Mitä haluat varata?

<span class="wysiwyg-font-size-medium">Vi på Ortosia är specialister på belastnings skador i fötter, knän och rygg. Hos oss får du hjälp och råd, boka en tid i vår mottagning eller kom in för en kostnadsfri konsultation. Hos oss hittar du allt från bra skor och inlägg till stödförband och stödstrumpor.</span>
Klarna
Offers online payment with Klarna

Palvelut

Under en bokad behandling utför vi Stretch, massage, tejpning och instruktion i tränings schema
Vid en fotanalys identifierar vi olika belastnings relaterade problem i fötter och underkropp. Analysen tar ca 45 minuter och görs mycket grundligt. Till vår hjälp har vi ett löpband , en digital 3-D scanner och en trycksensor platta samt naturligtvis den kunskap och erfarenhet som flera års framgångsrikt arbete med fötter gett oss. Vårt mål är att alla kunder skall uppleva en förbättring efter besöken hos oss, samarbete och dialog är därför väldigt viktigt för att nå ett gott resultat.
En ny analys är en kontroll efter den ursprungliga analysen, man bör göra en ny kontroll cirka vart 3:e år, eller om man känner besvär eller smärta.
Har många års erfarenhet som verksam sjukgymnast på barnkliniken Eskilstuna. Utför funktionella och strukturella bedömningar av rörelseapparaten i relation till ålder och utveckling. Ger utifrån bedömning tips och råd på åtgärd och specifik träning.
Att tejpa en skadad fot är ett bra alternativ till ett skydd vid rehabilitering och att förebygga skador och öka återhämtningen.
Vår reception är bemannad:
Måndag - torsdag klockan 11-15
Fredagar klockan 10-14
Under dessa tider kan utlämning/justering ske drop-in.

Under andra tider bokar du en tid för utlämning/justering 15 minuter
Ett återbesök är en kontroll eller justering i samband med att du har fått dina ortopediska inlägg.

Endorfin Alingsås, besöksadress Hemvägen 15

Vid en fotanalys identifierar vi olika belastnings relaterade
problem i fötter och underkropp. Analysen tar cirka 40 minuter
och görs mycket grundligt. Till vår hjälp har vi ett löpband, en digital 3-D scanner och en trycksensor platta samt naturligtvis den kunskap och erfarenhet som flera års framgångsrikt arbete med fötter gett oss. Vårt mål är att alla kunder skall uppleva en förbättring efter besöken hos oss, samarbete och dialog är därför väldigt viktigt för att nå ett gott resultat.

Ortosia AB

Puhelin 016-135342
Verkkosivu
Sähköposti
Aukioloajat Veckodagar 9 - 17
Receptionen öppen måndag-torsdag 11-15, fredagar 10-14. Övriga tider bokas
Osoite
Drottninggatan 13
632 20 Eskilstuna