Mitä haluat varata?

Klarna
Offers online payment with Klarna

Fransar och Bryn

Ge dina ögonfransar ett fint lyft med permanent fransböjning. Frans och brynfärgning samt brynplock ingår. Håller ca 6-12 veckor.
Välj mellan bryn eller fransfärgning. Plockning ingår.
Färgning av bryn och fransar. Behandlingen framhäver dina ögon och brynen markeras. Plockning ingår.

Fotvård

Avkopplande och vårdande behandling för fötter och underben. Vi arbetar på naglar, nagelband samt avlägsnar förhårdnader. Du får även peeling samt längre massage. Behandlingen avslutas med välgörande massage och lackning i valfri färg.
Denna behandling fokuserar på naglar, nagelband och avlägsnande av förhårdnader. Avslutas med fotmassage och lackning i valfri färg.
Korrigering av specifikt problem t ex nageltrång.

Hudvård

Här arbetar jag manuellt med både ansiktets muskler och dränage av svullnader samt ökad spänst. I denna behandling används endast ekologiska produkter som doftar himmelskt gott och ger ett ökat välbefinnande och ett djupt avslappnat sinnestillstånd. Behandlingen utförs med speciellt anpassade kristaller för både läkning men också åtkomlighet och ökad microcirkulation.
En klassisk behandling som passar både henne och honom. Rengöring, hudanalys, peeling, djuprengöring, massage och ansiktsmask.
En lyxig behandling som arbetar med dina specifika behov i fokus. Vi börjar med en lätt rygg och nackmassage och sedan rengöring, hudanalys, peeling, LEDLIGHT behandling som slussar ner produkterna djupare och jobbar med obalanser. Du får även en underbar massage för ansikte, nacke och dekolletage med varma aromaoljor. Behandlingen avslutas med ansiktsmask och fukt.

Massage/ Friskvård

Denna behandling börjar med en djupgående rygg- och nackmassage och följes av en uppfräschande ansiktskur bestående av rengöring, peeling, massage och ansiktsmask
Lyxig behandling med varm olja och varma stenar. Känn hur stress och spänningar smälter bort och ger dig en känsla av totalt välbefinnande.

Avancerad Hudvård med Eneomey

Denna ansiktsbehandling arbetar på djupet, ger lyster och mjukar upp linjer och porstorlek. Rengöring, hudanalys, glykolic masque 10%, c-vitaminserum, massage och fuktgivande mask. Behandlingen börjar med en kort, avkopplande rygg- och nackmassage. En riktig Hollywood-behandling!

Lägg till bryn och fransfärgning för endast 150 kr. OBS! Boka detta i samband, rabatten dras av vid betalning.

För en första behandling med glykolsyra och för behandling av känslig hud. Behandlingen stimulerar cellnybildning och snabbar på nedbrytning av döda hudceller på hudytan. Ger huden fräschör, lyster och spänst samt ökar den egna produktionen av fukt. Rekommenderar hemmavård för bästa resultat.

En kraftfull behandling som bekämpar pigmenteringar samt linjer. Jämnar ut hudtonen, ger lyster samt mjukar upp linjer och porstorlek. Rekommenderas som kur på 4 gånger, en var 14:e dag samt rekommenderad hemmahudvård.

Vid köp av kur på 4 gånger får du halva priset på sista behandlingstillfället.
Behandlingen stimulerar cellnybildningn och snabbar på nedbrytningen av döda hudceller på hudytan. Du får en renare, klarare hud med mer fräschör och spänst samt ökad fuktnivå på djupet. Rekommenderas som en kur på 4 gånger, en var 14:e dag samt rekommenderad hudvård hemma.

Vid köp av kur på 4 gånger får du halva priset på sista besöket.

Spa and Beyond Wellness Center


Välkomna till mig!

Salongen ligger harmoniskt till ute vid kusten nära berg, hav och skog, på Degerberget endast 15 minuter från Piteå centrum. Här välkomnas du av lugn och ro och kan njuta av bl a hudvård, massage och fotvård. Jag är utbildad hudterapeut med internationellt CIDESCO diplom och har jobbat med yrket både i Sverige och utomlands de senaste 20 åren. Jag älskar mitt jobb och utbildar mig kontinuerligt för att ha inblick i det senaste inom hudvård och skönhet.

Jag är även utbildad inom rawfood och håller kurser och privata event på förfrågan.

Det går bra att använda ditt friskvårdsbidrag hos mig.

Hjärtligt välkomna!

Show contact information
Verkkosivu
Aukioloajat Endast tidsbokning.
Osoite
Degerbergsvägen
941 46 Piteå
Piteå
Avaa Google-kartoissa 🗗