What would you like to book?

Circadia Event

Torsdag 2:a April klockan 12.00-19.00

Boka in en skräddarsydd behandling med fokus Glow för endast 695kr erhåll kostnadsfri gåva!
Begränsat antal behandlingstider!

Fina erbjudande i butiken.

Välkommen in o mingla med oss!
Klarna
Offers online payment with Klarna

Mästarens val

En introduktions behandling om du är nyfiken på Circadia, mig eller söker hjälp med att finna rätt rutin hemma. En kortare prova på-behandling med tillhörande längre konsultation.
En introduktions behandling om du är nyfiken på Zo Skin Health, mig eller söker hjälp med att finna rätt rutin hemma. En kortare prova på-behandling med tillhörande längre konsultation.

Ansiktsbehandling Circadia

SWiCH
75 min 1.595,00 kr More info
Vet du inte vart du ska börja? Börja här!

SWiCH behandlingen är en komplett antiage-behandling som jobbar med energin i huden. Den passar perfekt för dig som vill reducera fina linjer och rynkor, jämna ut hudtonen och få en uppstramning. Då SWiCH jobbar med cellenergi så passar behandlingen även dig som har varit långtidssjuk, utbränd, småbarnsförälder och alla som vill kicka igång huden.

När vi passerat 40-årsåldern minskar energiproduktionen i hudcellen. Detta visar sig i form av fina linjer, rynkor, ojämn pigmentering och brist på elasticitet i huden. SWiCH är en unik behandling som ger energi och bränsle till cellkärnan genom ökad ATP-syntes (cellandning) och reparerar huden inifrån och ut. SWiCH reverserar synbara tecken på förtidigt åldrande utan att orsaka skada, rodnad eller flagning. (Viss lättare partiell fjällning kan förekomma). Eftersom SWiCH inte skapar UV- känslighet så kan behandlingen med fördel göras året om. SWiCH är den perfekta behandlingen för den som inte vill eller kan göra en kemisk peel som resulterar i konvalescenstid med flagning och fjällning som följd. SWiCH hjälper till att förbättra den mitokondriella funktionen, ökar ATP syntesen och återställer hudens ungdomliga utseende genom att öka cellens energinivån.

Behandlingen kan göras året om då den inte ger någon ökad solkänslighet. I över 40 år har kemisk peeling praktiserats av läkare och hudterapeuter för att föryngra solskadad och förtidigt åldrad hud genom att skapa en skada på ytan genom att så sätt trigga igång en läkning och ökad cellförnyelse. Med traditionella kemiska peels kommer risk för biverkningar, konvalescents tid, obehag och risk att överbelasta huden. Med SWiCH – systemet är det nu möjligt att uppnå reparation av huden utan att först skapa en skada genom att ge energi till citronsyra cykeln i cellen.
Oxygen Rx är en unik behandling där rent syre aktiveras på huden. I denna process ökar vi näringstillförseln till huden och stimulerar kollagen- och elastinproduktionen. Syret har antibakteriella, anti-inflammatoriska och rodnadsdämpande egenskaper som är perfekt för en acnebenägen hud. Oxygen Rx verkar kärlsammandragande och kärlstärkande samtidigt som ojämn pigmentering ljusas upp. Behandlingen är främst utformad för dig med acne, rocasea och med rodnad/ synliga kärl. Perfekt kombinationsbehandling för dig som vill ha direkt lyster och syresättning.
En på djupet renande behandling som passar dig som har inkapslade orenheter och tilltäppta porer. Talg absorberande redan i rengörings steget med en efterföljande enzym peel, därefter en lättare kemisk peel som hjälper till att öppna upp för en renare känsla och enklare portömning. Behandlingen avslutas med en djuprengörande antiinflammatorisk mask.

Cocoa, alpha/beta, green alternativt red Tea mask
(Rengöring, enzympeel, alpha Beta peel, manuell extraktion av porer, mask samt avslutande produkter)
En uppklarande behandling som passar dig som vill uppnå extra klarhet och lyster. Verkar lystergivande redan i rengörings steget, därefter läggs en enzym peel som synbart reducerar oönskat pigment och ger huden en fin lyster. Avslutar med en mjölksyra/mandelsyra mask.

(Rengöring, enzym peel, mask samt avslutande produkter)
Rasberry, lactic/alpha Beta, Australien superberry alternativt Caviar Lime
En återfuktande och lystergivande behandling där en enzympeel avlägsnar döda hudceller och ren mjölksyra appliceras som återfuktar på djupet och ger mer långvarig fukt till huden. Avslutas med en intensivt återfuktande mask.

(rengöring, enzympeel, lactic peel, mask samt avslutande produkter)
Cocoa/Amandola, lactic+ marshmallows whiplash/snow algae
En lugnande och stärkande behandling där en mildare enzym peel appliceras för att luckra upp och avlägsna döda hudceller. Därefter lägger vi till en Oxygen Rx behandling (läs gärna mer om Oxygen Rx) som syresätter, lugnar, bygger upp barriären och ger lyster. Avslutas med återfuktande mask.

Cocoa, oxygen RX+ snow algae
(Rengöring, enzympeel, oxygen, mask samt avslutande produkter)
”Quick-Fix” behandlingen som direkt stramar upp huden och reducerar fina linjer och rynkor, jobbar på spänst och elasticitet samtidigt som vi strävar optimalt lystergivande.
Här läggs en enzympeel för att klara upp och reducera döda hudceller på ytan därefter läggs Firming piptide mask som skall ligga på optimalt upp till 30 min. Den här masken stelnar och stramar upp så rekommenderas inte för den som lider av klaustrofobi.

(Rengöring, enzym peel, Firming Piptide mask samt avslutande produkter)Rasberry, Firming piptide mask

Circadias Bas Add on

För dig som vill jobba åtstramande och cirkulationsökande. En peptid mask som ökar syre- och näringstillförseln till huden. Den jobbar detoxifierande, regenererande och ger ett synbart lyft redan efter 20-30minuter.

Används med fördel tillsammans med Raspberry Enzyme Peel, likaså mellan SWiCH- behandlingarna
För dig som vill jobba åtstramande och cirkulationsökande. En peptid mask som ökar syre- och näringstillförseln till huden. Den jobbar detoxifierande, regenererande och ger ett synbart lyft redan efter 20-30minuter.

Används med fördel tillsammans med Raspberry Enzyme Peel, likaså mellan SWiCH- behandlingarna
Ren mjölksyra som passar till alla hudtyper. Den reducerar skonsamt döda hudceller och hjälper till att återfukta och ge lyster. Den passar utmärkt att inkludera i våra bas ansiktsbehandlingar för ökad effekt.
En perfekt kombinerad blandning av mjölksyra och salicylsyra som passar utmärkt till Dig med tilltäpptheter samt brist på fukt och lyster. Går utmärkt att lägga in i bas ansiktsbehandlingar för ökad effekt. 
För att boosta huden med A-vitamin kan denna läggas till som avslut i alla Bas ansiktsbehandlingarna från Circadia. Kombineras fördelaktigast med MandeliClear peel för extra hudföryngrande effekt.

Ansiktsbehandling ZO Skin Health

En kraftfullt stimulerande behandling som med tre kombinerade syror samt aktiva ingredienser ökar cellförnyelsen och bekämpar linjer och rynkor.
Huden får en fantastisk lyster, blir mjuk och jämn med sin Anti-AgingFormula passar denna snabba resultatinriktade behandling nästan alla hudtillstånd.
Rekommenderas i kur om 4-6 behandlingar med en veckas mellanrum alternativt en gång i månaden för bästa långvariga effekt.
Kraftfullt stimulerande och extremt fuktgivande behandling.
Här förebyggs fina linjer och rynkor samtidigt som fuktbalansen återställs.
Passar för torr, fuktfattig hud. Behöver verkligen upplevas.
Här kombineras exfolierande AHA-syror tillsammans med effektivt pigmenthämmande vitaminer och fler stimulerande ingredienser för att omedelbart jämna ut hudtonen o lämna ett mjukare utseende.
Huden stramas upp och ges en fantastisk fin lyster.
En effektiv på djupet rengörande behandling för dig med tilltäppta porer och oren hud. Eller för dig som upplever dig blank i huden under dagen.
Här exfolieras döda hudceller från ytan samt görs en manuell extraktion av pormaskar. Talgreglerar med en superabsorberande och lugnande mask.
Huden blir på djupet renare, får mer lyster samtidigt som huden stimuleras och aktiveras.

Fransar&Bryn

Plockning av ögonbryn med pinsett
Färgning av ögonbrynen samt formning/plockning med pincett.
Färgning av fransar och ögonbryn inklusive forming/plockning med pincett.

Naglar

Manikyr utan nagellack
Shellac marknadens ledande permanenta nagellack.
Lacket härdas i lampa efter full manikyr.
Behandlingen börjar med avtagning av Shellac som gjorts på mejkhud. Full manikyr utförs innan lackning med Shellac, marknadens ledande permanenta lack.
(Vi tar inte av annat material/shellac gjord på annan salong)

Plasma Plaxel

Obligatorisk Konsultation före behandlingen som kostar 495kr som dras av vid behandlingstillfället.

PLAXEL genererar en energi som i plasmaform utlöses av en liten blixt när nålen når ca 0,5mm från huden. Nålen sätts således inte emot huden. Den allra yttersta delen av epidermis, 0,06mm förkolnas och en liten sårskorpa bildas i form av en prick. Tack vare den höga temperaturen blir det inget sår utan kvar lämnas en steril sårskorpa som sitter kvar i några dagar och faller av naturligt när den nya huden under har läkt helt. Behandlingen leder till en sammandragning och uppstramning av huden. Huden stimuleras och nya hudceller bildas.

Behandlingsområden:

-Ögonlock, både över och under ögonen samt kråksparkar
-Rynkor runt öronen
-Munnen, lyft och linjer
-Pannan, lyft och linjer
-Kinder
-Hals och dekolletage
-Acneärr
-Bristningar/striae
-Skintags
Ovansidan av ögat- Ögonlock

PLAXEL genererar en energi som i plasmaform utlöses av en liten blixt när nålen når ca 0,5mm från huden. Nålen sätts således inte emot huden. Den allra yttersta delen av epidermis, 0,06mm förkolnas och en liten sårskorpa bildas i form av en prick. Tack vare den höga temperaturen blir det inget sår utan kvar lämnas en steril sårskorpa som sitter kvar i några dagar och faller av naturligt när den nya huden under har läkt helt. Behandlingen leder till en sammandragning och uppstramning av huden. Huden stimuleras och nya hudceller bildas.


Det vi vill kalla påsar under ögat

PLAXEL genererar en energi som i plasmaform utlöses av en liten blixt när nålen når ca 0,5mm från huden. Nålen sätts således inte emot huden. Den allra yttersta delen av epidermis, 0,06mm förkolnas och en liten sårskorpa bildas i form av en prick. Tack vare den höga temperaturen blir det inget sår utan kvar lämnas en steril sårskorpa som sitter kvar i några dagar och faller av naturligt när den nya huden under har läkt helt. Behandlingen leder till en sammandragning och uppstramning av huden. Huden stimuleras och nya hudceller bildas.Paket pris- övre ögonlock samt under ögonen

PLAXEL genererar en energi som i plasmaform utlöses av en liten blixt när nålen når ca 0,5mm från huden. Nålen sätts således inte emot huden. Den allra yttersta delen av epidermis, 0,06mm förkolnas och en liten sårskorpa bildas i form av en prick. Tack vare den höga temperaturen blir det inget sår utan kvar lämnas en steril sårskorpa som sitter kvar i några dagar och faller av naturligt när den nya huden under har läkt helt. Behandlingen leder till en sammandragning och uppstramning av huden. Huden stimuleras och nya hudceller bildas.

Panna
70 min 5.995,00 kr More info
Panna

PLAXEL genererar en energi som i plasmaform utlöses av en liten blixt när nålen når ca 0,5mm från huden. Nålen sätts således inte emot huden. Den allra yttersta delen av epidermis, 0,06mm förkolnas och en liten sårskorpa bildas i form av en prick. Tack vare den höga temperaturen blir det inget sår utan kvar lämnas en steril sårskorpa som sitter kvar i några dagar och faller av naturligt när den nya huden under har läkt helt. Behandlingen leder till en sammandragning och uppstramning av huden. Huden stimuleras och nya hudceller bildas.

Kemiska Peels

Bokas i samråd med din hudterapeut!

En ren salicylsyra som passar utmärkt till en grov, storporig och acnebenägen hud.
Denna peel reducerar bakterier och inflammationer för en problemhy som resulterar i ett klart och oljefritt resultat.

Mild till måttlig fjällning är att förvänta.
Styrkor: 12,5% och 25%
Fitzpatrick l-V.
Bokas i samråd med din hudterapeut!

En perfekt och unik blandning av mjölksyra, salicylsyra, resorcinol och mandelsyra.
En medeldjup peel som är specifikt framtagen för att ljusa upp postinflamatorisk hyperpigmentering, melasma, milda akneärr samt ojämn hudton. Den kombineras tillsammans med Vitamin A Accelerator för extra effekt på djupare rynkor och linjer.

Flagning dag 3-5 är att förvänta, upp till 10 dagars återhämtning.
> fitzpatrik lll från lll-V behövs förbehandling.
En klassisk kombinationen 14% salicylsyra, 14% mjölksyra, 14% resorcinol.
En medeldjup peel som jämnar ut hudtonen, reducerar pigmentering, reducerar ärr vävnad, djupare linjer och rynkor.

Denna peel ger en fjällning ca 3-4 dagar efter behandlingen som resulterar i en klar och jämn hud.
Max en gång i månaden
>fitzpatrik lll

Makeup

Makeup för fest/ kväll
Makeup för vardag

Produkt köp

Då butiken har begränsade öppet tider till torsdagar 12.00-18.00 så kanske du behöver komma och handla en annan dag. Perfekt att boka in 10min via boknings tjänsten!

Varmt välkommen!

mejkhud

Jönköpings första Mästare i Hudterapeut Yrket!
Jag är stolt Auktoriserad Specialiserad Hudterapeut med 20års yrkesutövande i ryggen.

Medlem i SHR Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation.

För mer info besök gärna vår hemsida.
Varmt välkommen!

Show contact information
Website
Opening hours Butiken är öppen
Torsdagar 12.00-18.00
Övriga behandlingstider bokas
Address
Klostergatan 64
553 35 Jönköping
Söder - Torpa
Open in Google Maps 🗗