Mitä haluat varata?

Hej Goa Kund
Tänk att det är ett år sedan (8/6-18) jag flyttade in på Ängsgatan 5 som ligger i Coop backen i Mullsjö. Trivs jätte bra över att det är större o att det inte har några trappor så du med lätthet kan komma in.

OBS en nyhet  är att du nu kan boka behandling på landet, . Se kalendern halsotrycketlugnet för mer info.

Det är fortfarande nära till stationen( om du väljer Ängsgatan). Tåget från Jönköping till Mullsjö tar 21 minuter så det är väldigt smidigt. Varför inte börja behandlingen redan på tåget och låta resan bli en stunds avkoppling och nervarvning innan du kommer till mig.

När jag inte är på plats så är jag nog i min örtagård och utvecklar mina kunskaper.
Du når mig på 0734-118394, skicka gärna ett sms så är det lättare för mig.
Varmt välkommen till mig Anne-Lie Johansson och Lugnet i Mullsjö.

Jag finns även i Gravsjö Skorvarp, för att boka klicka här https://halsotrycketlugnet.bokadirekt.se


Klarna
Offers online payment with Klarna

Ayur veda

En otroligt skön behandling med massage på huvud, nacke, ansikte o öron med oljor som verkligen påverkar hela kroppen. Jag jobbar även här med en del marmapunkter. Hela behandlingen ger ansiktet ”ett lyft” och är en ”liten behandling” med stor effekt. Mycket avkopplande.
Tid 30 min

Ayur-veda

Ayurveda - kunskap om livet.
1. Diagnosen ställs med hjälp av formulär,puls,nagel,och tung diagnostik.2. Du får enkla individuellt anpassade råd, baserade på persolighetstyp &din aktuella livssituation.3.Jag hjälper dig öka dina kunskaper om vem du är vilket gör det lättare för dig att förstå vad du mår bättre av.4.Vilket innebär att du blir BÄTTRE på att vara just den unika person du är. Se mer info på hemsidan.
Med lätt fingerberöring stimuleras kroppens marmapunkter med essentiella oljor utvalda efter kort ayurvedisk konsultation och pulsdiagdostik.
Marma oljorna tränger in genom huden och påverkar hela energisystemet och löser upp eventuella blockeringar. Energin kan nu flöda fritt och kroppen får tillgång till den energi den behöver för att fungera optimalt.

Detta är ett alternativ till att inte komma själv. Passar dig som har svårt att ta dig till mig. Personligt återbesök är att rekommendera.
Vi går igenom tidigare konsultation via telefon samtal.
Där vi diskuterar hur saker och ting fungerar, och vid behov kompletterar med ytterligare förslag. Pulsen kan vi dock inte ta.
Detta är ett alternativ till att inte komma själv. Passar dig som har svårt att ta dig till mig. Personligt återbesök är att rekommendera.
Vi går igenom tidigare konsultation via telefon samtal.
Där vi diskuterar hur saker och ting fungerar, och vid behov kompletterar med ytterligare förslag. Pulsen kan vi dock inte ta.
Detta gäller efter att du tidigare varit hos mig på en Ayur -vedisk hälsorådgivning.
Vi går igenom hur det har gått att genomföra det vi kommit överrens om tidigare. Kontrollerar pulsen för att se vad kroppen säger. För att samtidigt konstatera så mycket som händer med små steg eller stora steg =).
Detta gäller efter att du tidigare varit hos mig på en Ayur -vedisk hälsorådgivning.
Vi går igenom hur det har gått att genomföra det vi kommit överrens om tidigare. Kontrollerar pulsen för att se vad kroppen säger. För att samtidigt konstatera så mycket som händer med små steg eller stora steg =).
Detta gäller efter att du tidigare varit hos mig på tidigare återbesök efter en Ayur -vedisk hälsorådgivning.
Vi går igenom hur det har gått att genomföra det vi kommit kroppen säger. För att samtidigt konstatera så mycket som händer med små steg eller stora steg =).
Vi kanske behöver justera något då kroppen är mogen för detta.

Ayurveda i Mullsjö

Massage

här börjar jag med sätesmusklerna för att sedan jobba med benen.
Denna behandling passar dig som belastar benmusklerna eller tränar mycket.
massage av rygg, säte, ländrygg, axlar nacke del av överarmarna fortsätter sedan med benen. Efter detta får du vända dig om och jag fortsätter då med benen,armar kortare massage av händer och fötter bröstkorg hals och nackmusklerna kortare hårbottenmassage och avsluttar med ansiktsmassage
se helkroppsmassage 90
Här kan du välja till Varm Ayurvedisk olja enligt din kroppstyp vata, pitta,kapha, dessa oljor balanserar och stärker din kropp, Fråge formulär i väntrum eller på nätet ayurveda ab i markaryd
längre variant av helkroppsmassagen 90 min. När jag kommer till händer och fötter masserar jag lite extra på "zonerna" enklare zonterapi på ansträngda muskler. hårbottenmassagen är längre i denna behandling
se helkroppsmassage delux. Här kan du lägga till varm Ayur vedisk olja enligt din kroppstyp Vata, Pitta, Kapha, oljan balanserar och stärker din kropp. Frågeformulär i väntrum eller via nätet ayurveda ab i markaryd, mest poäng din kroppstyp
massage av rygg, säte, ländrygg axlar och nacke samt del av överarmarna. Efter detta får du vända dig om och då masserar jag med bindvävsmassage halsmusklerna efter detta hårbottenmassage och avslutar med en ansiktsmassage
Se helryggsmassage 50 min. I denna behandling kan du välja Ayur vedisk olja enligt din kroppstyp vata, pitta,kapha. Denna olja hjälper till att balansera din kropp. Fråge formulär finns i väntrum eller ayurveda ab markaryd(internet) mest poäng din kroppstyp
massage av rygg, säte, ländrygg, axlar nacke och delar av överarmarna, Efter detta får du vända dig om och här masserar jag med bindvävsmassage halsmuskler och avslutar med en ansiktsmassage
Se Helryggsmassage+ hårbm. Du kan välja varm Ayur vedisk olja enligt din kroppstyp vata,pitta , kapha- Fyll i ett frågeformulär i väntrum eller på nätet ayur veda ab markaryd mest poäng din kroppstyp.
se beskr helryggsmassage. I denna behandling jobbar jag extra med hårbottensmassage 30 min ej olja

Massage för Gravida

Du får ligga på siddan medans jag masserar först ena halvan och sedan den andra. Jag masserar rygg sätes musklerna ländrygg axlar och nacke halsmuslerna och avslutar med ansiktsmassage. Denna behandling underlättar fortsättningen i din graviditet. Jag hjälper dig lösa spänningsknutorna och anpassar min behandling efter dig.

Zonterapi

Jag går igenom din kropp via fötterna för att se hur din kropp mår. Zonterapi är kroppens eget självläkningssystem. Varje kroppsorgan har en speciell plats på foten som jag aktiverar genom tryck på denna plats. När detta sker så startar kroppens självläkningssystem. Under behandlingen och efter kan det innebära att man har "träningsvärk" i kroppsorgan som var nedsatta p.g.a. att behandlingen börjar värka. Detta är väldigt bra kroppen måste värka ut för att kunna bli av med sitt problem.
Denna behandling är tänkt för dig som har varit hos mig på zonterapi tidigare. Jag har då redan information jag fått tidigare. Jag går igenom vilka reaktioner du har fått sedan förra behandlingen och hur du mår. Jag fortsätter att arbeta med de problem du vill ha en lösning på. Jag behandlar inte om du är gravid, har cancer, pacemaker, eller är barn under 8 år.
Se mer information Zonterapi 90 min och hemsidan
se tidigare zonterapi 60 min. Efter behandlingen får du byta brits varpå jag masserar nacke och halsmusklerna, hårbottenmassage och avslutar med ansiktsmassage. Genom att jag tidigare jobbat med zonterapi har vi arbetat med musklerna vilket är ett måste för att det skall bli ett bra resultat.
se tidigare beskrivning om zonterapi 90 min.
Efter behandlingen byter vi brits varpå jag jobbar med nack och halsmusklerna samt hårbotten massage och avslutar med ansiktsmassage. Genom att jag tidigare jobbat med zonterapi så har jag redan mjukat upp ryggen vilket är ett måste för att hårbotten och nackmassagen skall bli bra.
Jag går igenom din kropp via fötterna för att se hur din kropp mår. Zonterapi är kroppens eget självläkning system. Varje kroppsorgan har en speciell plats på foten som jag aktiverar genom tryck på denna plats. När detta sker så startar kroppens självläknings system. Under behandlingen och efter kan detta innebära att man har " träningsvärk" i kroppsorgan som var nedsatta p.g.a att behandlingen börjar värka! Detta är väldigt bra! Kroppen måste värka ut för att kunna bli av med sitt problem. Vi tar reda på om du är Vata, pitta eller kapha och kompletterar behandlingen med information som hjälper dig påskynda läkningen.

Hälsotrycket Din Hälsa MItt Mål

"Du är en unik varelse med otroliga möjligheter. Vår kropp klarar av att få bukt på många problem om vi ger den en chans och möjlighet till självhjälp"

Jag jobbar med Ayurvedisk hälsorådgivning,Massage, Zonterapi samt Fotanalys och individuella inlägg. Jag är återförsäljare åt: Forever Living Produkts, saltbutiken.se och Ayur-veda AB( te, kryddor mm)

Show contact information
Verkkosivu
Aukioloajat Öppet efter bokningar och överrenskommelse per telefon , sms eller mail.
Varmt välkommen
Osoite
Ängsgatan 5
565 31 Mullsjö
Avaa Google-kartoissa 🗗