What would you like to book?

Presentkort köpta på Bokadirekt.se gäller inte hos Fothälsan i Skellefteå.

Om du inte hittar en tid som passar dig kan du höra med min kollega i samma lokal.
Kerstin Heicka tel. 076-8148873 (Fothälsan i Norr) 
Klarna
Offers online payment with Klarna

Medicinsk fotvård

Behandlingen börjar med ett fotbad och undersökning av fötterna. Klippning, rensning och slipning av naglarna. Behandling av eventuella förhårdnader, liktorn, hudsprickor, vårtor, nageltrång. Rådgivning för egenvård. Avslutas med en kortare fotmassage.

Fotvård som friskvård

Behandlingen inleds med fotbad, klippning och slipning av naglar. Eventuella förhårdnader avlägsnas. En lättare fotmassage avslutar behandlingen.
Du får tips och råd hur du på bästa sätt ska sköta om dina fötter. En förebyggande fotvård som är anpassad till dig som får friskvård av din arbetsgivare.
Behandlingen är momsbelagd.

Övriga behandlingar

Fotvårdsbehandling som avslutas med fot - och underbens massage.
Fotvårdbehandling som avslutas med lackning av tånaglar.
Underlack, färgat lack och överlack.
Du kan välja av mitt sortiment av färgat lack eller ta med ditt egna favorit lack.
Kort fotbad, klippning och vid behov nedslipning av naglarna.
Ett kort fotbad och därefter borttagning av liktornar.
Kort fotbad, klipper och rensar bort det som orsakar nageltrånget, avlastar.
Nagelkorrigering innebär att man får felväxta naglar att växa rakare igen t.ex. efter ett långvarigt nageltrång eller tryckskada (inte kroniska skador). Vi använder oss av Podofix som är en plastplatta med inbyggd ståltråd i som limmas på nageln och strävar efter att korrigera nageln växa rakare.
Förhårdnader på och runt vårtan skärs bort. Jag lägger sen på VårtFri som är ett uttorkande vårtmedel som du kan fortsätta behandla med hemma 1 gång i veckan.
Vårtbehandling med Verrutop är en ny effektiv metod som snabbt och smärtfritt avlägsnar envisa vårtor. Behandlingen är speciellt lämplig för dig som provat andra metoder utan resultat. 3 st behandlingar rekommenderas med 10-14 dagars intervall att börja med. Det kan krävas fler behandlingar beroende på storlek och hur länge du haft vårtan.
Ett varmt fotbad som följs av en längre fot - och underbensmassage. Ökar blodcirkulationen, löser upp spänningar och är avslappnande för hela kroppen.
Medlem i Sveriges fotterapeuter

Fothälsan i Skellefteå

Välkommen!

Show contact information
Website
Address
Kanalgatan 45A
931 32 Skellefteå
Open in Google Maps 🗗