Mitä haluat varata?

Klarna
Offers online payment with Klarna

Fotvård

Behandlingen är förebyggande fotvård där man börjar med ett mjukgörande fotbad. Därefter filas förhårdnader och fötter samt naglar klipps, rensas och putsas till. Behandlingen avslutas med en applicering av en kräm under en skön massage.

Behandlingen är godkänd för actiway/friskvårdschecken, friskvårdskuponger, wellnet samt annan friskvårdspeng.

Massage

Börjar först med en avkopplande massage på rygg, nacke och axlar för att lösa upp spända och trötta muskler. Övergår sedan till en Reiki behandling som är en mjuk och behaglig metod vid behandling av tex stress, smärta och ångest. Hjälper även till att släppa på så väl mentala som fysiska spänningar. Med lätta handrörelser kan man starta kroppens egen läkningsprocess och fylla på energi flödet.
Reiki klassas även som rehabiliterande friskvård av skatteverket.
Bra att välja om man har något behandlingsområde som behöver jobbas extra med .
Obs!
Hela kroppen hinns ej med utan som en halvkropps massage.
Skön och avkopplande massage som stärker både kropp och själ.
Den Klassiska massagen är mer djupgående på muskelaturen. Blod och lymfsystemet stimuleras och har en utrensande effekt på slaggprodukter som samlats i kroppen.
Jag stimulerar även Triggerpunkter om så skulle behövas.
Använder endast ekologiska produkter!
Den Klassiska massagen är en mer Djupgående massage där blod och lymfsystem stimuleras. Det har en utrensande effekt på slaggprodukter i kroppen och stärker immunförsvaret.
Jag trycker även på Triggerpunkter som kan lösa upp stela muskler och spänningar i kroppen.
Använder endast ekologiska produkter!

Medicinsk Fotvård

Den medicinska fotvården utförs av väl utbildad personal där vi i grund och botten är undersköterskor med flera år inom vården.
Behandlingen börjar med att en fotstatus görs där man ser över foten och dess tillstånd. Sedan hamnar man i ett fotbad , eventuella förhårdnader och liktornar avlägsnas, naglarna klipps slipas och rensas, foten slipas och behandlingen avslutas med att fötterna smörjas in under en liten fotmassage.
Behandlingen anpassas efter dina behov och vi ger dig tips och råd om vad just du behöver.

Behandlingen är ej godkänd för actiway/friskvårdschecken,
friskvårdskuponger, wellnet eller annat friskvårdsbidrag.

Reiki

Reiki är en Japansk friskvårdsmetod där man genom mjuk handpåläggning löser upp spänningar och blockeringar i kroppen. Reiki går in och arbetar på det fysiska, mentala, emotionella och andlig nivå. Avslappnande och steressreducerande.
Vid behandling stärker man upp sitt yttre och inre energifält och man upplever sig lugn, stärkt och tillfreds efteråt.
Behandlingen är i flera länder etablerad inom den traditionella sjukvården och även i Sverige är den godkänd som friskvård.

Zonterapi

Visste du att hela din kropp finns i olika punkter på fötterna?

Genom att trycka på dessa zoner så skickar man signaler
via kroppens energisystem, även kallade meridianer, till de olika organen. Detta medför att kroppens eget självläkningssystem kommer igång.
I grund och botten har vi ett väl fungerande system, men som av olika anledningar är nedsatt och därmed kommer olika krämpor som gör att vi inte mår bra.
Behandlingen utgår alltid från människan som helhet. Den integrerar hela kroppen vilket ökar förutsättningarna för självläkning. Med helhet menas hela individen som består av kropp, själ, sinne, tankar och känslor.

Då jag arbetat med detta i många år så är det otaliga många diagnoser man hjälpt med denna behandlingsmetod. Allt ifrån barnlöshet, migrän, ryggproblematik, bihålor och stress mm. Den är även fantastiskt bra förebyggande.


Kongahällakliniken

Kongahällakliniken är ett friskvårdsföretag som erbjuder fotvård, zonterapi, massage och reiki.

Behandlingarna utförs av välutbildad personal där vi ställer dig som kund i focus och vad just du behöver.

Vårt motto är att man ska ta hand om sig själv och tänka på att må så bra som möjligt efter de förutsättningar och resurser man har.

Välkommen till oss för en lugn och avslappnande stund!

Anette och Lotta

Show contact information
Verkkosivu
Osoite
Uddevallavägen 13
442 30 Kungälv
Avaa Google-kartoissa 🗗