Mitä haluat varata?

Vår integritetspolicy (GDPR)
Vi är glada att du är kund hos oss! Därför är det viktigt att Du får veta att vi hanterar Dina uppgifter på ett tryggt och bra sätt. 

På vår hemsida finns möjlighet att boka behandlingstid. Uppgifterna som Du lämnar i samband med bokning hanteras av oss eller av ett externt system. Om Du vill ha hjälp med att ta bort dina uppgifter från bokningssystemet så ber vi Dig att kontakta oss via e-post så hjälper vi Dig. Dina uppgifter används endast i syfte att genomföra bokning av behandling, skicka bekräftelser via epost/sms, påminnelse, betalning och presentkort.

Uppgifter som samlas in kan utgöras av namn, e-post, mobil- och telefonnummer, gatuadress, personnummer, anteckning, boknings- och betalhistorik. Vi hanterar kontaktuppgifter för att kunna utföra våra tjänster och hålla en löpande kontakt med Dig som kund. Vi hanterar Dina uppgifter med stöd av avtal eller samtycke i samband med bokning.

Välkommen med Din bokning!


* Finns det inga lediga tider nedan? Skicka gärna ett mail så hjälper vi Dig med Din bokning! *

Klarna
Offers online payment with Klarna

Massage

En mer specifik och individananpassad behandlingsmetod som ser till helheten. En noggrann undersökning och funktionell screening av kroppen ligger alltid till grund för dessa behandlingar.

Detta ger en mer inriktad behandling som kan hjälpa förebygga muskulära skador, förkorta läkningsprocesser samt vara en del av återhämtningen efter hårda träningspass och tävlingar. En behandling kan bestå av olika töjningar, mobiliseringar av muskler och leder såväl som fascial release tekniker.
För dig som behöver en längre och mer djupgående behandling där vi mer specifikt kan hitta ett långvarigt problem i rörelseapparaten. En noggrann undersökning och funktionell screening av kroppen ligger alltid till grund för dessa behandlingar.

Detta ger en mer inriktad behandling som kan hjälpa förebygga muskulära skador, förkorta läkningsprocesser samt vara en del av återhämtningen efter hårda träningspass och tävlingar. En behandling kan bestå av olika töjningar, mobiliseringar av muskler och leder såväl som fascial release tekniker.
Perfekt för dig som har begränsad med tid och behöver mer fokuserad behandling av en specifik muskelgrupp, hjälp med töjning eller bli av med kramp. Perfekt som komplement till träning, både innan- och efter.
Rabatterat pris för Studerande med CSN samt Dansare som genomgår eller genomgått giltig utbildning.
Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund

Physiotherapy Stockholm


På Physiotherapy Stockholm erbjuder vi fysioterapi, personlig träning, pre/postnatal träning, yoga, pilates och massage i våra exklusiva lokaler centralt belägna på Östermalm. Vi har inga kötider och kan ta emot akutbesök inom 24 timmar.

Vi kan hjälpa dig med allt från att komma igång med din träning till att se över ditt nuvarande träningsupplägg. Vi erbjuder även specifik träning för gravida och nyblivna mammor, rehabilitering av diastasis recti samt träning i mindre grupp. Ring eller besök vår hemsida för att få veta mer om våra olika träningsformer.

Physiotherapy Stockholm är ett privat alternativ till landstinget. Högkostnadskort gäller inte.

Show contact information
Verkkosivu
Aukioloajat må–fr: 08.00–17.00
lö: vid överenskommelse
sö: vid överenskommelse
Osoite
Eriksbergsgatan 10B
11430 Stockholm
Östermalm
Avaa Google-kartoissa 🗗