What would you like to book?

Hos oss på Relax tar vi hand om dig från topp till tå!

Köp ett presentkort på en skön behandling!Klarna
Offers online payment with Klarna

Gift cards

Gellack

Endast på naturlig nagel

Om man vill ta bort gellack och lägga på nytt
Gäller inte som återbesök om man har förlängning eller försträkning

Manikyr

Manikyr
45 min 250,00 kr

Nagelförlängning

Välj mellan
*helfärg
*glitter
*franskt
Återbesök
120 min 500,00 kr
Nagellack efter om man vill

Fotvård

Fotvård - behandlingen börjar med ett skönt fotbad, där efter peeling. förhårdnader filas bort och naglarna klipps, filas. behandlingen avslutas med en skön fotmassage och passande fotkräm
Fot och underbensmassage
fotbad med peeling ,fotinpackning följt av fot och underbens massage
Lägg till lackning av tår i en härlig färg i din behandling.

Fransar

Den nyaste metoden genom fransböjning permanent inklusive färgning.
Håller upp till ca 6 veckor.
Skadar ej naturliga fransar. Resultat blir fint och väldigt naturligt


kom med rena fransar som inte har varit i kontakt med vatten 8 timmar innan.
Passar ej till gravida/ammande kunder.
Färgning utav fransar
Lashlift lamination (protein/keratin inpackning) behandlingen görs tillsammans med Lashlift. Det är keratin behandlingen med speciell Lash botox. Keratin förlänger de naturliga fransar 2-3 % och efter behandlingen blir dom 40 % tjockare och fylligare. Resultatet håller upp till 2 månader. Keratin skyddar och reparerar fransarna utifrån samt ger fint och frisk gläns. Vi matar fransarna med näring och hjälper fransarna att bli friska. Reparerar inuti. Behandlingen är perfekt för kund som inte kan eller vill inte ha fransförlängning.
Passar till dig om du har skadad egna fransar efter sommar sol, bastu värme, dålig fransförlängning, eller dina fransar växer åt fel håll.
kom med rena fransar som EJ varit i kontakt med vatten 8 tim innan behandlingen.
Behandlingen passar ej till gravida/ammande kunder.

Hudvård

Muskelstimulering för ansiktet och halsen som ansiktsdragen ett lyft, Rengöring, peeling, apparatur ansiktsmask, passande dagkräm
Kändisarnas favoritbehandling, En behandling med mild jonisering som slussar ner näringsämnen i din hud, Fina linjer suddas ut och huden stålar av välbehag.
Stay young kur. Behandlingen får igång blodcirkulationen,dränerar och får musklerna att slappna av.Musklerna stimuleras vilket gör att man blir fastare i huden,får mindre rynkor,större ögon och bättre hy.
Passar alla som vill göra något åt sitt åldrande ansikte, men som inte vill ta till ett kirurgiskt ansiktslyft.
En kur inleds med behandlingar 2gånger i veckan under 5veckor. Där efter sker behandling en gång i månaden för att upprätthålla resultatet.Det är som med kroppsträning, även ansiktet behöver regelbundet underhåll 10ggr 4950:- (enstaka gånger 599:-)
Rengöring, hud analys, peeling,ånga,portömmning ,brynplock, massage, mask ochavslutasmed passande dagkräm.
En effektiv behandling med rengöring,PHA- peeling ,varm ånga för att underlätta por -tömmningen ,därefter rättas brynen till, massage och ansiktsmask med skalp massage. Behandlingen avslutas med passande dagkräm.
ansiksbehandling Gentlemen en behandling anpassad för män,behandlingen börjar med rengöring där efter peelling, som tar bort döda hud celler och underlättar skäggväxten, ånga som värmer upp huden så por-tömningen går lättare, där efter rättas brynen till om så önskas.därefter massage och ansiktsmask behandlingen avslutas med passande dag kräm.
En behandling som börjar med rengöring av huden. Därefter färgas ögonfransar och bryn. Behandlingen fortsätter sedan med en skonsam peeling som tar bort ytliga, döda hudceller.
Huden värms upp med ånga för att underlätta por-tömningen och brynen rättas till följt av en skön ansiktsmassage.
Därefter en mask som ger näring åt huden.
Medan masken verkar får du dessutom en härlig skalp massage följt av handmassage med handkräm.
Behandlingen avslutas med passande dagkräm och ögonkräm.
En effektiv ansiktsbehandling med PHA behandlingen börjar med rengöring sedan PHA -peel som effektivt tar bort döda hudceller ,där efter appliceras en ansiktsmask efter hud typ,behandlingen avslutas med passande dagkräm
En effektiv ansiktsbehandling med PHA -syra, Behandlingen börjar med Rengöring där efter PHA-peeling som tar bort döda torra hudceller,där efter appliceras en Exuviance guldmask som har mycket aktiva ingredienser behandlingen av slutas med passande dag kräm
behandlingen börjar med rengöring, peeling, varm ånga, portömmning, ansikte mask.avslutas med passande kräm
En behandling för tonåringar 2 tillfällen på 30min rengöring ,peeling varmånga -portömning, ansiktsmask passande dagkräm tips och råd hur man kommer till rätta med en hud i obalans
brynen färgas och rättas till
Brynen plockas och formas
Fransar och bryn färgas och brynen rättas till
Dermapen 4 Microneedling är en kontrollerad, fraktionerad och riktad nålbehandling som stimulerar hudens tillväxtfaktorer och kollagen produktion. Metoden används till att läka akne ärr, kirurgiska ärr och ärr av brännskador, ytliga kärl. Microneedling är det senaste genombrottet inom hudföryngring och används mot åldrad hy där våra behandlingar ger en tydlig huduppstramning och en mer fast hud genom att stärka upp huden under ifrån.

Resultaten är jämförbara med fraktionerad laser-behandlingar men utan biverkningar och med minimal återhämtningstid.
Boka in en kur på 3st behandlingar 10% rabatt boka in 6st behandlingar 20%
Microneedling är en kontrollerad, fraktionerad och riktad nålbehandling som stimulerar hudens tillväxtfaktorer och kollagen produktion. Metoden används till att läka akne ärr, kirurgiska ärr och ärr av brännskador, ytligakärl. Microneedling är det senaste genombrottet inom hudföryngring och används mot åldrad hy där våra behandlingar ger en tydlig huduppstramning och en mer fast hud stärker huden under i från.

Resultaten är jämförbara med fraktionerad laser-behandlingar men utan biverkningar och med minimal återhämtningstid.
Boka in en kur på 3st behandlingar 10% 6st behandlingar 20%
Microneedling är en kontrollerad, fraktionerad och riktad nålbehandling som stimulerar hudens tillväxtfaktorer och kollagen produktion. Metoden används till att läka akne ärr, kirurgiska ärr och ärr av brännskador ytliga kärl. Microneedling är det senaste genombrottet inom hudföryngring och används mot åldrad hy där våra behandlingar ger en tydlig huduppstramning och en mer fast hud stärker huden under ifrån.

Resultaten är jämförbara med fraktionerad laser-behandlingar men utan biverkningar och med minimal återhämtningstid.
vax av halva ben och bikinilinjen
vax av hela ben bikini linje
haka och överläpp vaxas
vax av bikini linjen eller vax av armhålor (axiller)
Vaxning utav armhålor.
Hela benen vaxas
vaxning av ögonbryn ev slut putsas till med pincett

Massage

En mjuk och skön behandling med varma stenar, varm olja som gör att musklerna lättare mjukas upp.
antingen arbetar man med chakra och meridianer "same zen " massage.
Eller som en vanlig massage med en varm sten i handen.
I denna massage behandlas muskler förutom med massage även med töjningar och triggerpunktsbehandling. Vid behov ges också träningsråd.
I denna massage behandlas muskler förutom med massage även med töjningar och triggerpunktsbehandling. Vid behov ges också träningsråd.
I denna massage behandlas muskler förutom med massage även med töjningar och triggerpunktsbehandling. Vid behov ges också träningsråd.
Klassisk Svensk halvkroppsmassage. Massage av rygg, baksida lår & vader och nacken.
Klassis Svensk helkroppsmassage. Rygg, baksida lår och vader, fotmassage sedan vänder sig kunden och massagen fortsätter med framsidan av benen, mage om så önskas, armar, händer och en skön nackmassage avslutar denna behandling.
Klassis Svensk helkroppsmassage. Rygg, baksida lår och vader, fotmassage sedan vänder sig kunden och massagen fortsätter med framsidan av benen. Mage om så önskas, armar, händer och en skön nackmassage. Avslutas med avslappninande skalp och ansiktsmassage.
Massage speciellt utformad för personer med fibromyalgi.
En mjuk och skön helkropps behandling med varm olja.

SPA Behandling

En skön och spänstgivande behandling med spirulina alger som inleds med helkropps peeling följt av närande och fuktgivande alginpackning som är utrensande och ökar elasticiteten i huden.
Huden känns fastare och revitaliserand.
En skön peeling för hela kroppen.Avlägsnar döda hudceller och gör huden mjuk och len så hudlotion får effekt.
En utrensande behandling som inleds med en rosmarin scrub för att avlägsna döda hudceller och öka cirkulationen.Behandlingen följs av en intensiv vulkanlera inpackning som berikar huden med viktiga mineraler. Huden rensas från slagg och gifter.Huden återfår sin lyster och vitalitet.
En skön behandling som börjar med ett fotbad, peeling sedan en lättare fotmassage. Där efter en ansiktsbehanling lyx som börjar med rengöring, peeling Fransar och bryn färgas, varm ånga por tömning,bryn rättas till, ansiktsmassage och ansiktsmask behandlingen avslutas med passande dagkräm.

Naprapat

Led och muskelbehandling som utförs av leg naprapat med lång erfarenhet. Jag jobbar med både akuta och förebyggande behandlingar där massage triggerpunktsbehandling stretch mobilisering manipulation akupunktur mm ingår efter noggrann undersökning.

Jag hjälper dig även med rehab efter operation och skriver anpassade träningsprogram som du jobbar med hemma eller på ditt eget gym.

Jag arbetar med privatpersoner, företagskunder och har även avtal med de flesta försäkringsbolag som tillhandahåller privata sjukvårdsförsäkringar tex If, DKV, Skandia, Länsförsäkringar, Skandia Euro Accident m.fl.
Jag är även ansluten till Actiway, Wellnet och Benify.

Varmt välkommen, maila eller ring mig om du har några funderingar kring bokning eller om du inte hittade någon passande tid 070-6052502 annica@srkkista.se

SPA- behandlingar

Lilla Njutaren
En skön behandling där du får välja en valfri liten massage och en liten uppfräschning av ansiktet. Med rengöring peeling, och ansiktsmassage avslutas med passande dagkräm.

SPA-Behandlingar

Stora Njutaren
En skönbehandling med en helkroppsmassage och ansiktsbehandling med rengöring, peeling följt av en skön ansiktsmassage och ansiktsmask ,skalpmassage. Behandlingen avslutas med passande dagkräm.

Cambridge viktprogram

Vi träffas på återbesök, vi väger och stämmer av veckan som har gått. Vi går igenom kommande vecka du får ny information om nästa steg.
Första mötet gör vi uppstart, du får information om hur Cambridge viktprogram fungerar. Vi väger, mäter och fotar. Lägger upp en planering och diskuterar din målvikt och hur du ska nå den och bokar in nästa besök.

Frisör

Klippning av barn upp till 10år
Bottenfärg max 2cm samt massage och styling.
Ett första samtal med råd och idéer. Håruppsättning och sminkning.
Helfärg, bottenfärg och toning samt massage och styling
Tvätt och fön samt insättning av hairtalk och tillklippning.
Pris för hår tillkommer
Uppsättning av hår inför t ex fest, dal eller bröllop, ej bruduppsättning
Klippning, balayage (handmålade slingor ej från botten ) nyansering, huvudmassage samt styling.
Färgning av utväxt max 2 cm, klippning, huvudmassage samt styling
Färgning, klippning, huvudmassage samt styling
Folieslingor, klippning, huvudmassage samt styling
Klippning med huvudmassage och styling
Tvätt med huvudmassage, klippning samt styling
Klippning, folieslingor samt en bottenfärg. Nyansering av slingorna, hårbottenmassage och styling.
Fest make-up
Rakpermanent samt styling
Folieslingor eller balayage,
Tvätt, hårmask med SPA-massage av hårbotten samt föning och styling.
Hårtvätt och föning samt enklare styling

kiropraktor

medicinsk fotvård

Avslappnande fotbad, rensar,klipper,slipar och ev. fräser naglarna. Anpassar behandlingen efter behov när det gäller förhårdnader, fotvårtor, liktornar mm. Avslutar med en avslappnande fotmassage.
Avslappnande fotbad, rensar,klipper,slipar och ev. fräser naglarna. Filar fötterna. Avslutar med en avslappnande fotmassage.
Väldoftande fotbad, peeling och inpackning av fötterna, medicinsk fotvårdsbehadling, avslappnande fot- och underbensmassage med välmående kräm/olja.
Avslappnande fotbad, behandling av fotvårtor efter önskemål(vårtmedel, frysning). Vid frysning blir blir priset 450:-. Fler behandlingar brukar behövas. Lägger på avlastning efter behov. Smörjer fötterna med lämplig fotkräm.
Avslappnande fotbad, avlägsnar förhårdnader och liktornar(som kan vara smärtsamma att ha). Lägger på avlastning efter behov. Smörjer fötterna med lämplig fotkräm.
Avslappnande fotbad, tar bort nageltrånget som sitter i nagelfalsen, avlastning vid behov, smörjer fötterna med lämplig fotkräm.
Välmående fotbad, peeling och inpackning av fötterna, avslappnande fot- och underbensmassage.
Applicering av podofix som limmas på nageln.
Avslappnande fotbad, rensar,klipper,slipar och ev. fräser naglarna. Applicerar en välgörande nagelolja, smörjer fötterna med lämplig fotkräm.

Spraytan

Förbredelser
Peela hela kroppen och ansiktet minst 2 timmar innan din spraytanbehandling, var extra noggrant vid knän, armbågarna och hälarna.

Raka dig 24 timmar innan behandlingen. (rakar man sig efter så rakar man även bort färgen)

Använd inte deo, parfym eller någon typ av kräm innan behandlingen.

Ha mörka löst sittande kläder på dig efter spraytanbehandlingen
Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund

Relax - Inspiration Hälsa Skönhet

Behandlingar från topp till tå
Cambridgeviktprogram.
yoga i skön miljö.

Välkomna.

Show contact information
Website
Opening hours Måndag- Torsdag 10-18
Fredag 10-16
Lördag enligt överenskommelse
Söndag stängt
Address
Stockholmsvägen 15
746 33 Bålsta
Open in Google Maps 🗗