What would you like to book?

Klarna
Offers online payment with Klarna

Gift cards

Medicinsk fotvård

Medicinsk fotvård börjar med ett fotbad och undersökning av fötterna. Klippning , rensning och slipning av naglarna. Vid behov behandlas förhårdnader, liktornar, vårtor, nageltrång hudsprickor mm.

Övriga behandlingar

Delbehandling innebär att du får hjälp med det som är mest akut, såsom nageltrång, liktornsbehandling eller annat fotproblem som inte kräver en hel behandlingstid.
Massage av fot och underben ger en ökad cirkulation och rörlighet samt mjukar upp muskelaturen i underbenet.
För dig som utsätter fötter och underben för kraftig ansträngning på jobbet eller fysik aktivitet är detta den ultimata avkopplingen.
Kan bokas i samband med en fotvårdsbehandling.
Fot friskvård innebär att du får tips och råd om vad just dina fötter behöver för att orka bära upp hela kroppen en hel dag.
Behandlingen inleds med fotbad, klippning och slipning av naglar. Eventuella förhårdnader avlägsnas. Behandlingen avslutas med fotmassage.
Detta är främst i förebyggande syfte och rekommenderas inom friskvård.
Behandlingen är momsbelagd.
Nagelkorrigering innebär att man får felväxta naglar att växa rakt igen.
Efter ex. ett långvarigt nageltrång eller tryckskada dock inte kroniska skador. Det finns olika metoder att använda för att hjälpa nageln att växa rakare igen, några av dessa är bygel, spange eller podofix.
Siliconavlastning/Orthos. En tåspridare av silicon är individuellt gjuten och anpassad efter dina egna tår. Den ger en mera exakt avlastning som även kan bromsa en försämring av Hallux valgus eller hammartår. Efter en hammartåoperation där en tå har blivit kortare är det inte ovanligt att man måste ha en siliconavlastning för att tån ska ligga på rätt plats. Livslängden på en sådan tåspridare är mellan 1-2 år Dessa tåspridare är högt uppskattade. Justering efter gjutning ingår i priset.
Priset varierar på siliconets storlek från 420:-750:-
Vi behandlar vårtor med frysning och andra metoder beroende på hur vårtan ser ut, hur länge man har haft den och hur stor den är .

Lackning och spa

Behandlingen börjar med fotbad, klippning , rensning av naglar .
Förhårdnader avlägsnas samt fötterna filas lena och fina. Shellack, permanent nagellack appliceras. Behandlingen avslutas med fotmassage.
Permanent lackning med minipedikyr. Vi börjar med ett fotbad, slipning, rensning och formning av naglarna. Du väljer färg. Behandlingen avslutas med en skön fotmassage. Skonsam behandling som ger extra styrka för naglarna där färgen också håller upp till 3-4 veckor. Kan lösas upp med gelremover eller slipas ner.
Lackning av naglar med underlack, lackfärg och överlack.
En härlig och lyxig behandling för dina fötter och ben. Behandlingen inleds med fotbad, nagelvård, borttagning av förhårdnader, slipning och filning av fötter. Behandlingen fortsätter med peeling av fötter och ben som stramar upp och stärker huden, tar bort döda hudceller och öppnar upp porerna för en ökad cirkulation.

Fötter och ben bäddas in i en mineralrik lera med alger som är välgörande för stela leder och trötta muskler med en utrensande effekt ”detox”.

Behandlingen avslutas med en skön avstressande fot-och underbens massage med de finaste oljor.

Alla produkter som används under behandlingen är ekologiska av högsta kvalitet.

Lunula laser

Fortsättning av Lunula laserbehandling mot nagelsvamp. Bokas endast om du varit på en första behandling tidigare. Denna behandling bokas 1-2 veckor efter senaste behandling.
Lunula laser är en högteknologisk laserteknik, LLLT. Den är godkänd av FDA och verkar genom fotokemisk reaktion. Det är en kall laser som är helt smärtfri och är en kombination av två ljus, det röda (läkande)och det blå (antiseptiskt) och verkar djupt ner i hud- och nagelanlag. Lunula laser utnyttjar kroppens egen förmåga att bekämpa nagelsvamp. Nageln behandlas inifrån utan negativa biverkningar. Nageln växer märkbart fortare, ca 33% snabbare än normalt.

Vi rekommenderar minst 4 behandlingar för att sedan göra en bedömning om/hur man behöver gå vidare. Är infektionen djup kan man behöva 6-10 behandlingar.
Boka en konsultationstid så lägger vi upp en behandlingsplan åt dig!
Första behandling med Lunula laser mot nagelsvamp. Nedslipning och rensning av naglar samt laserbehandling.
Medlem i Sveriges fotterapeuter

Fotcompaniet i Stockholm AB

Fotcompaniet är en fotvårdsklinik utöver det vanliga. Fotcompaniet är för dig som ställer höga krav på kvalitet och service. Vi erbjuder behandlingar för alla typer av fotbesvär eller varför inte bara en behandling i förebyggande syfte där du får information om vad just dina fötter behöver. Vi har mer än 20 års erfarenhet av medicinsk fotvård. Har du besvär med nageltrång, vårtor, nagelsvamp, fotsvamp, liktornar eller förhårdnader så är det här du ska boka tid.Vill du ha rådgivning eller bara en avkopplande fot och underbensmassage går det minst lika bra. Vi garanterar professionella behandlingar.
En behandling hos oss går inte att beskriva med ord, den måste upplevas!
Välkomna

Show contact information
Website
Opening hours Öppet
Måndag - Fredag 9:00-17:00
Address
Döbelnsgatan 95
11352 Stockholm
Vasastan
Open in Google Maps 🗗