Book Hälsoundersökning med Monicor system 90 min , 1.200,00 kr


Ett nytt system för hälsokontroll och behandling ”Monicor” öppnar helt nya möjligheter för människans hälsa. Monicor visar hela kroppens och alla organs funktionella tillstånd samt kroppens stressnivå, akupunkturmeridianer, parasiter
Människan är inte bara är en fysisk varelse utan också består av en energetisk- och informationsstruktur. Varje organ och kroppsdel har sina vibrationer som återspeglas av biokemiska parametrar i dessa organ. Kroppen är en förening av olika organ, kroppsdelar, körtlar m.m. som bildar ett nätverk, vilket styrs av nervsystemet, hormonsystemet, meridiansystemet och som skyddas av immunsystemet. Vår hälsa är till hög grad beroende av hur väl dessa system fungerar. Monicor har kapaciteten att effektivt korrigera alla dessa system. Programmet i Monicor känner igen frekvenserna från de flesta existerande parasiter och kan kontrollera om någon av dessa finns i kroppen. Om så är fallet, kan Monicor med hjälp av frekvenser eliminera parasiterna. Apparaten kan även avläsa akupunkturpunkters frekvenser och visa vilka punkter som är svaga. Genom att välja ut de svagaste punkterna och även korrigera dem, så kan vi ge en optimal akupunkturbehandling! Apparaten kan välja rätt behandling genom att utgå från ett konkret symptom och beräkna vilka zoner eller punkter som ska behandlas. Monicor kan analysera olika typer av behandlingar i realtid. Apparaten kan även visa hur teknogena frekvenser i rummet påverkar dina organ och system. Monicor är integrerad i medicinsk praktik i Ryssland, används av kosmonauter och tack vore sin enorma effektivitet och enkla användning har den rönt mycket beröm och fått många utmärkelser både i Ryssland och andra länder.
Medalj för bidrag till utvecklingen av Astronautics. Medalj för Utveckling av innovationer inom sjukvården. Medalj från Europeisk Akademi.

om det går inte att boka tid, ring 08-334908

LOGO.MRbra 1.jpg

Week 50

Sun
8
Dec
Mon
9
Dec
Tue
10
Dec
Wed
11
Dec
Thu
12
Dec
Fri
13
Dec
Sat
14
Dec
No open times No open times No open times No open times 12:00 PM 3:00 PM No open times No open times

December 2019

måntisonstorfrelörsön
w482526272829301
w492345678
w509101112131415
w5116171819202122
w5223242526272829

Hälsocenter

Människans Resurser AB är ett företag med hög kompetens och erfarenhet inom alternativmedicin och friskvård. Människans Resurser AB använder moderna metoder och tillvägagångssätt i sin hälsofrämjande verksamhet. Huvud idé med företagets verksamhet är att hjälpa människor att aktivera deras enorma krafter som finns inom de för att kroppen själv kunde bli av med hälsoproblem. Företagets metoder bygger på tankens kraft, andnings tekniker, aktiv vatten och andra innovativa metoder.
Företaget har stor internationell erfarenhet inom alternativmedicin. De många hälsometoder och böcker som skapats av Boris Aranovich har rönt stora framgångar i många länder och uppskattas varmt av användare och läsare. Människans Resurser AB samarbetar idag med världens framstående forskare och företag inom det alternativmedicinska området såsom: XEDE International (Frankrike)
Bios Omnia (Italien)
MAX hospital New Delhi (India)
Axelsons Gymnastiska Institut (Sverige)
Människans Resurser AB sprider ut hälsokunskaper i hela världen, USA, Frankrike, Italien, Tyskland, Indien, Kina, Syd Amerika, mm.

Show contact information
Website
Opening hours 10-19
Address
Bysistorget 4, 1 tr
11821 Stockholm
Stockholm
Open in Google Maps 🗗