frisör tollered · 158 träffar

Välj allt inom klippning, färgning och hårförlängning. Boka tid hos en frisör i tollered!

Populärast

Nyans

Nyans
Spinnerivägen 1, Tollered
betyg4.9/5(1427)
Tid fr. 09.45, imorgon
Presentkort
Medlem i Frisörföretagarna

City Salongen

City Salongen
Strandgatan 64, Kungälv
betyg4.7/5(1440)
Tid fr. 15.00, idag

Välkommen till ett passionerat och kreativt team som brinner för färg, form, klippteknik och din personlighet. Som kund hos oss vill vi att du ska känna dig speciell. Med glädje och passion anpassar vi din frisyr och stil utifrån det unika i dig. Hos oss känner du arbetsglädjen i ett välutbildat team med Gesällbrev & Mästarbrev. Eftersom besöket hos oss ska vara en lugn och avkopplande upplevelse så kan vi även bjuda på massage i våra sköna shamponerigstolar. Information till dig som ska boka behandling, känner du dig osäker med bokningen eller har du långt/tjockt hår rekommenderar vi att du ringer till oss för bokning .  0303-12072 O.B.S Ibland när ni söker efter tid på boka direkt så visas ej alla lediga tider. Tyvärr beror det på att det kanske fattas några minuter för att eran behandling ska få plats och då döljer boka direkt den tiden. Så vi rekommenderar att ni ringer till oss för bokning.

qliroCertifikatPresentkort
Medlem i Frisörföretagarna

Nova Active Beauty

Nova Active Beauty
Munkebäcks Allé 16, Göteborg
betyg3.3/5(34)
Tid fr. 15.00, idag
qliroPresentkort

VACKER Kungälv

VACKER Kungälv
Älvebacken 1, Kungälv
betyg4.7/5(2568)
Tid fr. 15.30, idag

Varmt välkommen till oss på VACKER Kongahälla Center! Vid bokning av Hairtalk behandlingar ber vi er ringa oss på 0303-384200. NY RUTIN VID FRÅNVARANDE FRISÖR - Om din frisör är sjuk eller din tid av annan anledning behöver avbokas så kommer du automatiskt bli erbjuden nästa lediga tid hos närmast lediga frisör. Vill du inte ha den tiden eller den tiden inte passar kontaktar du salongen så hjälper vi dig! Information till dig som ska boka behandling: Har du väldigt långt/tjockt hår eller vill göra en större förändring rekommenderar vi att du ringer till oss för bokning på 0303-38 42 00. Läs gärna informationen under "Mer info" innan du bokar din behandling. Uteblivet besök debiteras. Vi ser fram emot ditt besök. VACKER - Vi Älskar Hår!

Presentkort
Medlem i Frisörföretagarna

New Hair Extensions Göteborg

New Hair Extensions Göteborg
Eklandagatan 62, Göteborg
betyg4.9/5(1060)
Tid fr. 17.30, idag

Varmt välkommen till oss på New Hair Göteborg. Har du höga krav på kvalitet & kundservice så har du hittat helt rätt! Vi är en av väldigt få salonger i Sverige som har så lång erfarenhet och så bred kunskap. Vi utför professionella och skonsamma hårförlängningar med över 17 års erfarenhet. Våra kunder är väldigt nöjda. Hos oss får du ett unikt salongs-hår hår i världsklass till ett mycket bra pris då varumärket är vårt eget och därmed har vi inga mellanhänder. Håret är fantastiskt! Naturligt & väldigt lättskött men framför allt hållbart. Vi har kunder som använt sig av samma hår i 2 år. Vi på New Hair snackar inte, vi levererar! Läs gärna våra många och fantastiska recensioner. New Hair finns även i centrala Borås. Du kan även köpa ditt hår via vår webstore. Varmt välkommen att boka din tid hos oss.

KampanjqliroPresentkort

So Classy

So Classy
Torpe Gränd, Kungälv
betyg4.8/5(1854)
Tid fr. 13.30, imorgon

Varmt välkommen Till So Classy     Salongen med det lilla extra! Salongen ligger i Kungälvs centrum på promenadstråket mellan Maxi och Kongahällacenter. Vi  kan erbjuda det mesta inom hårvård. Självklart bjuder vi alltid på kaffe eller varför inte en god latte eller cappuccino när du sitter i behandling. Dessutom bjuder vi på smarriga hembakade mini cupcakes. Eftersom besöket hos oss ska vara en lugn och avkopplande upplevelse så kan vi även bjuda på massage i våra sköna shamponeringstolar medan du får håret tvättat. Frisör nivå: 1 & 2 Våra frisörer nivå 1 är färdiga med sin utbildning och erlagt godkänt gesällprov samt innehar giltig frisörlicens. Nivå 2 innebär att frisören utöver nivå 1 har flera år av yrkeserfarenhet samt en eller flera vidareutbildningar, ibland även erlagt godkänt mästarprov. Frisörtrainee nivå: 1 & 2 En frisörtrainee nivå 1 är klar med den den treåriga frisörutbildningen men fortsatt under yrkesutbildning. Frisörtrainee nivå 2 innebär godkänt delprov på

Medlem i Frisörföretagarna

Doaa Beauty

Doaa Beauty
Västra gatan 66a, Kungälv
betyg4.5/5(100)
Tid fr. 15.00, idag
qliroPresentkort

Göteborgs frisörskola

Göteborgs frisörskola
Södra Vägen 26, Göteborg
betyg4.4/5(1794)
Tid fr. 15.00, idag
Presentkort

Inci Beauty

Inci Beauty
Hedåsgatan 14, Göteborg
betyg4.9/5(226)
Tid fr. 10.00, imorgon

Välkommen till Inci Beauty Vi tror på kreativitet, på att se vem du är och lyssna till vem du vill vara - och utifrån det skapar vi din look. Hos oss får du en skräddarsydd behandling för att uppnå bästa resultat. Vi har en bred erfarenhet inom hår: färgning, slingor, balayage, hårförlängning, klippning, hårvård, håruppsättningar m.m. Vi har även lång erfarenhet inom permanent hårborttagning. Vi jobbar med den senaste lasermaskinen på marknaden - Sopranos Ice Platinum. Lasermaskinen är klassad som den bästa på marknaden som har 3 laservåglängder: YAG, Alexandria och Diodlaser i samma hundenhet. Du blir hårfri snabbare än andra maskiner. Lasern går ner på 3 olika djup och kan behandla i stort sett alla hud- och hårtyper - även dina ljusa hårstrån. Lasermaskinen har en kraftfull och inbyggd kyla vilket gör den mycket säker och smärtfri. Vi utför även Botox-behandlingar. Det är dock viktigt att du som ny eller återkommande kund som ej besökt våra läkare under dem senaste 6 mån

Presentkort

Rapunzel Göteborg

Rapunzel Göteborg
Drottninggatan 69, Göteborg
betyg4.9/5(634)
Tid fr. 17.40, idag

Vårt expertområde ligger på hårförlängning och våra frisörer är utbildade inom alla Rapunzel of Swedens löshårs-tekniker. I våra butiker finns stora delar av vårt webbsortiment på lager, här kan du klämma och känna på produkterna och handla dem, med experthjälp, direkt över disk. Besök oss, ring, maila eller boka din tid online! Få personlig rekommendation och hjälp att hitta rätt färg, metod och längd anpassat för just dina behov rekommenderar vi dig att boka en kostnadsfri konsultation hos oss!

Kampanj
Medlem i Frisörföretagarna
Studio Mooi

Studio Mooi

Danska vägen 83, Göteborg
betyg4.9/5(1031)
Medlem i Frisörföretagarna
Salong Lin & Co

Salong Lin & Co

Svenstorpsvägen 10, Älvängen
betyg4.8/5(443)
Presentkort

Hår och Ting

Hår och Ting
Västragatan 72, Kungälv
betyg4.8/5(983)
Tid fr. 16.30, idag
qliroPresentkort
Medlem i Frisörföretagarna

Salong Charme

Salong Charme
Färgaregatan 6, Alingsås
betyg4.7/5(2089)
Tid fr. 15.00, idag
CertifikatPresentkort
Medlem i Frisörföretagarna

.STYLIST. Sofia Gilensparr

.STYLIST. Sofia Gilensparr
Salong Perla Norra Strömgatan 18 441 30 Alingsås, Alingsås
betyg4.8/5(115)
Tid fr. 09.30, imorgon
Presentkort

Glam & Glow

Glam & Glow
Baldersgatan 3, Göteborg
betyg4.8/5(468)
Tid fr. 09.15, imorgon

Välkommen till Glam&Glow. Vi har lång erfarenhet av nagelförlängning, fotvård, ögonfransförlängning, browlift, lashlift, klippning och hårbehandlingar, som gör att vi kan säkerställa en hög standard av tjänster till kunden. Vi vid behåller oss rätten att debitera dig 100% av vald behandling, om du inte kommer i tid, utan att meddela oss och om du avbokar behandlingen samma dag. Inga undantag. Tiden avbokas med den avbokningskod som kommer med bokningsbekräftelsen eller om du hör av dig till oss. Avbokning måste ske senast 24 timmar innan bokad tid. Uteblivet besök eller sen avbokning debiteras med 100% alltid. När man kommer från en annan nagel-frans salong, det är bättre om du bokar lite längre tid på första besöket. Har du allergier måste dessa meddelas till oss. Vi använder godkända produkter med hög kvalité, är utbildade och diplomerade i alla behandlingar vi utför på salongen, alla behandlingar görs på egen risk då vi inte kan veta hur just du kommer reagera på din

qliro

Carl M Lundh Göteborg

Carl M Lundh Göteborg
Baldersgatan 10, Göteborg
betyg4.6/5(254)
Tid fr. 15.30, imorgon

Vår salong är för dig, som söker en lösning för mer hår. Vi har ett brett urval av peruker, hårdelar och hårersättningar – för att vi på bästa sätt ska kunna erbjuda den frisyr du önskar. Vi tar emot rekvisition från region/landsting. Förutom våra hårprodukter har vi även flera kollektioner av turbaner samt accessoarer såsom ögonfransar, ögonbryn, skötselprodukter, tillbehör etc. Våra kunder är kvinnor och män, både yngre och äldre, som drabbats av håravfall, t.ex. efter medicinsk behandling, alopeci eller ärftliga orsaker. Du hittar vår salong på Baldersgatan 10, centralt i Göteborg. Vi rekommenderar att du besöker oss innan du tappat allt hår, alternativt tar med ett nytaget foto till salongen. På så vis kan både du som kund och vi, lättare finna rätt frisyr till dig. På samma adress hittar du även vårt Aderans Haircenter, som erbjuder flera och bra lösningar för dig som är tunnhårig. Varmt välkommen!

Emi Studios

Emi Studios
Västra gatan 76, Kungälv
betyg5/5(225)
Tid fr. 13.00, imorgon
qliroPresentkort
Medlem i Frisörföretagarna

STIL365 Amanda Grahn

STIL365 Amanda Grahn
Tritongatan 5, Göteborg
betyg4.9/5(440)
Tid fr. 14.15, ons 29 maj

Välkommen till mig Amanda på stil365. Jag finns även på Instagram colorbyamanda. Studenter har 10% rabatt mellan 10-14. Uppge student10 när du bokar. Maila om du ej hittar en tid som passar. Varmt välkommen!

Presentkort

NICHE

NICHE
Brigadgatan 8, Borås
betyg5/5(15)
Tid fr. 15.20, idag
qliroPresentkort

Ag17 i Viared

Ag17 i Viared
Viaredsvägen 31, borås
betyg4.9/5(1502)
Tid fr. 07.30, imorgon
qliroPresentkort

Hår&Lycka (fd Salong G)

Hår&Lycka (fd Salong G)
Falkenbergsgatan 3, Göteborg
betyg4.9/5(2031)
Tid fr. 15.15, idag
Presentkort

Klippstudion

Klippstudion
Ale Torg 7, Nödinge
betyg4.8/5(956)
Tid fr. 10.00, tor 30 maj
Medlem i Frisörföretagarna

Woods Gbg

Woods Gbg
Engelbrektsgatan 34A, Göteborg
betyg5/5(12)
Tid fr. 14.00, tis 4 juni
qliroPresentkort

Klippotek Salo

Klippotek Salo
STAMPGATAN 24 A, Göteborg
betyg4.8/5(124)
Tid fr. 15.00, idag
KampanjqliroPresentkort

Reign

Reign
Kungsgatan 26, Alingsås
betyg4.9/5(1125)
Tid fr. 08.30, imorgon
qliroPresentkort

Fröken Feuk

Fröken Feuk
Stobéegatan 28, Göteborg
betyg4.9/5(75)
Tid fr. 14.45, idag
Presentkort
Medlem i Frisörföretagarna

Infinum

Infinum
Stampgatan 4, Göteborg
betyg4.9/5(2248)
Tid fr. 09.45, ons 29 maj
Presentkort
Medlem i Frisörföretagarna

Tufs & Rufs barbershop

Tufs & Rufs barbershop
Fredriksdalsgatan 7, Göteborg
betyg4.9/5(612)
Tid fr. 11.00, imorgon

Bästa kunder!!! Med hänsyn till det höga kundflödet kan en 5-15 minuters väntetid tillkomma till det bokade besökt. Hoppas ni har förståelse för detta. välkommen in till Tufs & Rufs salong .Hos oss kan du behandla både av håret , skägget och ansiktet exempel vis klippning och tvättning av håret allt som har med håret att göra men och trådning hela ansiktet mmm.

Lace Up

Lace Up
Norra strömgatan 16 A, Alingsås
betyg5/5(143)
Tid fr. 11.15, imorgon
Presentkort
Medlem i Frisörföretagarna