggande spänningar och låsningar släppa. Triggerpunkter behandlas vid behov. Behandlingen kan vid behov avslutas med kinesiologitejpning och ev. träningsråd.

Kinesiotejpen består av bomull med ett hudvänligt klister och har ungefär samma tjocklek och elasticitet som huden. Den appliceras i en stretch på den smärtande muskeln eller den påverkade muskelgruppen kring en led. Tejpen kan verka direkt smärtlindrande då huden och bindväven lyfts upp och minskar tryck på smärtreceptorer. Blod och lymf-flöde ökar vilket kan påskynda läkning och minska svullnad. Tejpen kan också var aktiverande och verka stödjande. Tejpen appliceras på ren och torr hud (inge lotion eller olja) och kan sitta i upp till en vecka, och det går bra att duscha och bada med den. Vid första behandlingstillfället beskriv gärna ditt problem i meddelandefältet.

MASSAGE återhämtande

TRE är en stressreglerande självhjälps metod som bygger på kroppens naturliga förmåga att släppa på lagrad stress och spänningar genom sk neurogena skakningar.
Det är en metod där du får lära dig några enkla övningar för att starta processen, sedan sker stress-releasen naturligt efter just din kropps behov.
Bra vid sömnproblem, PTSD, känslomässig inre stress och oro, muskulära spänningar mm. Efter sessionen har du sedan möjlighet att utöva 'skakningarna' på egen hand för att ta hand om vardagsstress och hjälpa kroppen till en fördjupad avslappning.

Varmt välkommen!
Klassisk massage utförs med olja direkt på huden, muskulaturen bearbetas genom knådningar och strykningar så att blodcirkulationen i kroppen ökar och spänningar löses upp. Klassisk massage hjälper spända och ömmande muskler att återigen bli smidiga och ökar då rörligheten och välbefinnandet i kroppen. Den minskar smärttillstånd i kroppen och förbättrar även lymfcirkulationen. Klassisk massage är också en bra och skön avkopplingsform som återställer balans och harmoni i kroppen.
Klassisk massage utförs med olja direkt på huden, muskulaturen bearbetas genom knådningar och strykningar så att blodcirkulationen i kroppen ökar och spänningar löses upp. Klassisk massage hjälper spända och ömmande muskler att återigen bli smidiga och ökar då rörligheten och välbefinnandet i kroppen. Den minskar smärttillstånd i kroppen och förbättrar även lymfcirkulationen. Klassisk massage är också en bra och skön avkopplingsform som återställer balans och harmoni i kroppen.
Klassisk massage utförs med olja direkt på huden, muskulaturen bearbetas genom knådningar och strykningar så att blodcirkulationen i kroppen ökar och spänningar löses upp. Klassisk massage hjälper spända och ömmande muskler att återigen bli smidiga och ökar då rörligheten och välbefinnandet i kroppen. Den minskar smärttillstånd i kroppen och förbättrar även lymfcirkulationen. Klassisk massage är också en bra och skön avkopplingsform som återställer balans och harmoni i kroppen.
Klassisk massage utförs med olja direkt på huden, muskulaturen bearbetas genom knådningar och strykningar så att blodcirkulationen i kroppen ökar och spänningar löses upp. Klassisk massage hjälper spända och ömmande muskler att återigen bli smidiga och ökar då rörligheten och välbefinnandet i kroppen. Den minskar smärttillstånd i kroppen och förbättrar även lymfcirkulationen. Klassisk massage är också en bra och skön avkopplingsform som återställer balans och harmoni i kroppen.
Massagen är specialanpassad till den gravida kroppen och sker inkännande efter dina specifika behov. Har magen inte hunnit bli så stor finns möjlighet att tryggt och bekvämt ligga på en gravidmassagekudde när du får din gravidmassage; eller så ligger du på sidan och får stöd av extra kuddar. Gravidmassage löser upp muskelspänningar, ökar din rörlighet och kan verka smärtstillande. Hudens elasticitet stärks, du får förbättrad sömn och kroppsuppfattning. Kan även minska svullnader i kroppen. Gravidmassage kan tas under hela graviditeten och har en lugnande effekt på både dig och din baby.
När du bokar första gången uppge graviditetsvecka.
Önskar du annan längd på behandlingen boka valfri längd klassisk massage -skriv gravid i meddelandefältet.
Massagen är specialanpassad till den gravida kroppen och sker inkännande efter dina specifika behov. Har magen inte hunnit bli så stor finns möjlighet att tryggt och bekvämt ligga på en gravidmassagekudde när du får din gravidmassage; eller så ligger du på sidan och får stöd av extra kuddar. Gravidmassage löser upp muskelspänningar, ökar din rörlighet och kan verka smärtstillande. Hudens elasticitet stärks, du får förbättrad sömn och kroppsuppfattning. Kan även minska svullnader i kroppen. Gravidmassage kan tas under hela graviditeten och har en lugnande effekt på både dig och din baby.
När du bokar första gången uppge graviditetsvecka.
För dig som önskar en mjukare massage med fokus på det taktila. De klassiska greppen blandas med mer flödande och ibland långsamma och omfamnande strykningar.
För dig som önskar en mjukare massage med fokus på det taktila. De klassiska greppen blandas med mer flödande och ibland långsamma och omfamnande strykningar.
Massage kan vara ett effektivt sätt att hjälpa barnet slappna av, släppa oro och stress samt ge förbättrad sömn. Ett barn som idrottar mycket kan få hjälp med muskulära spänningar. Avslappningsmassagen ges med inkänning och mjukhet och massören lyssnar in barnets önskemål och behov. Behandling kan också ges med kläder eller ett lakan på och då används Shiatsu-trycktekniker. Föräldern får gärna sitta med i behandlingsrummet.
Massage kan vara ett effektivt sätt att hjälpa barnet slappna av, släppa oro och stress samt ge förbättrad sömn. Ett barn som idrottar mycket kan få hjälp med muskulära spänningar. Avslappningsmassagen ges med inkänning och mjukhet och massören lyssnar in barnets önskemål och behov. Behandling kan också ges med kläder eller ett lakan på och då används Shiatsu-trycktekniker. Föräldern får gärna sitta med i behandlingsrummet.

MASSAGE balanserande

Kraniosakral terapi är en mjuk behandlingsform som hjälper kroppen att läka olika trauman och obalanser och upplevs ofta djupt avslappnande.

Olika påfrestningar och spänningar som vi bär på, begränsar ibland kroppens funktion. Detta kan ge upphov till olika fysiska problem såsom nack- och ryggsmärta, migrän, spänningar i käkarna eller mag-tarmstörningar. Det kan också vara mentalt/emotionellt i form av ångest, depression eller oro.

I Kraniosakral terapi arbetar vi med det kraniosakrala systemet som innefattar kraniets ben, ryggraden ner till korsbenet, centrala nervsystemet (hjärna och ryggmärg) och cerebrospinalvätskan. Det är ett system som har en egen puls och rytm som vi jobbar efter för att skapa mer harmoni och balans i både kropp och själ.

Varmt välkommen!
Ayurvedisk oljemassage med ekologisk sesamolja, växelvis med yogabaserade stretchar. Indisk teknik uppfunnen av Kusum Modak. Underbar holistisk helkroppsmassage med syfte att balansera och förena kropp och sinne. Händer och fötter används i massagen. Då du är passiv i stretcharna når du djupare än du skulle klarat själv. Andningen fördjupas genom massage, töj och tryck för att frigöra skuldror och revben. Behandlingen passar alla och är lämplig vid stress och sömnsvårigheter. Tekniken är fantastisk för dig med stelhet pga av träning eller stillasittande. Du får ökad kroppskännedom och medvetandegör dina gränser. Dina kroppshalvor balanseras och du får djup avslappning som ger chans för läkning och ökad vitalitet.
Ayurvedisk oljemassage med ekologisk sesamolja, växelvis med yogabaserade stretchar. Indisk teknik uppfunnen av Kusum Modak. Underbar holistisk helkroppsmassage med syfte att balansera och förena kropp och sinne. Händer och fötter används i massagen. Då du är passiv i stretcharna når du djupare än du skulle klarat själv. Andningen fördjupas genom massage, töj och tryck för att frigöra skuldror och revben. Behandlingen passar alla och är lämplig vid stress och sömnsvårigheter. Tekniken är fantastisk för dig med stelhet pga av träning eller stillasittande. Du får ökad kroppskännedom och medvetandegör dina gränser. Dina kroppshalvor balanseras och du får djup avslappning som ger chans för läkning och ökad vitalitet.
Traditionell thaimassage är en holistisk stretchbehandling med sitt ursprung i ayurvedan. Thaimassagen hjälper muskulaturen att slappna av, och öppnar även upp kroppen blod-, lymf- och energibanor. Behandlingen ges på en mjuk matta på golvet gör det möjligt för massören att använda sin tyngdkraft och både behandla kraftfullt och mjukt beroende på mottagaren behov. Händer, knän och fötter används som hjälp att på djupet lösa upp energiblockeringar som orsakar spänningar och värk i kroppen. Stretcharna utförs mjukt och inkännande och med respekt för kroppen begränsning; man överstretchar aldrig. Du kan uppleva att du känner din kropp som du aldrig gjort förut; djupt liggande muskulatur nås via stretchen. Efteråt känner du dig underbart mjuk, avslappnad och energipåfylld!
Mottagaren har mjuka kläder på sig under behandlingen (egna eller finns att låna).
Traditionell thaimassage är en holistisk stretchbehandling med sitt ursprung i ayurvedan. Thaimassagen hjälper muskulaturen att slappna av, och öppnar även upp kroppen blod-, lymf- och energibanor. Behandlingen som ges på en mjuk matta på golvet gör det möjligt för massören att använda sin tyngdkraft och både behandla kraftfullt och mjukt beroende på mottagaren behov. Händer, knän och fötter används som hjälp att på djupet lösa upp energiblockeringar som orsakar spänningar och värk i kroppen. Stretcharna utförs mjukt och inkännande och med respekt för kroppen begränsning; man överstretchar aldrig. Du kan uppleva att du känner din kropp som du aldrig gjort förut; djupt liggande muskulatur nås via stretchen. Efteråt känner du dig underbart mjuk, avslappnad och energipåfylld!
Mottagaren har mjuka kläder på sig under behandlingen (egna eller finns att låna).
Chi Nei Tsang är en djupgående behandlingsmetod med sitt ursprung i den kinesiska och taoistiska medicinen. Chi står för energi och Nei Tsang för de inre organen. Så Chi Nei Tsang innebär att föra över, väcka och harmonisera energin i de inre organen så att de kan fungera bättre. Mjuka inkännande tryck och cirkulerande rörelser på buken går över till ett djupare arbete. Chi Nei Tsang kan vara effektiv vid problem som uppblåst mage, spänningar, förstoppning och ländryggsproblem. Många upplever att oro och stress sätter sig i magen och även dessa kan lösas upp med Chi Nei Tsang. Många blir förvånade över hur skönt massage på magen är. och hur djupt avslappnande effekt den har på kroppen och sinnet.
Chi Nei Tsang-behandling kombinerat med extra massage där det finns behov, t.e.x. en stunds nacke /huvud /käke eller ryggmassage.

Chi Nei Tsang är en djupgående behandlingsmetod med sitt ursprung i den kinesiska och taoistiska medicinen. Chi står för energi och Nei Tsang för de inre organen. Så Chi Nei Tsang innebär att föra över, väcka och harmonisera energin i de inre organen så att de kan fungera bättre. Mjuka inkännande tryck och cirkulerande rörelser på buken går över till ett djupare arbete. Chi Nei Tsang kan vara effektiv vid problem som uppblåst mage, spänningar, förstoppning och ländryggsproblem. Många upplever att oro och stress sätter sig i magen och även dessa kan lösas upp med Chi Nei Tsang. Många blir förvånade över hur skönt massage på magen är och hur djupt avslappnande effekt den har på kroppen och sinnet.
Shiatsu är en japansk kroppsterapi som har sina rötter i den traditionella kinesiska medicinen. Shiatsu betyder tumtryck - akupunktur utan nålar. Shiatsu är en behandlingsform som arbetar med med människan som helhet och hennes självläkande förmåga. Under en Shitatsu behandling ges en avslappnande och allmänt stärkande massage. Hela kroppen gås igenom med mjuk stretching och tryck på energibanor och punkter. Blockerad energi frigör vilket leder till skön avspändhet och ny energi. Shiatsu ges på en mjuk matta på golvet och mottagaren har mjuka kläder på sig under behandlingen (egna eller finns att låna).
Shiatsu
105 min 1.320,00 kr More info
Shiatsu är en japansk kroppsterapi som har sina rötter i den traditionella kinesiska medicinen. Shiatsu betyder tumtryck - akupunktur utan nålar. Shiatsu är en behandlingsform som arbetar med med människan som helhet och hennes självläkande förmåga. Under en Shitatsu behandling ges en avslappnande och allmänt stärkande massage. Hela kroppen gås igenom med mjuk stretching och tryck på energibanor och punkter. Blockerad energi frigör vilket leder till skön avspändhet och ny energi. Shiatsu ges på en mjuk matta på golvet och mottagaren har mjuka kläder på sig under behandlingen (egna eller finns att låna).
I Shiatsu ligger du tryggt och bekvämt på en mjuk matta på golvet. Du kan b.l.a. ligga på sidan där terapeuten effektivt kan komma åt spänningar i rygg, skuldror och axlar. Shiatsu är en japansk kroppsterapi som har sina rötter i den traditionella kinesiska medicinen. Shiatsu betyder tumtryck - akupunktur utan nålar. Shiatsu är en behandlingsform som arbetar med människan som helhet och hennes självläkande förmåga. Under en Shitatsu behandling ges en avslappnande och allmänt stärkande massage. Hela kroppen gås igenom med mjuk stretching och tryck på energibanor och punkter. Blockerad energi frigör vilket leder till skön avspändhet och ny energi. Mottagaren har mjuka kläder på sig under behandlingen (egna eller finns att låna).
Vid första bokningstillfället, skriv gärna i meddelandefältet vilken vecka du är i
Massage med healing är en kombinationsbehandling med ca 60 min fysisk massage och 20 min healing. Den fysiska massagen är mjuk och inkännande och hjälper dig att landa in i kroppen. Healingen verkar balanserande på fysiska obalanser och har en lugnande effekt på sinnet.
Passar dig som på djupet behöver stressa av, och hitta kontakten inåt.

MASSAGE extra lyx

Underbar helkroppsmassage där du kan välja lite djupare knådningar eller en mjukare variant. Vi använder oss av Doterras essentiella oljor och du får möjlighet att erfara dessa fantastiska oljor av väldoft med terapeutisk effekt.

Våra behandlingar kan också ges som Duo-massage, d.v.s du och din partner /vän kan får massagen i samma rum. (se duo-massage i menyn) Maila oss för bokning av denna variant.
Underbar helkroppsmassage där du kan välja lite djupare knådningar eller en mjukare variant. Vi använder oss av Doterras essentiella oljor och du får möjlighet att erfara dessa fantastiska oljor av väldoft med terapeutisk effekt. I denna längre massage får du på slutet en extra lång nacke, huvud och ansiktsmassage, eller hos Lottie kan man få en Facelift-massage (se facelift-massagen)

Våra behandlingar kan också ges som Duo-massage, d.v.s du och din partner /vän kan får massagen i samma rum. (se duo-massage i menyn) Maila oss för bokning av denna variant.
Vill du föryngra din hud, förhindra och förminska rynkor och åldersfläckar i ansikte -och samtidigt komma i balans och må allmänt bättre?

Naturlig Facelift ansiktsmassage ger en naturlig ansiktslyftning utan kirurgiska ingrepp. Dessutom skänker den djup avslappning genom att skapa balans i energisystemet. Metoden är en unik kombination av beprövade traditionella österländska tekniker samt ansiktsreflexologi.

Genom olika massagegrepp och pressur ökar blodcirkulationen vilket ger huden en friskare lyster, och förebygger /förbättrar slapp hud och fina linjer. Genom att bearbeta bindväven förbättras det lymfatiska flödet och gifter kan transporteras bort från huden. Metoden skapar balans i hela nervsystemet vilket positivt påverkar den allmänna hälsan.

Behandlingen innehåller rengöring, massage med serum (dekolltage, nacke, skalp och ansikte) och avslutas med ansiktskräm. Ekologiska och milda produkter av Maria Åkerberg.

Vi erbjuder även behandlingspaket 5 ggn till rabatterat pris 3100 kr
I denna helkroppsmassage blir du härligt knådad med varm ekologisk sesamolja. Eteriska doftoljor fördjupar upplevelsen och som avslut får du en skön huvud- och ansiktsmassage.
I denna längre helkroppsmassage blir du härligt knådad med varm ekologisk sesamolja. Eteriska doftoljor fördjupar upplevelsen och i denna längre behandling får du som avslut en extra lång huvud- och ansiktsmassage, alternativt facelift-massage hos Lottie (se face-lift på menyn)
En lyxig helkroppsmassage med varma lavastenar. Massören masserar med stenarna samt att stenarna placeras på specifika punkter och muskelgrupper. Du får också sköna knådningar med tekniker från den klassiska massagen -mjukt eller kraftfullt beroende på ditt önskemål. Värmen får muskler och nervsystem att effektivt slappna och ett underbart lugn sprider sig i hela kroppen. Massagen är renande, balanserande och ger ny kraft och energi. Perfekt för den frusna kroppen och själen och när du vill ge dig själv en extra boost.
Ges ej vid graviditet.
I denna längre massage får du tid att verkligen absorbera värmen från stenarna och du får ett härligt avslut med huvud och ansiktsmassage.
De mineralrika basaltstenarna värms upp i vattenbad och ger en djup och meditativ känsla när värmen i kombination med sköna knådningar får nervsystemet att slappna av. Om du känner dig uppskruvad och stressad är detta den perfekta behandlingen för att lugna nerver och sinne. Behandlingen är också renande, balanserande och ger ny kraft och energi. Perfekt för den frusna kroppen och själen och när du vill ge dig själv en extra boost.
Ges ej vid graviditet.
Vill du och din partner, barn eller vän, ta emot massage tillsammans i samma rum finns möjlighet att boka Duomassage. Vi bäddar fint i vår vackra yogasal och tänder ljus. För 2 personer erbjuder vi 70 min för 1980 kr, eller 100min för 2580kr. Valfri behandling enligt menyn. Efteråt bjuder vi på en kopp te och frukt som du kan avnjuta ostört en stund i rummet. Vill du duscha lånar vi ut rock och handduk.
För bokning, kontakta oss via Ekerohalsorum@gmail.com eller ring 08 560 300 15 så hjälper vi dig med bokningen!
/Ekerö Hälsorum

Obs, för våra lyxbehandlingar gäller annat pris vid bokning av duomassage.
Vill du och din partner, barn eller vän, ta emot massage tillsammans i samma rum finns möjlighet att boka Duomassage. Vi bäddar fint i vår vackra yogasal och tänder ljus. För 2 personer erbjuder vi 70 min för 1980 kr, eller 100 min för 2580 kr. Valfri behandling enligt menyn. Efteråt bjuder vi på en kopp te och frukt som du kan avnjuta ostört en stund i rummet. Vill du duscha lånar vi ut rock och handduk.
För bokning, kontakta oss via Ekerohalsorum@gmail.com eller ring 08 560 300 15 så hjälper vi dig med bokningen!
/Ekerö Hälsorum

Obs, för våra lyxbehandlingar gäller annat pris vid bokning av duomassage.
Intuitiv och flödande massage med tekniker från klassisk, taktil och österländsk massage. 2 massageterapeuter som samtidigt masserar ger en härligt lyxig och omvårdande känsla. Maila eller ring för bokning.
Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund

Ekerö Hälsorum

Bolagsadress:
Ekerö Wellbeing AB Bryggavägen 131 D
178 51 Ekerö

Show contact information
Website
Opening hours Varierande öppettider, ring eller maila gärna innan.
Ca-tider:
Månd-torsd. 10-18
Fredagar 10-16
Lördagar 10.30-14
Söndagar stängt.
Address
Bryggavägen 131d
178 51 Ekerö
Open in Google Maps 🗗