Mitä haluat varata?

Klarna
Offers online payment with Klarna

Mikroneedling Skinbooster

Avencerad kemisk peeling

Easy TCA peeling är en avancerad kemisk peeling från Skin Tech för hudregenerering. Den anses vara den säkraste, mest effektiva och enklaste peelingen med TCA (Tryklorsyra).

Ansiktsbehandlingar

Ryggmassage, rengöring, brynplock, peeling, ånga, portömning, massage på décolléte, nacke och ansikte, mask, serum, kräm och mineralfoundation ingår!
Porrengöring, eeling, ånga, portömning, mask, serum, kräm och mineralfoundation.
Rengöring,brynplock, peeling, ånga, portömning, massage på décolléte och nacke, ansiktsmassage, mask, serum, kräm och mineralfoundation. Produkterna som används är ComfortZone - Sacred nature. Djuprengöring, peeling, ånga, portömning, avslutande mask, serum, kräm och mineralfoundation.
Rengöring,brynplock, peeling, ånga, portömning, massage på décolléte och nacke, ansiktsmassage, mask, serum, kräm och mineralfoundation.
Som vår klassiska ansiktsbehandling.För dig som vill ha en extra rengörande, uppfräschande behandling och jämnare hudton. Effektiv mot acne, acneärr, storporig hy och pigmentfläckar.
Behandling med focus på porrengöring, peeling, ånga, portömning, ask, serum, kräm och mineralfoundation.
Behandling av acne, ärr, porer, rynkor och pigmentfläckar m.m. Utföres efter hudtyp med glykolsyra. Grundlig ansiktsbehandling med rengöring och portömning, avslutande mask och mineralfoundation. Som kur var 3:e - 4:e vecka eller enstaka behandling.

konsultation

Ögonlocklyft utan kirugi!
Den ytliga “skadan” som uppstår stimulerar hudens förnyelse av fibroblaster, som är en viktig del i hudens självläkning och kollagenproduktion.
Hudanalys

Injektioner

Hyaluronic Acid, anti oxidationer, vitaminer, aminosyror, mineraler mm

Övriga behandlingar

Ögonlocklyft utan kirugi!
Den ytliga “skadan” som uppstår stimulerar hudens förnyelse av fibroblaster, som är en viktig del i hudens självläkning och kollagenproduktion.

HairCare - Hår booster

Produkten injiceras ytligt i dermis och efter 6 – 8 behandlingar har patientens hårväxt förändrats helt. Behandlingarna görs med ungefär en veckas mellanrum vilket innebär att den behandlades hår kan gå från tunt och mjälligt till tjockt och fräscht under två månader.Först och främst är det återupplivandet av hårfollikel, eftersom HairCare ® innehåller arginin, glutamin, glycin och ornitin, vilka är nödvändiga för cellproliferation. Dessa näringsämnen stärker rutinordningen för att växa starkt hår. Förstärkning och skydd av kapillärfibern är resultatet av cystein och zink, två huvudkomponenter av keratin som utgör fibern. De används för att ge hälsa och skönhet till hår. Tillväxtstimuleringen av ditt hår är resultatet av B-gruppens vitaminer. De ökar förnyelsen av follikel och har en del i hårväxtproduktionen. Näring och hydratisering av hårbotten är resultatet av hydraliserande egenskapen hos hyaluronsyra. Det närmar sig och vakter mot uttorkningen av vävnaderna som omger follikeln och följaktligen mot utseende av mjäll.

Carboxy therapy

Injektion av gasen koldioxid. Denna metod är speciellt framtagen för behandling av främst celluliter och röd ärrvävnad. Man kan även framgångsrikt behandla dubbelhakor, tear trough, händer, dekolletage och hudstrukturen i ansiktet. Koldioxidinjektioner sker snabbt och säkert med en patenterad injektionspistol.Behandlingen tar ca 10 minuter och upprepas 6 ggr. med 1 veckas mellanrum för ett bra resultat.

Kroppsbehandling

Uppfräschande helkroppspeeling som effektivt men milt tar bort döda hudceller, ökar fuktnivån,ger fin lyster och en mjuk och sammetslen hud. Förutom kroppspeeling ingår en lätt massage.
Effektiv på celluliter, fettdepåer och vätskeansamlingar på mage, lår, höft och rumpa. Utförs som en kur 3-4 ggr eller som en enstaka behandling.

En avkopplande helkroppsmassage med heta lavastenar och eteriska oljor som frigör stress och muskelspänningar. Du känner en inre harmoni och välbefinnande i kropp och själ.
En lyxig upplevelse för både kropp och ansikte. Här ingår kroppspeeling, inpackning och avslappnande helkroppsmassage. Dessutom får du en mini-ansiktsbehandling med uppfräschande peeling och vårdande mask.
För Dig med orenheter på ryggen. Djuprengöring, peeling, ånga, portömning, massage och avslutande mask.
Medlem i Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation

Huden i centrum

Detta är platsen som sätter din hud och dina behov i centrum. Unna dig själv en stund att njuta och drömma dig bort från vardagen. Kom tillbaka med inre harmoni, ny energi och en strålande hud. På Huden i Centrum erbjuder vi professionell hudvård genom en avkopplande upplevelse i kombination med resultatinriktade produkter.

Show contact information
Verkkosivu
Osoite
Dag Hammarskjölds torg 9
211 18 Malmö
Malmö live
Avaa Google-kartoissa 🗗